Dodaj do ulubionych

Apartament na wakacje

19.02.11, 09:18
Wybieram się latem do Alany - pomyślałam,żeby zamiast hotelu wynająć apartament- czy ktoś spędzal tam tak wakację?? czy to trudne? czy bezpieczne?itp

będę wdzęczna za każdą odpowiedź- z góry dziękuję
Obserwuj wątek
    • hugo43 Re: Apartament na wakacje 19.02.11, 10:54
      raz mielismy wynajety apartament przez meza wujka w swietnym miejscu alanyi,przy plazy kleopatry,przy wjezdzie na zamek,widoki swietne,cena rowniez bo wyszlo ok 800pln za 2 tyg.apartament skladal sie z duzego salonu z aneksem kuchennym i sporej sypialni,do tego wielki taras.razem mysle,ze jakies 60m.sprzatany codziennie,posciel zmieniana itd.spokojnie 4 os rodzina mogla tam mieszkac.my bylismy w drugiej polowie czerwca.nie wiem tylko czy cena byla katalogowa,czy po znajomosci?nie jestem przekonana,czy jest to oplacalne,w naszym przypadku ja lecialam czarterem z warszawy,maz byl na miejscu.mysle,ze wakacje w 3* hotelu wyjda taniej,a nie trzeba juz organizowac wielu rzeczy osobno tj.ubezpieczenie,transfer z lotniska.chyba,ze jakies biuro ma w ofercie wyjazdy do apartamentow?
    • Gość: Holiday Excursion Re: Apartament na wakacje IP: *.ttnet.net.tr 25.06.11, 10:39
      Szanowni Państwo,

zapraszam do kontaktu na adres hakan@holidayexcursion.com, chętnie pomożemy w znalezieniu odpowiedniej kwatery i udzielimy odpowiedzi na wszystkie pytania. Bez względu na to, czy zdecydujecie się państwo na apartament, czy hotel, pomożemy w znalezieniu oferty odpowiedniej cenowo.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka