Dodaj do ulubionych

Sarigerme - Club Seno i Magic Life - zapytania

28.12.12, 16:56
Mam na oku oba te hotele i nie moge się zdecydować, nawet po przeczytaniu wszystkiego na Holidaycheck. Obsługa TUI nie wie nic poza opisem w katalogu. Może ktoś z Was był w którymś z tych obiektów i mógłby pomóc.

Club Seno Sarigerme:
Jak wygląda kwestia poruszania się po terenie hotelu? Czy jest to rzeczywiście uciążliwe (położenie na zboczu, wszędzie pod górę)? Czy może takie być dla osoby w starszym wieku (klika razy dziennie na posiłek, na plażę, basen, etc.)? Jakis płaski w miarę teren, po którym można pospacerować?
Czy jest swobodne przejście dołem, z zatoczki hotelowej na główną, długą plażę Sarigerme? Może jakies windy, aby się tam dostać?

Magic Life Sarigerme:
Czy można tam znaleźć spokojne miejsce do wypoczynku i relaksu (pobyt w maju), czy też wszędzie i przez cały dzień są animacje, głośna muzyka i tłumy ludzi? Ponieważ poszukujemy przede wszystkim relaksu, spokoju w otoczeniu przyrody, troche się obawiam tzw. "wesołej" atmosfery typu bogaty program rozrywkowo-animacyjny.

Z góry dziękuję za pomoc.
Obserwuj wątek
    • Gość: carry Re: Sarigerme - Club Seno i Magic Life - zapytani IP: *.147.190.77.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 29.12.12, 22:09
      Witam. Myślę ,że nikt Ci tu na tym forum nie pomoże dlatego, że są to drogie hotele i nie wiele osób ( Z Polski ) tam jeździ. A jeżeli już ktoś tam był to niechętnie się dzieli informacjami ( rzadko odwiedza forum o Turcji). Sami mysleliśmy o Club Seno na sierpień bo to rewelacyjny ośrodek lecz nigdzie nie mogę doszukać się szczegółowych informacji o tym hotelu jak również o samym Sarigerme.
      Pozdrawiam
    • Gość: Aga Re: Sarigerme - Club Seno i Magic Life - zapytani IP: *.mannet.pl 30.12.12, 20:41
      witam, ja byłam w Clubie Seno w 2010 roku. Byłam już kilkakrotnie w Turcji i jest to jak dotąd najlepszy i najpiękniej położony hotel w jakim byłam. Super personel i super jedzenie. Nie ma porównania do Magic Life który jest położony niżej. Club Seno to klasa sama w sobie!
    • Gość: Aga Re: Sarigerme - Club Seno i Magic Life - zapytani IP: *.mannet.pl 30.12.12, 20:48
      Acha nie odpowiedzialam jeszcze na twoje wszystkie pytania :)
      Jeśli chodzi o poruszanie się po hotelu to jest OK. Wszedzie dowozi Cie melex jeśli nie chcesz chodzić. Dwa bardzo duże baseny sa przy restauracji głównej a na plazy jest jeden mniejszy. W połowie drogi na plażę są dwa baseny ze zjeżdżalniami i klub dla maluchów- SUPER!!!!Poza tym strzelanie z łuku, dwie restauracje i scena na występy. Wiem, że budowano też kolejke na plaże ale dwa lata temu była jeszce nieczynna. Do głównej plaży w sarigerme dojdziesz alboplażą albo przez Magic Life, ale tam tłumy w tym miejscowi wiec bardziej polecam piekna plaże w zatoczce hotelowej
      • Gość: savanna Re: Sarigerme - Club Seno i Magic Life - zapytani IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 31.12.12, 16:46
        Aga i Gosia,
        dziękuję za pomoc! Rozumiem z Waszych opinii, że nawet starsza osoba da sobie w Seno radę dzięki meleksom i windzie i nie będzie narzekać na ciągłą konieczność wspinania się na każdy posiłek.
        A powiedzcie proszę czy nie ma tam za dużego tłoku, bo plaża w zatocze wydaje się na zdjęciach dość mała z ciasno ustawionymi leżakami?
        Acha - no i jeszcze sam pokój ... Zdjęcia pokazują łazienki bez ściany, otwarte na pokój ... Czy to nie jest czasami uciążliwe?
        Pozdrawiam i życzę szczęśliwego Nowego Roku!
    • Gość: Gosia Re: Sarigerme - Club Seno i Magic Life - zapytani IP: *.dynamic.chello.pl 30.12.12, 21:11
      Byłam w Club Seno, hotel rewelacyjny, wszystko na najwyższym poziomie, przepięknie położony na wzgórzu co gwarantuje super widoki na morze oraz małą zatokę, pokoje duże, jedzenie wyśmienite, z plaży trzeba podejść pod górę (do pokoju czy restauracji), ale są meleksy i winda
      • 4269m Re: Sarigerme - Club Seno i Magic Life - zapytani 01.01.13, 20:04
        Ja z czystym sumieniem mogę polecić hotel w tej samej miejscowości : Iberotel Sarigerme Park.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka