iizzaa 24.08.04, 12:30 Witam. Moja 7 miesięczna córeczka od urodzenia ma w górnej części pupci meszek. Czy on się wytrze, czy też (jak sugeruje moja pani doktor) wskazuje to na jakąś (jaką?) chorobę? Dziękuję za każdą odpowiedź. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
magda60 Re: włoski na pupci 26.08.04, 17:44 Nie jestem ekspertem, ale nie martwiłabym się włoskami na pupci. Na pewno z czasem sie wytrą. Moja mała ma na delikatne włoski na uszkach i wcale mnie to nie martwi, chyba że powinno? Odpowiedz Link Zgłoś
dd5 Re: włoski na pupci 27.08.04, 10:39 Moja córeczka również ma włoski na uszkach, ale nie pomyślałam że to coś nie tak tylko że tak jest i już. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
krystyna.piskorz Re: włoski na pupci 27.08.04, 09:11 Szanowna Pani. Proponowałabym nie przejmowac się tym, czasami niektórzy ludzie mają tzw. znamiona i niektóre z nich mają lekkie przebarwienie i owłosienie. Ale to w niczym nie przeszkadza i nie nalezy martwic się na zapas. pozdrawiam i życzę zdrowia Odpowiedz Link Zgłoś
iizzaa Re: włoski na pupci 28.08.04, 11:10 Dziękuję za odpowiedzi. Ja też tym bardzo się nie przejmuję, ale zbiła mnie z tropu pani doktor. Wkońcu komuś trzeba ufać (tylko teraz to już nie wiem komu - chyba jedynie swojemu instynktowi) Dzięki i pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś