minio-appletree 23.02.08, 19:47 co wy na to? zaznaczam że mam do tego taką kurteczkę w kolorze wiadomo którym :) www.newlook.co.uk/women/jackets_and_coats/jackets/1325044/132504401/ProductDetails.aspx Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
minio-appletree Re: buty do oceny 23.02.08, 19:48 zapomniałam butów wkleić bo się kurteczką podnieciłam:) www.schaffa.pl/produkt344,Bronx.html Odpowiedz Link Zgłoś
kinia_86 Re: buty do oceny 23.02.08, 19:56 Komplecik jak najbardziej trafiony ponieważ...sprawiłam sobie baaaardzo podbny :) Kurteczka taka jak zalinkowana lecz czerwona + buty www.schaffa.pl/produkt143,Bronx.html tylko że jeszcze z paseczkiem z przodu (żeby się but lepiej trzymał) no i w kolorze czarnym. :) Odpowiedz Link Zgłoś
ensoleillement Re: buty do oceny 23.02.08, 19:57 eee ja nie wiem, w którym kolorze masz kurteczkę:) Ale jeśli tym różowym to gratuluję, świetna jest. Buty mi się nie podobają, ogólnie model jest ok ale nie w tym kolorze. Poza tym kurtka wygląda na grubszą, ja bym założyła do niej kozaki bardziej. Odpowiedz Link Zgłoś
minio-appletree Re: buty do oceny 23.02.08, 20:00 kurteczka jest dosyć cienka, zdecydowanie wiosenna no i różowa oczywiście Odpowiedz Link Zgłoś
xtrin Re: buty do oceny 23.02.08, 19:59 Buty - same w sobie niezłe - wyglądają na zbyt lekkie do tej kurteczki. Dodatkowo na moim przynajmniej monitorze kolor różowej kurteczki się z tymi butami wręcz gryzie. Odpowiedz Link Zgłoś
sankanda Re: buty do oceny 23.02.08, 21:33 kurtka jest fajna, buty tez, ale jesli wybralas kurtke w kolorze fuksji, to rozowe buty odradzam ci szczerze, z reka na sercu :) Odpowiedz Link Zgłoś
minio-appletree Re: buty do oceny 23.02.08, 21:36 no wiem też tak myślę, ale butki mi w oko wpadły więc pomyślałam że zapodam temat. chyba zostanę w czarnych lub grafitowych butach. dzieki Odpowiedz Link Zgłoś