blondynka82 08.03.08, 13:06 poszukuję sklepu z eleganckimi, wyjsciowymi sukienkami we wrocławiu. prosze o adresy. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cledomro Re: sukienki wrocław 08.03.08, 13:56 ciężko będzie. kiecki w stylu "prowincja wyobraża sobie wielki świat" są niemal wszędzie, ich kumulacja w okolicach ul. chrobrego i generalnie jedności narodowej. ciekawszych rzeczy szukałabym w zarze i innych tego typu sieciówkach. Odpowiedz Link Zgłoś
sophie999 Re: sukienki wrocław 08.03.08, 14:56 Ja dwie takie właśnie wyjściowe sukienki kupiłam w monnari, jedwabne, jedna spokojna czarna w białe prążki, druga błekitna w kwiaty, ale taka zgaszona, nie krzykliwa. Nie są to może typowe suknie wieczorowe, ale jeśli szukasz fajnej sukienki nie na wilkie bal, to do monnari warto zajrzeć, nie wiem jak obecna kolekcja wygląda, ale poprzednie znajdziesz w outlecie. Odpowiedz Link Zgłoś
mala_mee Re: sukienki wrocław 08.03.08, 18:23 Moja koleżanka zaopatruje się w eleganckie suknie w MIRZE na Pomorskiej. Nie wiem co tam można kupić ale ona badziewia by nie wzięła. Chyba jest jeszcze coś obok Miry ale nie wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
tarkiina.arawis Re: sukienki wrocław 08.03.08, 18:51 Szczerze mówiąc zależy co masz na myśli pod określeniem wyjściowa. Do opery, restauracji, cioci na imieniny czy też bale etc. Odpowiedz Link Zgłoś
blondynka82 Re: sukienki wrocław 08.03.08, 21:27 dzięki za podpowiedzi, chyba wybiorę się na pomorską i tam czegos poszukam, bo wszystkie galerie już obleciałam i nie znalazłam niczego powalającego;] Odpowiedz Link Zgłoś
ruda-88 Re: sukienki wrocław 09.03.08, 10:56 W Magnolii jest taki sklep, co sie chyba Monaco zowie (na piętrze) - na wystawie są zawsze piekne suknie, tyle, ze niektore skromne, a niektore krolewskie, ale robia wrazenie :) Nie wiem, jak z cenami, bo nie mialam potrzeby i nie wchodzilam, ale mysle, ze mozesz tam zajrzec :) A stamstad juz blisko do Factory, gdzie jest outlet Mango, Monari i paru innych. Odpowiedz Link Zgłoś
monikagaw1988 Re: sukienki wrocław 23.11.16, 11:19 podbijam temat!!poszukuję sukienki na elegancki bal- wrocław! Odpowiedz Link Zgłoś