Gość: Mario IP: *.protonet.pl 21.05.12, 22:31 Czy ktoś może był w hotelu Lioness w miejscowości Avsallar? Proszę o opinie o tym hotelu , o położeniu ,wadach i zaletach. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
troll.ohydny Re: Lioness Avsallar 22.05.12, 02:51 Polozony jest i owszem. Jego zaleta jest to, ze nie ma wad. www.tripadvisor.co.uk/Hotel_Review-g609052-d1130789-Reviews-Lioness-Avsallar_Turkish_Mediterranean_Coast.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mario Re: Lioness Avsallar IP: *.protonet.pl 24.05.12, 13:08 Dziękuję za link Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gabi Re: Lioness Avsallar IP: *.ssp.dialog.net.pl 06.11.12, 20:02 Proszę napisać coś więcej. Jutro chcę zrobić rezerwację na październik 2013. Interesuje mnie bar na plaży, i ocena serwisu plażowego. Proszę o info. Dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: Lioness Avsallar IP: *.dynamic.chello.pl 06.11.12, 21:40 A tu zaglądałeś? Jeśli nie, to poczytaj opinie, link poniżej: www.holidaycheck.pl/hotel-opinie_Hotel+Lioness-ch_hb-hid_104710.html W środku hotelu Lioness nie byłam, ale przebywaliśmy w hotelu obok hotelu Lioness - w dobrym hotelu Arabella World. Lioness wygląda fajnie. I położenie hotelu jest świetne - dobry dojazd do Alanyi., do miasteczka Avsallar też. Do plaży jest z pewnością kawałek, bo tak jak w przypadku Arabelli trzeba przejść przejściem podziemnym pod dużą, ruchliwą ulicą. Odpowiedz Link Zgłoś
nieska00 Re: Lioness Avsallar 07.11.12, 12:25 Czy mogłabyś opowiedzieć też coś o hotelu Arabella World? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: Lioness Avsallar IP: *.dynamic.chello.pl 07.11.12, 23:17 Owszem, poniżej link do mojej opinii o hotelu www.holidaycheck.pl/detail-opinie_Hotel+Arabella+World+Dobry+i+przyjazny+hotel+o+dobrym+standardzie-ch_hb-id_7449821.html?reviewsOrder=0 Odpowiedz Link Zgłoś