Dodaj do ulubionych

Najlepszy hotel z super all i zjeżdżalniami

05.06.12, 13:13
Drodzy forumowicze byliśmy już w turcji m.in. w hotelu Alba Resort i było ekstra. W tym roku zastanawialismy się nad Bułgarią, jednak myślimy też o Turcji bo nasz 11 letni syn w Bułgarii nie miałby co za bardzo robić. Nie ma tam niestety super hoteli ze zjeźdżalniami. Turcja była ok ale mamy takie zapytanie. Szukamy najlepszego hotelu jeśli chodzi osuper all, położenie przy plaży obecność zjeżdżalni (dużych). Macie jakieś fajne doswiadzcenia w takim zakresie?.All jest wszędzie wiem, ale sami wiemy że moze byc gorszy lub lepszy co ejst dla nas b. ważne z uwagi na dietę (choroba), musimy mieć duży wybór. Bierzemy pod uwagę inne rejony Turcji niż Alanya.

Dziekuję za wszelkie rady.
Obserwuj wątek
    • Gość: Sara Re: Najlepszy hotel z super all i zjeżdżalniami IP: *.jjs.pl 05.06.12, 14:06
      www.granada.com.tr/granada/
      www.holidaycheck.pl/hotel-Informacje+turystyczne_Granada+Luxury+Resort+Spa-hid_220823.html
    • Gość: OKOLA Re: Najlepszy hotel z super all i zjeżdżalniami IP: *.szczecin.mm.pl 05.06.12, 14:07
      Polecam Royal Dragon w Evrenseki, okolice Side.
      Poprostu bajecznie. Fajny aquapark dla dużych też:-) jest również wesołe miasteczko.
      Jedzenie rewelacja.
      Od lotniska ok 60km godzinka. Przed hotelem przepiękna promenada i piaszczysta, szeroka plaża.
      Do malowniczego Side ok 10km.

Przy tej samej promenadzie polecam również hotel Selin. Jednak aquapark lepszy w Royal Dragon.
    • Gość: Wiola Re: Najlepszy hotel z super all i zjeżdżalniami IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.06.12, 14:10
      Najlepszy hotel w Turcji w jakim byłam, a jeżdżę tylko do 5* to Delphin Palace, super all inclusive, cały lunapark w cenie i oczywiście żjeżdżalnie, zresztą tam jest dosłownie wszystko naj...To po prostu raj dla dzieci i dorosłych.
      • madziaifilip Re: Najlepszy hotel z super all i zjeżdżalniami 05.06.12, 15:12
        Bardzo dziękuję, za komfort trzeba płacić. Sprawdziłam je , jednak 4tys za osobę za 7 dni to dla nas za dużo,pozdrawiam
        • Gość: oo Re: Najlepszy hotel z super all i zjeżdżalniami IP: *.dynamic.chello.pl 05.06.12, 15:16
          My lecimy do Eftalia Aqua Resort na 11 dni (2+2), zjeżdzalnie są i jedzenie też dobre podobno.
          Cena nie jest niska, ale na pewno bardziej konkurencyjna w stosunku do powyższych i hotel podobno fajny.
    • Gość: siua Re: Najlepszy hotel z super all i zjeżdżalniami IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.06.12, 16:39
      ja byłam w utopia world i jak super :) polecam!!!!!
      • Gość: turcja1 Re: Najlepszy hotel z super all i zjeżdżalniami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.12, 16:49
        Może Mukarnas ale ten hotel jest blisko alanii.
        • martyna1985 Re: Najlepszy hotel z super all i zjeżdżalniami 05.06.12, 19:17
          Bylismy w zeszłym roku w Asteria Elite Resort niedaleko Side (Kizilagac). Hotel super, jedzenie przepyszne. Same superlatywy. Lecieliśmy z TUI, teraz nie mają go w ofercie.

Teraz lecimy do Turcji Egejskiej do Ozdere. Hotel Paloma Club Sultan.

Gabryska-fiśka 26.12.2007 i Moje dwa małe Aniołeczki (9tc) - 14.09.2011
          • madziaifilip Re: Najlepszy hotel z super all i zjeżdżalniami 05.06.12, 20:06
            Życie....ten hotel który jest super Botanik czy royal gragon, czy delphin palace są bardzo drogie. Itaka ma hotel Papillon Aysha, wygląda nieźle był ktos z Was? a tak na marginesie która okolica ładniejsza Kemer czy Belek?
    • Gość: Sylwia Re: Najlepszy hotel z super all i zjeżdżalniami IP: *.dynamic.chello.pl 05.06.12, 20:17
      Rewelacyjny jest hotel Blue Waters Club w Side z ultra all inclusive lub Club Asteria w Belek albo La Blanche w Bodrum, wszystkie to hotele z najwyższej półki ale tańsze niż np. Delphin Palace, którego nic nie przebije. Jeżdżę prawie co rok do Turcji do 5* hoteli i każdy z tych hoteli jest naprawdę świetny z wyśmienitym wyżywieniem, profesjonalnymi animacjami i mnóstwem atrakcji dla dzieci.
    • travelmax Re: Najlepszy hotel z super all i zjeżdżalniami 05.06.12, 20:41
      Piszesz, że szukacie najlepszego hotelu ze wszystkim a potem piszesz, że 4 tyś to za dużo.
      Turcja jest dość droga więc i super hotele będą drogie a nawet bardzo drogie.
      Hotele z przedziału 2 - 3 tyś to raczej jedna półka z plusami i minusami, hotele z przedziału 4 - 6 tyś to inna bajka. Coś za coś. Pozdrawiam.
    • l-a Re: Najlepszy hotel z super all i zjeżdżalniami 05.06.12, 20:50
      Wszystkie Twoje warunki spełnia hotel Lyra Resort w Manavgat, super hotel przy samej plaży z aquaparkiem i bardzo dobrym all.
      Bardzo fajny jest też hotel Club Grand Side z prawdziwym aquaparkiem z całym kompleksem zjeżdżalni, basenem z falami, czy lazy river, hotel położony przy samej plaży tworzy kompleks z hotelem Club Grand Aqua.
      Ale najlepszy hotel w jakim byłam to Club Blue Waters - dla rodzin po prostu rewelacja. Ja jeżdżę z TUI i te wszystkie hotele są w ich ofercie.
    • Gość: Wika Re: Najlepszy hotel z super all i zjeżdżalniami IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.06.12, 08:46
      Polecam Ci wspaniały hotel Iberotel Palm Garden lub Lyra Holiday Resort, byliśmy w tych hotelach z naszymi 12-letnimi bliźniakami (rok i 2 lata temu) i naprawdę hotele super dla rodzin z dziećmi, wszystko bez zarzutu. Teraz może być drożej, bo my zawsze rezerwujemy w first minute jak tylko pokazuje się katalog TUI Family (listopad, grudzień), bo wtedy są najbardziej atrakcyjne ceny, a my z dwójką dzieciaków potrzebujemy pokój rodzinny i zawsze korzystamy z tej oferty, bo uważam, że TUI ma najwyższy standard hoteli przy najlepszych cenach dla rodzin (my za dwoje dzieci w żadnym biurze nie widzieliśmy tak niskich cen, po ok. 1000 zł za każde dziecko 2 tyg. z wypasionym all inclusive). W tym roku znowu jedziemy do Iberotel Palm Garden, bo dzieciaki koniecznie chciały tam wrócić.
      Ale jak chcesz jakiś trochę tańszy hotel to polecam ci Felicia Village w Manavgat, moja siostra tam była ze swoimi dziećmi (ma młodsze od moich) i też wrócili zachwyceni, bo było super.
    • Gość: ifadg Re: Najlepszy hotel z super all i zjeżdżalniami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.12, 09:53
      Witam. Polecam Sherwood Brezees w Antaly Lara. Super hotel - jedzenie, zjeżdzalnie. Moje dzieci były zachwycone. I do tego z lotniska 20 min. Cena taka jak hoteli 5* w dzielnicy Lara czyli trochę wysoka ale warto.
      • madziaifilip Re: Najlepszy hotel z super all i zjeżdżalniami 06.06.12, 14:19
        Zwróciły moją uwagę 3 hotele, 2 w Belek i jeden w Kemer.Club Asteria (os.dor 3690), Papillon Ayscha (3548) oraz Amara Club Marine w Kemer. Dziękuję za wszystkie propozycje, jednak niektóre niestety poza naszym zasięgiem cenowym, czy znacie te hotele??
        • Gość: Gosia Re: Najlepszy hotel z super all i zjeżdżalniami IP: *.dynamic.chello.pl 07.06.12, 11:28
          Ja byłam w Club Asteria w Belek i w Club Marine w Kemer. Oba hotele są bardzo dobre, ale ja jakbym miała wybór to zdecydowanie wybrałabym ponownie Club Asteria, który moim zdaniem jest fantastyczny. To idealny hotel dla rodzin z dziećmi ze świetnymi animacjami, zjeżdżalniami, placem zabaw (zadaszony), 2 baseny + basen dla dzieci i jeszcze brodzik. Do tego doskonała, bardzo sympatyczna obsługa, wyśmienite jedzenie z ogromnym wyborem potraw, hotel jest położony na rozległym terenie w pięknym ogrodzie, wszędzie czyściutko. Plaża jest szeroka, ładna, przy brzegu bardziej kamienista z molem, z którego po schodkach można zejść na głębszą wodę. My jednak najwięcej czasu spędzaliśmy przy basenach i na zjeżdżalniach, bo cały czas coś się tam działo.
          Club Marine w też jest bardzo dobrym hotelem, przy ładnej plaży, ale jednak Club Asteria to jak dla mnie jedna gwiazdka wyżej i dlatego polecam szczerze ten hotel.
          Ps. W tym roku jadę do Delphin Palace i już się nie mogę doczekać.
    • Gość: rozsądna Re: Najlepszy hotel z super all i zjeżdżalniami IP: *.adsl.inetia.pl 06.06.12, 21:20
      jeżeli Twój syn w Bułgarii by się nudził to chyba jest za bardzo rozpuszczony, wiekszość dzieci nawet nie może marzyć o jakimkolwiek wyjeździe na wakacje
      • martyna1985 Re: Najlepszy hotel z super all i zjeżdżalniami 06.06.12, 21:49
        Moja córka też by się nudziła w hotelu, w którym nie ma dla niej atrakcji typu zjeżdżalnie, dlatego II raz jedziemy do Turcji, bo tam tego pełno.
      • madziaifilip Re: Najlepszy hotel z super all i zjeżdżalniami 07.06.12, 20:10
        Dzięki raz jeszcze za sugestie. Delfin Palace naprawdę super, poczekam na opinię po waszym powrocie.

Rozsądna- moje pytanie brzmiało jw., niczego nie zapytywałam o wychowanie mojego syna?, gdzie wyczytałaś prośby o poradę? Bardzo mi przykro na okoliczność tego ze twoje statystyki twierdzą że większość dzieci nie pojedzie na wakacje, póki co niektórzy z nich siedzą w necie i dają upust swojej goryczy. Moje dziecko, mój czas, moje pieniądze, moje wybory , moje decyzje. Chyba nie trudno się dziwić że wydajac sporo pieniazków na wyjazd wakacyjny, człowiek bierze pod uwagę pragnienia swoich bliskich superowego spędzenia czasu tak jak lubi.Pozdrawiam
    • Gość: juuuullll a moze PIne Bay IP: *.tvk.torun.pl 06.06.12, 23:46
      my w tym roku Pine Bay..........wygląda zachecająco,
      • madziaifilip Zdecydowanie Papillon Ayscha 08.06.12, 13:56
        Dziekuję wszystkim za propozycje, wybraliśmy jednak Papillon Aycha w Belek, wylot 22.06.2012, pozdr.
      • loola_kr Re: a moze PIne Bay 08.06.12, 23:27
        3 lata temu w Pine było bosko! nie wiem czy sie od tego czasu nie pogorszyło...
        • Gość: gd_3334 Re: a moze PIne Bay IP: *.dynamic.chello.pl 30.06.12, 14:23
          w zeszłym roku było bosko więc myślę że nie traci na wartości ;)
          • madziaifilip Re: a moze PIne Bay 30.06.12, 14:31
            Być może, myślę że do Belek szybko nie wrócimy choć okolica, centrum Belek podobało nam się dużo bardziej niż Colakli czy Side i rejony Alanyi. Byliśmy też w Antaly-ogromne miasto. Rezydentka na miejscu polecała nam Cornelię graniczyła z Papilllonem ale do bólu nowoczesna i zbita jak dla nas i Sueno). Za każdym razem staramy sie być w innej okolicy, wiec nawet jesli pojedziemy za jakis czas to myślę że padnie na inny region.
            • jimy_mvp pobyt 7.08.12 - 21.08.12 26.07.12, 16:02
              Jeśli ktoś tak jak ja i moja Rodzina jedzie do tego hotelu w terminie 7.08.12 - 21.08.12 to proszę o kontakt.
              Mój adres e-mail: jimy_mvp@interia.pl
              Mam bardzo dużo informacji na temat tego hotelu i bungalowów i chętnie się nimi podzielę :)
              • madziaifilip Re: pobyt 7.08.12 - 21.08.12 26.07.12, 17:15
                Papillon Ayscha bungalowy? ciekawa historia....... ciekawe gdzie??
              • jimy_mvp Re: pobyt 7.08.12 - 21.08.12 26.07.12, 17:23
                w pośpiechu nie napisałem, że chodzi o hotel "PINE BAY" W Turcji ... przepraszam :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka