auto_robex 02.09.08, 21:21 Potrzebuję czarne buty na ważne rozmowy. Upatrzyłam na malutkim korku buty Aldo, kosztuja ponad 250zl wiec duzo, zastanawia mnie czy są warte tej ceny. Czy jakość butów Aldo jest w porządku? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bye-bye Re: Buty ALDO 02.09.08, 21:36 według mnie są raczej marnie wykonane. Zazanczam ,ze nidgy nie miałam. Oglądałam tylko i przymierzałam. Odpowiedz Link Zgłoś
dariaaa1 Re: Buty ALDO 02.09.08, 21:40 Buty Aldo są jakości średniowatej,aczkolwiek 250zł za półbuty to jeszcze cena do przeżycia,tak sądzę. Odpowiedz Link Zgłoś
maudesme Re: Buty ALDO 03.09.08, 12:06 Mam kilka par i jestem zadowolona - przede wszystkim z wygody, aczkolwiek jakość nie powala. W USA są około 30% tańsze i taka cena odpowiada - moim zdaniem - ich jakości. Odpowiedz Link Zgłoś
colour-ize Re: Buty ALDO 03.09.08, 15:04 Niektóre modele są naprawdę piękne, ale straszliwie niewygodne. Na jakość nie narzekam, ale też i nie eksploatuję tych butów jakoś bardziej, nie chodzę w nich na co dzień. Odpowiedz Link Zgłoś
iwkam Re: Buty ALDO 03.09.08, 23:34 Z ALDO mam dwie pary: półbuty i klapki. Moim zdaniem cena odpowiada ich jakości przynajmniej w przypadku tych które kupiłam. Obie pary bardzo wygodne. Chodzę w nich bardzo często i jak do tej pory jedynie musiałam wymieniać fleki. Odpowiedz Link Zgłoś