tylkoty0 11.09.08, 15:06 czy pasuje isć w spódnicy z wysokim stanie i podspód założyć bluzkę koszulowa? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
11ss Re: strój na obrone 11.09.08, 15:11 pasuje :) ale może bardziej pasuje zbroja i hełm, w końcu masz się bronić Odpowiedz Link Zgłoś
tylkoty0 Re: strój na obrone 11.09.08, 15:15 ????????? czyli spódnica w wysokim stanem odpada? Odpowiedz Link Zgłoś
cioccolato_bianco Re: strój na obrone 11.09.08, 15:32 ja bym sie podszkolila z jezyka polskiego przed obrona, niezaleznie od kierunku studiow ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza A obrona z tego tekstu, co go nie umiesz 11.09.08, 18:10 ani napisać, ani przeczytać? forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=16&w=78790038&a=78790038 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=16&w=84374765&a=84374765 ps. Nie chodzi mi o to, że autorka nie zna niemieckiego. Ja sama nie spłodziłabym tego tekstu po francusku, chyba że demi-francuszczyzną pełną polonizmów. Ale że kombinuje jakiś pic z tym tekstem. Zresztą nie można tak naprawdę na piśmie wyjaśnić, jak się co wymawia (verspoert wcale nie ferszpyrt, hehehe, mimo że jagoda miała dobre intencje), więc miłego kompromitowania się, autorko! Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: A obrona z tego tekstu, co go nie umiesz 11.09.08, 18:14 już widzę to ferszpyrt, jeszcze z polskim akcentem, hehehe... Odpowiedz Link Zgłoś
jagoda_pl Re: A obrona z tego tekstu, co go nie umiesz 11.09.08, 18:33 Kochanica, wiedziałam, że to wygarniesz <LOL>! Ja nadal liczę, że nasza biedaczka nie będzie musiała tego publicznie odczytywać... Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: A obrona z tego tekstu, co go nie umiesz 11.09.08, 18:38 jagoda_pl napisała: > Kochanica, wiedziałam, że to wygarniesz <LOL>! No bo ja nie lubię, jak ludzie tak kręcą. > Ja nadal liczę, że nasza biedaczka nie będzie musiała tego > publicznie odczytywać... Ja liczę, że będzie musiała, a audytorium zwinie się ze śmiechu albo zamrze w stuporze. W obu zaś wypadkach efekt będzie przeciwny do zamierzonego (bo coś nasza tylkoty0 chce przez to osiągnąć). Niech ponosi konsekwencje swoich czynów. Hehe. Odpowiedz Link Zgłoś
jagoda_pl Re: A obrona z tego tekstu, co go nie umiesz 11.09.08, 18:42 O Ty wredoto;)! Odpowiedz Link Zgłoś
tylkoty0 Re: kochanica 11.09.08, 19:24 nie nie z tego testu; p.s bronie się po angielsku a niemiecki jest moją słabą stroną. Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: kochanica 11.09.08, 21:49 tylkoty0 napisała: > nie nie z tego testu; > p.s bronie się po angielsku a niemiecki jest moją słabą stroną. Na litość boską, to czemu udajesz, że go znasz? Ja znam 200 słów po hiszpańsku i nigdy by mi nie przyszło do głowy robić pokazu "koleżanka mi tłumaczy tekst i zapisuje wymowę fonetyczną" Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: kochanica 11.09.08, 21:50 tylkoty0 napisała: > nie nie z tego testu; > p.s bronie się po angielsku a niemiecki jest moją słabą stroną. Ekskjuzemła? Słabą? Niemiecki nie jest twoją ŻADNĄ stroną! Odpowiedz Link Zgłoś
maartha Re: kochanica 11.09.08, 21:59 ja wlasnie w takiej wersji ostatnio wystapilam, spodnica lekko za kolano, zdalam ;) Odpowiedz Link Zgłoś