pistacja5 Re: oszczędzać przez niewydawanie pieniędzy 27.12.08, 18:47 Ja tak jak cledomro Odpowiedz Link Zgłoś
hotally Frankfurt 27.12.08, 18:22 Jestem u kuzynki we Frankfurcie i w poniedzialek zaczynam polowanie ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
lady_devil Re: Wasze plany na wyprzedaże 27.12.08, 18:50 jakaś dorebka w słusznej cenie by się przydala.. albo nawet 2;) Odpowiedz Link Zgłoś
hotally Re: Wasze plany na wyprzedaże 27.12.08, 18:52 wlasnie!!! Kto wie, gdzie mozna we Frankfurcie dostac przecenione torebki designerskie? Odpowiedz Link Zgłoś
black_magic_women Re: Wasze plany na wyprzedaże 27.12.08, 22:40 proste czarne dzinsy w Mango(ok80zl),wszystko inne mam:) Odpowiedz Link Zgłoś
vincentyna Re: Wasze plany na wyprzedaże 27.12.08, 22:42 Pare zimowych sweterkow klasycznych i kapelusik burberry, moze jakies rekawiczki. Odpowiedz Link Zgłoś
ensoleillement Re: Wasze plany na wyprzedaże 27.12.08, 22:51 nie wchodzić do sklepów do lutego, wszystko już kupiłam:/ Odpowiedz Link Zgłoś
dziewice Re: Wasze plany na wyprzedaże 28.12.08, 00:50 nie mam :) jezeli jest mi cos potrzebne to ide i kupuje, a jak nie mam kasy to ide ogladam i patrze ile bede potrzebowal i jak mam to kupuje x 2 wiecej niz jest mi potrzebne. Odpowiedz Link Zgłoś
magdaksp Re: Wasze plany na wyprzedaże 28.12.08, 01:48 bylam dzis w promenadzie i tarasach i nie kupilam nic.nic mi sie nie podoba Odpowiedz Link Zgłoś
ensoleillement Re: Wasze plany na wyprzedaże 28.12.08, 11:47 to ja wczoraj weszłam do zary- bo nie miałam jeszcze tiszerta potrzebnego na sylwestra, pomyślałam, że skorzystam z wyprzedaży- kompletnie nic mi się nie podobało, a kolejki do kasy i przymierzalni poza sklep. Przynajmniej w innych było pusto:) Odpowiedz Link Zgłoś
paulinaa Re: Wasze plany na wyprzedaże 28.12.08, 11:53 MUSZĘ kupić dużą torbę, może być nawet nie z wyprzedaży... Odpowiedz Link Zgłoś
siog Re: Wasze plany na wyprzedaże 28.12.08, 12:11 * ladne buty * kurtka skorzana * mini sukienka ciazowa * wieksza ciepla kurtka Odpowiedz Link Zgłoś
sankanda Re: Wasze plany na wyprzedaże 28.12.08, 12:16 mala niedorzecznosc : planuje zakup torby, ktorej sie nie przecenia :) i przy okazji troche ciuchow dla dziecka, bo rosnie jak na drozdzach, moze cos dla starego + niespodzianka (niespodzianki) dla mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
sankanda Re: Wasze plany na wyprzedaże 28.12.08, 12:18 aaa, kozaki nowe sobie kupie, bo wiem, ze napewno beda przecenione, a za 500 euro (cena aktualna) bym ich nie kupila. Odpowiedz Link Zgłoś
rzesa20 Re: Wasze plany na wyprzedaże 28.12.08, 12:35 nie mam planów, kupuje to co mi wpadnie w oko:) Odpowiedz Link Zgłoś
katelg Re: Wasze plany na wyprzedaże 28.12.08, 14:57 Potrzebuję skórzanej kurtki, a reszta zapewne spontanicznie bo z planowanych zakupów mi zwykle wychodzi zupełnie co innego. Odpowiedz Link Zgłoś
maadz Re: Wasze plany na wyprzedaże 28.12.08, 16:19 ja tak jak rzesa, najlepszy plan ;) mam upatrzona jedna spodnice w river island,ale nie wiem czy tam sa juz przeceny?jesli nie to pewnie kupie ja po normalnej cenie.. Odpowiedz Link Zgłoś
littlefrog Re: Wasze plany na wyprzedaże 28.12.08, 17:02 są od soboty, także lepiej biegnij szybko :) Odpowiedz Link Zgłoś
maadz Re: Wasze plany na wyprzedaże 28.12.08, 22:44 ach kupilam,kupilam ,ale nie byla przeceniona :) Odpowiedz Link Zgłoś
tequilkuk Re: Wasze plany na wyprzedaże 29.12.08, 00:23 ja tez jak rzesa ale jakby wpadly w oko jakies fajne koszule to byloby super :) Odpowiedz Link Zgłoś
littlefrog Re: Wasze plany na wyprzedaże 28.12.08, 15:06 z planowaniem u mnie ciężko, także najlepszym planem będzie już więcej nie wchodzić do żadnego sklepu - bo z wyprzedaży skorzystać już i tak w tym sezonie zdążyłam choć nie planowałam :) Odpowiedz Link Zgłoś
zanezar Re: Wasze plany na wyprzedaże 28.12.08, 16:30 Ja mam ochotę na jakąś fajną ołówkową spódniczkę, torbę pod kątem wiosny :D, może czarną skórkę :) no i co mi wpadnie w oko w dobrej cenie :))))) zakupy to w końcu przyjemność:) Odpowiedz Link Zgłoś
nonkonformistka Re: Wasze plany na wyprzedaże 29.12.08, 00:48 kupiłam: - proste, klasyczne lakierowane czółenka w jackpocie (chyba 50% - na 180) - niziutkie kozaki za kostkę, na klockowatym obcasie, z dwoma czarnymi guziczkami (50% z 700) w obu parach się zakochałam, są całe skórzane, ze skórzanymi obcasami, zakupy nieplanowane w j&c kupiłam też sweterki dla faceta i brata planuję: - skórzaną kurtkę z benettona (sisleya?), która chyba podchodzila pod 700 - dużą torbę z sisleya - ... Odpowiedz Link Zgłoś
alex_koz Re: Wasze plany na wyprzedaże 29.12.08, 00:53 ja akurat plany wyprzedazowe juz zrealizowalam, zakupilam: :: kurtke puchowke :: biale kozaczki:) :: dzinsy :: koszulkę polo :: sweter :: szalik, a właściwie dwa szaliki:) :: rękawiczki :: top teraz moge juz do sklepow nie wchodzic i zaczac w koncu oszczedzac:)) Odpowiedz Link Zgłoś
paulinaa Re: Wasze plany na wyprzedaże 29.12.08, 10:56 Alex zdjęcie w białych kozaczkach poprosze :D Odpowiedz Link Zgłoś
alex_koz Re: Wasze plany na wyprzedaże 29.12.08, 14:43 poprzestanmy na zdjeciu bialych kozaczków:) img228.imageshack.us/img228/3236/bialekozaczkiwk6.jpg :)) Odpowiedz Link Zgłoś
leeloo2002 Re: Wasze plany na wyprzedaże 29.12.08, 01:34 Już niestety zrealizowane, całkiem przypadkiem. Sukienka i kaszmirowy płaszczyk. Na wyprzedażach zajrzę do Furli, Penny Black Odpowiedz Link Zgłoś
pipione Re: Wasze plany na wyprzedaże 29.12.08, 09:52 ja jak co sezon szykuję się na wyprzedaże w ZARA no i na pewno sprawdzę top shop w złotych tarasach. A czego szukam- hmm poluje na czerwone szpilki no i na pewno płaszcze... to z planów, no chyba żeby skuszę się na ściągnięcie tego ze z UK www.rafiner.pl/?v=418&rate=5#rate , a może ktoś widział podobny krój gdzieś nad wisłą- ja nie mogę znaleźć... Odpowiedz Link Zgłoś
martyna.kulka Re: Wasze plany na wyprzedaże 30.12.08, 11:16 Ja widziałam tylko w sieci, ale jak dobrze poszperasz napewno znajdziesz coś podobnego! Odpowiedz Link Zgłoś
aga.pier Re: Wasze plany na wyprzedaże 29.12.08, 10:40 nic nie planuję bo jak mi sie cos podoba i jest to cena do przyjęcia to kupuję od razu. a na wypżedażach nigdy nic mi się nie podobało. do tego ten tłok, porozrzucane i poplamione ciuchy... nie chodzę wtedy do sklepów Odpowiedz Link Zgłoś
anga111 Re: Wasze plany na wyprzedaże 29.12.08, 10:56 Chcę kupić prochowiec, kurtkę zimową. Może widzieliście gdzieś w Warszawie klasyczne prochowce??? Odpowiedz Link Zgłoś
ruda-88 River Island 29.12.08, 11:09 Wiecie, czy są już tam przeceny? Jeśli tak, to ile procent i na co? Na bizuterię też? Dziekuję za odp. :) Odpowiedz Link Zgłoś
makelovenotfashion moncler 29.12.08, 12:23 kurtke moncler model georgia jak jeszcze bedzie, bo nie zamierzam stac w kolejce do sklepu z japoncami :( www.bellettini.com/pop_prod.asp?id=774&art=Georgia a moze jakis inny model wpadnie mi w oko... Odpowiedz Link Zgłoś
magdilive Re: Wasze plany na wyprzedaże 29.12.08, 12:36 Kupiłam w RSV klasyczne czarne spodnie - 49 zł; poza tym troszkę bielizny. Przymierzam się jeszcze do torebki, i spodni dresowych - na wiosnę zaczynam biegać :) Chciałabym jeszcze jakieś jeansy, w Stradivarisie są po 59 zeta! i jakąś listonoszkę. Odpowiedz Link Zgłoś
bianka111 cd. (niechcacy wcisnelam enter) 29.12.08, 15:05 ...korzystam z wyprzedazy przez caly rok na vente-privee ;) W zwiazku z tym jestem juz tej zimy calkowicie obkupiona : 3 pary kozakow (jestem fanka kozakow!), 2 torebki, 2 skorzane kurtki i inne duperele, wszystko za stosunkowo niewielkie pieniadze. Tak ze moim planem na styczen i luty jest wreszcie sie postarac nie wydawac tyle kasy !! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
beesok Re: Wasze plany na wyprzedaże 29.12.08, 16:00 aktualnie jestem poza Londynem wiec zakupy tylko online :) a jak wroce na pewno nie obejdzie sie bez tradycyjnego sales hopping na bond street i ewent. selfridges :) nie planuje bo mam szystko co potrzebuje - na wyprzedazach kupuje to co mi wpadnie w oko i jest tego warte...a to co naprawde chce i tak nigdy nie jest przecenione ;) W Londynie juz wszystko jest on sale - dla zainteresowanych polecam wyprzedaz u Louboutina 3go stycznia i Blahnika 7go a Chanel 2go Odpowiedz Link Zgłoś
hotally Re: Wasze plany na wyprzedaże 29.12.08, 16:55 Bylam dzis na zakupach we Frankfurcie, oblecialam wszystkie sieciowki i kupilam NIC::: nic Mi sie nie podobalo, zlotowka slaba, wiec juz sie tak nie oplaca szalec jak jeszcze w wakacje... Jutro cd Odpowiedz Link Zgłoś
vivi-anne Re: Wasze plany na wyprzedaże 29.12.08, 17:51 Jutro ruszam do Wrocławia. Odwiedzę wiele galerii handlowych. Planuję kupić: - płaszcz - czarne krótkie futerko - czarną kurtkę - dżinsowe rurki - kilka bluzek i sweterków - kozaczki - torebkę Odpowiedz Link Zgłoś
papryczka_ag Re: Wasze plany na wyprzedaże 29.12.08, 19:06 Przecenione Playstation. W innych sklepach są zeszłoroczne szmaty, w dodatku syf na maksa. Nie wiem jak połowa kobiet będzie chodzic w nowych ciuchach skoro niepełnosprawność w umieszczeniu ubrania na wieszaku jest stuprocentowa. Nieprzeceniony jest również zapach w przymierzalniach. Ja sobie poczekam jednak na nowe kolekcje. Odpowiedz Link Zgłoś
foamclene Re: Wasze plany na wyprzedaże 30.12.08, 11:22 :)))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
zettrzy Re: Wasze plany na wyprzedaże 29.12.08, 21:16 nie prowadze sklepu, wiec nie planuje kiedy wyprzedaz... Odpowiedz Link Zgłoś
agava.juice Re: Wasze plany na wyprzedaże 30.12.08, 00:13 Ja sobie upatrzyłam w tchibo.pl parę ciuchów, kurtkę za 99plnów i bieliznę. Do jakości ich rzeczy nie mam zastrzeżeń, zwłaszcza sportowe rzeczy lubię, a design jest na czasie, więc śmiało kupuję. Czasem obniżki są tak duże, że nawet przez internet kupuję jak mi się nie chce iść do sklepu :) A jak już idę do sklepu to w niedzielę wieczorem i wtedy prawie nikogo nie ma w galeriach ... Odpowiedz Link Zgłoś
maru_da Re: Wasze plany na wyprzedaże 30.12.08, 10:21 a nie wiesz do kiedy maja wyprzedaż? bo dzis wracam z urlopu i pędze na zakupy :) a widzialam, że mają kilka fajnych rzeczy Odpowiedz Link Zgłoś
agava.juice Re: Wasze plany na wyprzedaże 30.12.08, 12:28 Teoretycznie do dzisiaj, ale często zostawiają rzeczy na trochę dłużej. Pozostaje jeszcze sklep internetowy no i rzecz jasne - outlety! Odpowiedz Link Zgłoś