Dodaj do ulubionych

5.09 z Katowic kto leci i do jakich hoteli

23.08.12, 15:20
Obserwuj wątek
    • Gość: magda Re: 5.09 z Katowic kto leci i do jakich hoteli IP: *.centertel.pl 27.08.12, 20:38
      lecimy w warszawy do izmir hotel venosa beach &resort
      • Gość: wini Re: 5.09 z Katowic kto leci i do jakich hoteli IP: *.dynamic.mm.pl 27.08.12, 21:44
        czemu służą takie tematy?
        • kozam Re: 5.09 z Katowic kto leci i do jakich hoteli 28.08.12, 21:55
          Między innymi w nawiązywaniu kontaktów, to forum turystyczne i jeżeli można pytać o hotele, ceny walut i z jakich wycieczek fakultatywnych korzystać... to nie widzę problemu żeby dowiedzieć się czy nie spotka się rodaków i jeszcze z tego samego miejsca wylotowego! Już niejednokrotnie tak miałam, więc pytam. NIe rozumiem dlaczego ten temat Cię zainteresował, odpowiada się jeśli ma się na to ochotę a nie zadaje niepotrzebnych pytań. Mam nadzieję, że wyjaśniłam wszystko!!!
    • Gość: knur Re: Nawiazywanie kontaktow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.12, 10:12
      Kozam-pasztecie, wklej swoje zdjecie i napisz krotki zyciorys.
      I przeslij 10 PLN znaczkami pocztowymi. Nawiazemy kontakt.
      Byc moze, z litosci, plciowy.
      • kozam Re: Nawiazywanie kontaktow 29.08.12, 19:44
        Jak Ci nie pasuje to forum knurze to nie czytaj go i nie odpowiadaj. Płuciowy to ze swoim gatunkiem nawiązuj a nie z kozami. Widać nie brakuje debili, to pytanie nie do Ciebie było skierowane, jak nie masz z kim kopulować to ręka Ci zostaje może mięśnie przy tym poćwiczysz!!!
    • Gość: kriiis Re: 5.09 z Katowic kto leci i do jakich hoteli IP: *.ingbank.pl 30.08.12, 12:43
      Katowice, hotel Magnolia.
      • Gość: hairdresser Kolor wlosow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.12, 13:14
        Kozam, pozwol, ze zgadne: jestes blondynka?
        • kozam Re: Kolor wlosow 30.08.12, 15:41
          Przykro mi że zawiodłam twoje oczekiwania!!!! he he

> Kozam, pozwol, ze zgadne: jestes blondynka?
          • Gość: hairdresser Re: Kolor wlosow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.12, 20:33
            Oczekiwan nie mialem zadnych. Twoj profil zniecheca do oczekiwan.
            Po twoich postach odnosze wrazenie,ze jestes przyslowiowa blondynka.
            Glupawa niezaleznie od kolorow wlosow.

Badz zdrowa. Psychicznie.
            • Gość: eska wątek IP: *.Netcominternet.pl 31.08.12, 10:42
              Niektórzy z Was naprawdę nie mają co robić. Nie podoba Ci się wątek - nie wchodź, po co te komentarze?

My kilka lat temu na takim właśnie "głupim" wątku poznaliśmy rewelacyjnych ludzi - wymieniliśmy się mailami, spotkaliśmy się na lotnisku i spędziliśmy rewelacyjne dwa tygodnie jeżdżąc wspólnie na wycieczki i zwiedzając na własną rękę okolice (wiadomo, że w grupie zawsze raźniej). Minęło kilka lat, a my nadal mamy świetny kontakt i robimy wspólne wypady itp.
              Więc jak widać taki wątek się przydaje.
              • Gość: . Zalosne "lecace" watki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.12, 10:49

Uwazam, ze nawolywanie sie przed wylotem jest zalosne.
                Nie chce poznac ludzi ktorzy nudza sie sami z soba i swoj
                strach przed pobytem wyrazaja zdaniem, ze w kupie razniej.

• kozam Re: Zalosne "lecace" watki 31.08.12, 15:29
                  Człowieku sam chyba się nudzisz bo jeśli nie interesowałby mnie temat, który jak widać Ciebie nie dotyczy to nie odpowiadałabym. Właśnie poprzedniczka mnie zrozumiała, my też mamy znajomych z podróży i utrzymujemy kontakt. My nie mamy strachu przed pobytem jedziemy grupą młodych, imprezowych ludzi i mam nadzieję, że nie spotkamy takich samolubów jak Ty!!!b Którzy nie odezwą się nawet na lotnisku. Przykro mi jedynie, że taki obraz Polaka sprzedajesz za granicą!!!

>
                  > Uwazam, ze nawolywanie sie przed wylotem jest zalosne.
                  > Nie chce poznac ludzi ktorzy nudza sie sami z soba i swoj
                  > strach przed pobytem wyrazaja zdaniem, ze w kupie razniej.
                  >
                  • Gość: . Re: Zalosne "lecace" watki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.12, 15:44
                    Obraz swoj kazdy sprzedaje osobno i na wlasny rachunek.
                    Forum jest publiczne i taka wyrazam opinie. Uwazam, ze
                    zwolywanie sie na forach poprzez informacje, ze leci sie
                    tam i tam jest oznaka ubostwa duchowego i braku wyobrazni.

Tacy zorganizowani turysci to stado przestraszonych owiec.
                    Nie ma ryzyka, ze spotkamy sie w podrozy poniewaz olbrzymim
                    lukiem omijam skrzykujaca sie polska halastre. Masz male wymagania
                    towarzyskie jezeli wystarcza tobie info, ze leci ktos z Kutna i ma numer
                    buta 37.

• kozam Re: Zalosne "lecace" watki 31.08.12, 16:47
                      Sam sobie przeczysz skoro twierdzisz,że forum jest publiczne i każdy ma prawo do swojej opinii to również do zadawania pytań. Ja zadałam takie a nie inne i jeśli jesteś tolerancyjny sam dla siebie to bądź również dla innych. Moja rada na przyszłość nie pisz na tematy, które Cię nie dotyczą. Widzę drogi samolubie, że ty szukasz wyciszenia duchowego w wakacyjnych podróżach. Słyszałam o takim miejscu w Krakowie u O. Kamedułów, można wynająć pokój i tam naprawdę nikt nie będzie się do Ciebie odzywał.
                      • Gość: bet Ja lecę IP: *.ssp.dialog.net.pl 03.09.12, 00:58
                        Lecę z Katowic do Hotelu Glopek *****, chyba będzie nas tam więcej
                        • Gość: niesamowitosc Re: Ja lecę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.12, 08:53
                          Fascynujace jest to. Wyslij smsa na Alert do GW.
    • Gość: On-tur A co, będziesz okradać nam mieszkania? IP: *.internetia.net.pl 03.09.12, 15:18
      Ciekawy patent ;)
    • Gość: wkoorvyacz Re: 5.09 z Katowic kto leci i do jakich hoteli IP: *.dynamic.chello.pl 03.09.12, 20:20
      moja stara leci tupolewem
      • Gość: zet Re: 5.09 z Katowic kto leci i do jakich hoteli IP: *.ssp.dialog.net.pl 04.09.12, 13:05
        A moja klaszcze w samolocie
        • Gość: guwniasz Re: 5.09 z Katowic kto leci i do jakich hoteli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.12, 13:42
          Muj woj lata w bialych skarpetkach do sandauf.
    • Gość: młoda Re: 5.09 z Katowic kto leci i do jakich hoteli IP: *.infocoig.pl 07.09.12, 10:42
      Kozam masz racje !! siedza tu typowi sfrustrowani życiem Polacy, spotykam takich czesto na wakacjach zdziczałe samoluby nie potrafiące do nikogo gęby otworzyc i nawiązać kontaktu, a jak człowiek sie pierwszy odezwie to patrzą na ciebie jak na kosmite!! hehehe mnie to zawsze bawi, są ludzie i ludziska (i tutaj jest przykład tych ograniczonych umysłowo). Niektórzy sa zamknięci niesympatyczni gburowaci , ale jest tez pełno fajnych otwartych wesołych ludzi których można poznać na wakacjach i fajnie spędzać razem czas. I tego ci życzę:)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka