jagda1 26.12.12, 17:52 Proszę o wszelkie informacje na temat tego hotelu i okolicy. Dzięki! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Natalka Re: Venosa Beach - prośba o informacje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.13, 00:15 W skrócie rewelacja.Położenie,pokój,basen,zjeżdżalnie,posiłki,plaża,obsługa,animacje na 6-tkę.Gorąco polecam!Byłam tam niestety tylko tydzień w lipcu 2012.Jeden z najlepszych hoteli w jakich miałam przyjemność wypoczywać z rodziną.Widok z balkonu w pokoju przepiękny.Życzę miłego pobytu! Odpowiedz Link Zgłoś
kasia_dwa Re: Venosa Beach - prośba o informacje 09.01.13, 17:30 Przyłączam się do pytań. Hotel wydaje się być fajny i ma duży brodzik. A jaka jest plaża? Czy jest plac zabaw i mini disco wieczorem? Czy ruchliwe dziecko ma gdzie pobiegać? Rozważamy ten hotel, ale wybieramy pod kątem naszej córci, więc wybór jest trudny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Emi10 Re: Venosa Beach - prośba o informacje IP: *.xdsl.centertel.pl 09.01.13, 22:02 O godz. 22.30 hotel już śpi i nie ma co robić. Cisza wszechobecna ... czyli dla ceniących spokój. To jest opinia moich znajomych, którzy byli tam na początku lipca 2012 ... Poza tym lux lux... Odpowiedz Link Zgłoś
jagda1 Re: Venosa Beach - prośba o informacje 18.01.13, 10:24 Dziękuję. My wybieramy się w lipcu. Mam tylko nadzieję, że nie będzie takiej wilgotności jak na Riwierze, a gorąco wytrzymamy. Czy jest możliwość pospacerować plażą, ewentualnie jakimś deptakiem czy teren hotelu jest odgrodzony? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GTI Travel Poland Re: Venosa Beach - prośba o informacje IP: *.dynamic.chello.pl 19.01.13, 00:26 Witam, Venosa to bardzo dobry i przede wszystkim nowy obiekt. Położony jest w spokojnej okolicy, do miasteczka około 5 km. Plaża jest piaszczysta jednak nie jest zbyt długa. Teren hotelu jest ogrodzony, jest oczywiście plac zabaw, brodzik oraz animacje dla dzieci i dla dorosłych. Po ofertę zapraszam na www.gtitravel.pl Odpowiedz Link Zgłoś