very_famous 24.10.03, 20:45 ZIMNO!Kaloryfery na full!2 polary na grzbiecie, rękawiczki na łapach (!) i ciągle chłód!!! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
geograf Re: Brrrrr.... 24.10.03, 22:32 gdzie Ty mieszkasz??!! w lepiance??! ja mam kaloryfery na 2/3 gwizdka, piżama na sobie i jako-tako ciepło...(a może to po lekach an przeziębienie? jednakowoż wystarczy, że dotknę lub spojrzę za okno i...brrrrrr tak w ogóle to Very-jestem obrażony..nie odpisałas o Małym Cichym...! Odpowiedz Link
very_famous Re: Brrrrr.... 24.10.03, 22:38 Odpisałam.Nie lubię pisać jak kogoś nie ma, bo to jak gadanie do siebie. Lepiankę sobie wypraszam!Po prostu zimno jak w piekle ) Odpowiedz Link
geograf Re: Brrrrr.... 24.10.03, 22:47 ja i tak przeglądam nazwy wszystkich wątków od czasu gdsy byłem sotatnio i przeglądam te,które wczesniej czytałem, czy też ter,które mnie interesują..tak więc-i tak bym przeczytał jakbyś napisała Odpowiedz Link
geograf Re: Brrrrr.... 24.10.03, 22:51 napisałem tutaj,bo widziałem, że świeży wątek i że jeszcze jesteś później doczytałem... Odpowiedz Link
very_famous Re: Brrrrr.... 24.10.03, 22:53 Kreskator nazwał wczoraj takie świeże wątki zarzucaniem wędki, a nóż widelec - ktoś odpowie. Odpowiedz Link
geograf Re: Brrrrr.... 24.10.03, 22:59 to chyba prawda...nie raz jest tak, że ktoś jest na Forum,ale nie pisze-bo już wszystko przeczytał..nowy wątek, nowy temat to i odzywają się... tak jak i tym razem..a. ja chyba zmierzam na legowisko...dobranoc! Odpowiedz Link
altu Re: Brrrrr.... 24.10.03, 22:37 Proponuje male piwko. Grzane z gozdzikami i cynamonem. Albo winko z przyprawami korzennymi. Rozgrzewa jak malo co... Odpowiedz Link
very_famous Re: Brrrrr.... 24.10.03, 22:40 Dobry pomysł, tyle że piwa w domu nie mam a na ten ziąb nie wyjdę. Odpowiedz Link
altu Re: Brrrrr.... 24.10.03, 22:47 To może chociaż winko grzane? Też nie ma? To może herbata z wódeczką? Nie ma gorzały? to niedobrze... Propozycja ostatnia: Herbata z cytryną, gorąca! I siup! do łóżka, pod kołderkę. Odpowiedz Link
very_famous Re: Brrrrr.... 24.10.03, 22:51 > Propozycja ostatnia: Herbata z cytryną, gorąca! > I siup! do łóżka, pod kołderkę. > No to jest ) i za kilka minut spróbuję się przenieść do sypialni, bo Morfeusz stoi nad głową... Odpowiedz Link
altu Re: Brrrrr.... 09.01.04, 16:15 Mnie tak trzęsło we wtorek... Aż mi się z łóżka nie chciało wychodzić... Pomogła herbata z prądem... Odpowiedz Link
geograf Re: Brrrrr.... 09.01.04, 21:30 wczoraj było -12, wiatr i strrrrrrrrasznie zimno!! naprawde zimno... dzisiaj wieczorem..hmmmm...nie tak zimno...ale co by nie mówić: ZIMA!!! i tak winno być do lutego. Odpowiedz Link