Dodaj do ulubionych

Side-Berk kilka pytań

IP: *.fxnet.pl 03.07.04, 19:41
Wybieram się do tego hotelu z całą rodziną. Mam kilka pytań:
Czy w pokojach są ręczniki, mydło szampon itp ?
Czy pokoje posiadają aneks kuchenny jak podaje Triada ?
Czy w hotelu pojawia się rezydent?
Czy są organizowane wycieczki?
Co warto zwiedzić w najbliższej okolicy?
Z góry dziękuję za odpowiedź i pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: levti Re: Side-Berk kilka pytań IP: *.ists.pl / *.ists.pl 04.07.04, 10:12
      Witam!Za 11 dni tez wybieram sie do tego hotelu.Bylam juz w Turcji kilka lat
      temu i z tego co wiem to w najblizszej okolicy do zwiedzenia jest samo
      Side,Perge,Aspendos oraz wodospady Manavgat(choc niektorzy twierdza,ze sa
      przereklamowane.A ja ich jeszcze nie widzialam,wiec nie moge
      powidziec).Wycieczki najlepiej kupowac w tureckich biurach podrozy ,ktorych
      jest pelno w kazdym miescie.Wszystko organizowane jest bez wiekszych
      zastrzezen,a ceny ok. 3 razy nizsze.Na temat innych informacji poczytaj jeszcze
      na forum www.turcja.pl.Zycze udanych wakacji!
    • Gość: cegła Re: Side-Berk kilka pytań IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.04, 10:14
      Dobry wybór! Berk to fajny hotel,czysty i zadbany.w pokojach są ręczniki i są
      zmieniane co kilka dni,nie ma żadnych kosmetyków więc musisz wziąć ze sobą.Co
      do aneksu,owszem jest,ale nie wyposażony...Tzn.jest lodówka i chyba po 2
      szklanki...Co do rezydentki,to ma wyznaczone dyżury (obsługuje kilka hoteli)raz
      dziennie i zawsze jest na nich.Wycieczki owszem są organizowane,ale nie kupuj u
      rezydentki...(przepłacisz o 100 %...)W Side jest pełno tureckich biur podróży i
      w nich spokojnie możesz wykupić wycieczki...A co do okolicy?...Hotel jest w
      zasadzie oddalony od wszystkiego co ciekawe...od plaży ok 1 km, a od centrum ok
      5 km...(w katalogu podają inaczej...)Ale mnie to nie przeszkadzało...Idąc do
      centrum, przechodzisz obok super zabytków,kolumn,ruin,amfitratru...Więc taki
      spacer też jest fajny...Mam nadzieję,że będzie Ci się podobać...
      Ja zazdroszczę,bo chciałabym tam już teraz wrócić...
      ps.w hotelu jest super miejsce z poduchami,na którym można się wylegiwać...
      a minusem jest bliskość meczetu,więc już od 5 rano będziesz wstawał...hehe
      • Gość: ed1 Re: Side-Berk kilka pytań IP: *.fxnet.pl 04.07.04, 13:30
        Bardzo dziękuję za informację. Mam nadzieję ,że miło spędzimy wypoczynek w Side.
        pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka