Dodaj do ulubionych

hotele 3***

IP: *.gmk.net.pl 06.09.11, 19:54
Witam :)
Proszę o podanie jakichś przyzwoitych hoteli 3*** w Turcji ( nieważne w jakim rejonie) , ważne ze ktoś tam był i wie jaki to hotel , rozchodzi mi się o czyste leniuchowanie , zaznaczam że nie jestem turystą wymagającym .
Ja sam umiem szukać , ale to nie to samo , co opinia kogoś , kto w tym hotelu był .
Dziękuje ślicznie za pomoc :).
Obserwuj wątek
    • Gość: yogi Re: hotele 3*** IP: *.jmdi.pl 06.09.11, 20:06
      np. www.holidaycheck.pl/hotel-Informacje+turystyczne_Hotel+Golden+Sun-hid_35953.html
    • Gość: GTI_Travel_Poland Re: hotele 3*** IP: *.dynamic.chello.pl 06.09.11, 20:53
      Polecamy tak:

Doris Aytru - Alanya - śniadania i obiadokolacje
      Merhaba - Alanya - all inclusive
      Blue Rainbow - Marmaris - all inclusive
      Silver - Side - all inclusive

pełna oferta na www.gtitravel.pl :)
      • Gość: m Re: hotele 3*** IP: *.adsl.inetia.pl 06.09.11, 22:00
        sun club side
    • pietia27 Re: hotele 3*** 07.09.11, 08:28
      Witam
      Widzę że ktoś juz dał namiar na hotel ale potwierdzam byłem w hotelu golde sun w 2009 roku i było OK plaża bardzo słaba ale za to baseny jedzenie pokoje są OK.
      Uważam że na 3 *** w pełni zasługuje.My byliśmy zadowoleni .
      • Gość: Jolcia Re: hotele 3*** IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.09.11, 09:46
        do Pana/Pani z GTI_Travel_Poland co Państwo jako touroperator sądzą o hotelu golden sun - macie go również w swojej ofercie
        • Gość: GTI_Travel_Poland Re: hotele 3*** IP: *.gtitravel.pl 07.09.11, 10:14
          Golden Sun to sympatyczny hotel - skromny, bez większych luksusów, z niedużymy pokojami. Jednak jest pięknie położony z widokiem na góry z dala od zgiełku miasta. Blisko hotelu znajdują się stragany, gdzie można zakupić kilka pamiątek. Bardzo urozmaicone jedzenie i miła obsługa.

Na pewno polecamytak jak poprzednicy :)
          • Gość: ania w.1 Re: hotele 3*** IP: *.gdynia.mm.pl 07.09.11, 11:06
            Golden Sun ma wadę jest w Beldibi a to wiocha daleko od Kemeru() z 15 km i słaba plaża, fakt widok na góry piękny
            • Gość: ania w.1 Re: hotele 3*** IP: *.gdynia.mm.pl 07.09.11, 11:15
              ze wszytkich wymienionych hoteli przez przedstawiciela GTI jest hotel Blue Rainbow w Icmeler koło Marmaris
              • Gość: GTI_Travel_Poland Re: hotele 3*** IP: *.gtitravel.pl 07.09.11, 12:37
                jasne - masz rację :) chodziło nam o zaznaczenie regionu ogólnie. i tak np Doris Aytur jest w Mahmutlar, a Silver w Colakli.

Co do Beldibi to jest tak jak piszesz - baaardzo spokojna mieścinka i plaża niezbyt urokliwa.
                • Gość: ussssmazona Re: hotele 3*** IP: 193.105.35.* 07.09.11, 13:54
                  golden sun polecam zdecydowanie!!!!!!!! ia beldibi to wcale nie jest az tak mala miescinka jest waska ale baaaaaaaardzo długa!! a plaza tez nie jest najgorsza!! polecam!! bylam czerwiec 2011
                  • Gość: wa2266 Re: hotele 3*** IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.09.11, 15:17
                    To jak możesz to prześlij mi kilka fotek na wa02000@wp.pl z góry dziękuję
                    • Gość: Lila_lala Re: hotele 3*** IP: *.acn.waw.pl 07.09.11, 19:40
                      Ja mogę pozytywnie wypowiedzieć sie o Mesut w Alanyi. Hotel miejski. W pobliżu hotelu znajdują się liczne bary, restauracje, kawiernie i sklepy. Hotel polecany dla osób pragnących korzystać z uroków życia nocnego :) od centrum Alanyi okolo 4 km
                      • Gość: kurczak48 Re: hotele 3*** IP: *.gmk.net.pl 13.09.11, 07:26
                        Dziękuje wszystkim za okazaną pomoc :)
    • Gość: a.dka Re: hotele 3*** IP: *.adsl.inetia.pl 24.09.11, 12:23
      Vega w kumkoy koło Side, ma chyba 3 i pól gwiazdki
    • Gość: Nati Re: hotele 3*** IP: *.155.246.94.ip4.artcom.pl 14.01.12, 19:41
      Czystość w takich hotelach nawet oki, ale nastaw się na nienajsmaczniejsze jedzenie.
      • Gość: stan Re: hotele 3*** IP: *.wroclaw.vectranet.pl 15.01.12, 00:00
        To, co ma TUI, np. Comca Manzara w Bodrum, Eftalya Aytur w Alanya.
        Co do tego pierwszego - jednak za drogi i kosztuje tyle samo co ****.
        W Itace jak coś ma Żagiel Itaki to tez daje pewnosc, ze dobry.
        Dobry hotel to taki ktory ma z 8 na 10 w zoover.pl, 4 na 5 w wakacje.pl, 4,5 na 6 w holidaycheck.pl
    • Gość: sava Re: hotele 3*** IP: *.e-wro.net.pl 16.01.12, 06:49
      Hotel Kriss Bodrum 3+. Rodzinna atmosfera , cisza, dobre jedzenie.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka