loola_kr 03.01.11, 21:09 czy ktoś był w tym hotelu? Wygląda nieźle, muszę jutro podjąć decyzje... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
penelopa1 Re: Chevro Club Sirena 05.01.11, 15:09 Mam to samo pytanie - czy ktoś tam był? z dziećmi? czy ktoś był w tych bungalowach i jak było? czy są tam komary (czytałam tu opinię o jednym z hoteli,że komary były i bez środków komarobójczych byłoby tam trudno). Proszę o Wasze opinie jeśli ktoś tam był i z jakiego biura i czy w bungalowach czy w budynku hotelowym. Zastanawiam się czy wybrać się tam z dwójką dzieci w wieku jedno aktualnie ma niecałe 2,5 roku a drugie nieco ponad rok. Odpowiedz Link Zgłoś
loola_kr Re: Chevro Club Sirena 05.01.11, 17:05 ja wykupiłam... pani w BP powiedziała, że w części hotelowej lepiej niz w bungalowie bo lepszy standard. a pokoje podobno takie same wielkościowo. czytałam niemiecki i austriackie opinie i były bardzo dobre. Co prawda Hotel miał wtedy inna nazwę, zmieniła sie właściciel ale podobno standard nie a nawet jest lepszy (chociaż nie wiem czy w to wierzyć...). Odpowiedz Link Zgłoś