Dodaj do ulubionych

Hotel ISIS 5* w Bodrum-opinie

27.06.11, 14:49
Kto był ostatnio w tym hotelu i może podzielić się swoimi wrażeniami, będę wdzięczna.
Obserwuj wątek
    • Gość: bialypl Re: Hotel ISIS 5* w Bodrum-opinie IP: *.apart.pl 27.06.11, 15:28
      Witam,
      Dzisiaj w nocy wróciełem z hotelu ISIS. Krótkie podsumowanie:
      Hotel składa się z dwóch części: budynku głównego oraz tzw częsic klubowej
      budynek główny jest czynny cały rok i ma poziom 5 gwiazdek
      część klubowa jest tylko czynna w trakcie sezonu i dlatego ma około 4 gwiazdek
      W biurze dopłaciłem za pokój z widokiem na morze i otrzymałem pokój dużo większy [narożny 4408]
      Pokój czysty - codziennie wymieniane ręczniki raz na dwa dni pościel - oczywiście są niedociągnięcia ale to tylko i wciąż Turcja:)
      Jedzenie - bardzo dobre - dużo świeżych warzyw, różnorodność dań
      Leżaki przy basenie - rezerwcaja około 8.20 potem miejsce na plaży lub platformie
      Generalnie mogę polecić hotel - są minusy ale nie przesłaniają one plusów:)
      Obłożenie w hotelu jest obecnie 92% - i naprawdę dwoją się i troją żeby sprostać oczekiwaniom Klietnów.
      Pozdrawiam
      • pa_well Re: Hotel ISIS 5* w Bodrum-opinie 27.06.11, 17:08
        Super dzięki za swoją opinię, jest konkretna, czytałam wcześniej oceny i jedni chwalą inni mocno krytykują. A czy będąc na wczasach korzystałeś z wycieczek???Jeśli tak, to z jakich i w jakim biurze załatwiałeś?Czyli ogólnie polecasz ten hotel?
        • Gość: rozmaryn Re: Hotel ISIS 5* w Bodrum-opinie IP: *.jjs-isp.pl 27.06.11, 17:23
          W Gumbet jest biuro z polskimi przewodnikami forgetmenot-travel.com/
          • pa_well Re: Hotel ISIS 5* w Bodrum-opinie 27.06.11, 17:59
            Interesuje mnie rejs statkiem na te 12 wysp, podobno super wrażenia,myślę, że warto.Bardziej mi taka forma wypoczynku odpowiada niż zwiedzanie jakiegoś miasta.
            • Gość: rozmaryn Re: Hotel ISIS 5* w Bodrum-opinie IP: *.jjs-isp.pl 27.06.11, 18:15
              Rejs statkiem kupisz w lokalnych biurach w centrum za Gambet w lokalnych biurach 10-12 euro. 12 wysp to chyba na wybrzeżu licyjskim, tu jest . Jest 5 przystanków: 3 kąpiele w morzu, ciepłe źródła, meteor, Gümüslük (lunch) wraz z wyspa królików, przystanek na Camel Beach gdzie można wykupić dodatkowo jadę na wielbłądzie i w drodze powrotnej do portu jeszcze Tea Time.
            • Gość: Gość Re: Hotel ISIS 5* w Bodrum-opinie IP: *.jjs-isp.pl 27.06.11, 18:41
              To przykładowe ceny wycieczek w zeszłym roku z biura lokalnego (pani Sabina)
              DALYAN-30 EURO - rejs sakiem
              KOS - 28 EURO -rejs promem
              RODOS-60 EURO -rejs promem
              KALYMNOS-45 EURO -rejs promem
              JEEP SAFARI-30 EURO
              TURECKA WIEŚ (TRADYCJA I KULTURA)-10 EURO,
              AQUAPARK-19 EURO,
              WĘDKOWANIE-28EURO,
              NURKOWANIE-35 EURO,
              PLYWANIE Z DELFINAMI-50 EURO,
              KONNE SAFARI-25 EURO,
              RAFTING-50 EURO,
              TURECKA NOC-25 EURO,
              • Gość: bialypl Re: Hotel ISIS 5* w Bodrum-opinie IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 27.06.11, 19:07
                Jeżeli chodzi o wycieczki - nie chcieliśmy spędzać czasu na wizytach w centrum złota, dywanów onyksu itp. Wynajeliśmy samochód obok hotelu w wypożyczalni. Byliśmy w 4 osoby. Wypozyczyliśmy Hundaya 2011 rok - zapłaciliśmy 90 funtów za dzień. W gumbet cena od 60 funtów ale był problem z dostępnością. Pojechaliśmy do Pamukkale. Nic więcej nie zwiedzaliśmy. Osobiście korzystałem w hotelu z nurkowania oraz żeglowania na katamaranie.
                Pozdrawiam
                • pa_well Re: Hotel ISIS 5* w Bodrum-opinie 27.06.11, 19:21
                  Dzięki wielkie za wszystkie informacje, cenne zresztą, ja tez głównie nastawiam się na wypoczynek, głównie leniuchowanie, plażowanie, wycieczki innym razem i w innym terminie.
                  • forgetmenot-travel Re: Hotel ISIS 5* w Bodrum-opinie 28.06.11, 11:25
                    Witam.Widzę ze ktoś przedstawił ubiegłoroczny cennik.Jeśli ktoś jest zainteresowany wycieczkami zapraszam do kontaktu sabina@forgetmenot-travel.com
                    • Gość: jaja Re: Hotel ISIS 5* w Bodrum-opinie IP: *.dynamic.chello.pl 25.05.12, 20:46
                      forgetmenot-travel napisała:

> Witam.Widzę ze ktoś przedstawił ubiegłoroczny cennik.Jeśli ktoś jest zaintereso
                      > wany wycieczkami zapraszam do kontaktu sabina@forgetmenot-travel.com

Czy na każdej wycieczce z podanych powyżej można liczyć na polskiego przewodnika ?
                      Ewentualnie na których wyjazdach są polscy przewodnicy ?
                      Czy wycieczki do Efezu i Dalyan zawierają wizytę w dywaniarni lub u innego złotnika ?
                      Czy cennik ubiegłoroczny jest nadal aktualny (06.2012) ?
        • iwik27 Re: Hotel ISIS 5* w Bodrum-opinie 06.05.15, 15:12
          Witam:)lecimy z załogą 5 osobową,7,06,2015 z Wawy,liczymy na miłe spędzenie czasu,zawsze są plusy i minusy,ciężko dogodzić wszystkim.
          • ellle3 Re: Hotel ISIS 5* w Bodrum-opinie 06.05.15, 20:03
            iwik27 jak tylko wrócicie dajcie znać jak wygląda tam wszystko w sezonie 2015, jakieś cenne wskazówki :) my lecimy w lipcu
          • pasimpoch Re: Hotel ISIS 5* w Bodrum-opinie 22.07.15, 01:41
            Bardzo proszę o aktualną opinię dotyczącą tego hotelu.
            Pozdrawiam
    • Gość: Izunia Re: Hotel ISIS 5* w Bodrum-opinie IP: 195.149.64.* 25.05.12, 20:39
      Ja wybieram się w czerwcu
      • Gość: Wesół Re: Hotel ISIS 5* w Bodrum-opinie IP: *.warszawa.vectranet.pl 08.08.12, 17:49
        hej i możesz coś więcej powiedzieć o wrażeniach...?
        • Gość: am Re: Hotel ISIS 5* w Bodrum-opinie IP: *.toya.net.pl 28.08.13, 19:59
          Hotel ma w opotymistycznej wersji 2 gwiadzki. Bungalowy to cuchnące kanazlizą bunkry. NIe sprzatane, pościel nie zmieniana ani razu!!! Obsługa nienawidząca Polaków i olewająca totalnie. Masakra najgorsze wakacje w życiu!!!!!! Oszustwo
      • iwik27 Re: Hotel ISIS 5* w Bodrum-opinie 06.05.15, 15:27
        z Wawy a kiedy?
    • Gość: gość Re: Hotel ISIS 5* w Bodrum-opinie IP: *.jjs.pl 30.08.13, 15:30
      forum gazety Turcja - hotel - opinie specjalnie zostało założone po to właśnie by się wymieniać opiniami o Tureckich hotelach.
      forum.gazeta.pl/forum/f,20943,Turcja_hotele_opinie_.html
      • Gość: Karolina Re: Hotel ISIS 5* w Bodrum-opinie IP: *.sta.asta-net.com.pl 02.08.15, 14:41
        My lecimy 27 sierpnia 😁 będzie ktoś w tym terminie?
        • Gość: tycinka Re: Hotel ISIS 5* w Bodrum-opinie IP: *.um-dabrowa.static.3s.pl 10.08.15, 12:51
          my będziemy od 23 sierpnia do 3 września więc pewnie się spotkamy :)
          • Gość: Karolina Re: Hotel ISIS 5* w Bodrum-opinie IP: *.sta.asta-net.com.pl 13.08.15, 22:48
            Oo to super😀 to do zobaczenia
            • alisia28 Re: Hotel ISIS 5* w Bodrum-opinie 18.08.15, 21:40
              my lecimy 17 wrzesnia z Gdańska,leci ktoś jeszcze?
    • rydzyna1213 Re: Hotel ISIS 5* w Bodrum-opinie 23.04.17, 08:17
      Jakieś bieżące wrażenie związane z tym hotelem? Czytałam rózne opinie: lepiej kupić pokój w częsci hotelowej? byłabym wdzięczna za wskazówki.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka