Gość: Panna Młoda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.10, 17:53 Nie chcę lecieć do Alanyi :/ Gdzie są ładne plaże i piękne krajobrazy ? :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: zbynek Re: pierwszy raz Turcja - który region ? IP: *.plock.mm.pl 28.05.10, 19:27 Turcja Egiejska - Oludeniz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k Re: pierwszy raz Turcja - który region ? IP: *.plock.mm.pl 06.06.10, 21:51 ok. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ts Re: pierwszy raz Turcja - który region ? IP: *.petrus.pl 28.05.10, 20:08 jak pierwszy raz to riwiera. skoro nie alanya (choc nie rozumiem dlaczego) to zawsze pozostaje side albo dzielnice pod alanya. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lena www.lena-pachotour.pl.tl IP: 78.163.164.* 28.05.10, 22:05 Oczywiszcze ze Alanya:) _ _ _ _ _ _ Zapraszam serdecznie do pieknej Alanji! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Torino Re: pierwszy raz Turcja - który region ? IP: 188.33.114.* 28.05.10, 23:42 Oludeniz i ogólnie wybrzeże likijskie, całkiem inny klimat niż w takich kombinatach turystycznych jak Alanya i Side Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Panna Młoda Re: pierwszy raz Turcja - który region ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.10, 00:16 Dzięki :) a powiedzcie mi proszę dlaczego Oludeniz ? Czym się wyróżnia/charakteryzuje ? :) Dlaczego nie Alanyia ? Bo oklepana, popularna i peeełna turystów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zbynek Re: pierwszy raz Turcja - który region ? IP: *.plock.mm.pl 30.05.10, 11:02 Obrazy dla Oludeniz turcja - wpisz w google i popatrz, laguna w Oludeniz - pięknie i romantycznie, wycieczki - 12 wysp wtym ruiny łazini Kleopatry, - wąwóz SAKLIKENT /bez połączenia z Jeep safari / i inne. Alanyia - duża wilgotnoś powietrza , brak romantyzmu - duże miasto. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ts Re: pierwszy raz Turcja - który region ? IP: *.petrus.pl 30.05.10, 18:02 w takim razie rzeczywiscie Oloudeniz. pieknie tam. choc hasla typu "oklepana Alanya, duzo turystow" troche mnie smiesza. wybrzeze egejskie rowniez pelne żdnych slonca turystow. jesli masz tak awangardowe podejscie, to w ogole nie wybieraj turcji - w koncu tez jest oklepana. tabuny Polakow i Rosjan przemierzajacych ten kraj... banał jak sie patrzy! cliche! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: çok şekerli çay Re: pierwszy raz Turcja - który region ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.10, 14:15 Alania również jest piękna, zresztą Turcja cała jest niezwykła, bez względu którego turystycznego miejsca nie wybierzesz, to od turystów nie uciekniesz niestety... no chyba, że zimą, byłam w grudniu w Alanyi, cisza, spokój i co jakiś czas można było spotkać emerytów szarych kapelusikach :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michal Re: pierwszy raz Turcja - który region ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.10, 08:43 Zapoznaj sie z okolicami Kemer/Camyuva. Z jednej strony plaze, a z drugiej strony wysokie i strome góry. Do tego transfer to około godzinki z lotniska, piękna droga prowadząca do tych miejscowości. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nuta Re: pierwszy raz Turcja - który region ? IP: *.chello.pl 30.05.10, 19:20 a w jakim hotelu w Camyuva byłeś Michale? I jak to się wymawia ? zapisz fonetycznie/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michal Re: pierwszy raz Turcja - który region ? IP: 94.42.141.* 07.06.10, 07:46 Byłem w Simena Sun Club Odpowiedz Link Zgłoś
asiaaab Re: pierwszy raz Turcja - który region ? 31.05.10, 13:32 Zdecydowanie Wybrzeże Egejskie - Bodrum, Marmaris, Kusadasi - jest piękne krajobrazowo, widać greckie wpływy i można stamtąd popłynąć na Kos lub Rodos: www.qtravel.plwww.qtravel.pl/wyniki?query=Bodrum Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uw Re: pierwszy raz Turcja - który region ? IP: 77.242.236.* 01.06.10, 13:19 a ja polecam Utopia world, który jest położony na wzgórzu przy morzu obok alanyi i jest wypas.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karol Re: do uw IP: *.plock.mm.pl 02.06.10, 10:51 na wypas to górale wyprowadzają owce na hale - a większoś ludzi nie tylko potrzebuje wypasu ale i innych doznań.Pytanie było nie o hotel tylko region. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosia rybicka Re: pierwszy raz Turcja - który region ? IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 02.06.10, 11:10 Tyle regionów jest w Turcji, że faktycznie ciężko zdecydować się na wybór tylko jednego z nich. W samej ofercie Itaki naliczyłam około 13. Pocieszające jest jednak to, że spora część z tych wczasów znalazła się w promocjach, więc ceny są atrakcyjne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gtw 13??? IP: 66.90.109.* 02.06.10, 11:33 wymień, bo ja tam widze tylko dwa nadmorskie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Greg Re: pierwszy raz Turcja - który region ? IP: *.ssp.dialog.net.pl 03.06.10, 14:32 Pani Mloda niech sie najpierw zdecyduje jaki chce kraj,a nie skacze po roznych forach i miesza:/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Panna Młoda Greg IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.10, 22:50 Właśnie próbuję się zdecydować. I komu mieszam ? Pytam, analizuję ... po to jest forum. Jak ja nie lubię takich forumowiczów jak Greg :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Panna Młoda Re: Greg IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.10, 22:53 A Ty Greg co robisz tu i na innym form ? Przecież to zabronione ! Jak się udzielasz na greckim to po co wchodzisz na Turcję ? Tylko mieszasz Greg, oj mieszasz :):) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ts Re: Greg IP: *.petrus.pl 06.06.10, 23:09 niebywale blyskotliwa odpowiedz... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: pierwszy raz Turcja - który region ? IP: 212.33.83.* 03.06.10, 16:24 Proponuję Riwierę Turecką, ponieważ widoki i plaże są wszędzie piękne, ale tam jest cieplejsza woda w morzu i nie wieje tak , jak na Wybrzeżu Egejskim. Odpowiedz Link Zgłoś
mandalina86 Re: pierwszy raz Turcja - który region ? 03.06.10, 17:28 zdecydowanie okolice Dalamanu, Fethiye, Marmaris lub Çeşme(Izmir). Zgadzam się z przedmówcami: jest tam o wiele spokojniej niż na głośnej Riwierze, krajobrazy milsze oku (zamiast spalonej ziemi pełno zieleni) i tubylcy jeszcze nie tak bardzo zmanierowani turystami :) Miałam okazję pracować tu i tam, no i śmiało mogę polecić Turcję Egejską :)) Odpowiedz Link Zgłoś
brrrelok Re: pierwszy raz Turcja - który region ? 04.06.10, 19:47 Turcja Egejska - Icmeler wspaniała okolica, jesteś jednocześnie w górach i nad morzem :):):) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k Re: pierwszy raz Turcja - który region ? IP: *.plock.mm.pl 06.06.10, 09:58 ok. Odpowiedz Link Zgłoś