Dodaj do ulubionych

pierwszy raz do bodrum

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.12, 14:30
witam, na początku lipca wybieram się do bodrum.
Przejrzałam tysiące stron, lecz tam informacje są przestarzałe, a ja szukam
aktualnych.
Możecie mi doradzić coś na temat Bodrum
ciekawostki, wasze przeżycia, co warto zabrać. gdzie warto się wybrać, co warto zwiedzić
Jest to mój pierwszy taki wyjazd i także lot samolotem także postarajcie się mnie zrozumieć:)
Obserwuj wątek
    • Gość: kasik Re: pierwszy raz do bodrum IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.04.12, 14:52
      Nie bardzo rozumiem jak mogą być informacje przestarzałe na tema "co wato zobaczyć, zwiedzić" ? Przecież to się nie zmienia w zastraszającym tempie.

www.turcja.com.pl/riwiera-bodrum.xml
      turcjawsandalach.pl/
      www.tanie-loty.com.pl/zwiedzanie-bodrum.html
      • Gość: Janika Re: pierwszy raz do bodrum IP: 46.31.32.* 25.04.12, 15:02
        Hmmm... od ponad 500 lat stoi w Bodrum zamek Joannitów ( św. Piotra ) . Myślę , że jego zwiedzanie nic nie straciło na aktualności w ostatnich latach ... ;)
        • isabeau Re: pierwszy raz do bodrum 25.04.12, 16:09
          Pozostałości słynnego Mauzoleum w Halikarnasie są jeszcze starsze (chociaż niewiele z nich zostało, ale to już nie wina współczesnych turystów)... liczą sobie około 2350 lat :)
    • kasia_p45 Re: pierwszy raz do bodrum 25.04.12, 15:12
      Ja tez dorzucam moje trzy grosze :
      forum.gazeta.pl/forum/w,660,99288720,99288720,Turcja_2009_moje_wspomnienie.html
    • Gość: Antala Re: pierwszy raz do bodrum IP: *.cable-modem.tkk.net.pl 25.04.12, 22:38
      Po prostu, kup dobry przewodnik...A na miejscu szybko się zorientujesz, co jest najważniejsze i najciekawsze.
      Lot samolotem uwielbiam, życzę, byś tez polubiła, wybierz sobie miejsce przy oknie, będziesz oglądać świat z góry i mniej sie bać...
    • Gość: AAA Re: pierwszy raz do bodrum - POGODA? IP: *.ccig.pl 05.05.12, 09:10
      Wie ktoś może jaka jest aktualnie pogoda w Bodrum? Lece za pare dni i jesteeem bardzo ciekawaaaaaaa?
      • Gość: Asterka Re: pierwszy raz do bodrum - POGODA? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.12, 10:43
        ja lece 17maja do Bodrum tylko na7dniale mam nadzieje że zwiedze i napstrykam fotek dość sporo:-)pogoda aktualna www.meteoprog.pl/pl/weather/Bodrum/
    • Gość: eleczek Re: pierwszy raz do bodrum IP: *.dynamic.mm.pl 16.07.14, 12:29
      Tu znajdziesz nowe informacje w zakresie tego regionu. Bodrum jest bardzo ciekawe, miasto ma bogatą historię, a także stanowi świetną bazę wypadową do zwiedzania wielu zabytków w Turcji egejskiej (których w tych rejonach jest naprawdę sporo, na przykład Efez).
      Pozdrawiam.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka