martyna.kulka 22.10.08, 13:57 Pantofle za 1,5 zł... śliczne są, czy wiecie gdzie można znaleźć takie pantofle? www.rafiner.pl/index.php?v=338#v Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jagoda_pl Re: pantofle miu miu 22.10.08, 15:15 Ech... 1500 zł... Nie powalają mnie, ale za 1,5 zł bym pewnie kupiła:)! Odpowiedz Link Zgłoś
kaamilka Re: pantofle miu miu 22.10.08, 15:37 jakieś mam takie erotyczne skojarzenia z tym obcasem... Odpowiedz Link Zgłoś
sankanda Re: pantofle miu miu 22.10.08, 19:22 obcas pretensjonalny i obecnie juz out, przynajmniej prawdziwa modnisia juz takich obcasow nie chce;) reszta buta znakomita, zwlaszcza tyl... nieatpliwie sa to buty miucci, nic zaskakujacego w sumie jak na miuccie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
pipione Re: pantofle miu miu 23.10.08, 16:49 hmm erotyczne skojarzenia z obcasem ?? :) ciekawe... A tak na poważnie to są naprawde oryginalne, moze troche za bardzo esktrawaganckie jak dla mnie ale w sklepie napewno bym je wzięłą do ręki... ale widze że mają tam więcej perełek, zaraz coś wyszperam :P Odpowiedz Link Zgłoś
pipione Re: pantofle miu miu 23.10.08, 16:55 Jeśli te miu miu są jeszcze powiedzmy w miare rozsądne, to o tych można już tylko mówić w kosmicznych kategoriach, hehe :) www.rafiner.pl/index.php?v=316#v Odpowiedz Link Zgłoś