Gość: nata IP: *.toya.net.pl 16.12.09, 23:11 mam (pewnie głupie) pytanie: czy w pokoju z centralna klimatyzacją mogę nastawić sobie temperaturę czy też nie ma się wtedy wpływu czy będzie cieplej/zimniej? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kuba5463 Re: głupie pytanie 17.12.09, 20:40 Spoko!Możesz ustawić temp.według własnego uznania.Pozdr! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nata Re: głupie pytanie IP: *.toya.net.pl 17.12.09, 23:57 dzięki;-))wiecie może czy jest tak też w clubie Nena? może sie ktoś tam wybiera? Odpowiedz Link Zgłoś
olala_o Re: głupie pytanie 18.12.09, 14:02 ja:) się wybieram zgodnie z tym co mówi mój agent....centralnie sterowana klima polega na tym ze jest włączana i wyłaczana centralnie przez hotel.....a Ty (jesli masz juz klime włączoną )możesz regulować wysokość temperatury w pokoju Chyba tylko poza sezonem (np lipiec,sierpień)klima może być wyłączana okresowo/czasowo, np. na kilka godzin( w nocy) Odpowiedz Link Zgłoś
olala_o Re: głupie pytanie 18.12.09, 14:20 tzn...za wyjatkiem lipca i sierpnia...;) jak jest w innych miesiącach, nie wiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nata Re: głupie pytanie IP: *.toya.net.pl 18.12.09, 16:48 w biurze SH bardzo polecali mi właśnie club nena... myslimy żeby pojechać tam na 2 tyg od 23.06. a Ty kiedy jedziesz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nata Re: głupie pytanie IP: *.toya.net.pl 20.12.09, 14:54 to mamy szansę się spotkać ;-)) my będziemy z 7-letnią córką a Ty? Odpowiedz Link Zgłoś
olala_o Re: głupie pytanie 20.12.09, 15:49 tez z corką - 14 letnią :) Pozdrawiam ola Odpowiedz Link Zgłoś