Dodaj do ulubionych

Ceny papierosów w Turcji???

IP: *.dynamic.chello.pl 28.03.11, 11:52
Witam
chciałem się dowiedzieć jakie ceny są papierosów w Turcji - LM lub Malboro. W maju wybieram się na urlop i nie wiem czy kupić u nas czy taniej na miejscu.
Dzięki za info
Obserwuj wątek
    • jeff1965 Re: Ceny papierosów w Turcji??? 28.03.11, 17:02
      Kup na bezcłówce ,w Turcji papierosy są drogie i po za tym trzeba się targować.
      • alanyaonline.pl Re: Ceny papierosów w Turcji??? 29.03.11, 11:53
        Nigdy nie słyszałam żeby ktokolwiek w Turcji targował się kupując akurat papierosy :) Mają ustalone ceny.
        W Turcji jest drogo, to fakt, poza papierosami z przemytu (np. z Syrii) ale ich z kolei kupować nie polecam :) Chyba faktycznie najlepiej wolnocłówka.
    • Gość: Balian z Ibelinu MASZ LINKA IP: *.toya.net.pl 28.03.11, 23:14
      www.antalyadutyfree.com/index.php?promosyon=&cat=0301&catname=&sembol=MARLBO&sembolname=Marlboro
    • kasia_07 Re: Ceny papierosów w Turcji??? 29.03.11, 14:27
      Raczej w PL lub na bezcłowce, w tamtym roku w listopadzie paczka kosztowała ok 6-7lir tr.
      • sarlo51 Re: Ceny papierosów w Turcji??? 30.03.11, 00:07
        Ja bym nie palila papierosow na wakacjach.Jak sie jedzie na wypoczynek to niech pluca odpoczywaja tez sobie.
        • kurczak48 Re: Ceny papierosów w Turcji??? 30.03.11, 08:16
          Ja nie palę i nie zależy mi ile kosztują papierosy , ale nie rozumie takich uszczypliwości i nie tylko w tym przypadku , nie odpowiada ci temat ? nie pisz , niech odpowiedzą ci , którzy są chętni pomagać ...przecież to takie proste ;)
    • Gość: xola Re: Ceny papierosów w Turcji??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.03.11, 13:14
      palę cienkie marlboro i tam takich nie było, więc kupowałam cienkie kenty w przeliczeniu na złotówki wychodziło 11,00 zł (wrzesień 2010), w tej samej cenie były cienkie L&M.

"smak" tureckie papierosy mają beznadziejny (duszące, gryzące, inny zapach tytoniu)- żałowałam, że nie wzięłam całego kartonu z Polski.
    • Gość: mario Re: Ceny papierosów w Turcji??? IP: *.dynamic.chello.pl 30.03.11, 20:44
      Dzięki wielkie za informacje - te oczywiście dotyczące tematu. Pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka