asiakop 06.02.10, 14:32 Wybieramy się z rodziną( 2 + 2 ) do tego hotelu w Kemer, wylot 30 czerwca z Katowic. Może ktoś z Was jedzie tam również ?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Kamila Re: Joy Hydros Club IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.10, 10:42 czesc! Wybiram sie tam z 11-letni dziewczynka ale w innym terminie. bedziemy tam od polowy sierpnia. Takze licze na jakas relacje i sugestie:) pozdraiam, K. PS. z Itaka lecicie? Odpowiedz Link Zgłoś
ola7890 Re: Joy Hydros Club 07.02.10, 13:08 Byłam w ubiegłym roku. Było super!!!!Hotel świetnie położony. Brak zastrzeżeń. Jeśli jednak mogłabym coś poradzić to żeby załatwić pokój w hotelu (z widokiem na basen bo po drugiej stronie bardzo blisko inny bardzo głośny hotel i kiepski widok) a nie bungalowach. Pokoje znacznie większe. Mieszkałam w bungalowie i po 2 dniach zmieniłam ($10). Życzę udanych wakacji i pozdrawiam. Ola Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kamila Re: Joy Hydros Club IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.10, 14:22 Dziękuje za wskazówki:) miałabym prosbe:) czy moglabys mi podrzucic jescze jakies informacje i rady, i gdybys mogla jakies zdjecia:) moj e-mail: korbi84@o2.pl Pozdrawim, K Odpowiedz Link Zgłoś
ola7890 Re: Joy Hydros Club 07.02.10, 15:01 www.youtube.com/watch?v=S1lCtBC8wK0 www.youtube.com/watch?v=utpDrcKVkzs&feature=related www.oceniacz.pl/hotel/3249/joy-hydros-club/opinie Wklejam Ci linki - może będą pomocne. Zdjęć nie wkleję bo syn wyjechał na narty i zabrał niezbędne akcesoria. Jeśli chodzi o rady, wskazówki i spostrzeżenia to: 1/ byliśmy w 3 rodziny - 12 osób i zawsze staraliśmy się aby kolacje jeść na balkonach z przepięknymi widokami. Restauracja niestety bez klimatyzacji i taka trochę "stołówkowa". Dzieci biegły o godzinie otwarcia restauracji i rezerwowały nam balkon. Lubiliśmy celebrować te kolacje na balkonie. 2/ nie wiem czy trzeba rezerwować leżaki rano bo szwagier codziennie od 5 rana czytał książki nad basenem i w naturalny sposób te leżaki dla nas już były. Ale wydaje mi się, że nie było kłopotu z leżakami przez cały dzień. 3/ warto odwdzięczać się obsłudze tipami choć wcale tego nie oczekują w sensie natręctwa a są bardzo wdzięczni i mili. W tym roku jadę też do Turcji do Selge Beach koło Side i mam nadzieję na równie udane wakacje jak w Joy Hydros. Pozdrawiam i jeśli potrzeba służę dalszą pomocą. Ola Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamila Re: Joy Hydros Club IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.10, 20:01 Dziekuje ponownie:) z tymi linkami zaznajomiłam się wcześniej:) mam nadzieje, ze to dobry wybór, jezeli chodzi o hotel. bo musze przyznac ze jestem bardzo niezdecydowana osoba i zawsze podjecie decyzji sprawia mi mnostwo klopotu a mnostwo hoteli kuszacych... a powiedz mi Olu jak jest z klimatyzacja? podobno sterowana automatycznie, w praktyce jak to wyglada? nie jest za goraco w pokoju? Bo niestety mielismy tylko mozliwosc wyjazdu w II polowie sierpnia...oj posamzy nas... pewnie blizej wyjazdu nasuna mi sie kolejne pytania:) Pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
ola7890 Re: Joy Hydros Club 07.02.10, 20:22 Kamilo, klimatyzacja jest sterowana centralnie - już nie pamiętam w jakich godzinach, ale na tzw. "gorąc" w pokoju się nie uskarżaliśmy. Temperaturę ustawiasz sama w pokoju, klimatyzację wyłączją w nocy jeśli dobrze pamiętam około 2 w nocy.W dzień naprawdę nie wiem bo nie przebywaliśmy w pokoju. W Turcji byłam już parę razy i uwielbiam. Moje dotychczasowe doświadczenia to: Majesty Tuana w Fethiye, Ephesia Holiday Beach Club w Kusadasi, Joy Hydros Club w Kemer i teraz Selge Beach w Side. Każde z tych miejsc gorąco polecam. Ale Joy Hydros ma najlepsze położenie - wychodzisz z hotelu i jesteś w mieście a jednocześnie to rozległa wioska wakacyjna. Te poprzednie też ale do miasta trzeba jechać dolmuszem choć to żaden problem i też ma swój urok. Myślę, że będziesz zadowolona czego z całego serca życzę. Moi znajomi, których tam wyciągnęłam zadowoleni byli ogromnie, do tego stopnia, że chcieli w tym roku pojechać tam znów, ale trzeba trochę zmieniać więc Sele Beach. Pozdrawiam Ola Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kamila Re: Joy Hydros Club IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.10, 22:45 my również z Itaka sie wybieramy:) no szkoda, ze nie wczasujemy w tym samym terminie. ale mysle ze do Waszego i naszego odlotu znajdziemy jakich wspoltowarzyszy wakacji! pozdrawiam, K. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kama Re: Joy Hydros Club IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.10, 23:11 Nikt więcej się nie wybiera do Hydrosa??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: atom123 Re: Joy Hydros Club IP: *.hu 12.02.10, 01:24 25 sierpień z Gdańska (Itaka) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kamila Re: Joy Hydros Club IP: 195.116.88.* 13.02.10, 08:22 No to się spotkamy:) my (dwie siostry + dziewczynka 11 lat)lecimy od 18.08 na 2 tyg ze Szczecina:) już odliczamy:D pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kris Re: Joy Hydros Club IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.10, 21:03 My też lecimy do Hydros 30-go czerwca z Poznania. syn ma 15 lat. w jakim wieku są Wasze dzieci. Przeglądając opinie JOY HYDROS to chyba dobry wybór. Kemer też ma dobre opinie jako kurort. To nasz trzeci wyjazd do Turcji . Do zobaczenia. Odpowiedz Link Zgłoś
asiakop Re: Joy Hydros Club 03.03.10, 15:17 Oj, to super ! Nasze dzieci są w wieku: córka 10 lat i 4 letni synek. Pozdrawiamy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kris Re: Joy Hydros Club IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.10, 21:45 No to miło wiedzieć, że nie będziemy sami z Polski. My też lecimy z Itaką , chyba tylko oni mają ten Hotel w ofercie. My wybraliśmy ten Hotel ze względu na położenie. Jest blisko do centrum Kemer a hotel jest bardzo przestrzenny. Byliśmy w Turcji już dwa razy i zawsze do miasta mieliśmy kilka kilometrów. Słyszałem, że niezbędne są buty na plażę ale za to woda bardzo czysta.O Kemer myśleliśmy już od jakiegoś czasu , mamy szwagra z Turcji , zapewniał , że są wspaniale widoki i dobre hotele. Mam trochę obawy co do języka , mowię po niemicku w Alanii nie mieliśmy z tym broblemów ale w Marmaris prawie nikt z obsługi nie mówił po niemiecku. Podobno w tym hotelu jest dużo Francuzów i Rosjan. Do zbaczenia w Kemer. pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
asiakop Re: Joy Hydros Club 04.03.10, 09:12 My wybraliśmy ten hotel również ze względu na położenie blisko centrum Kemer. Co do języka to mąż umie po niemiecku, a ja po angielsku. Myslę, że nie mamy się co obawiać. Do zobaczenia na miejscu. Pozdrawiam Asia Odpowiedz Link Zgłoś