Dodaj do ulubionych

Orient Roxy Resort czy ktoś tam był?

02.05.12, 20:25
Witajcie

Czy ktoś był w hotelu Orient Roxy Resort????
Ja wybieram się tam z rodziną w lipcu ale jakoś brak jest opini i zdjęć. Jak ktoś był niech coś napisze.
Proszę!!!!! i Dziekuję
Obserwuj wątek
    • dolna.polka Orient Roxy Resort - zdjecia 03.05.12, 00:53
      ewa7283 napisał(a):

"...ale jakoś brak jest opini i zdjęć."

www.hotels-world.pl/b/h/orient_hotels_roxy_resort-374224-en
      Opinie znajdziesz wpisujac do www.tripadvisor.com nazwe hotelu.
      • Gość: ewa7283 Re: Orient Roxy Resort - zdjecia IP: *.89.83.131.static.crowley.pl 04.05.12, 16:04
        dzięki za linki ale zdjęcia są robione tylko przez hotel. W zeszłym roku byłam już w takim hotelu w Grecji gdzie na forum były tylko zdjęcia robione przez hotel a na miejscu okazała się wielka porażka.
        Jeśli chodzi o link do opini to niestety nie ma tam opini o tym hotelu!!!!!

Pozdrawiam i dalej czekam ale tym razem od osób które tam były !!!!!
        • Gość: adwe Re: Orient Roxy Resort - zdjecia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.12, 16:40
          Holidaycheck.pl i wszystko jasne.
          Tutaj masz gotowy link
          www.holidaycheck.pl/hotel-opinie_Hotel+Spa+Roxy+Resort-ch_hb-hid_340077.html
          • Gość: ewa7283 Re: Orient Roxy Resort - zdjecia IP: *.244.206.91.rev.jpk.pl 06.05.12, 13:12
            Dzięki za link ale na Holidaycheck opini w języku polskim brak a zdjęcia w większości są katalogowe. Pozdrawiam
            • Gość: Marcin Re: Orient Roxy Resort - zdjecia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.12, 23:43
              Witam, niedawno wróciłem z hotelu Orient Roxy Resort i jestem bardzo zadowolony z dokonanego wyboru. Myśle, że i ty nie pożałujesz. Warto zaprzyjaźnić się z zespołem animatorów, bardzo sympatyczni ludzie. Napisałem dosyć rozległą opinię na stronie holidaycheck.pl myśle, że przejdzie pomyślna weryfikację i za moment się ukaże. Zdjęc hotelu chyba nie zrobiłem żadnych ale jeszcze sprawdzę. Pozdrawiam Marcin.
              • Gość: ewa Re: Orient Roxy Resort - zdjecia IP: *.244.206.91.rev.jpk.pl 20.05.12, 15:12
                Dziękuję za budującą informacę.
                Pozdrawiam
    • glupota.nie.boli Hotel widmo 04.05.12, 17:19
      ewa7283 napisał(a):

> Ja wybieram się tam z rodziną w lipcu ale jakoś brak jest opini i zdjęć."

Czy rozsadny czlowiek wybiera sie z rodzina do hotelu ktorego zdjec nie widzial
      i opinii o hotelu nie czytal? Pytanie retoryczne.
      • Gość: ewa7283 Re: Hotel widmo IP: *.244.206.91.rev.jpk.pl 06.05.12, 13:06
        Widzę że jesteś bardzo miły!!!! To raczej twoja głupota nie boli!!!!! Jak będziesz miał coś do powodzenia to sie odzywaj a nie obrażaj innych!!!! Dla twojej wiadomości to zdjęcia hotelu są ale katalogowe i opienie 2 też. Więc jak będziesz miał coś do powiedzenia to zapraszam a jak nie to siedź cicho. Zapewne nigdzie nidy nie wyjeżdżałeś i jesteś taki mądry.
    • Gość: marynia67 Re: Orient Roxy Resort czy ktoś tam był? IP: 212.191.130.* 21.05.12, 12:32
      Również jestem zainteresowana tym hotelem, wybieram się tam w sierpniu, proszę o wszelkie praktyczne informacje również o okolicy, czy daleko do centrum, co ciekawego w pobliżu, cieszy mnie fakt, że pierwsze opinie nie są złe:)
      • Gość: Marcin Re: Orient Roxy Resort czy ktoś tam był? IP: *.aster.pl 29.05.12, 21:36
        Tak ja tam bylem I zachecam do przeczytania mojej opinii na stronie holidaycheck.pl Umiescilem tam kilka wskazowek dla przyszlych gosci I mam nadzieje ze okaza się one pomocne. Jesli chodzi o lokalizacje to kiris jest na tyle male ze mozna powiedziec ze hotel znajduje się w centrum. Pozdrawiam
        • Gość: ewa 7283 Re: Orient Roxy Resort czy ktoś tam był? IP: *.244.206.91.rev.jpk.pl 05.06.12, 18:57
          Witaj
          Dzięki za opinie ale mam pytanie co do wycieczek fakultatywnych. Czy gdzieś jeździłeś i gdzie wykupywałeś.
          Pozdrawiam Ewa
    • Gość: gość Re: Orient Roxy Resort czy ktoś tam był? IP: *.183.165.144.dsl.dynamic.t-mobile.pl 14.09.12, 11:08
      Byłam we wrześniu 2012r. gorąco polecam! Wspaniałe ekipa animatorów! Przyjaźni, otwarci i nienachalni. Piękne pokoje!!! jedzenie dobre, ale mięso ta głównie jakieś fast foody. Smaczne i różnorodne. Pyszne sałatki, owoce i przepyszne desery. Obsługa stara się spełniać życzenia gości.
    • Gość: sylwia Re: Orient Roxy Resort czy ktoś tam był? IP: *.dynamic.chello.pl 21.02.13, 23:02
      ja także tam byłam. Gorąco polecam.Obsługa super, jedzonko pycha, czysto i piękne pokje.Jedyny minus to bliskie sąsiedztwo hotelu, gdyż niewiadomo z którego hotelu słuchać muzyki
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka