Gość: Iwona IP: 78.166.4.* 21.05.10, 12:58 siedzę sobie w hotelu Aska Buket Resort & Spa, pogoda taka sobie, 25C, zachmurzone niebo, mam nadzieję, że jutro będzie lepiej Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
smakulaa Re: pogoda Alanya 21.05.10, 13:07 mam pytanie my lecimy w przyszłą środę na 2 weeksy. Jakie ciuszki dla 1,5 roczej dziewczynki wziąć. Myslę że raczej typowo letnie czy jestem w błędzie ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iwona Re: pogoda Alanya IP: 78.166.4.* 21.05.10, 13:16 tak, typowo letnie. Możesz wziąć jakiś lekki sweterek na wieczór. Ogólnie temperatura w nocy nie spada poniżej 18C( przynajmniej w ciągu ostatnich 2 dni)a w dzień jest powyżej 25C chociaż dzisiaj trochę wiatru co sprawia, że czuje się trochę chłodu. Ale generalnie krótkie spodenki i letnie bluzeczki a dzieci nie należy przegrzewać ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
smakulaa Re: pogoda Alanya 21.05.10, 13:29 ja tez nie jestem zwolennikiem przegrzewania, zastanawiałam się tylko czy coś może się takiego przydać :) Bo tu u nas to kiepska pogoda :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iwona Re: pogoda Alanya IP: 78.166.4.* 21.05.10, 13:38 jest ciepło i jak przyjedziesz za tydzień będzie jeszcze cieplej czyli jak już wspomniałam wcześniej, raczej letnie ciuszki i ewentualnie jakiś lekki sweterek na wieczory. Dzisiaj jest pochmurno ale i tak ciepło około 25C, siedzę w krótkich spodenkach i w bluzce na ramiączkach ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
smakulaa Re: pogoda Alanya 21.05.10, 13:43 super dzięku za info, jakąś bluze lekką wezme małej na drogle bo na lotnisku mamy być o 6 rano. A jak sie nie przyda w Turcji nawet na wieczór to tym lepiej :). dzięki za informacje Odpowiedz Link Zgłoś