Dodaj do ulubionych

turcja icmeler forever club

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.09, 23:05
mam pyatnko, bardzo spodobal mi sie hotel forever club kolo bodrum w turcji,
jest on na stornie biura wezyr ale jest niedostepny, czy wiecie moze z jakiego
biura jest dostepny, czy ktos byl, jakie opinie, moze znacie cene tego hotelu
na 2 tyg?
Obserwuj wątek
    • Gość: Gość Ewa Re: turcja icmeler forever club IP: *.chello.pl 22.11.09, 13:51
      Turcja Icmeler - hotel koło Bodrum??? Gdzie Icmeler, a gdzie Bodrum! Coś ci się
      dziewczyno chyba pomyliło... Te miejscowości są znacznie od siebie oddalone.
      Wiem, bo co roku spędzam urlop w Icmeler lub w pobliskim Marmaris, a w Bodrum
      też byłam.
      • Gość: adam Re: turcja icmeler forever club IP: *.xdsl.centertel.pl 23.11.09, 06:46
        Wiem, bo co roku spędzam urlop w Icmeler lub w pobliskim Marmaris, a w Bodrum
        > też byłam.

Rzeczywiście odległość jest znacząca w tym przypadku ,ale myślę ,że skoro wyjeżdzasz co roku bardziej ciekawe byłoby gdybyś podzieliła się z nami swoją wiedzą odnośnie hoteli do których warto pojechać a które raczej trzeba omijać jak również podpowiedziała czym różnią sie te miejscowości ( Bodrum, , Icmeler ,Marmaris ) dla osób , które planują swój urlop w tej części Turcji.
        • Gość: Gość Ewa Re: turcja icmeler forever club IP: *.chello.pl 23.11.09, 20:11
          Oczywiście, że mogę trochę napisać.
          Oba miasta - Bodrum i Icmeler - są urocze, ale zupełnie w innym stylu.
          Bodrum przypomina trochę grecką wyspę z tymi swoimi białymi domami, zabytkami i
          drożyzną. Drogie hotele, drogo w sklepach. Do Bodrum tylko dojeżdżaliśmy, bo
          mieszkaliśmy w oddalonym o 20km ślicznym miasteczku Turgutreis. Warto pojechać.
          Icmeler jest moim ulubionym miejscem, dlatego chętnie wracamy tam co roku.
          Jeździmy albo do samego Icmeler, albo do Marmaris i dojeżdżamy do Icmeler.
          Icmeler to perełka! Leży w zatoce, więc morze jest znacznie spokojniejsze niż w
          Alanii.
          W Icmeler jest bardzo zielono, i trochę ładniej niż w Marmaris, ale też drożej.
          Są lepsze hotele, jest ładniejsza niż w Marmaris plaża.
          Z 5* hoteli (choć nie przebywałam w nich, ale widziałam), mogę polecić
          usytuowany przy samej plaży hotel Aqua, słynny hotel Laguna, hotel Mart resort,
          ale są też bardzo przyjemne hotele 4* - np. super hotel Mirage World (byliśmy w
          nim), hotel Fortuna, hotel Mar Bas i wiele innych.
          We wrześniu tego roku byliśmy też w niezłym 4* S Hotelu, który ma super
          położenie, bo wszędzie od niego blisko - do centrum miasteczka, na promenadę i
          plażę, do sklepów. Jedyne co mi w nim przeszkadzało to obecność Rosjan - dużo
          ich tam niestety było.
      • Gość: zulka Re: turcja icmeler forever club IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.09, 16:08
        nie wiem nie byłam dziewczyno....
        taka informacja byla w opisie hotelu, ze jest to 2 km od Bodrum
        • Gość: gucio Sun Club Bodrum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.09, 16:57
          czy ktos moglby mi udzielic jakis informacji na temat tego hotelu? jak
          atmosfera, plaza itd??
    • Gość: kris Re: turcja icmeler forever club IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.09, 22:10
      ja tez jestem zainteresowany hotelem forever club
      www.dreamtours.pl/4191.php
      i rzeczywiscie tu jest napisane ze jest 2km do bodrum
      czy ktos wie w jaki sposob jezeli icemeler jest podobno daleko od bodrum?
    • Gość: nefre Re: turcja icmeler forever club IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.11.09, 09:51
      Byłam w tym hotelu i zdecydowanie go polecam, lezy ok. 2-3km od
      Bodrum. Icemeler to nazwa dzielnicy Bodrum, podobnie jak i Marmaris.
    • Gość: nefre Re: turcja icmeler forever club- opinie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.11.09, 09:57
      www.holidaycheck.pl/hotel-Opinie_Hotel+Forever-ch_hb-hid_29635.html
      • Gość: kris Re: turcja icmeler forever club- opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.09, 10:48
        a z jakiego biura bylas jesli mozna wiedziec??
        • Gość: nefre Re: turcja icmeler forever club- opinie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.11.09, 11:23
          z Wezyra - w roku 2008
          • Gość: kris Re: turcja icmeler forever club- opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.09, 16:09
            jeszcze ostatnie pytanie w jakim terminie bylas i ile wtedy kosztowalo?
            • Gość: nefre Re: turcja icmeler forever club- opinie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.11.09, 11:02
              Na przełomie czerwca i lipca, ale ceny nie pamietam. Z tego co
              kojarze, to za All zapłacilismy tyle samo, co w hotelu Ambrosia (w
              Bodrum- Bitez) za HB
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka