Dodaj do ulubionych

pogoda Alanya

IP: 78.166.4.* 21.05.10, 12:58
siedzę sobie w hotelu Aska Buket Resort & Spa, pogoda taka sobie, 25C, zachmurzone niebo, mam nadzieję, że jutro będzie lepiej
Obserwuj wątek
    • smakulaa Re: pogoda Alanya 21.05.10, 13:07
      mam pytanie my lecimy w przyszłą środę na 2 weeksy. Jakie ciuszki dla 1,5 roczej dziewczynki wziąć. Myslę że raczej typowo letnie czy jestem w błędzie ?
      • Gość: Iwona Re: pogoda Alanya IP: 78.166.4.* 21.05.10, 13:16
        tak, typowo letnie. Możesz wziąć jakiś lekki sweterek na wieczór. Ogólnie
        temperatura w nocy nie spada poniżej 18C( przynajmniej w ciągu ostatnich 2 dni)a
        w dzień jest powyżej 25C chociaż dzisiaj trochę wiatru co sprawia, że czuje się
        trochę chłodu. Ale generalnie krótkie spodenki i letnie bluzeczki a dzieci nie
        należy przegrzewać ;-)
        • smakulaa Re: pogoda Alanya 21.05.10, 13:29
          ja tez nie jestem zwolennikiem przegrzewania, zastanawiałam się tylko czy coś może się takiego przydać :) Bo tu u nas to kiepska pogoda :(
          • Gość: Iwona Re: pogoda Alanya IP: 78.166.4.* 21.05.10, 13:38
            jest ciepło i jak przyjedziesz za tydzień będzie jeszcze cieplej czyli jak już
            wspomniałam wcześniej, raczej letnie ciuszki i ewentualnie jakiś lekki sweterek
            na wieczory. Dzisiaj jest pochmurno ale i tak ciepło około 25C, siedzę w
            krótkich spodenkach i w bluzce na ramiączkach ;-)
            • smakulaa Re: pogoda Alanya 21.05.10, 13:43
              super dzięku za info, jakąś bluze lekką wezme małej na drogle bo na lotnisku mamy być o 6 rano. A jak sie nie przyda w Turcji nawet na wieczór to tym lepiej :). dzięki za informacje
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka