lavorka 29.06.12, 10:57 możecie polecić jakieś fajne hotele w Turcji Egejskiej w których byliście? i które miasto najlepiej wybrac na wakacje w TURCJI EGEJSKIEJ? z góry dziekuję za opinię :-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Beata Re: najlepsze hotele w Turcji Egejskiej ?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.06.12, 11:14 Super rewelacyjny, komfortowy hotel La Blanche w Turgutreis lub przepięknie położony, wypasiony Club Becekiz w Oludeniz (widoki przecudowne). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniakok81 Re: najlepsze hotele w Turcji Egejskiej ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.12, 21:05 byłam w hotelu Feye Pinara niedaleko Turgutreis. Rewelacyjne widoki na Kos i fajna baza wypadowa; Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Antala Re: najlepsze hotele w Turcji Egejskiej ?? IP: *.cable-modem.tkk.net.pl 05.04.13, 09:30 Ja polecam Side, Kusadasi i okolice... A hotele? To zależy, co kto lubi i na co kogo stać... :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: artus Re: najlepsze hotele w Turcji Egejskiej ?? IP: *.dynamic.chello.pl 06.04.13, 11:51 polecam Pine Bay- rewelka dla dorosłych i dzieci Odpowiedz Link Zgłoś
noa-75 Pine Bay 06.04.13, 13:00 polecam ten hotel, ale niestety nie jest tani, ja do niczego nie mogłam się doczepić, rewelacyjne warunki, jedzonko, animacje, polozenie.....wszystko super Odpowiedz Link Zgłoś
rydzyna1213 Re: Pine Bay 21.04.13, 16:19 noa-75 napisała: > polecam ten hotel, ale niestety nie jest tani, ja do niczego nie mogłam się doc > zepić, rewelacyjne warunki, jedzonko, animacje, polozenie.....wszystko super mieliście bungalow, czy pokój w hotelu? Jeśli bungalow - jaka opinia? Odpowiedz Link Zgłoś
noa-75 Re: Pine Bay 26.04.13, 13:01 my mieliśmy hotel, bardzo duży pokoj, rewelacyjną łazienkę, niestety nie wiem jak w bungalowach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Joanna Re: najlepsze hotele w Turcji Egejskiej ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.13, 21:44 Witam Najlepszy w Turcji Gural premier Tekirova.Po prostu genialny.cztery aqua parki dla dzieci w różnym wieku.Apartamenty dla rodzin 2 pokojowe ,a widoki...Raj na ziemi. Odpowiedz Link Zgłoś
noa-75 Re: najlepsze hotele w Turcji Egejskiej ?? 22.04.13, 20:28 A Z JAKIEGO BIURA? POZDRAWIAM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stefciu Polecam okolice Bodrum IP: *.dynamic.chello.pl 06.04.13, 16:01 W ubiegłym roku byłem z rodziną w Parkim Ayaz w Gumbet 2km od Bodrum. Niska zabudowa, duzy teren, świetne jedzenie, cywilizacja poza hotelem i szybki dojazd do Bodrum (za 3 liry). Mało Polakow, zero Rosjan, dużo Holendrów i Belgów, Brytyjczyków wiec w sumie kulturalnie i spokojnie. Na pewno tam jeszcze wrócę. Do tego polskojęzyczne biuro podróży 5 minut od hotelu i wyjazdy z polskim przewodnikiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: majka Xanadu ? IP: *.xdsl.centertel.pl 07.04.13, 10:35 Czy ktoś był może w hotelu Xanadu Island ? Odpowiedz Link Zgłoś
paolaa07 Re: najlepsze hotele w Turcji Egejskiej ?? 21.04.13, 20:16 Jeśli lubisz rozrywkę to wybierz duże miasto, gdzie ciągle coś sie dzieje. Ja bym na takim, jaki Ci podpowiadają - odludziu wytrzymała chyba 3 dni.. Ale, co kto lubi. My w 2012 spędziliśmy dwa tygodnie w Gumbet (dzielnica miasta Bodrum) w hotelu Shark (itaka). Blisko centrum, wszystko ..blisko. Pełnia szczęścia. Odpowiedz Link Zgłoś
rydzyna1213 Re: najlepsze hotele w Turcji Egejskiej ?? 22.04.13, 15:59 paolaa07 napisała: > Jeśli lubisz rozrywkę to wybierz duże miasto, gdzie ciągle coś sie dzieje. Ja b > ym na takim, jaki Ci podpowiadają - odludziu wytrzymała chyba 3 dni.. Ale, co k > to lubi. My w 2012 spędziliśmy dwa tygodnie w Gumbet (dzielnica miasta Bodrum) > w hotelu Shark (itaka). Blisko centrum, wszystko ..blisko. Pełnia szczęścia. a możesz coś bliżej o tym hotelu, bo nad tym tez się zastanawiałam w Itace Odpowiedz Link Zgłoś
paolaa07 Re: najlepsze hotele w Turcji Egejskiej ?? 17.05.13, 13:09 rydzyna1213 Hotel funkcjonuje dopiero trzeci sezon. Jest nowiutki, nowocześnie urządzony. Jak na taką cenę jest super. Jedyny minus to fakt, że jest daleko od plaży. Jeździ na nią darmowy hotelowy bus. A na piechotę jest jakieś 20 minut marszem. Polecam opinie o nim na www.oceniacz.pl/hotel/13207/club-shark/opinie - jest tam, też moja opinia i trochę zdjęć. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
rydzyna1213 Re: najlepsze hotele w Turcji Egejskiej ?? 17.05.13, 18:02 serdecznie dziękuję :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bodrum Re: najlepsze hotele w Turcji Egejskiej ?? IP: *.wroclaw.vectranet.pl 17.05.13, 18:45 Bodrum - dzielnica Bardakci, nieco z boku, ale b. blisko centrum, nie tam jakies Turgutreis 20 km od centrum. Voyage Bodrum *****, Salmakis ****+ i Azka ****. Pewniaki - w samych superlatywach. Zobacz zoover, tripadvisior, wakacje.pl inne portale, zobacz w Google Grafika jaka piekna zatoka. Ani w samym centrum ani w Gumbet tak ładnie nie będzie. Nie byłem w Oludeniz ani w Marmaris ale tam Turunc i Tropicana Oludeniz do rozważenia, aczkolwiek w Bodrum Itaka nie ma hoteli w dzielnicy Bardakci. Odpowiedz Link Zgłoś