ewela444 22.07.09, 11:25 Słuchajcie . dostałam ofertę zrobienia mi zdjęć samych nóg w butach pewnej firmy. czy może któraś z was coś podobnego robiła? ile płacą za taką sesje i czy jest to wiarygodne? propozycja jest kusząca ale troszkę się boję Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tishka Re: zdjęcia nóg w butach 22.07.09, 11:48 ale czego sie boisz?:) placa to rob. Odpowiedz Link Zgłoś
ewela444 Re: zdjęcia nóg w butach 22.07.09, 12:13 Boje sie że mnie wywioza i sprzedadzą:P hehe.. początkowo sesja miała trwac 2 tygodnie we francji ale teraz ponoc ma byc w warszawie, nie ma pojęcia ile oni za to płaca. kiedy zapytałam dlaczego nie wezmą profesjonalnej modelki odpowiedzieli ze ich budżet jest ograniczony Odpowiedz Link Zgłoś
hazel_dobkins Re: zdjęcia nóg w butach 22.07.09, 12:15 Rzomawiałaś wstępnie na temat pracy i nie zapytałaś o warunki finansowe? Zrób to jak najszybciej, aby mieć jasność Odpowiedz Link Zgłoś
ewela444 Re: zdjęcia nóg w butach 22.07.09, 12:25 Nie spotkałam się jeszcze z pracodawca. ogłoszenie znalazłam na stronie internetowej wysłałam kilka zdjęć swoich stop no i podobno bardzo się spodobały fotografowi. napisałam jednak ze oferta wydaje mi się podejrzana na co kobieta z która prowadziłam rozmowę odpisałam ze skoro ma wątpliwość to oferta jest nieaktualna. jednakże potem znowu mi napisała ze jednak nalegają na to abym przyszła na rozmowę kwalifikacyjna w celu wyjaśnienia wszystkiego Odpowiedz Link Zgłoś
tishka Re: zdjęcia nóg w butach 22.07.09, 13:51 a no to jednak troche kreca:) bez umowy w reku i sprawdzenia firmy nie ryzykowalabym. Odpowiedz Link Zgłoś
nioma Re: zdjęcia nóg w butach 22.07.09, 14:31 masz nazwe firmy i adres? sprawdz ich: czy sa zarejestrowana firma, czy maja siedzibe, od kiedy dzialaja na rynku. Mozesz ich poprosic o przeslanie KRSu. Jesli podali Ci adres wynajmowanego mieszkania czy pokoiku gdzies tam to lepiej sobie odpusc. Za duze ryzyko. Odpowiedz Link Zgłoś
nessie-jp Re: zdjęcia nóg w butach 22.07.09, 15:07 Najprawdopodobniej jakiś fetyszysta zbiera zdjęcia stóp, które mu się podobają... Odpowiedz Link Zgłoś
patyska Re: zdjęcia nóg w butach 22.07.09, 15:10 badz ostrozna, to jakies niepowazne sie wydaje :( Odpowiedz Link Zgłoś
ewela444 Re: zdjęcia nóg w butach 22.07.09, 17:07 jak sprawdzić czy firma jest zarejestrowana? prawdę mówiąc to znam ta markę obuwia. maja kilka sklepów w moim mieście sama nawet kupiłam kilkukrotnie ich buty Odpowiedz Link Zgłoś
jane-bond007 Re: zdjęcia nóg w butach 22.07.09, 17:24 przeczytaj umowe podpisz i wystaw stopy przed aparat :) Odpowiedz Link Zgłoś
pistacja5 Re: zdjęcia nóg w butach 22.07.09, 19:22 Tu możesz sprawdzić firmę www.infoveriti.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś