Dodaj do ulubionych

hotel Sunshine****, Alanya z GTI

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.07.04, 16:44
Hej niedługo wybieram się do Turcji do hotelu SUNSHINE **** w Alanya z biura
podróży GTI, czy ktoś ma jakieś doświadczenia z tym biurem, a może wiecie coś
o hotelu? Jaka obsługa, kuchnia, czy należą mu się 4 gwiazdki? Proszę bardzo
o opinie.
Obserwuj wątek
    • svea Re: hotel Sunshine****, Alanya z GTI 13.07.04, 14:27
      Znam ten hotel. Ma troche plusow i minusow. Ogolnie oceniam go na dobre ***+.
      Jezeli masz pytania, pisz na priva.
      • etrusek Forum TURCJA - HOTELE 14.07.04, 13:01
        Svea, czy mogłabyś zamieścić swoja opinię o hotelu na forum hotelowym proszę:
        forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=20943
        • svea Re: Forum TURCJA - HOTELE 14.07.04, 14:19
          Już napisalam. Swoja droga fajne forum, szkoda, nie wiedzialam o nim przed
          wyjazdem.
          • etrusek Dzięki 14.07.04, 14:28
          • etrusek Forum TURCJA - HOTELE 14.07.04, 14:31
            Forum założyłem niedawno - wzorowałem sie na podobnym rozwiazaniu dotyczącym
            Egiptu. Forum w moim zamierzeniu ma służyć jedynie wpisywaniu opinii a nie
            zadawaniu pytań o hotele.
            • Gość: Aga Re: Forum TURCJA - HOTELE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.07.04, 20:23
              Ej Ty Etrusek nie rób sobie reklamy przynajmniej w moim wątku, co? Zamiast
              pomóc komukolwiek i w czymkolwiek cały czas piszesz o tym swoim znakomitym
              forum.
              • Gość: Selma Re: Forum TURCJA - HOTELE IP: *.lublin.mm.pl 18.07.04, 20:57
                Nie wydaje mi się, żeby to co Etrusek napisał miało jakoś negatywnie wpływać na
                Twój wątek. Forum służy do wypowiadania swych poglądów, a podforum hotelarskie
                jest jak najbardziej trafionym pomysłem.
                Pozdrowienia
              • Gość: Aga Re: Forum TURCJA - HOTELE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.07.04, 23:47
                A Ty Selma nie udzielaj się jak nie wiesz nic o hotelu to po co w ogóle
                zabierasz głos w dyskusji? No właśnie każdy ma prawo na forum do wyrażania
                własnego zdania, ale raczej jeżeli ma to jakikolwiek związek choć z tematem
                dyskusji.
                • selma2003 Re: Hotel jest OK 20.07.04, 18:47
                  ...tzn. nie odbiega od ogólnych oczekiwań, poziomu gwiazdek itp. Mnie trochę
                  męczyło bliskie położenie od ulicy, ale sama dokonałam wyboru. Jak dla mnie,
                  trochę za małe balkony, ale to drobiazg. Życzę Ci przyjemnego odpoczynku.
                  Nie wiem, czy informacje powyższe coś wniosą, ale nie wiem co byś chciała
                  wiedzieć dokładniej, byłam w maju, hotel stał na swoim miejscu, było
                  przyjemnie.
                  Teraz jadę we wrześniu, na tydzień, wybrałam sobie odludzie, nie wiem czy się z
                  tego cieszyć czy nie. Ale nie lubię jeździć w to samo miejsce ponownie.
                  A swoją drogą, dobrze, że już jest oddzielne forum o hotelach w Turcji:)
                  Pozdr.
                  • aaania1 Re: Hotel jest OK 20.07.04, 21:40
                    Witam,
                    Już w niedzielę wybieram się do hotelu Sunshine i chciałabym dowiedzieć się
                    czegoś więcej o nim np. jaka jest plaża w jego pobliżu (czy jest na niej tłok?,
                    jest kamienisto piaszczysta, czy żwirowa?) Czy nie ma na niej ropy? (bo o tym
                    też słyszałam, ale trudno mi w to jakoś uwierzyć...) Jaka jest odległość od
                    Alanyi i czy jest do niej dogodne połączenie? A także, czy w pobliżu hotelu są
                    jakieś sklepy, deptak?
                    Za wszystkie informacje z góry dziękuje i pozdrawiam:).
                    • mpiackus Re: Hotel jest OK 21.07.04, 10:33
                      aaania1 (vel Aga/Agnieszka), zapytaj jakiegoś Araba o ten hotel.
                      • Gość: aaania1 Re: Hotel jest OK IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.07.04, 12:38
                        Araba? A skąd Arab ma cokolwiek wiedzieć o tym hotelu?
                        • mpiackus Re: Hotel jest OK 21.07.04, 13:38
                          :-)
                          forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=660&w=14152890&a=14169781
    • Gość: Agnieszka Re: hotel Sunshine****, Alanya z GTI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.04, 00:00
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka