anisia25 13.01.08, 11:31 Hej dziewczyny, co powiecie na te buty? Mi sie strasznie podobaja.... www.hugoboss.com/main.html?gotoURL=portal_en_dsl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anisia25 Re: Botki, ladne? 13.01.08, 11:37 Kurde, link nie dziala, ale jakby sie komus chcialo zajrzec to: kolekcja orange, takie szare z dwoma zapieciami.. Odpowiedz Link Zgłoś
marlat Re: Botki, ladne? 13.01.08, 13:00 wydaje mi się, że nosek jest, zbyt masywny?? no i kolor taki sobie, ale ogólnie podobają mi się:] Odpowiedz Link Zgłoś
tequilkuk Re: Botki, ladne? 13.01.08, 13:30 Bardzo ladne. Ja za botkami takimi jak teraz modne nie przepadam bo nie podobaja mi sie do spodniczki. A te mysle ze beda wygladaly swietnie. I kolor bardzo moj. Odpowiedz Link Zgłoś
midnajt Re: Botki, ladne? 13.01.08, 22:58 Te o? img209.imageshack.us/img209/9818/beztytuulh6.jpg Ładne, tylko jak dla mnie to one są zielone ;) Odpowiedz Link Zgłoś
tequilkuk Re: Botki, ladne? 14.01.08, 04:07 IMHO to nie te, te to nie botki tylko pupms Mary Janes. Tez ladne ale ja obstawiam ze chodzilo o te: img174.imageshack.us/my.php?image=hbbotkixh5.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
anisia25 Re: Botki, ladne? 14.01.08, 08:13 tequilkuk napisała: > IMHO to nie te, te to nie botki tylko pupms Mary Janes. Tez ladne ale ja > obstawiam ze chodzilo o te: > img174.imageshack.us/my.php?image=hbbotkixh5.jpg Tak to te, te poprzednie tez mierzylam. Zastanawialam sie, bo kupilam pod wplywem chwili i troche mi zal dupe sciskal ze tyle kasiory.... Ale co tam, za to sa baaaardzo wygodne i przyniosly mi dzisiaj szczescie nawet :) Odpowiedz Link Zgłoś
tequilkuk Re: Botki, ladne? 15.01.08, 00:40 Wiesz co? na butach nie ma co oszczedzac. Ja tez zawsze klne jak place ale jak potem nosze bez meki to dziekuje w duchu ze wrodzone sknerstwo nie zwyciezylo. Wygaldaja na stabilne wiec mam nadzieje ze tez bedziesz zadowolona :D ps. jak buty przyniosza szczescie? :D Odpowiedz Link Zgłoś
midnajt Re: Botki, ladne? 15.01.08, 07:53 Pewnie, że nie można oszczędzać. Jeśli dobre, wygodne, nie wykręcają nogi - nie ma co się zastanawiać. Odpowiedz Link Zgłoś
ana5695 Re: Botki, ladne? 14.01.08, 16:32 Jesli sa to te czarne na wysokim to owszem ,ja to bym miala ponad dwa metry :) Odpowiedz Link Zgłoś