Gość: Mar2sia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.04, 22:39 Czy ktoś był w miejscowości Kemer w Turcji ? Interesuje mnie zarówno sama miejscowość, jak i hotel "MIRA". Z góry dziękuję za info. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: magda Re: Turecki KEMER IP: *.slp.vectranet.pl / *.slp.vectranet.pl 13.05.04, 20:39 byłam z biurem Pegas w Kemer.Miejscowość urocza, bardzo mili ludzie.Ja byłam w hotelu 4* Fame Nona z wersją all exlusiv.bardzo byłam zadowolona.polecam Odpowiedz Link Zgłoś
kocibrzuch Re: Turecki KEMER 13.05.04, 21:18 O hotelach nic nie wiem, bo zawsze spałem na polu namiotowym. Bardzo lubię tę miejscowość. Jest może ruchliwa pod względem turystycznym, pełna plaża, ale... to morze, ten kolor, ten widok na góry. Czysta woda, w nocy dno widać przy księżycu na kilka metrów. Plaża z drobnych gorących kamyczków. Nieco drożej, jak to w ściśle turystycznej miejscowości. Blisko na wyprawy do Antalyi i okolic, Termessos i w drugą stronę do Myry. Można też wyprawić się dalej do Pamukkale na przykład. Zajrzyj na prywatne forum o Turcji forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=15367&w=11929305 tam w linkach turystycznych może znajdziesz jakieś informacje i zdjęcia. Odpowiedz Link Zgłoś