bigi27 07.06.10, 09:35 Witajcie Odwieczne Pytanie czy lepiej mieć przy sobie dolary czy euro? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ts Re: odwieczne pytanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.10, 10:59 ja mam zawsze wiecej euro. dolary tez biore, ale to raczej z doskoku, przy okazji. placic oplaca sie oczywiscie w lirach! Odpowiedz Link Zgłoś
nothing.at.all Re: odwieczne pytanie 07.06.10, 12:12 Najlepiej mieć ich walutę, bo ceny jednak są niższe wtedy. A informacje na ten temat znajdziesz w wielu watkach na forum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Greg H. Re: odwieczne pytanie IP: *.pantarhei.ba.cust.gts.sk 07.06.10, 14:41 Ile razy można to wałkować!! Weż co chcesz.W porządnych sklepach żaden sprzedawca nie sprzeda Ci kurtki skurzanej 300 euro albo do wyboru 300 $. Możliwe że gdzieś na wycieczce wyjazdowej spotkasz jakaś staruszkę które nie bardzo orientuje się w cenach i zaproponuje 15 bransoletek za 1e lub 1s.Dla niej bez różnicy.Nikt od tego nie zbiednieje ale czytając wypowiedzi niektórych na forum to mam wrażenie,że w takiej sytuacji jeszcze by się targowali żeby dostać 20 bransoletek! Po 5 na każdą rękę i nogę :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Greg H. Re: odwieczne pytanie IP: *.pantarhei.ba.cust.gts.sk 07.06.10, 14:43 Ile razy można to wałkować!! Weź co chcesz.W porządnych sklepach żaden sprzedawca nie sprzeda Ci kurtki skórzanej 300 euro albo do wyboru 300 $. Możliwe że gdzieś na wycieczce wyjazdowej spotkasz jakaś staruszkę które nie bardzo orientuje się w cenach i zaproponuje 15 bransoletek za 1e lub 1s.Dla niej bez różnicy.Nikt od tego nie zbiednieje ale czytając wypowiedzi niektórych na forum to mam wrażenie,że w takiej sytuacji jeszcze by się targowali żeby dostać 20 bransoletek! Po 5 na każdą rękę i nogę :D Odpowiedz Link Zgłoś