Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

sukienki wrocław

08.03.08, 13:06
    poszukuję sklepu z eleganckimi, wyjsciowymi sukienkami we wrocławiu.
    prosze o adresy.
    Obserwuj wątek
      • cledomro Re: sukienki wrocław 08.03.08, 13:56
        ciężko będzie. kiecki w stylu "prowincja wyobraża sobie wielki świat" są niemal
        wszędzie, ich kumulacja w okolicach ul. chrobrego i generalnie jedności
        narodowej. ciekawszych rzeczy szukałabym w zarze i innych tego typu sieciówkach.
      • sophie999 Re: sukienki wrocław 08.03.08, 14:56
        Ja dwie takie właśnie wyjściowe sukienki kupiłam w monnari, jedwabne, jedna spokojna czarna w białe prążki, druga błekitna w kwiaty, ale taka zgaszona, nie krzykliwa. Nie są to może typowe suknie wieczorowe, ale jeśli szukasz fajnej sukienki nie na wilkie bal, to do monnari warto zajrzeć, nie wiem jak obecna kolekcja wygląda, ale poprzednie znajdziesz w outlecie.
      • mala_mee Re: sukienki wrocław 08.03.08, 18:23
        Moja koleżanka zaopatruje się w eleganckie suknie w MIRZE na Pomorskiej. Nie
        wiem co tam można kupić ale ona badziewia by nie wzięła. Chyba jest jeszcze coś
        obok Miry ale nie wiem.
      • tarkiina.arawis Re: sukienki wrocław 08.03.08, 18:51
        Szczerze mówiąc zależy co masz na myśli pod określeniem wyjściowa. Do opery, restauracji, cioci na imieniny czy też bale etc.
      • blondynka82 Re: sukienki wrocław 08.03.08, 21:27
        dzięki za podpowiedzi, chyba wybiorę się na pomorską i tam czegos
        poszukam, bo wszystkie galerie już obleciałam i nie znalazłam
        niczego powalającego;]
        • ruda-88 Re: sukienki wrocław 09.03.08, 10:56
          W Magnolii jest taki sklep, co sie chyba Monaco zowie (na piętrze) - na wystawie
          są zawsze piekne suknie, tyle, ze niektore skromne, a niektore krolewskie, ale
          robia wrazenie :) Nie wiem, jak z cenami, bo nie mialam potrzeby i nie
          wchodzilam, ale mysle, ze mozesz tam zajrzec :)
          A stamstad juz blisko do Factory, gdzie jest outlet Mango, Monari i paru innych.
      • monikagaw1988 Re: sukienki wrocław 23.11.16, 11:19
        podbijam temat!!poszukuję sukienki na elegancki bal- wrocław!
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka