Dodaj do ulubionych

SUN&Fun opinie o biurze

IP: *.dynamic.chello.pl 25.09.11, 12:06
Witam. Choć od kilku lat spędzam urlop właśnie w Turcji, to nigdy jeszcze nie byłam z tym biurem podróży. Co o nim sądzicie? Czy Turcja z tym biurem to dobry pomysł?
Mają hotel, który mnie bardzo interesuje, ale ten hotel ma też GTI (z którym też nigdy nie wyjeżdżałam) więc nie wiem które z tych biur wybrać wykupując wypoczynek w 2012r.
Oferta Sun&Fun na 2012r. jest już dostępna, ale może jednak poczekać na ofertę GTI? Pozdrawiam wszystkich zakochanych - jak ja - w Turcji.
Obserwuj wątek
    • Gość: konio Urlopy.pl maja wszystkie biura IP: *.centertel.pl 25.09.11, 14:03
      Urlopy.pl maja wszystkie biura
    • magdula43 Re: SUN&Fun opinie o biurze 26.09.11, 12:16
      wydaje mi się, że nalezy poczekać, tym bardziej, że GTI ma duzo bardzo dobrych hoteli i jako organizator są świetni. Warto też wybrać Alfa Star 7+7 (pobyt w hotelu 5* z wyż all) w sierpniu zaplaciłam 3199 zł.
    • Gość: gosia Re: SUN&Fun opinie o biurze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.11, 19:27
      byłam w tym roku z sun fun i wszystko OK, opieka rezydentów i inne sprawy bardzo sprawne, porównując np. z ECCO HOLIDAY /byłam w ubiegłym roku/ to o niebo lepiej, masz pytania?? odpowiem, jaki hotel ciebie interesuje?
      • Gość: Mariolka Re: SUN&Fun opinie o biurze IP: *.alfanet24.pl 26.09.11, 20:51
        Nie można dać jednoznacznej odpowiedzi.....W tym roku byliśmy na Krecie z Ecco Holiday i wszystko super,rezydent od początku do końca z Nami -nie pojawiał się tylko po to aby sprzedać wycieczki.W hotelu byliśmy o 6 rano i rezydentce udało sie załatwić pokoje od razu i nie musieli czekać do 12 w południe.
        Rok ubiegły Alfa Star wyjazd do Egiptu rezerwowany 8 miesięcy wcześniej i na miejscu ZOONK !!!Przekwaterowanie do innego hotelu,ucieczka rezydenta i oczywiście reklamacja nieuwzględniona ......
        Z gti byliśmy w Alany -wszystko ok
        Z sun fan w Tunezji i też dobrze
        Na Twoim miejscu jeszcze poczekałabym na Gti bo lubią mieć fajne promocje dla dzieciaczków
    • Gość: Turystka Re: SUN&Fun opinie o biurze IP: *.dynamic.chello.pl 13.12.11, 22:58
      A ja bylam z tym biurem i bylo to najgorzej wydane 2 tys. w moim zyciu. Noc spedzilismy w innym hotelu z grzybem na scianie, rezydentka miala nas daleko w powazaniu, telefony do warszawy tez nic nie daly, dopiero po interwencji posrednika naszej wycieczki cos sie zminilo. Rezydentka jak wrocilsmy do hotelu nawet nas nie przeprosila, reklamacja odrzucona bo wedlug nich zamieniony hotel mial tyle gwiazdek co ten wlasciwy, na nic nie zdaly sie zdjecia porownujace dwa obiekty a uzasadnienie bylo takie: zdjecia zrobione w miejscu nie dostepnym dla turystow. Nie polecam !!!!!!!
      • Gość: 2barb Re: SUN&Fun opinie o biurze IP: *.chelmnet.pl 15.12.11, 21:02
        Byłam z nimi w Tunezji. Większych powodów do narzekań nie mam, z wyjątkiem, tego, iż odebrali nas z hotelu godzinę przed odlotem samolotu. Oczywiście na tablicy była inna godzina, a telefonu nikt nie odbierał.
    • Gość: antala Re: SUN&Fun opinie o biurze IP: *.cable-modem.tkk.net.pl 16.12.11, 10:25
      oferta GTI na lato już jest. Byłam z tym biurem w Turcji w ub.r. Wszystko było ok.,, poza organizacja wyjazdu i rezydentka. No, ale to wynika z wielkości biura i oszczędzaniu na rezydentach, którzy sa rozrzuceni na zbyt dużej przestrzeni.. Jak masz ten sam hotel w obu - patrz na cene.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka