Gość: KulaM IP: 83.16.17.* 07.07.11, 18:19 Proszę o opinie na temat hotelu osoby, które bawiły tam w tym roku. Jakie wrażenia? Dziękuję:-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agnieszka0684 Re: Sultan Sipahi 2011 22.07.11, 14:00 My lecimy 08.08.2011. na dwa tygodnie do tego hotelu. Może ktoś już tam był i ma coś ciekawego do powiedzenia...albo może leci tam całkiem przypadkiem z nami 8 sierpnia 2011 :)? Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszka0684 Re: Sultan Sipahi 2011 22.07.11, 14:35 o przepraszam: My lecimy 10.08.2011. na dwa tygodnie do tego hotelu. Może ktoś już tam był i ma coś ciekawego do powiedzenia...albo może leci tam całkiem przypadkiem z nami 10 sierpnia 2011 :) :) ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anja Re: Sultan Sipahi 2011 IP: *.play-internet.pl 29.07.11, 15:08 my lecimy 10.08 ale do inova beach :D Odpowiedz Link Zgłoś
kanio10 Re: Sultan Sipahi 2011 08.08.11, 00:31 Ja też całkiem przypadkiem lecę do tego hotelu wraz ze swoją dziewczyną 10.08.2011r :) Wylot z Wrocławia :) Odpowiedz Link Zgłoś
kanio10 Re: Sultan Sipahi 2011 08.08.11, 00:37 Gdyby jeszcze ktoś leciał 10.08.2011r. z Wrocławia zapraszam na gadu 9636521 :) Mam jeszcze kilka pytań dotyczących wycieczek fakultatywnych oraz plaży... (Lecimy z biura podróży ITAKA) 1. Jakie wycieczki warto wykupić? 2. Jakie są ceny? 3.Jak wygląda plaża obok tego hotelu? 4. Znajduja się tam jakieś rozrywki typu boiska do siatkówki plażowej, nożnej itd? Z góry Dziękuję za informacje i rady :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nati Re: Sultan Sipahi 2011 IP: *.136.246.94.ip4.artcom.pl 23.07.11, 21:08 Hotel raczej na plus. Czysto, dobre jedzenie, super położenie. Minusem jest ... głośność turystów. Hotel ten oblegają zwłaszcza ludzie młodzi i czy to dzień czy noc ... hałaśliwa atmosfera wokól. Na każde posiłki radzę chodzić w pózniejszych godzinach, gdyż po jedzenie trzeba stać w kolejkach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goofi Re: Sultan Sipahi 2011 IP: *.satfilm.net.pl 26.07.11, 10:33 Moja opinia o hotelu w osobnym temacie: forum.gazeta.pl/forum/w,660,127010383,127010383,Sultan_Sipahi_Resort_Alanya.html co do kolejek po posilki - hotel wydaje je na powietrzu przy stolikach (tutaj jest kolejka, poniewaz ze stolikow ludzi ida glownie tu), ale tez wewnatrz w pomieszczeniu, ktore jest na fotkach w necie i tam kolejka to max 3 osoby, czeka sie doslownie chwile a jedzenie to samo co na zewnatrz - ja ani razu nie stalem na zewnatrz gdzie rzeczywiscie nie wiem czemu ludzie gnietli sie w kolejce. co do hałasu - nie odczuwalem tego - slychac bylo oczywiscie muzyke z sasiedniego hotelu - mialem pokoj na ulice z ktorej jest glowne wejscie do hotelu - ale w spaniu to absolutnie nie przeszkadzalo, poniewaz drzwi balkonowe były baaardzo wyciszajace. Daje wirtualna gwarancje - chcesz spac to na bank nic Ci nie bedzie przeszkadzac z zewnatrz :) macie pytania to pytajcie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Sultan Sipahi 2011 IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 28.07.11, 11:42 Polecam ten hotel. Bardzo dobra lokalizacja - przechodzisz przez drogę i jesteś już nad morzem. Standard hotelu dobry. Czysto - szybko sprzątają podczas posiłków, teren hotelu zadbany, łazienka czysta - nie podobała mi się jedynie plastikowa zasłona prysznicowa - bo w naszym pokoju woda leciała na łazienkę, ale w innym pokoju była wanna - tam było OK. Klimatyzacja działa całą dobę - zbawienie podczas upałów :-) Jedzenie dobre - jedynie śniadania dość monotonne. Obiady dobre. Kolacje bardzo dobre- część posiłków kucharze przygotowują na zewnątrz, fajnie to jest zorganizowane. Jedliśmy owoce morza, pyszną baraninę, był kebab, różne sałatki itp. Alkohol od 9 do 23 - piwo, wódka, ouzo, whisky. Wino całą dobę można nalewać samemu z beczek. Od 12-15 frytki, hamburgery i lokalne przysmaki - np. tureckie naleśniki itp. Ogólnie jedzenia jest bardzo dużo, jest smaczne, dużo owoców, kilka rodzai ciast. O 23:30 wieczorna zupa - jedna od kolacji, druga - coś innego. Ogólnie jestem bardzo zadowolony z hotelu - obsługa bardzo miła, wszystko można załatwić, jest opiekun mówiący dobrze po polsku, a po angielsku można się prawie ze wszystkimi dogadać. W hotelu przebywają głównie ludzie ok 30 lat, jest fajna atmosfera, wieczorami bywa głośno, ale w pokoju - jak zamkniesz drzwi balkonowe (klimatyzacja!!!) - jest cicho. Jeśli jest możliwość, to lepiej jest nie mieć pokoju na 5 piętrze - dach mocno się nagrzewa i wieczorem jest gorąco. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mika Re: Sultan Sipahi 2011 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.08.11, 16:43 Hejka! A z jakiego biura byliście w tym hotelu w tym roku i jaka była cena za osobę? Pytam, bo kiedyś ten hotel miała Triada. W 2011 z niego zrezygnowała. Ciekawe jak będzie w 2012 roku ??? Odpowiedz Link Zgłoś
kanio10 Re: Sultan Sipahi 2011 25.08.11, 12:40 My byliśmy z ITAKI. Baaaaardzo udane wakacje, hotel na plus, towarzystwo mega, ogólne wrażenia nie do zapomnienia :) Odpowiedz Link Zgłoś