ewa.z141 15.09.04, 10:39 Moja dwumiesięczna córka ma na policzku i rączkach kilka śladów po ugryzieniu komarów. Jaką maścią mogę posmarować te miejsca, aby szybciej się zagoiły. Czy istnieją jakieś domowe sposoby odstraszania tych owadów? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wroc.aga Re: ukąszenia po komarach 15.09.04, 11:16 Nasz domowy sposób na odstraszanie to wietrzenie oknem w którym zawiesiłam moskitierę, tzn kawałek gestej, starej firanki przypięłam do framug i żaden owad nam nie wpadnie. Odpowiedz Link Zgłoś
hratli Re: ukąszenia po komarach 15.09.04, 13:05 witam! my mamy przeciw ukaszeniu po krem MOUSTIDOSE. na opakowaniu jest napisane,ze mozna go stosowac powyzej miesiaca zycia. u nas sie sprawdzilo - synkowi i mamie Odpowiedz Link Zgłoś
krystyna.piskorz Re: ukąszenia po komarach 17.09.04, 13:06 Szanowna Pani. preparaty przeciw komarom, które zaleca się do stosowania na skórę niemowlęcia, dzialają równiez po ukąszeniu. np. moustidose lub oczywiście inne. Preparaty są w kremie lub aerosolu.Do buzi nie stosujemy aerosolu, tylko krem. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś