hotally 13.05.08, 23:09 Czy są już w sklepach damskie kolekcje na EURO?:)) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sanvitalia Re: Ally EURIAlly pyta ;] 13.05.08, 23:28 a są może gdzieś w necie zdjęcia jakiejś kolekcji??:) Odpowiedz Link Zgłoś
hotally Re: Ally EURIAlly pyta ;] 14.05.08, 00:03 Nie iwem, nie szukałam... faktem jest, ze przed takimi imprezami sieciówki zawsze sprzedają kolekcje sportowe ;] Odpowiedz Link Zgłoś
sanvitalia Re: Ally EURIAlly pyta ;] 14.05.08, 14:10 z ciekawości weszłam dzisiaj do adidasa, ale nic nie było. Może będzie jeszcze później, przynajmniej powinno, bo adidas sponsoruje Euro. Jak gdzieś coś znajdziesz to daj znać:) Odpowiedz Link Zgłoś
alex_koz Re: Ally EURIAlly pyta ;] 14.05.08, 14:38 wlasnie widzialam w Lidlu czerwono-białe japonki z napisem Poland jezeli bylabys zainteresowana:)) Odpowiedz Link Zgłoś
admika2 Re: Ally EURIAlly pyta ;] 14.05.08, 14:56 Hause wprowadził koszulki, spodenki, topy. Odpowiedz Link Zgłoś
sanvitalia Re: Ally EURIAlly pyta ;] 14.05.08, 15:05 te koszulki są całkiem fajne: www.sklep.house.pl/pl/open/catalog/on/product/id/26737/sortby/pcreateddate www.sklep.house.pl/pl/open/catalog/on/product/id/26736/sortby/pcreateddate www.sklep.house.pl/pl/open/catalog/on/product/id/26700/sortby/pcreateddate :)) Odpowiedz Link Zgłoś
hotally Re: Ally EURIAlly pyta ;] 14.05.08, 21:59 Dzieki, bardzo fajne ;)))) idealne na trzeci mecz z Chorwacją :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
sanvitalia Re: Ally EURIAlly pyta ;] 15.05.08, 17:03 ja też będę na meczu z Chorwacją i Niemcami, ale niestety nie będę mogła być cała biało-czerwona, bo jadę na Euro do pracy Odpowiedz Link Zgłoś
hotally Re: Ally EURIAlly pyta ;] 16.05.08, 00:01 Moi znajomi tez jadą slozbowo i dress code ich nie obowiązuje ;] Odpowiedz Link Zgłoś
hratli Re: Ally EURIAlly pyta ;] 15.05.08, 18:36 dzisiaj mierzylam te koszulki w house. ladne sa, nie powiem. ale material sredni ;/ sztuczny. w lecie moze byc ciezko :)) nie skusilam sie. Odpowiedz Link Zgłoś
papryczka_ag Re: Ally EURIAlly pyta ;] 14.05.08, 18:36 A ja byłam w Arkadii i oczywiście motyw jest nie gdzie indziej jak w tALLY wejl :) Odpowiedz Link Zgłoś
woszka Re: Ally EURIAlly pyta ;] 15.05.08, 00:30 dzisiaj zahaczylam o nike'a bo wieeelki napis portugal na wystawie mnie skusil, ale niestety nie przewidzieli chyba damskich koszulek, a szkoda bo chętnie bym cos takiego kupiła... Odpowiedz Link Zgłoś
hotally Re: Ally EURIAlly pyta ;] 17.05.08, 15:01 kupiłam dwie z housa :) Na zywo srednio się prezentują, ale do chodzenia na miejscu mogą być... Odpowiedz Link Zgłoś
sanvitalia Re: Ally EURIAlly pyta ;] 17.05.08, 17:08 ja oczywiście poszłam do housa zobaczyć jak za żywo wyglądają i zdecydowałam się tylko na te polo, ale nie było S. Poszukam więc w innym housie. A podczas meczów mogę mieć jakiś polski akcent, raczej nie będzie to szalik. masz jakiś pomysł co mogłoby to być?? :) Odpowiedz Link Zgłoś