Dodaj do ulubionych

Venosa Beach - prośba o informacje

26.12.12, 17:52
Proszę o wszelkie informacje na temat tego hotelu i okolicy. Dzięki!
Obserwuj wątek
    • Gość: Natalka Re: Venosa Beach - prośba o informacje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.13, 00:15
      W skrócie rewelacja.Położenie,pokój,basen,zjeżdżalnie,posiłki,plaża,obsługa,animacje na 6-tkę.Gorąco polecam!Byłam tam niestety tylko tydzień w lipcu 2012.Jeden z najlepszych hoteli w jakich miałam przyjemność wypoczywać z rodziną.Widok z balkonu w pokoju przepiękny.Życzę miłego pobytu!
      • kasia_dwa Re: Venosa Beach - prośba o informacje 09.01.13, 17:30
        Przyłączam się do pytań. Hotel wydaje się być fajny i ma duży brodzik. A jaka jest plaża? Czy jest plac zabaw i mini disco wieczorem? Czy ruchliwe dziecko ma gdzie pobiegać? Rozważamy ten hotel, ale wybieramy pod kątem naszej córci, więc wybór jest trudny.
        • Gość: Emi10 Re: Venosa Beach - prośba o informacje IP: *.xdsl.centertel.pl 09.01.13, 22:02
          O godz. 22.30 hotel już śpi i nie ma co robić. Cisza wszechobecna ... czyli dla ceniących spokój. To jest opinia moich znajomych, którzy byli tam na początku lipca 2012 ... Poza tym lux lux...
          • jagda1 Re: Venosa Beach - prośba o informacje 18.01.13, 10:24
            Dziękuję. My wybieramy się w lipcu. Mam tylko nadzieję, że nie będzie takiej wilgotności jak na Riwierze, a gorąco wytrzymamy. Czy jest możliwość pospacerować plażą, ewentualnie jakimś deptakiem czy teren hotelu jest odgrodzony?
            • Gość: GTI Travel Poland Re: Venosa Beach - prośba o informacje IP: *.dynamic.chello.pl 19.01.13, 00:26
              Witam,

Venosa to bardzo dobry i przede wszystkim nowy obiekt. Położony jest w spokojnej okolicy, do miasteczka około 5 km. Plaża jest piaszczysta jednak nie jest zbyt długa. Teren hotelu jest ogrodzony, jest oczywiście plac zabaw, brodzik oraz animacje dla dzieci i dla dorosłych.

Po ofertę zapraszam na www.gtitravel.pl
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka