madziulllka 19.09.08, 15:01 Witam! Chciałam się dowiedzieć coś na temat tej bluzy? Może któraś z was ją posiada? Jak się nosi, itp.? diamondall.nazwa.pl/abercrombie2/womens/Hellen/hellen8.jpg Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zielona-karuzela Re: Bluza 19.09.08, 17:34 ja mam bluże abercrombie , wprawdzie bez futerka , ale z doświadczenia wiem ,ze ciuchy tej marki są swietne, dobrze wykonane,super jakość i wygodne Odpowiedz Link Zgłoś
madziulllka Re: Bluza 20.09.08, 13:16 Ja właśnie nie mam żadnych z tej firmy, chciałam się dowiedzieć coś o tej bluzie z futerkiem? Ale skoro ubrania moją dobrej jakoś to raczej się skuszę, bo to co widać w sklepach to raczej słaba jakość i wszystkie w paski, które widziałam, bo teraz sporo podobnych. Odpowiedz Link Zgłoś
karmelek4 Re: Bluza 20.09.08, 13:27 Cudowna jest ta bluza:) Jak ją zdobyć????????? Podobne widziałam w ub. roku w benettonie, ale miały zbyt duże logo i nie-fajnie to wyglądało:( Odpowiedz Link Zgłoś
karo881 Re: Bluza 20.09.08, 15:23 Hey:) Ja mam bluze z futerkiem z aber, co prawda nie ta,ale jest na prawde super i bardzo baardzoo ciepla. Bez futerka tez mam i tez jest super cieplutka:) Polecam na mrozne wieczory:) Odpowiedz Link Zgłoś
rudapaskuda Re: Bluza 20.09.08, 16:23 Bluzy z futrem Abercrombie i Hollistera są bardzo ciepłe i wygodne, niestety na Allegro 99% to podróbki, repliki itp. Jeśli ktoś życzy sobie za nową bluzę z futerkiem poniżej 250 zł i ma ich dużo to na pewno nie sprzedaje oryginalnych ciuchów. Wystarczy spojrzeć na strony internetowe producentów, żeby się przekonać o ich prawdziwej cenie. Odpowiedz Link Zgłoś
madziulllka Re: Bluza 20.09.08, 20:57 Eh...a one są tylko w Stanach sprzedawane tak? Właśnie znalazłam ją na allegro, ale nie wiem czy to orginały, bo się na tym nie znam. Odpowiedz Link Zgłoś