meltbigson 06.01.08, 04:47 Sposob 1.: Nigdy noska nie odmrozi Kto pomodli sie do bozi Sposob 2.: Nigdy nie odmrozisz noska Kiedy czuwa matka boska Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bbso Re: Pan i jego szal 06.01.08, 06:52 jeszcze jeden sposób: Nigdy policzki nie będą czerwone Kiedy PO masz ochronę Odpowiedz Link Zgłoś
adzia147 <a href="http://new-kwidzyn.myminicity.com/" target="_blank">n 06.01.08, 09:56 MOJE MIASTECZKO;)) Odpowiedz Link Zgłoś
andip Pan i jego szal 06.01.08, 10:30 Żaden normalny facet na co dzień nie będzie chodził w takich turbanach na szyi. W szyję ciasno, niewygodnie i gorąco, a w resztę ciała (patrz zdjęcia) zimno ! To bezsens. Tylko dla samego pokazu, dla samych zdjęć. Spytajcie się tych modeli, którzy je prezentują na sobie. Odpowiedz Link Zgłoś
tequilkuk Re: Pan i jego szal 06.01.08, 17:05 Ja tam na co dzien widuje tone facetow umiejacych wykorzystac szalik. Pewnie ze o tej porze roku nosza go do kurtek raczej niz do szali ale nie jest to podejscie w stylu "opatule sie bo mi zimno" li i jedynie :D Odpowiedz Link Zgłoś
elaine_lionors Re: Pan i jego szal 11.01.08, 00:47 > Ja tam na co dzien widuje tone facetow umiejacych wykorzystac szalik. Pewnie ze > o tej porze roku nosza go do kurtek raczej niz do szali Noszą szaliki raczej do kurtek niz do szali...? Odpowiedz Link Zgłoś
tequilkuk Re: Pan i jego szal 11.01.08, 11:16 Cos mnie zacmilo jak to pisalam. Chodzilo mi o to ze wiosna i jesienia nosza je do swetrow i marynarek, jak na tych zdjeciach. A zima do kurtek. Odpowiedz Link Zgłoś
slayer33 na załączonych obrazkach mężczyzn nie widać 06.01.08, 15:22 to jakieś laleczki Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza A jak wygląda mężczyzna? 07.01.08, 00:04 Załącz zdjęcie,proszę. Jako kobieta stwierdzam, że nr 2 to zdecydowanie mężczyzna. Odpowiedz Link Zgłoś