Dodaj do ulubionych

Bodrum hotel Crystal

10.06.12, 13:13
Witam wszystkich.
Wybieram się z rodzinką do tego właśnie hotelu na początku lipca chciałam się dowiedzieć czy był może ktoś w nim w niedalekiej przeszłości.
Jak teraz tam wygląda i jak wygląda zejście na plażę czy trzeba jechać tą ciufcią czy może da się tam dojść Pani w bp mówiła nam o jakiś schodkach ale nigdzie tego na forum nie znalazłam więc nie wiem czy jest dobrze zorientowana.
Za wszelkie info z góry dziękuję:))
Obserwuj wątek
    • Gość: jot Re: Bodrum hotel Crystal IP: *.ssp.dialog.net.pl 10.06.12, 13:26
      forumowa wyszukiwarka nie gryzie
    • Gość: polanka Re: Bodrum hotel Crystal IP: *.adsl.inetia.pl 10.06.12, 19:22
      Byliśmy tam 2 lata temu, ale odległość z plaży do hotelu na pewno się nie zmieniła :-)
      Różnica poziomów jest duża i żadnych schodków nie ma, tylko asfaltowa wijąca się droga po osiedlu. mogę podać Ci kilka konkretów o hotelu na priv: polanka@op.pl
      • Gość: googleforever Re: Bodrum hotel Crystal IP: *.jjs.pl 10.06.12, 19:59
        tu masz dwie opinie z ostatniej chwili ( i nie tylko)
        www.oceniacz.pl/hotel/3409/crystal/opinie
        a tu masz jedną z maja
        pl.tripadvisor.com/Hotel_Review-g664076-d478548-Reviews-Crystal_Hotel_Bodrum-Gumusluk_Bodrum_Peninsula_Mugla_Province_Turkish_Aegean_Coast.html
      • wicha2008 Re: Bodrum hotel Crystal 16.06.12, 12:19
        Dzięki wszystkim za odp.
        A polanka pisałam do Ciebie na priv :) Sprawdź pocztę.
        • Gość: Kosmo Re: Bodrum hotel Crystal IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.12, 12:07
          My sie wybieramy do Crystal- niestety jedziemy tam pierwszy raz więc nie pomogę. Też szukalismy opinii na Oceniaczu.pl
          Zamierzamy jechać na jedną wycieczkę - na Kos- ponoć płynie sie ok. 40 minut więc może skusimy bo jedziemy z dziećmi i nie chcę ich ciagać na długie wycieczki
          • wicha2008 Re: Bodrum hotel Crystal 22.06.12, 21:43
            Więc jak my wrócimy postaram się coś napisać:)
            Mam nadzieję, że same pozytywy.
    • Gość: JEFFERSON56 Re: Bodrum hotel Crystal IP: *.dynamic.chello.pl 23.07.12, 18:34

wybiera sie ktos moze do Bodrum - hotel Crystal z BP Itaka??Ja
      lece w SierPNIU OD12 .08.2012.
    • anusia_ch1 Re: Bodrum hotel Crystal 14.06.13, 07:38
      Czy był ktoś w tym hotelu w tym roku? Chetnie zapoznam sie ze świeżymi opiniami.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka