Dodaj do ulubionych

Dionis resort

IP: *.e-wro.net.pl 25.02.13, 13:30
Czy ktoś posiada aktualne zdjęcia z budowy hotelu Dionis Resort spa w Belek?
Obserwuj wątek
    • Gość: isa Re: Dionis resort IP: 193.43.77.* 12.03.13, 07:38
      tez tam mamy spedzic wakacje i mam nadzieje ze nie beda to namioty. czy ktos jeszcze jedzie i ma jakies info?
      • Gość: dorota Re: Dionis resort IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.03.13, 13:32
        my lecimy z Wrocławia 22.06.13 podobno prace są na ukończeniu
        • Gość: sava Re: Dionis resort IP: *.e-wro.net.pl 15.03.13, 19:33
          My lecimy 31.08 też z Wrocławia. Budowa rzeczywiście już na ukończeniu??????? Na temat budowy nigdzie nic nie znalazłam.
          • Gość: isa Re: Dionis resort IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.13, 18:58
            do dorota! Skad wiadomości ze prace sa na ukonczeniu?? jakies pewne źródlo czy tylko zapewnienia z itaki??
            • Gość: dorota Re: Dionis resort IP: *.finemedia.pl 17.03.13, 15:32
              wiem to od menadżera produktu z itaki,podobno budowę skończyli miesiąc przed czasem.kiedy lecicie tam i skąd.
              • Gość: sava Re: Dionis resort IP: *.e-wro.net.pl 17.03.13, 19:12
                Lecimy z Wrocławia 31 sierpnia. W tamtym roku byliśmy w Belek hotel Jacaranda. Było super!!!
                Hotel wspaniały, plaża, baseny. Szkoda że Itaka już go nie ma w ofercie. Dziękuję i pozdrawiam.
                • Gość: isa Re: Dionis resort IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.13, 20:54
                  no to wychodzi na to ze my lecimy na pierwszy odstrzal bo 12.06 z katowic. Jak bedzie trzeba zabrac namioty to dam znac hehehe. a tak na serio jak ktos ma świeże zdjęcia tego hotelu to niech podesle. moze skoro ten menager ma takie wieści to i zdjeciami dysponuje??
                  • Gość: dorota Re: Dionis resort IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.04.13, 10:52
                    mam informacje z itaki ,że hotel potwierdza otwarcie na 15 kwietnia
                    • Gość: sava Re: Dionis resort IP: *.e-wro.net.pl 03.04.13, 19:53
                      Serdeczne dzięki za taką wiadomość!!Pozdrawiam.
    • Gość: izik Re: Dionis resort IP: *.dynamic.chello.pl 07.04.13, 17:36
      Czy ktoś wybiera się do hotelu DIONIS Resort Belek w drugiej połowie lipca?
      My lecimy 20.07 z Wrocławia z 4-letnią córeczką - może znajdzie się jakieś dziecięce towarzystwo do wspólnej zabawy?
      • Gość: kasia Re: Dionis resort IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.04.13, 09:39
        Niestety lecimy z Wrocławia ale na początku lipca, również z córką, mogę jedynie dać znać co i jak jak wrócę ;-) Itaka wczoraj zapewniała mnie ze wszystko w najlepszym porządku, ale nie ukrywam że czekamy na jakieś realne fotki.
        • Gość: izik Re: Dionis resort IP: *.dynamic.chello.pl 14.04.13, 16:58
          Kasiu, jeśli mogę prosić o Pani adres e-mail to będę wdzięczna. Kiedy Państwo wracacie z Turcji? Odezwałabym sie wtedy i podpytała o szczegóły, ewentualnie o cenne wskazówki dla nas oraz Państwa spostrzeżenia. Jeśli nie chce Pani uwidaczniać na forum swojego adresu mailowego, to ja podaję swój: izabela@czerwinskie.com z uprzejmą prośbą o wysłanie na niego swojego kontaktowego adresu.
          Zaś wszystkim zainteresowanym, którzy wybierają się do Dionis'a po 31 lipca mogę przesłać po powrocie informacje o tym jak jest faktycznie.
          • Gość: kasia Re: Dionis resort IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.04.13, 09:28
            @ wysyłany :-))))) pozdrawiam
            • Gość: tola Re: Dionis resort IP: *.ssp.dialog.net.pl 16.04.13, 11:07
              Ja lecę z córką 3 sierpnia i byłabym wdzięczna o zamieszczenia jakiejś informacji na forum. Z góry dziękuję i pozdrawiam
      • Gość: izik Re: Dionis resort IP: *.mmj.pl 16.04.13, 11:19
        Ostatnia informacja: oficjalne otwarcie przesunięte z 15.04 na 29.04 ...
        • Gość: isa Re: Dionis resort IP: 193.43.77.* 18.04.13, 07:57
          a skad takie informacje?? czy to pewne??
          • Gość: izik Re: Dionis resort IP: *.dynamic.chello.pl 18.04.13, 08:47
            sam hotel to potwierdził na swoim profilu na facebook'u
            www.facebook.com/pages/Dionis-Hotels-Belek/313764341981855
            napisali, że otwarcie nastąpi 29.04, a pierwsze "realne" zdjęcia obiektu pojawią się w internecie 01.05.
        • Gość: dawid Re: Dionis resort IP: *.agropak.pl 23.04.13, 12:45
          witam,
          mam zamiar lecieć z rodziną 2+2 od 15 czerwca, czy ktoś odważył się też w tym terminie ?
          Hotel wygląda idealnie w animacji, tylko czy będzie tak w rzeczywistości.

• Gość: kasia Re: Dionis resort IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.04.13, 12:16
            Bardzo proszę o info Panie Dawidzie po powrocie my lecimy 29.06. ;-) pozdrawiam
            • Gość: dawid Re: Dionis resort IP: *.agropak.pl 29.04.13, 12:59
              Pani Kasiu, nie uda mi się raczej nic przesłać ponieważ planuję 2-tygodniowy pobyt tak więc Pani przyjedzie a ja wyjadę.
              • Gość: izik Re: Dionis resort IP: *.mmj.pl 29.04.13, 13:02
                My lecimy od 20.07 więc "podpinamy" się pod prośbę Pani Kasi :)
    • Gość: izik Re: Dionis resort IP: *.dynamic.chello.pl 29.04.13, 18:01
      Jeśli wierzyć niemieckim wiadomościom, hotel znów przeniósł datę otwarcia - tym razem na 6-go maja ... co o tym myśleć?
      • Gość: anka Re: Dionis resort IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.04.13, 11:06
        jak tak dalej będą przesuwać otwarcie ,to trzeba będzie wziąć ze sobą namioty ha,ha,ha.
      • Gość: izik Re: Dionis resort IP: *.dynamic.chello.pl 30.04.13, 23:10
        bieżące zdjęcia z jednego z rosyjskiego forum: tophotels.ru/main/hotel/al78515/gallery_tourist/?id=884324
        trudno uwierzyć, że hotel zostanie otwarty do 6-go maja ...
        • Gość: maja Re: Dionis resort IP: *.dynamic.chello.pl 01.05.13, 18:18
          podobno w połowie maja leci pierwsza grupa. ja we wrześniu, zdjęcia z budowy nie zachęcają. \może ktoś ma lepsze wiadomosci?
          • Gość: gość Re: Dionis resort IP: *.dynamic.chello.pl 01.05.13, 20:51
            Zdjęcia nie napawają optymizmem niestety, mamy wylot 22.06 i obawiam się, że do tego czasu hotel nie będzie działał za duży front robót jeszcze do zrobienia jest
          • Gość: dawid Re: Dionis resort IP: *.237.91-rev.victor.pl 01.05.13, 21:01
            o !!! wygląda to nieciekawie, do jutra mam wpłacić zaliczkę ale chyba zrezygnuję. Z hotelem raczej zdążą ale z z całą infrastrukturą wokół raczej chyba nie. Jak mam chodzić po błocie lub kurzu wśród ekip budowlanych to dziękuję, tym bardziej że jadę z dziećmi, wybiorę chyba coś innego - pewnego myślałem o Grecji.
            A miało być tak pięknie, nowocześnie, pachnąco ... coraz częściej mam pod górkę.
            Pozdrawiam wszystkich wyjeżdżających.
            • Gość: isa Re: Dionis resort IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.13, 08:49
              no to świetnie. Ciekawe co na to touroperator w postaci ITAKA, ktora zapewnia ze hotel juz działa!! jeżeli Biuro nawet nie wie w jakim stanie jest hotel...... to chyba tylko w Polsce możliwe. ja też mam wpłacić pozostała kwote do jutra i zastanawiam się co zrobić. czy ktoś ma jakieś interesujące wiadomości od Organizatorów?? Tylko takie prawdziwe a nie takie co kity wciskaja.
              • Gość: beata Re: Dionis resort IP: *.dynamic.chello.pl 02.05.13, 10:08
                Mąż dzisiaj zadzwonił rano do biura Itaki w tej sprawie z pytaniem czy mają jakiekolwiek pojęcie nt hotelu, czy już działa powiedziano mu, że pierwsza grupa turystów wyjechała 27 kwietnia, co jest ewidentną nieprawdą, gdy mąż ponownie powiedział, że przecież hotel jest jeszcze w trakcie robót Pani się zmieszała i już nie wiedziała co ma nam powiedzieć, sytuacja nie jest najlepsza Itaka nie ma pojęcia na jakim etapie są prace a wycieczka jak widać dalej figuruje na stronie w najlepsze dla chętnych co chcą kupić kota w worku.
                • Gość: beata Re: Dionis resort IP: *.dynamic.chello.pl 02.05.13, 15:12
                  Z ostatnich wieści biuro Itaka informuje, iż otwarcie hotelu zostało przesunięte na 30 maja taka jest oficjalna wersja z centrali, jednakże znając życie pewnie nie ostateczna. Chyba będę szukała innego hotelu.
              • Gość: sava Re: Dionis resort IP: *.e-wro.net.pl 02.05.13, 10:41
                Itaka ma zapewnić inny hotel 5* z all. Do wyboru są jeszcze trzy hotele 5*. Papillon Ayscha, Xandu lub Magic life. To nie jest wina klienta tylko wina biura. Macie więc Państwo prawo do ( bez żadnych dodatkowych kosztów ) zmiany na inny hotel. Pozdrawiam.
                • Gość: izik Re: Dionis resort IP: *.dynamic.chello.pl 02.05.13, 11:01
                  No tak, ale co zrobić w sytuacji, gdy żaden z pozostałych 5* hoteli z oferty biura nie będzie się nam podobać? Czy wiecie Państwo czy w tej sytuacji będzie można unieważnić umowę i odzyskać pieniądze? Wiem, że w TUI była kiedyś taka możliwość - powoływali się wówczas na niezgodność świadczonej usługi z zawieraną umową, ale jak jest w BP ITAKA?
                • Gość: izik Re: Dionis resort IP: *.dynamic.chello.pl 02.05.13, 11:03
                  Poza tym, gdyby chcieć być bardzo drobiazgowym, to w DIONISIE wykupiliśmy opcję ULTRA all inclusive, więc takiego samego standardu żądałabym w innym 5* hotelu ...
                  • Gość: isa Re: Dionis resort IP: *.centertel.pl 02.05.13, 12:20
                    ja tez dzis dzwonilam do ITAKI i nic nie wiedza na temat hotelu ani tego co moga zaoferowac w zamian. caly czas upieraja się ze Dionis bedzie otwarty a jezeli nie spełni naszych oczekiwan to mozna skladac reklamacje tylko ze ja nie jade na urlop po to by skladac reklamacje.....
                    • Gość: izik Re: Dionis resort IP: *.dynamic.chello.pl 02.05.13, 14:22
                      ISA dzięki za informacje. Ja podchodzę do tego tak, że jeżeli wybieram taki a nie inny hotel, to znaczy, że właśnie ten wybrałam na swój urlop i nie wyobrażam sobie, być przekwaterowaną do innego obiektu oraz żeby ktoś za mnie decydował gdzie spędzę urlop. Niestety w przypadku rosyjskich turystów tak właśnie się stało. Na miejscu, w Turcji dowiedzieli się, że będą mieszkać w innym hotelu bo DIONIS jest jeszcze zamknięty.
                      Najgorsze, że sam hotel milczy, gdyby napisał na swojej stronie czy forum cokolwiek, zdementował, uspokoił turystów, którzy czekają na wakacje - ta cisza ze strony kierownictwa Dionisa najbardziej mnie niepokoi.
                      • Gość: beata Re: Dionis resort IP: *.dynamic.chello.pl 02.05.13, 15:21
                        Biuro Itaka informuje iż na 30 maja został przesunięte otwarcie hotelu.
                        • Gość: isa Re: Dionis resort IP: *.centertel.pl 02.05.13, 16:41
                          czy myslicie ze jezeli jedziemy 12 czerwca to biuro powinno nam zaproponowac cos innego?? jakos nie chce mi sie wierzyc ze przez miesiac zdaza ze wszystkim ze zdjec wyglada iz bardzo duzo intensywanej pracy przed nimi, a przeciez oprawy wymaga chyba równiez teren wokol hotelu a nie tylko sam obiekt. budowe (wlasnego domu) juz przezylam teraz chce wypoczywac........ kurcze kto poradzi jak rozmawiac z ITAKA?
                          • Gość: izik Re: Dionis resort IP: *.dynamic.chello.pl 02.05.13, 19:24
                            Do beata: wielkie dzięki za informacje!
                            Do isa: myślę, że do 12-go czerwca jest realna szansa, że hotel (wnętrze) będzie gotowy, plaża nie wymaga jako takiego przygotowania, baseny powinny być napełnione wodą, bary działać, ale nie da się wykluczyć, że nadal będą np. siać trawę, malować lub tynkować resztki, układać chodniki - no po prostu nie da się w 100% stwierdzić, że wszystko będzie do końca gotowe, bo w stanie na dzień dzisiejszy jest za dużo do zrobienia, żeby to przewidzieć i jeśli BP ITAKA zapewnia, że tak będzie, to bierze te zapewnienia z sufitu. Dlatego ja będę żądać od nich na piśmie (nawet mailem), że wszelkie prace, głównie remontowo-wykończeniowe, a także cała infrastruktura są ukończone i dostępne zgodnie z przedstawioną przez biuro ofertą. Nie wyobrażam sobie wakacyjnego wypoczynku w hotelu, gdzie cały czas wiercą, malują, jeżdżą taczkami itd. Zgodnie z umową jedziemy do gotowego hotelu, a nie hotelu na ukończeniu. Może macie jeszcze jakieś pomysły - co robić?
                            • Gość: isa Re: Dionis resort IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.13, 19:33
                              pewnie daja na pismie ze wszystko jest ok poniewaz na te chwile nie maja pojecia ze hotel jest w stanie surowym. a kiedy jedziecie
                              • Gość: izik Re: Dionis resort IP: *.dynamic.chello.pl 02.05.13, 19:57
                                Lecimy 20-go lipca. Musimy się jakoś zabezpieczyć, a przynajmniej zminimalizować ryzyko wylądowania w innym, niechcianym hotelu ...
                                • Gość: Beata Re: Dionis resort IP: *.dynamic.chello.pl 02.05.13, 20:26
                                  Witam wszystkich ponownie. Byłam z mężem w biurze Itaki. I wygląda to tak: Hotel ma być oddany 29 maja ale nikt nie daje gwarancji że tak będzie. Zaliczki dotychczas wpłaconej nie można wycofać w całości potrącą po 200 zł od osoby jako koszty manipulacyjne. Jeżeli hotel nie zostanie oddany do użytku w wyznaczonym terminie i dostaniemy to na piśmie to mamy do wyboru opcje: a) wycofać pieniądze 100%, b) zamienić ofertę na inną o tych samych parametrach (o ile jeszcze będzie taka w katalogu), c) pojechać do tego samego hotelu ale np. we wrześniu. Całość pieniędzy i tak trzeba wpłacić, chyba że godzimy się wycofać zaliczkę, trochę stracić i zaczynać szukanie innych hoteli do wypoczynku. Powiem tak oferta z Itaki na dzień dzisiejszy jest już skromna, ceny znacznie wyższe, wycieczek o naszych parametrach już jest mało, jeżeli poczekamy do ostatniej chwili może się okazać że nie będzie w czym wybierać a oferty przedstawią tylko te jakie będą wolne w katalogu. Małe są szanse aby domawiali dodatkowe miejsca w wybranych hotelach (spotyka się to przeważnie z odmową albo z otrzymaniem pokoju o bardzo niskim standardzie). Nie chcę się denerwować po prostu zapłacę aby nie stracić i zobaczę co dalej. Może stanie się cud i oddadzą hotel do użytku. A jak nie to nawet jak już nic nie będzie innego to zawsze zostaną mi pieniądze w kieszeni na następny urlop. Może komuś pomogłam trochę w rozterkach myślowych. Trzymajmy kciuki może się uda, chociaż powiem Wam szczerze sama nie wierzę. Pozdrawiam.
                                  • Gość: izik Re: Dionis resort IP: *.dynamic.chello.pl 02.05.13, 20:34
                                    Beata - dzięki za tak rzeczowe i obszerne informacje. Wynika z tego, że najlepiej wpłacić wszystko, bo jeśli hotel nie będzie gotowy w naszym terminie, to rezygnując (nie wybierając innego hotelu) nie tracimy materialnie nic - dostajemy pieniądze z powrotem i jeśli będziemy mieć szczęście znajdziemy jakieś last minute ... to daje przynajmniej nadzieję, że nie będziemy leżeć na basenie, popijać drinka, słuchajać dźwięku pracujących wiertarek i wdychać zapachu zasychającego cementu ...
                                    • Gość: Beata Re: Dionis resort IP: *.dynamic.chello.pl 02.05.13, 20:50
                                      Jeżeli cokolwiek się zmieni postaram się na bieżąco informować wszystkich zainteresowanych a póki co pozostaje tylko czekać i mieć nadzieję że jeszcze nic straconego. Prośba też do wszystkich aby z cennymi informacjami w przedmiotowym temacie też się podzielili z nami.
                                      • Gość: izik Re: Dionis resort IP: *.dynamic.chello.pl 02.05.13, 23:20
                                        Przyłączam się do prośby i obiecuję, że będę przekazywać wszystko co trafi w moje ręce/oczy w tym temacie. Na razie, biura podróży na Ukrainie utrzymują termin otwarcia hotelu na 6 maja ... dopóki hotel osobiście nie potwierdzi daty, nie będziemy wiedzieć co jest prawdą ...
    • Gość: Marta Re: Dionis resort IP: *.icpnet.pl 04.05.13, 15:38
      Wiadomość z ostatniej chwili... właśnie dzwoniłam na infolinię Itaki i otrzymałam informację, że czekają na ostateczną odpowiedź z hotelu z potwierdzeniem konkretnej daty otwarcia hotelu. Pani poinformowała mnie, że opóźnienie może być spowodowane problemami z odbiorem budynków. Póki co namiotów nie mamy szykować ;) Powiedziano mi aby kontaktować się z biurem za półtora tygodnia, żeby się dowiedzieć czegoś więcej i wtedy dam znać jakie są nowe wieści :)
      • Gość: isa Re: Dionis resort IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.13, 07:17
        O to gratulacje - trafiłaś na bardzo kompetentną osoba na infolini. ja dzwoniać dowiedziałam sie tylko, że pani kontraktująca hotel jest nieobecna, a Pani która ze mna rozmawiała nie była w stanie odpowiedziec na moje jakże trudne pytania.......
        A swoją droga strasznie długo im zajmie wydobycie od menagera hotelu kiedy go otwierają heheeh, no chyba ze jada tam osobiście koleja podmiejską...
        Nie sądze ze problem tkwi w odbiorach budynku po pierwsze dlatego, ze tureckie budowy rzadzą sie swoimi prawami zgoła innymi od Polskich, poza tym trudno chyba odbierać coś co jest w stanie surowym jak wynika z linka podesłanego przez wyżej zainteresowane osoby.
        • Gość: wowo Re: Dionis resort IP: *.finemedia.pl 05.05.13, 16:17
          Witam.
          Ja proponuje umówić się na jakieś dni i godziny i wtedy wszyscy powinniśmy dzwonić do Itaki do Opola o jednym czasie.Wtedy jak będą mieli nas dość to może ruszą się do roboty i dadzą jakąś konkretną odpowiedż
          • Gość: isa Re: Dionis resort IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.13, 20:35
            ok jestem za kiedy i o ktorej?? porównamy jakie odpowiedzi otrzymalismy. a swoja droga do 14 na stronie hotelu nici z rezerwacji...
            • Gość: wowo Re: Dionis resort IP: *.finemedia.pl 05.05.13, 21:13
              Ja proponuję wtorek o 13.00,dajcie znać kto się jeszcze włącza w dzwonienie
              • Gość: kasia Re: Dionis resort IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.05.13, 08:48
                potwierdzam telefon do Itaki we wtorek o godz. 13:00
                • Gość: isa Re: Dionis resort IP: 193.43.77.* 06.05.13, 10:57
                  a ja nie wytrzymalam i dzwonilam dzis (ale juto 13 tez aktualne). Pani powiedziała mi ze maja potwierdzenie z hotelu ze otwiera sie 21.05 . Cuiekawe jaka opcja bedzie jutro hehehe
                  • Gość: jacunio1970 Re: Dionis resort IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.05.13, 13:12
                    Na facebooku jest info iż hotel ma być otworzony do końca maja . Jest także link do nowych zdjęć
    • Gość: basik20 Re: Dionis resort IP: *.adsl.inetia.pl 06.05.13, 16:41
      Właśnie rozmawiałam z zaprzyjaźnioną osobą pracującą w Itace i ma się dowiedzieć co się dzieje.
      • Gość: isa Re: Dionis resort IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.13, 17:06
        basik w tobie nasza nadzieja
        podeslijcie link do zdjec
        • Gość: izik Re: Dionis resort IP: *.dynamic.chello.pl 06.05.13, 17:51
          ISA: informacje, które podaje jacunio1970, to te, o których pisałam wcześniej, link ten sam, który tu zamieściłam (5 zdjęć z budowy z dnia 30.04.2013), a informacja o dacie otwarcia 30-go to ta, którą sama tam napisałam, zresztą po newsie, który pojawił się właśnie tutaj, we wcześniejszych postach - żadnych nowości nie ma.
          Do wszystkich: czytajcie CAŁY WĄTEK, a nie powielajcie informacje, robiąc nadzieję ....
          PS. przyłączam się do akcji: telefon do ITAKI, jutro o 13 :)
          • Gość: Kolombina Re: Dionis resort IP: *.dynamic.chello.pl 06.05.13, 21:12
            Musimy dzialac zeby nie zostac na lodzie!!!ja mam termin wylotu 5 czerwca.
            • Gość: izik Re: Dionis resort IP: *.dynamic.chello.pl 06.05.13, 22:13
              Nie chcę wprowadzać zamieszania, ale nie sposób tu tego nie napisać - na facebook'u podano właśnie, że niemieckie biuro podróży przekazało datę otwarcia DIONISA na 15.06.2013. Oryginalny cytat: "Today I ask to my Germany Travel via mail ...New opening is to 15.06.2013 !!!!!"
              • Gość: Beata Re: Dionis resort IP: *.dynamic.chello.pl 06.05.13, 22:23
                Nie wiem czy to dobra czy zła wiadomość. Mam lecieć 22.06 ale tak mi się właśnie wydaje że miałam.
                • Gość: isa Re: Dionis resort IP: 193.43.77.* 07.05.13, 12:20
                  Beata nie martw sie my tez mielismy lecieć w dodatku bardzo na ten wyjazd czeka moja 5-letnia pociecha_-(.
                  mamy planowo cieszyc sie morzem (bo chyba tylko tyle nam zaserwuja) od 12.06.2013
                  dajcie znac jakie macie info z ITAKI po 13
                • sorbud Re: Dionis resort 07.05.13, 12:22
                  My lecimy 17.07.Wrocław
                  • Gość: isa Re: Dionis resort IP: 193.43.77.* 07.05.13, 12:25
                    wiecie co? szkoda ze nie lecimy w tym samym terminie wszyscy byloby wesolo......
                    i razniej w niedoli........
            • Gość: isa Re: Dionis resort IP: 193.43.77.* 07.05.13, 12:23
              Kolombina daj znać z miejsca pobytu jak skonczyliście ok?? podać ci e-mail , telefon?
              • Gość: kolombina Re: Dionis resort IP: *.ip.netia.com.pl 07.05.13, 12:35
                moj email kolombina1@tlen.pl
                czeekam obecnie na odpowiedz z hotelu. Miesiac wczesniej dostalam odpowiedz od Pani Zarubiny z Dionis, ze hotel bedzie otwarty do konca kwietnia. Dam znac jak dostane odpowiedz - wg mnie wersja prawdopodobna, ze hotel nie bedzie dzialal- za duzo zmian tych terminow, bede dazyc, zeby byla zmiana hotelu, bo wole miec spokojne wakacje. Trudno liczyc, ze nawet jak hotel bedzie otwarty tuz przed wylotem to bedzie dzialal jak nalezy. Ja mam wyjazd na 2 tygodnie i trudno czekac zeby tuz przed odlotem na wiadomosc, ze hotel nie bedzie dzialal. Mysle, ze Itaka musi juz podjac jakies decyzje- gdyz w kwietniu hotrlu nie otworzyli, wiec sila rzeczy juz jest niezgodnosc z oferta. Jedyna szansa, zeby nam dali sensowna propozycje i bez doplaty, bo juz niewiele czasu zostalo.
                • Gość: basik20 Re: Dionis resort IP: *.adsl.inetia.pl 07.05.13, 13:20
                  Dostałam info od znajomej z Itaki - oficjalnie otrzymali pismo z Dionisa o przesunięciu otwarcia na 29 maja.
                  • Gość: kasia Re: Dionis resort IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.05.13, 13:45
                    Fajnie 15 minut temu uzyskałam informacje że posiadają oficjalne potwierdzenie otwarcia hotelu na dzień 21.05. jednym słowem wielka ściema, skoro ktoś inny z tej samej firmy mówi o dacie 29.05. Na pytanie co będzie jeśli tydzień przed moim wylotem 29.06 hotel nadal będzie zamknięty Pan odpowiada że pomimo sporego obłożenia znajdą dla nas miejsce - żenada .
                    Brak komentarza do informacji jakie podają niemieckie biura podróży - ponieważ nie znają źródła tych danych. Mieliśmy mieć piękne wakacje pytanie co z tego wyjdzie :-( póki co to przerażenie
                    • Gość: basik20 Re: Dionis resort IP: *.adsl.inetia.pl 07.05.13, 14:20
                      Ja otrzymałam informację że Itaka na 2 tygodnie przed odlotem przy wiedzy o komplikacjach w hotelu powinna zaoferować nowy wybór spośród kilku innych hoteli w tym samym standardzie i takiej samej bądź wyższej cenie. Oczywiście cena wyliczana będzie biorąc pod uwagę promocje z dnia zakupu pierwszej wycieczki. Ja wyjeżdżam do Dionisa dopiero 10.08 ale za to moi rodzice 19.06. Jak na razie nie zaoferowano im zmian i zalecono poczekać.
                      • Gość: izik Re: Dionis resort IP: *.dynamic.chello.pl 07.05.13, 14:50
                        Moje informacje z dzisiaj: hotel zapewnia ponoć w oficjalnym piśmie, że zostanie uruchomiony do końca maja. Na moje pytanie co znaczy "uruchomiony" Pani wyjaśniła, że wszystkie "atrakcje" z oferty oraz infrastruktura POWINNY już być gotowe. Jeśli tak nie będzie, zaproponują zamianę na inny hotel. Dla mnie to lanie wody i tyle. Ale przy moim terminie wylotu tj. 20.07 Pani z Itaki w ogóle nie rozumie czemu się dopytuję i denerwuję, bo to przecież środek sezonu i do tej pory hotel na 100% będzie działał.
                        Mnie martwi inna rzecz: pojęcie URUCHOMIENIE hotelu. Jak myślicie, czy jeśli hotel będzie działał, ale np. jeden z basenów nie będzie skończony, albo nadal będą trwały głośne prace wykończeniowe, to mamy możliwość jakkolwiek reklamować tą ofertę? Bo dla mnie to, że hotel się otworzy to dopiero połowa sukcesu. Druga połowa to stan infrastruktury, ale tego raczej nie sprawdzimy przed wylotem ...
                        • Gość: basik20 Re: Dionis resort IP: *.adsl.inetia.pl 07.05.13, 14:59
                          Trzeba będzie jakby co robić zdjęcia przez co udowodni się że stan hotelu nie odpowiadał ofercie. Ja myślę że na wakacje to on spokojnie ruszy tylko szkoda mi "czerwcowiczów" i tych nerwów.
                          • Gość: wowo Re: Dionis resort IP: *.finemedia.pl 07.05.13, 19:22
                            Witam
                            Mi odpowiedziano że hotel zostanie otwarty 21.05.Może powtórzymy akcję z telefonami w piątek o 13.00.Co Wy na to.My lecimy z Wrocławia 22.06 czy ktoś jeszcze leci tego dnia bo mogę tanio kupić większą ilość namiotów.ha,ha,ha
                          • sorbud Re: Dionis resort 07.05.13, 21:36
                            Z ostatniej wiadomości z hotelu Dionis, wynika że oficjalne otwarcie z przyjęciem pierwszych Klientów nastąpi 21.05.2013 .Taką informację dostałam z Itaki.
                            • Gość: marta Re: Dionis resort IP: *.icpnet.pl 07.05.13, 22:08
                              Ja dostałam wczoraj info z Itaki: manager z Dionisa powiedział, że określą się odnośnie daty otwarcia hotelu do 20.05.
                              • Gość: isa Re: Dionis resort IP: 193.43.77.* 08.05.13, 06:54
                                a mi powiedzieli ze 21.05 otwarcie. Pytanie zatem dlaczego tak róze informacje mamy
                                jedni mówia ze 20.05 menager sie okresli, inni ze do konca maja, gdzies pojawia sie data 29.05
                                • Gość: marta Re: Dionis resort IP: *.icpnet.pl 08.05.13, 07:27
                                  Tak to jest jak w jednej firmie nie ustalą wersji dla klienta tylko idzie ściema... podejrzewam że oni jeszcze sami nie mają pojęcia.
                                  • Gość: izik Re: Dionis resort IP: *.mmj.pl 08.05.13, 08:43
                                    Rozbieżności w informacjach wg mnie świadczą o jednym: ITAKA sama nie ma pojęcia kiedy nastąpi otwarcie hotelu, ba, prawdopodobnie DIONIS nie jest w stanie na 100% przewidzieć kiedy będzie gotowy. Życzę sobie i przede wszystkim naszym czerwcowym turystom, żeby zdążyli do końca maja.
                                    • Gość: andy Re: Dionis resort IP: *.echostar.pl 08.05.13, 09:05
                                      niestety mam wrazenie ze nie sa w stanie zdazyc na czas. mamy leciec 19 czerwca z poznania w 7 osob i czuje ze bedzie katastrofa. nikt nic na pewno nie wie. sa daleko w polu. nawet jesli polecimy to na miejscu na bank beda trwaly prace wykonczeniowe ,tj. malowanie,wiercenie,kucie itd. wczsy do bani :((
                                      • Gość: .. Re: Dionis resort IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.13, 23:28
                                        z ostatniej chwili hotel będzie działał od 29.05 ale ( i to ważne ) nie cała infrastuktura bedzie gotowa. na pytanie co się kryje pod tym pojęciem pani z biura nie potrafiła udzielć konkretnych informacji. Wniosek trzeba od Itaki rządać zapewnienia na pismie że hotel w 100% będzie działał i jeśli będzie inaczej proces o zwrot kosztów i odszkodowanie za poniesione straty moralne itp.
                                        • Gość: izik Re: Dionis resort IP: *.dynamic.chello.pl 09.05.13, 06:07
                                          Myślałam o żądaniu od ITAKI pisemnego potwierdzenia, że hotel będzie w stanie zaoferować wszystkie atrakcje z oferty, pytanie tylko, czy BP ma obowiązek na nasze żądanie takie oświadczenie wystawić? Domyślam się, że jeśli nie muszą, to tego nie zrobią ....
                                          Inna sprawa: jak dokumentować niezgodność oferty z umową - macie jakieś pomysły? Zdjęcia wykonane na miejscu będą wystarczającym dowodem do reklamacji? Czy oferta wyświetlana na stronie ITAKI może posłużyć do weryfikacji tego co miało być na miejscu, a nie było? Można skopiować przecież opis hotelu, a po powrocie wymienić co się nie zgadzało - TYLKO - jak to udowodnić?
                                          • Gość: basik20 Re: Dionis resort IP: *.adsl.inetia.pl 09.05.13, 08:53
                                            Dużo ostatnio mówiono o tym w programach telewizyjnych - podstawą są zdjęcia i to robione wszędzie. Pewnie że biuro będzie się broniło bo w tym przypadku zdjęcia w ofercie są wizualizacją obiektu ale za opis hotelu odpowiada Itaka w 100%. A opis jest dość rzeczowy i konkretny i przedstawia komfortowy i z wieloma usługami hotel. Mojej przyjaciółki znajomi lecą 29.05 więc będę wiedziała tego dnia w jakim stanie jest hotel.
                                            • Gość: marta Re: Dionis resort IP: *.icpnet.pl 09.05.13, 18:18
                                              My lecimy dopiero 19.06 ale jestem tym wszystkim przerażona... rok czekałam na wakacje a tu takie cyrki wyprawiają
                        • Gość: renata Re: Dionis resort IP: *.igloonet.pl 11.05.13, 07:32
                          Też wylatujemy 20 lipca z Krakowa dość dużą grupą (18 osób), ostatnio ogarnął nas "lekki" niepokój.
                          • Gość: andy Re: Dionis resort IP: *.echostar.pl 11.05.13, 09:11
                            • Gość: andy Re: Dionis resort IP: *.echostar.pl 11.05.13, 09:16
                              znajoma z biura podrozy romawiala z szefem itaKI I POWIEDZIAL ZE MA ZAPEWNIENIE OD WLASCICIELA HOTELU ZE HOTEL RUSZY 21 MAJA. I ZE ZADNYCH PRAC WYKONCZENIOWYCH NIE BEDZIE. INNACZEJ OZNACZALOBYTO SPORE ODSZKODOWANIA DLA SETEK KLIENTOW KTORE ITAKA MUSIALABY ZAPLACIC. NO CHYBA NIE SA DURNIAMI I JESLI 21 MAJA NIE RUSZY TO ZAPROPONUJA COS INNEGO NIE GORSZEGO NIZ TA OFERTA.
                              • Gość: ANDY Re: Dionis resort IP: *.echostar.pl 11.05.13, 09:21
                                29 MAJA LECA PIERWSI GOSCIE Z POLSKI I WSZYSTKO MUSI ! BYC OK.GOTOWE :))
                                • Gość: dorota Re: Dionis resort IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.05.13, 09:30
                                  MY LECIMY 22.06 Z WROCŁAWIA ,DO PONIEDZIAŁKU MAMY ZAPŁACIĆ RESZTĘ PIENIĘDZY.CO TERAZ ROBIĆ PŁACIĆ CZY ZMIENIAĆ REZERWACJĘ .CI CO LECĄ W LIPCU CZY SIERPNIU MAJĄ WIĘKSZE SZANSE ŻE WSZYSTKO BĘDZIE O.K.
                                  • Gość: andy Re: Dionis resort IP: *.echostar.pl 11.05.13, 10:02
                                    CHYBA SZYBKO ZMIENIC REZERWACJE !
                                    • Gość: basik20 Re: Dionis resort IP: *.adsl.inetia.pl 11.05.13, 10:10
                                      Dziwnym jest to że Itaka jeszcze Wam nie zaproponowała zmiany hotelu. Z tego co wiem o wiele korzystniejsza będzie oferta jeśli to z winy biura jest zmiana aniżeli Wy będziecie teraz zmieniać - i to za dopłatą - w Wawie 200 zł od osoby!!! Dowiedz się w biurze jaką oni mają podaną datę otwarcia i jeśli bedzie ona po terminie waszego wyjazdu - poproście to na piśmie - żądajcie zmiany z winy biura!!!
                                      • Gość: dorota Re: Dionis resort IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.05.13, 10:22
                                        możemy zmienić bez dopłaty ,w cenach jakie były w dniu naszej rezerwacji , ale zmiany takiej możemy dokonać tylko do 13.05 ,ponieważ itaka musi wpłacić na konto hotelu pieniądze do 40 dni przed terminem na który jest rezerwacja.
                                        • Gość: isa Re: Dionis resort IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.13, 11:29
                                          zmianiajac na hotel w Belek inny niż Dionis trzeba sie liczyć ze sporą dopłatą nawet po cenach z dnia rezerwacji. Mieliśmy ten sam problem bo lecimy 12.06 i tez musialismy dopłacić reszte pieniedzy. jezeli Dionis nie ruszy Itaka musi zapewnic inny hotel o tym samym standardzie w cenie juz zaplaconej.... sama nie wiem co lepsze...
                                          • Gość: dorota Re: Dionis resort IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.05.13, 11:34
                                            do isa; to Ty zrezygnowałaś . Ja chyba wybiorę coś w Turcji egejskiej
                                            • Gość: isa Re: Dionis resort IP: 193.43.77.* 14.05.13, 16:43
                                              Ale jajka. dzwoniła dziś do GTI Travel które oferuje nic innego jak last minute do Dionisa od 15.05 i pani twierdzi ze jutro jest otwarcie i nic nie wiedza na temat jakoby mieli nie przyjac turystów hehehe..............
                                              • Gość: izik82 Re: Dionis resort IP: *.mmj.pl 15.05.13, 12:48
                                                użytkowniczka facebook'a podzieliła się informacją, że rozmawiała z dziewczyną/pracownicą DIONISA, która potwierdziła otwarcie na dzień dzisiejszy tj. 15.05.2013.
                                                Podobno gotowy jest również Aquapark i miniclub dla dzieci.
                                                Zdjęcia mają trafić do sieci jutro lub pojutrze.
                                                • Gość: dorota Re: Dionis resort IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.05.13, 10:42
                                                  Rozmawiając wczoraj z hotelem na czacie ,potwierdzili że działają od wczoraj ,chociaż gdy pytałam o infrastrukturę wokół hotelu odsyłali mnie żeby zadzwonić na numer hotelu podany na stronie internetowej .Ich telefon działa ,dzisiaj rano zgłaszała się recepcja .Mam nadzieję że są to dobre objawy.
    • Gość: izik Re: Dionis resort IP: *.mmj.pl 17.05.13, 13:50
      Hotel otwarty - zdjęcia do obejrzenia tutaj www.facebook.com/pages/Dionis-Hotels-Belek/313764341981855?sk=photos_stream
      • Gość: Ka Re: Dionis resort IP: *.31.48.73.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 17.05.13, 14:03
        Właśnie też zauważyłam zdjęcia- nie podoba mi się...na wizualizacji lepiej to wyglądało.
        • Gość: izik Re: Dionis resort IP: *.dynamic.chello.pl 17.05.13, 15:14
          zastanawiam się czy sfotograowany pokój to wersja STANDARD czy ECONOMY ....
          • Gość: andy Re: Dionis resort IP: 109.232.30.* 17.05.13, 15:30
            hotel ok. jest fajnie,jestem tylko bardzo ciekaw jak wyglada plaza i teren wokol hotelu.
            • sorbud Re: Dionis resort 17.05.13, 15:40
              Witam.Również czekam na zdjęcia z plaży i jakiegoś zielska wokół hotelu:))
              • Gość: isa Re: Dionis resort IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.13, 17:47
                a jam sie ciesze, że wogóle go otworzyli. Przynajmniej wiem gdzie jade na wakacje!!!
                • Gość: dorota Re: Dionis resort IP: *.finemedia.pl 18.05.13, 08:58
                  Ja też się cieszę że go otworzyli ,wygląda nieźle ,chociaż pokoje wyglądają trochę inaczej.Mam nadzieję że w czerwcu w okół hotelu wszystko będzie o.k.Na zdjęciach nie widać zjeżdżalni i mostku między basenami.
                  • Gość: anak Re: Dionis resort IP: *.serv-net.pl 21.05.13, 12:58
                    czy ktoś ma aktualne informacje na temat zagospodarowania terenu wokół hotelu - czy wszytsko jest juz zrobione?
                    • Gość: wowo Re: Dionis resort IP: *.finemedia.pl 30.05.13, 10:52
                      Nie wiem czy zauważyliście że na żadnym zdjęciu nie ma zjezdżalni.Chyba ich jeszcze nie zbudowali.Może macie jakieś info.
                    • Gość: kruszynka Re: Dionis resort IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.13, 19:54
                      wybieram się do Dionisa ,poprosze o informacje jakie są alkohole ??czy tylko tureckie?gdybam czy kupować na bezcłówce whiskacze czy można liczyć na super ultra all .......poprosze o odpowiedz
                  • Gość: Asia Re: Dionis resort IP: *.204.69.34.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 26.05.13, 18:01
                    My lecimy 22.06 z Łodzi, tez się ciesze że jest już otwarty, wygląda OK. Zobaczymy jaka będzie rzeczywistość :)
                  • ah81 Re: Dionis resort 27.05.13, 22:07
                    Na Holidaycheck jest więcej zdjęć.
                    www.holidaycheck.pl/hotel-Zdjecia_Dionis+Hotel+Resort+Spa-ch_ub-hid_528341.html?action=detailfullscreenLightbox
                    Hotel wygląda coraz lepiej. Czy ktoś się wybiera 31.08.13 z Warszawy?
                    My jedziemy z prawie dwuletnim synkiem.
                  • Gość: cetemka Re: Dionis resort IP: *.jjs.pl 16.09.13, 23:05
                    5 września hotel radośnie zbankrutował, a goście wylądowali na ulicy....
    • Gość: andy Re: Dionis resort IP: *.echostar.pl 24.05.13, 11:02
      witam! ma ktos jakies nowe zdjecia? szczegolnie plaza. Dzieki :))
      • Gość: izik Re: Dionis resort IP: *.mmj.pl 24.05.13, 12:56
        nowe foto: www.holidaycheck.ru/hotel-Travel+pictures_Dionis+Hotel+Resort+Spa-ch_ub-hid_528341.html?mediaOrder=4
        • Gość: izik Re: Dionis resort IP: *.mmj.pl 24.05.13, 13:28
          i jeszcze kilka innych zdjęć: tophotels.ru/main/hotel/al78515/gallery_agent/?_gtype=2&id=913233#ph
          • Gość: izik Re: Dionis resort IP: *.dynamic.chello.pl 25.05.13, 08:18
            Oprócz znanych Wam już zdjęć jest tu kilka nowych www.tatilbudur.com/dionis-hotel.html
        • Gość: marta Re: Dionis resort IP: *.icpnet.pl 24.05.13, 14:24
          Basen wydaje się dużo mniejszy niż na projekcie :-\
          • Gość: andy Re: Dionis resort IP: *.echostar.pl 25.05.13, 10:22
            wielkie dzieki za fotki. jestem spokojny o wakacje,teraz nie musze sie obawiac czy wypala. Pozdro dla wszystkich i moze do zobaczenia na miejscu. my lecimy w 7 osob z poznania 19 czerwca na 11 dni.Hej! :))
            • Gość: izik Re: Dionis resort IP: *.dynamic.chello.pl 25.05.13, 13:22
              Andy, bardzo proszę o relację po powrocie, dla tych co lecą po Was :)
              • Gość: andy Re: Dionis resort IP: *.wtvk.pl 25.05.13, 19:34
                ok,jasna sprawa. bedzie dokladna recenzja po powrocie, a jak sie uda to moze w trakcie pobytu .Pa :))
                • Gość: izik Re: Dionis resort IP: *.dynamic.chello.pl 25.05.13, 19:55
                  Super, z góry bardzo dziękuję i już teraz życzę udanego pobytu spełniającego wszystkie oczekiwania :)
                  • Gość: Beata Re: Dionis resort IP: *.warszawa.vectranet.pl 25.05.13, 22:15
                    My lecimy 22 czerwca z Warszawy mamy 10 letnią córkę czy ktoś jeszcze jedzie w podobnym terminie z dziećmi, byłoby fajnie gdyby córka miała towarzystwo a my trochę luzu:)
                    • Gość: basik20 Re: Dionis resort IP: *.adsl.inetia.pl 26.05.13, 13:24
                      Ja będę miała wieści o hotelu we środę - pierwsi goście z Itaki lecą.
                    • Gość: G Re: Dionis resort IP: *.trynek.osi.pl 27.05.13, 22:17
                      Będziemy tydzień później - 2 rodziny z 5 dzieci - 6-13 lat + 1 rok (znak charakterystyczny :-)
                    • joanna.krasinska Re: Dionis resort 28.05.13, 09:27
                      My lecimy z Łodzi z 9-letnim synem :) Może będą się bawić razem :)
                    • Gość: ANETA Re: Dionis resort IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.13, 16:44
                      HEJ MY LECIMY 22,06 Z 8-LETNIA ZOSIA............
                      • Gość: ANETA Re: Dionis resort IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.13, 16:45
                        zapojmniałam dodac ze tez z wawy............:)
                      • sorbud Re: Dionis resort 28.05.13, 17:35
                        My :))lecimy z Wrocławia 17.07 :))))) R
                        • Gość: dorota Re: Dionis resort IP: *.finemedia.pl 28.05.13, 17:59
                          my lecimy z Wrocławia 22.06 z 15 letnią córką.
                          • Gość: Beata Re: Dionis resort IP: *.warszawa.vectranet.pl 28.05.13, 18:18
                            Hej ale super że tyle nas jedzie umówmy się na jakieś znaki rozpoznawcze i spotkamy się na miejscu a z niektórymi na lotnisku myślę że może być fajnie ktoś ma jakieś propozycje?
                            • Gość: izik Re: Dionis resort IP: *.dynamic.chello.pl 28.05.13, 18:22
                              wylot 20.07 z Wrocławia z 4-letnią córeczką :)
                              • sorbud Re: Dionis resort 28.05.13, 20:10
                                To będziemy wyglądać ma Was:))Renata
                                • Gość: izik Re: Dionis resort IP: *.dynamic.chello.pl 28.05.13, 20:28
                                  Cieszę się :) Hotel do ogromnych nie należy, mam nadzieję, że się rozpoznamy :)) Izabela, Leszek i Lenka.
                                  • Gość: Aneta Re: Dionis resort IP: *.play-internet.pl 28.05.13, 21:09
                                    Super!!!!!!! Pozdrawiamy. Aneta, Michał, Zosia.............. Jak tak dale pójdzie to będzia świetne wakacje.........
                                    • Gość: dorota Re: Dionis resort IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.05.13, 09:51
                                      na oficjalnej stronie hotelu są nowe zdjęcia
                                      • Gość: marta Re: Dionis resort IP: *.xdsl.centertel.pl 29.05.13, 12:33
                                        Czy leci ktoś w terminie 19.06?? My lecimy z Poznania w 7 osób :D
                                        • Gość: wowo Re: Dionis resort IP: *.finemedia.pl 30.05.13, 10:53
                                          Nie wiem czy zauważyliście że na żadnym zdjęciu nie ma zjezdżalni.Chyba ich jeszcze nie zbudowali.Może macie jakieś info.
                                          • Gość: basik20 Re: Dzisiejsze wieści z Dionisa IP: 91.222.126.* 30.05.13, 13:55
                                            No niestety nie są za dobre. Rodzina mojej przyjaciółki poleciała wczoraj. Są sami więc mają mniej pretensji ale rodziny z dziećmi żądają zmiany hotelu. Zupelnie nieprzystosowany jest jak na razie dla dzieci. Basenów ze zjeżdżalniami brak. Plaża z brudnym piaskiem. Pokoje ponoć ładne ale z jednej strony z widokiem na sąsiedni hotel, który stoi bardzo blisko a z drugiej na gruzowisko. Im przecieka kibel więc od wczoraj łazienka zalana - zmienią im pokój. Windy nie działają. Oczywiście kortów brak. Okolica pełna gruzu. Jedzenie dobre choć są braki np. mleka które na prośbę kelner nalewa z kartonu do kawy.
                                            Kurczę martwię się bo sama jadę z dwójką dzieciaczków. Ale może do sierpnia skończą....
                                            • Gość: wowo Re: Dzisiejsze wieści z Dionisa IP: *.finemedia.pl 30.05.13, 14:20
                                              Co na ten temat sądzi rezydent i Itaka.Dajcie znać na bierząco może niech znajomi wyślą jakieś zdjęcia ze szczegółami ,my lecimy 22.06 z Wrocławia
                                              • Gość: basik20 Re: Dzisiejsze wieści z Dionisa IP: 91.222.126.* 30.05.13, 17:21
                                                Z tego co mówili to rezydentka wie że jest źle i stara się szukać miejsc zastępczych. Z biurem będę gadała jutro, zobaczymy co powiedzą. Ale podejżewam że doskonale wiedzą jaka jest sytuacja i liczą na to że ludzie odpuszczą.
                                                • Gość: dorota Re: Dzisiejsze wieści z Dionisa IP: *.finemedia.pl 31.05.13, 10:07
                                                  Basik jak będziesz miała jakieś wieści z Dionisa to daj znać .Kiedy byłaś w Side Serenis (widzę że piszesz na forum ) ja byłam na początku lipca.
                                                  • Gość: basik20 Re: Dzisiejsze wieści z Dionisa IP: 91.222.126.* 31.05.13, 15:02
                                                    Pewnie że będę pisała jak tylko czegoś się dowiem. A w Side Serenis byliśmy 14 lipca.
                                                  • Gość: AW Re: Dzisiejsze wieści z Dionisa IP: *.ftth.cust.kwaoo.net 31.05.13, 17:03
                                                    Moja dzisiejsza korespondencja z Itaka:
                                                    Pytanie:
                                                    Prosze o informacje nt aktualnej sytuacji infrastruktury i dokonczenia budowy hotelu Dionis Resort w Belek. Wg informacji pierwszych tam wypoczywajacych turystow z Polski aktualny stan odbiega od opisu na stronie Itaki.
                                                    Lubię to! · · 5 godz. temu
                                                    Odpowiedz:
                                                    Itaka: w hotelu obecnie nie jest czynny basen ze zjeżdżalniami. Ma być on jednak otwarty w ciągu najbliższych dni.
                                                    Lubię to! · Odpowiedz · 3 godz. temu · Edytowany
                                                    Pytanie:
                                                    Czy to znaczy, ze dzialaja windy, jest otwarty basen wewnetrzny, sa otwarte korty, wszystkie restauracje a la carte i wyszczegolnione na stronie Itaki bary?
                                                    Lubię to! · Odpowiedz · 3 godz. temu
                                                    Odpwiedz:
                                                    Itaka :czekamy na potwierdzenie, jak tylko je otrzymamy damy znać.
                                                    Lubię to! · Odpowiedz · 2 godz. temu
                                                    Odpowiedz:
                                                    Itaka: w Hotelu Dionis Resort windy, basen wewnętrzny, restauracje i bary działają. Kort również jest czynny, jego otoczenie jest jeszcze wykańczane, ale można z niego korzystać.
                                                    Lubię to! · Odpowiedz · 25 minut(y) temu · Edytowany
                                                  • Gość: dorota Re: Dzisiejsze wieści z Dionisa IP: *.finemedia.pl 01.06.13, 08:56
                                                    nowe zdjęcia na www.tatilbudur.com/dionis-hotel.html i
                                                    www.tophotels.ru/main/viewrate/?id=712837 myślę że nie jest źle.
                                                  • Gość: wowo Re: Dzisiejsze wieści z Dionisa IP: *.finemedia.pl 01.06.13, 13:19
                                                    Basik a ci Wasi znajomi to widzieli na oczy ten basen co mają być zjezdżalnie,czy go jeszcze tam nie ma czy jest ale bez zjezdżalni.Ja jak dzwoniłem do hotelu powiedzieli mi że zjezdżalnie zostaną otwarte.01.06
                                                  • Gość: andy Re: Dzisiejsze wieści z Dionisa IP: 213.156.122.* 01.06.13, 13:46
                                                    wylot z poznania przesunieto z 14:00 na 18:00 a na miescu ww hotelu bedzimy po 24:00, jeden dzien do tylu :((
                                                  • Gość: Ka Re: Dzisiejsze wieści z Dionisa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.13, 16:44
                                                    Ja chyba nigdy nie pojmę dlaczego ludzie z dziećmi wybierają się do malutkich hoteli bez infrastruktury przystosowanej do dzieci. Jest tyle ogromnych hoteli z aquaparkami, a w takich hotelach jak Dionis dzieciaczki się tylko nudzą. Bylam juz w małym hotelu i widać było jak dzieciaczki zżerała nuda- przy tak małym terenie jedna zjeżdżalnia na dwa tygodnie czy tydzień? Jeszcze żeby ten hotel należał do tanich i z tego względu zostaje wybierany, ale tani nie jest i rodzice z dziećmi powinni wybierać inne hotele- i nie jest tylko moja opinia- wielokrotnie spotkałam się właśnie z takim zdaniem. Pewnie zaraz tona negatywnych komentarzy mnie obsypie, ale taka jest prawda. Ja cenię sobie ciszę, spokój i z tego wzlędu wybrałam Dionisa- bo jest małym hotelem- a jakbym podróżowała z małym dzieckiem to w życiu bym go nie wybrała!
                                                  • Gość: izik Re: Dzisiejsze wieści z Dionisa IP: *.dynamic.chello.pl 01.06.13, 18:54
                                                    Niepotrzebnie prowokujesz, tym bardziej, że sama piszesz, że spodziewasz się fali negatywnych informacji. Po co rozpoczynasz taki wątek, naprawdę chcesz psuć klimat forum? Twój wpis nie wnosi niczego konkretnego dla osób tu zaglądających. Genezą Twojej wypowiedzi jest frustracja bo jak napisałaś cenisz „ciszę i spokój”, a dzieci raczej tego nie umożliwiają. Tylko po co wylewać żale publicznie?
                                                    A wystarczyłoby zastanowić się dlaczego rodzice z pociechami nie chcą korzystać z ogromnych hoteli z Aquaparkami. Bo zapewniam Cię, że jest to przemyślany wybór – tym bardziej, że hotel nie jest tani.
                                                    A jeśli ktoś ceni ciszę i spokój, powinien wybierać hotele z oddzielna plażą i basenem „for adults only”, a nie małe, gdzie nie będzie możliwości odizolowania się od biegających i krzyczących dzieci.
                                                  • Gość: marta Re: Dzisiejsze wieści z Dionisa IP: *.icpnet.pl 01.06.13, 21:41
                                                    Wczoraj dzwoniłam do Itaki odnośnie m.in. podobno nie działających wind i braku zjeżdzalni poinformowała mnie że nic na ten temat nie wiadomo ale nawet jeśli to do 19.06 czyli daty naszego wylotu wszystko będzie ukończone, więc napisałam maila do hotelu i napisali że wszystko działa i nie ma się czym martwić, w razie pytań oczywiście służą pomocą.
                                                  • Gość: Ka Re: Dzisiejsze wieści z Dionisa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.13, 21:42
                                                    To że cenię sobie ciszę i spokój nie znaczy że nie toleruję dzieci. Ja raczej mam na względzie to ze ludzie bardzo egoistycznie wybierają hotele całkowicie nie patrząc na swoje dzieci :) That's all ;) PS: Twój post też niczego nie wnosi
                                                  • Gość: Ka Re: Dzisiejsze wieści z Dionisa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.13, 21:47
                                                    www.tophotels.ru/main/hotel/al78515/gallery_tourist/?_gtype=2&id=928435 Nowe zdjęcia z hotelu ;)
                                                  • Gość: izik Re: Dzisiejsze wieści z Dionisa IP: *.dynamic.chello.pl 01.06.13, 22:17
                                                    Ka proszę nie wkładaj wszystkich ludzi do jednego worka. Zapewniam cię, że jesteś w błędzie.
                                                  • Gość: 75mn Re: Dzisiejsze wieści z Dionisa IP: *.175.30.106.static.turktelekom.com.tr 02.06.13, 02:59
                                                    Jesteśmy w Dionis z dziecmi.
                                                    Nie ma zjeżdżalni. Mówią codziennie ze bedą za 2 dni a za 2 dni nic sie nie dzieje, nawet nie widać początku ich montowania.
                                                    Kortów tenisowych nie ma. Będzie cud jeżeli bedą do sierpnia bo ich budowa jest jeszcze nie rozpoczęta. Wyjścia ewakuacyjne w gruzach. Restauracja jedna. Windy nie wszystkie działające. Itaka powinna poinformować o stanie hotelu wszystkich podróżujących i zaproponować hotel inny który jest zgodny z obiecanym opisem Dionisa. Itaka jest świadoma sytuacji w hotelu gdyż wszyscy zadają zmiany.
                                                    Plusy: ładne pokoje, dobre jedzenie.
                                                  • Gość: marta Dionis IP: *.icpnet.pl 02.06.13, 08:04
                                                    Czyli nawet hotel Kłamie... zostałam przez nich zapewniona że wszystko działa.
                                                  • Gość: izik Re: Dzisiejsze wieści z Dionisa IP: *.dynamic.chello.pl 02.06.13, 14:21
                                                    Dziękujemy za rzetelne informacje z pierwszej ręki. Jak wygląda plaża? Ktoś pisał, że jest brudna i nieprzygotowana. Czy brzeg jest łagodny - płytki, czy od razu robi się głęboko?
                                                  • Gość: RE Re: Dzisiejsze wieści z Dionisa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.13, 14:52
                                                    Czy jest bar na plaży??? czy jest bar przy basenie??i dodatkowo przekąski tak jak zapewniali??ale zamieszanie:(((
                                                  • Gość: 75mn Re: Dzisiejsze wieści z Dionisa IP: *.175.30.106.static.turktelekom.com.tr 02.06.13, 16:31
                                                    Plaza jest jak większość Tureckich plaż, ciemny piasek, zwirowa. Bez ochronnego obuwia jest cieżko. Nie jest brudna.
                                                    Jest bar i przekąski na plazy, jest bar przy basenach. Obsługa jest miła. Najgorzej jeżeli jest sie z dziecmi, ze nie ma zjeżdżalni.
                                                    Woda w basenach i w morzu ciepła. Brodzik maly, głębokość ca.40cm ale ważne ze jest. Jest dość mało ludzi więc to tez plus bo nie ma walki o leżaki.. Niestety otrzymać uczciwa odpowiedz od hotelu lub Itaki o terminach gotowości hotelu według opisu raczej czyni na razie sie z cudem.
                                                  • Gość: basik20 Re: Dzisiejsze wieści z Dionisa IP: 91.222.126.* 02.06.13, 15:32
                                                    Rodzina przyjaciółki znów dzwoniła - pokój im zmienili, dostali od hotelu butelkę wina. Mówią że pokoje i jedzenie na 5+.
                                                    Kilka rodzin zmieniło hotel. Ponoć się starają, przepraszają, widać że mają problem. Miejmy nadzieję że jak najszybciej uwiną się ze wszystkim i kolejne turnusy będą na luzie.
                                                  • Gość: sava Re: Dzisiejsze wieści z Dionisa IP: *.e-wro.net.pl 02.06.13, 16:55
                                                    Pytanie- z jakimi numerami są pokoje z widokiem na morze? Czy Itaka takie ma?
                                                  • Gość: Kika Re: Dzisiejsze wieści z Dionisa IP: *.tarniny.pl 02.06.13, 19:46
                                                    Witam,
                                                    Bardzo proszę o info od osób znajdujących sie obecnie w Dionisie jakie pokoje otrzymują rodziny 2+2? Czy sa to standardowe pokoje 2 osobowe i sa 2 dostawki (jak wyglada dostawka?) czy sa to większe pokoje? Bardzo dziękuje za info.
                                                  • Gość: dorota Dionis Resort IP: *.finemedia.pl 02.06.13, 21:12
                                                    nowe zdjęcia www.tophotels.ru/main/viewrate/?id=715442 .Na rosyjskich stronach są pozytywne opinie o hotelu.
                                                  • Gość: johnny Re: Dionis Resort IP: *.wp.mil.pl 03.06.13, 11:14
                                                    Myślę, że to jednak nie jest standardowy pokój:
                                                    www.youtube.com/watch?v=w-gTmH-Bdo8
                                                  • Gość: ZN Re: Dionis Resort IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.13, 17:13
                                                    To jest pokój ecco. Mniejszy i skromnijeszy.ZN
                                                  • Gość: basik20 Re: Dionis Resort IP: 91.222.126.* 03.06.13, 18:39
                                                    A skąd wiesz że to jest ecco? Kurczę bo jak naprawdę tak będzie wyglądał pokój dla czteroosobowej rodzinki to dość ciasno.
                                                  • Gość: ZN Re: Dionis Resort IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.13, 18:43
                                                    wiem,że Itaka ma wykupione pokoje standartowe to sa te ładniejsze z widokiem bocznym lub frotowym na morze.. musisz zobaczyć co pisze w katalogu jaki pokój zamówiłaś bo nie wiem z jakiego biura lecisz.
                                                  • Gość: Basik20 Re: Dionis Resort IP: 91.222.126.* 03.06.13, 21:15
                                                    Z Itaki. mam nadzieje że będą większe niż ten na filmie!!!
                                                  • Gość: ZN Re: Dionis Resort IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.13, 17:20
                                                    Porazka jest z umywalką nie oddzielona od części pokojowej zamiast drzwi i ściany odzielającej to zrobili abazur:(((( Ja nie lubie długo spac ,pozostali członkowie rodziny tak.więc jak wstać rano i nie budzić pozostałych?????????
                                                  • Gość: Djc Re: Dionis Resort IP: *.dynamic.chello.pl 04.06.13, 07:38
                                                    Jest i nowy filmik filmik dionis
                                                  • Gość: andy Re: Dionis Resort IP: *.echostar.pl 04.06.13, 14:21
                                                    witam! mam pytanko. czy jest moze whiski w hotelu ? bylem w turcji kilka razy i nie bylo. nie wiem jak jest z ultra all inclusive. Dziekuje :))
                                                  • Gość: zdzich Re: Dionis Resort IP: *.finemedia.pl 04.06.13, 17:03
                                                    morze jest napewno.
    • bielbb Re: Dionis resort 04.06.13, 21:46
      wspólczuje wszystkim ktorzy kupili wakacje w hotelu Dionis w Belek,jestem ostatni dzien w Turcji na szczescie po awanturach drugiego dnia udalo nam sie przeniesc do innego hotelu.Dionis to dramat nawet rezydentka Itaki potwierdzila ze nie spelnia norm 5 * hotelu co najwyzej w stanbie obecnym ma 3*.Hotel wciaz jest w budowie z wizualizacja zgadzza sie jedynie wyglad bryly budynku glownego ,wyglad pokoi choc dokladnie takich jak w ofercie nie mielismy ,wyglad restauracji i czesciowo recepcji.Nie zgadza sie otoczenie-z jednej strony nast.hotel doslownie 10m obok z balkonu swojego pokoju czytalam tytuly artykowlow z gazet na balkonie vis a vis moich okien poza tym widok mialam na gory smieci i dzuesiatki klimatyzatorow,hotel stoi na dzialce o szerokosci 50m -doslownie 70 moich krokow ,na basenie zadnej zieleni oprocz 4 palm ale bez lisci, nie ma sie gdzie schowac przed sloncem-patelnia zero roslinnosci kt.widac na wizualizacji,nie ma zadnych zjezdzalni widocznych na wizualizacji ani budynkow przy basenie (z palma w srodku)jak na wizualizacji, brodzik dla dzieci bez niczego, dramatyczny plac zabaw z 1 parasolem ,1mini domkiem, wc na basenach w trakcie budowy, po drugiej stronie tam gdzie rzekomo ma byc zjezdzalnia z basenem plac budowy z dzwigami ktore transportuja na dach hotelu np materace bo nie wszystkie pokoje sa ukonczone, brudno bo ekipy budowlancow wciaz pracuja DRAMAT!Jestem w Turcji 12 raz zawsze w hotelu 5* ale z takim oszustwem sie jeszcze nie spotkalam.Wszyscy Polacy zglaszali reklamacje ale oczywiscie dali sie przekupic biletami do delfinarium, parku rozrywki czy obieltnca mozliwosci korzystania z placu zabaw w sasiednim hotelu,ewent.lepszymi pokojami, my zazadalismy zmiany hotelu na zgodny z oferta czyli 5* lub powrot do kraju i nas przeniesiono.Zazadajcie zdjec hotelu bo takie moze zrobic rezydent bo wizualizacja klamie i nie wierze ze otoczenie hotelu bedzie tak wygladalo jak w ofercie.
      • Gość: wowo Re: Dionis resort IP: *.finemedia.pl 04.06.13, 21:53
        A do jakiego hotelu Was przenieśli
        • bielbb Re: Dionis resort 04.06.13, 22:02
          do Papillon Ayscha - to stary hotel ma byc po tym sezonie remontowany ale bylismy w nim w ub roku i chcialam miec pewnosc co zastane po przeprowadzce.Pokoje nie sa tego standartu do w Dionisie ale poza tym zaplecze, atrakcje, cala infrastruktura bez porownania!Tu jest ultra all inclusive bo w Dionisie nie bylo w moim mniemaniu nawet all inclusiv skoro nie bylo nawet cieplego mleka do sniadania.Jedzenie ogolnie smaczne ale wybor zaden w porownaniu do prawdziwych 5* hoteli.
          • Gość: Ka Re: Dionis resort IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.13, 23:03
            www.facebook.com/media/set/?set=a.659956780685556.1073741830.162050760476163&type=1 ...zdjęcia które wstawiła ITAKA kilka dni temu
            • Gość: Aneta Re: Dionis resort IP: *.play-internet.pl 04.06.13, 23:11
              I teraz nic nie wiadomo....... Czy jes dobrze, czy jes zle........
              • Gość: Ka Re: Dionis resort IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.13, 23:51
                Ja się staram nie nakręcać. Pieniążki już na wakacje zostały wpłacone, ponieważ byliśmy już przyciśnięci terminem. Po pierwsze to sam hotel, jeśli chodzi o pokoje, wnętrza to bardzo mi się podoba. Czyściutki, elegancki. Jedyne czego nie pojmuję to dlaczego opinie są aż tak skrajne, bo z jednej strony Rosjanie tophotels.ru razem z Niemcami na holidaycheck umieszczają bardzo pozytywne informacje o hotelu (są wręcz zachwyceni-warto naprawdę zajrzeć na rosyjską stronę i zobaczyć jaki pozytyw od nich płynie...jedynie na jaką negatywną opinię się natknęłam dotyczyła "łazienki w pokoju") a z drugiej strony opinie Polaków. Nie wiem jak to wszystko rozumieć. To wręcz nieprawdopodobne jak opinie się różnią. Nie chcę tutaj oceniać ani jednej ani drugiej strony- każdy od hotelu oczekuje czegoś innego. Mi brak ciepłego mleka na stołówce nie będzie przeszkadzał ani nigdy nie szukałam palmy tylko raczej parasola żeby schować się do cienia (a czytałam w opiniach że parasoli akurat i leżaków jest wystarczająco). Także przez kilka lat podróżujemy i naprawdę aż dziw bierze jakie ludzie mają na wakacjach pretensje - a to dżemu nie ma na śniadanie (a suma summarum był tylko ze Pani nie zauważyła), a to brzydki widok z pokoju (jakby ktoś jechał na wakacje żeby siedzieć w pokoju- chociaż nie powiem że widok na morze nie jest piękny, bo rzecz jasna jest i sama chciałabym trafić na taki pokój!). Reasumując każdy musi chyba wyciągać własne wniosku, oglądać możliwie jak najwięcej zdjęć, czytać wszystkie zamieszczane w internecie komentarze i podjąć własną przemyślaną decyzję o wyjeździe. Jedyne co to nie panikujmy, choć sama oczywiście jestem zaniepokojona :)
                • Gość: Aneta Re: Dionis resort IP: *.play-internet.pl 05.06.13, 00:00
                  Zgadzam się tobą .... Pojedziemy zobaczymy,........

• Gość: Ka Re: Dionis resort IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.13, 00:04
                  Jeszcze tylko dodam, że teren hotelu trochę mnie smuci- mówiąc o roślinności i tym całym "szarym" otoczeniu. Gdybym mogła cofnąć czas to pewnie bym tego hotelu nie wybrała. Mam nadzieję, ze do połowy lipca choć troszkę stan się poprawi, ale nie dziwię się, ze osoba tutaj porównuje do standardu 3*.........Ktoś tylko ładnie napisał w rosyjskich komentarzach, że jeśli ktoś jedzie żeby dobrze zjeść i poleżeć na leżaczku to jest to odpowiednie miejsce.
                  • Gość: Aneta Re: Dionis resort IP: *.play-internet.pl 05.06.13, 00:16
                    Łecimy 22.06 co radzisz????????
                    • Gość: Ka Re: Dionis resort IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.13, 00:33
                      Anetko ja bym na Twoim miejscu pojechała i zobaczyła, czy smutnie wyglądająca palma czy mały plac zabaw dla dzieci jest w stanie decydować o całym Twoim wypoczynku. Ja byłam w luksusowym hotelu w tamtym roku Stella Di Mare i infrastruktura była bajkowa, a tak naprawdę oprócz plaży, restauracji i baru wieczorkiem (aby napić się kolorowego drinka) to z niczego nie korzystałam i tak naprawdę palma taka czy siaka nie sprawia że mój wypoczynek jest mniej czy bardziej udany. Największą uwagę zwracam na jedzenie, wnętrze hotelu, bo bardzo lubię elegancję i "połysk" oraz na morze, bo po to wybieram hotele przy morzu aby tam się relaksować. Naprawdę bardzo się zasmuciłam i nadal smucę, że na zewnątrz wszystkie roślinki próbują tchnąć w siebie życie, bo chyba każdy lubi estetykę, ale czytałam na komentarzach rosyjskich że jedzenie pyszne jest wszędzie, świetne animacje i na plaży cudowna turecka kawa, więc wybiorę leżaczek, kawkę w rękę i przy szumie morza spędzę cały dzień :). Ja tak doradzając od serca to bym leciała, a jak zobaczysz na miejscu, ze Ci nie pasuje to bym się kłóciła o inny hotel, (ale nie Papilon) bądź o odszkodowanie- zawsze można kupić sobie skórę na miejscu! ;). Ja tylko zauważyłam, że osoba wstawiająca komentarz bardzo zwracała uwagę na otoczenie hotelu- ja mam natomiast inne priorytety i bardziej zwracam uwagę na mój żołądek ,wypicie drinka w eleganckim otoczeniu, szum morza i wygodne spanie. My lecimy 17 lipca i staramy się nastawiać pozytywnie i ewentualnie zostawić asa w rękawie w razie czego:)
                      • Gość: basik20 Re: Dionis resort IP: 91.222.126.* 05.06.13, 10:46
                        W zupełności zgadzam się z toba. Jeżdżę do Turcji od 15 lat a od 7 z dziećmi więc wybieramy zawsze dobre hotele. I niestety nie zawsze hotele 5* są sobie równe. W każdym pobycie znalałabym jakieś minusy - tylko po co? Wybierając hotel oczywiście oglądam zdjęcia, czytam opinie i decyduję. Nie raz opinie negatywne nie miały żadnego pokrycia. Myśle że każdy indywidualnie oceni hotel i ewentualnie będzie wyciągał konsekwencje od biura. Ale szkoda się nakręcać i martwić zanim pojedziemy. Dobrze że hotel stoi, sa baseny, bary i zagospodarowana plaża. A to że teren niewielki - no cóż to już można było się domyślać po zdjęciach wizualizacyjnych. Mam nadzieję że nasze urlopy będą udanę. I że nie będzie wpadki tak jak z GTI Travel - czego Itace życzę.
                        My lecimy 10 sierpnia.

do KA - czy mogłabyś mi przesłać na maila priv - bledzinska@wp.pl - parę zdjęć i info ze Stelli. Chcę się tam wybrać w październiku.
                        • Gość: Ka Re: Dionis resort IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.13, 11:56
                          Zaraz wybiorę jakieś zdjęcia i podeślę wraz z opinią :)
                        • Gość: AW Re: Dionis resort IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.13, 12:15
                          Również staram się podchodzić optymistycznie do planowanego wypoczynku w hotelu Dionis. Tylko, że w chwili obecnej nie wiem, czy prace budowlane w tym hotelu będą mi przeszkadzać, czy nie...Nawet turyści z Rosji piszą na swoich stronach, że budowa otoczenia, a chyba i niektórych pomieszczeń wewnętrznych (zajęte windy materiałami budowlanymi) trwa.
                          Najbardziej denerwuje mnie postawa biura podróży Itaka. Umowa, którą podpisywaliśmy z biurem, przewiduje, że "o wszystkich istotnych zmianach ...biuro podróży ma obowiązek powiadomić Klienta niezwłocznie po otrzymaniu informacji na ten temat". Chyba nikt z nas, planujących wyjazd, nie został powiadomiony, że hotel nie jest w pełni ukończony. Nawet na oficjalnej stronie hotelu Dionis nie ma informacji o jego otwarciu a jest "openig soon". A na stronie Itaki jest zachęta do kupna wczasów w tym hotelu w postaci "last minute"...
                          • Gość: andy Re: Dionis resort IP: *.echostar.pl 05.06.13, 12:38
                            witam! udalo mi sie zamienic hotele. mam tez 5 gwiazdek ultra all i ta sama cene w tym samym terminie . ale zrobilem mala awanture w biurze. trzeba walczyc o swoje. pozdrawiam. :))
                            • Gość: dorota Re: Dionis resort IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.06.13, 12:51
                              na co zamieniłeś
                              • Gość: Ka Re: Dionis resort IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.13, 12:56
                                powiedz proszę na co zmieniłeś;) przemyślimy wszystkie opcje wspólnie
                              • Gość: andy Re: Dionis resort IP: *.echostar.pl 05.06.13, 12:57
                                kemer majesty mirage park resort.zobacz zdjecia i opinie na holidaycheck. pozdro.
                            • Gość: Kasia Re: Dionis resort IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.06.13, 13:00
                              Czy to zmiana za dopłatą w wysokości 200 zł od każdej osoby, czy Itaka wzięła "winę" na siebie ?
                              Mam bardzo podobne pomysły co do zmiany hotelu ale jednocześnie brak przekonania że to się uda bez podnoszenia kosztów. Jeśli to nie tajemnica proszę o podanie nazwy nowego hotelu w ramach zamiany.
                              Dziękuję i pozdrawiam
                              • Gość: dron Re: Dionis resort IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.13, 13:03
                                kurcze lecę 11.07 - to ponad miesiąc- może do tego czasu dorobią te brakujące rzeczy? - czy kombinować z nowym hotelem?? sam nie wiem
                                • Gość: andy Re: Dionis resort IP: *.echostar.pl 05.06.13, 13:07
                                  ta sama cena i to dla 7 osob !
                                  • Gość: basik20 Re: Dionis resort IP: 91.222.126.* 05.06.13, 13:19
                                    Mnie najbardziej wpienia podejście Itaki - na facebooku podyskutowalam sobie z nimi i nadal utrzymują stanowisko że wszystko jest ok i wkrótce wszystko zostanie wykończone. Szkoda tylko że "rzetelne"informacje które ponoc posiadają od rezydentów nie równaja się z opiniami ludzi którzy są na miejscu.
                                    My chyba zostaniemy i przekonamy się sami. Od kilku lat jeżdżę do dużych hoteli i chce mi się czegoś kameralniejszego. Mam nadzieję że się nie natnę.
                                  • Gość: basik20 Re: Dionis resort IP: 91.222.126.* 05.06.13, 13:19
                                    A nie kazali ci dopłacać 200 zł od osoby za zmiane?
                                    • Gość: Ka Re: Dionis resort IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.13, 13:29
                                      hmmm..to ja już się utwierdziłam w zupełności, że jadę do Dionisa :) ! Oglądałam zdjęcia na holidaycheck
                                      • Gość: basik20 Re: Dionis resort IP: 91.222.126.* 05.06.13, 13:36
                                        A 19 czerwca lecą do Dionisa moi rodzice więc będę miała kolejne wieści.
                                        • Gość: dorota Re: Dionis resort IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.06.13, 13:40
                                          a co u Twoich znajomych ,oni zostali w Dionisie
                                          • Gość: andy Re: Dionis resort IP: *.echostar.pl 05.06.13, 13:51
                                            nic nie doplacalem, a dionis lezy na malutkiej dzialeczce i 3 palmy wielkosci krzaku agrestu to troche za malo zeby mowic o jakiejs zieleni w hoteliku.
                                            • Gość: andy Re: Dionis resort IP: *.echostar.pl 05.06.13, 14:02
                                              z jednej strony hotelu jest budowa-smietnik,z drugiej jest hotel z trzeciej jezdnia i tylkop od morza jest basen i glosne animacje, ale to chyba najlepsza strona. zycze milego pobytu bo dla nas tylko ladne pokoje a reszta syf to nie pasuje,my lubimy dozo zieleni i ladne widoki a takie mamay w kemer,opinie na holiday sa na 5,5 do 6 czyli super. bez porownania z trwajaca budowa w dionis.
                                          • Gość: basik20 Re: Dionis resort IP: 91.222.126.* 05.06.13, 16:28
                                            Zostali. Są sami bez dzieci więc nie wiele im potrzeba. Pokój który otrzymali po zmianie jest super, basen mają, lobby bar mówią że bardzo fajny, jedzenie pyszne. Wiem że będą mieszane opinie - jedni tak drudzy inaczej - trzeba samemu ocenić żeby mieć pewność.
                      • Gość: r Re: Dionis resort IP: *.igloonet.pl 05.06.13, 13:58
                        Bardzo podoba mi się Twój dystans do problemu. Sadzę, że spotkamy się na miejscu- wylatujemy 20 lipca z Krakowa, duzą grupą. Też zdecydowanie preferujemy wypoczynek na plaży, ale nie ukrywam, że wolałabym, aby otoczenie było ładne. Boję się,że w naszym przypadku zmiana hotelu może być problemem -18 osób. Pozdrawiam
                        • Gość: andy Re: Dionis resort IP: *.echostar.pl 05.06.13, 14:11
                          musisz trche powalczyc ,wszystko jest mozliwe. chciec to moc.
                          • Gość: d2 Re: Dionis resort IP: 213.25.206.* 05.06.13, 15:31
                            Andy - jak walczyłeś? zastanawiam się jednak nad zmianą - ale podejście Itaki zostawia wiele do życzenia. Biuro gdzie kupiłam wycieczkę (ITAKA) wysyła tylko zapytania do biura głownego Itaki i mówią aby czekać, ciagle mydlą oczy. Wycieczka jest już oczywiście opłacona - wyjazd pod koniec czerwca. Czy jechać i przekonać się, że jednak oferta w katalogu nie jest taka sama jak ją sprzedawali i wtedy prosić o zmianę hotelu czy też warto już zmienić ???

z forum wynika jednak, że decydujecie sie na Dionis'a... ? już sama nie wiem...
                            • Gość: Djc Re: Dionis resort IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.13, 15:38
                              plaża
                              i
                              animacje
                            • Gość: andy Re: Dionis resort IP: *.echostar.pl 05.06.13, 15:46
                              za dlugo czekalem na prwdziwe info od itaki i hotelu. na maila hotel odpowiedzial ze wszystko dziala a tak nie jest,czyli totalna klapa,Dno i wodorosty. po zdjeciach widzialem ze lipa straszna.niezle pokoje i jedzenie. pokoje to mam w domu ladniejsze a i jedzenie tez musze ograniczac ,dla mnie najwazniejsze jest otoczenie. w dionis jest straszne. Nie ma zieleni. popelnilem blad,powinienem sie spodziewac ze nie zdaza w terminie,a pozatym teren hoteliku jest malutki. nawet myszy dostana klaustrofobi. a wywalczylem tak ze powiedzialem ze rezygnujemy i od razu sie znalazl inny hotel. pozdrawiam.
                              • Gość: basik20 Re: Dionis resort IP: 91.222.126.* 05.06.13, 16:35
                                No ale przy rezygnacji i tak by chyba potraciliby coś z zaliczki???
                                Myślę że będziesz zadowolony ze miany bo przy negatywnym nastawieniu same minusy sie bedzie widziało. No ciekawa jestem jakie będą opinie nastepnych gości.
                                • Gość: Ka Re: Dionis resort IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.13, 18:47
                                  My na pewno jedziemy do Dionisa. Tak jak pisałam wcześniej każdy oczekuje czegoś innego. Ja byłam w hotelu Pegasos Planet Incekum, gdzie był ogromny teren, piękne ogrody po których nawet nie spacerowałam bo upał był straszliwy za dnia a wieczorem siedziało się przy barze i animacjach :) . Nigdy nawet nie zwracałam uwagi na otaczającą okolicę przy hotelu- przykładowo hotel na krecie Minos Imperial Luxury jest na całkowitym odludziu i można sie z niego wydostać tylko taksówką albo wynajętym samochodem :) w okolicy nie ma nawet innego hotelu- dopiero po kilku km był jakiś. To prawda, ze jak ktoś ma z góry negatywne nastawienie to lepiej żeby skorzystał ze zmiany bo nie ma co sobie psuć wakacji, ale my jesteśmy nastawieni pozytywnie, a szczególnie po obejrzeniu filmiku z plażą. Ja przeglądnęłam cały katalog itaki jeśli chodzi o Turcję i z tym standardem (ultra all inclusive, minibarek w pokoju, 5 gwiazdek i aby to był nowy, błyszczący wnętrzem hotel) to nie ma nic. Jedyne co to znalazłam jeden-Asteria Elita Resort, ale wolę mniejsze hotele ;)
                                  • Gość: cd Re: Dionis resort IP: *.eimperium.pl 05.06.13, 22:19
                                    A co myslicie o zmianie hotelu na Q Premium? Też jest ultra all i 5*
                                • Gość: D2 Re: Dionis resort IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 05.06.13, 18:54
                                  Mam jeszcze prośbę od osób które przebywały lub przebywają w obiekcie o informacje które numery pokojów ma wykupione itaka i na co jest widok? Na śmietnik, na morze czy tez drugi hotel. Proszę o jakieś rekomendacje z waszej strony o co ewentualnie prosić. Dzis Itaka zapewniła mnie ze pod koniec czerwca wszystko ma działać ale ja juz nie wierze , taka maja strategie. Szok. Jeśli sie okaże ze oferta która zakupilam nie jest gotowa czego moge od nich oczekiwać, jest tu jakiś prawnik? PO jakim czasie zmienili Wam hotel? Długo walczyliscie? Wydaje sie ze itaka może wszystko a my nic....
                                  • Gość: r Re: Dionis resort IP: *.igloonet.pl 05.06.13, 21:38
                                    Kontaktowaliśmy się z centralą Itaki, dano nam alternatywe zmiany bez dopłaty, pod warunkiem, że nie bedzie to tańsza impreza ( zgodnie z ofertą na dzień rezerwacji). Jednak zostajemy w Dionisie, wszystkie ciekawe miejsca zajęte, Dionis przynajmniej jest czysty, nowy, dobre jedzenie i bardzo się starają. Zdecydowanie jesteśmy grupą "plażową" a nie "basenową". Na mniejszym terytorium łatwiej opanować dzieci (przekrój wiekowy 1,5-15 lat, sztuk 7). Też interesują nas numery pokoi z Itaki. Jakie są duże i z jakim widokiem (plac budowy już widziałam).
                                    P.s. Jeszcze nigdy nie byłam tak emocjonalnie związana z innymi wczasowiczami, jak w tym roku. Problemy jednoczą.
                                    • Gość: wowo Re: Dionis resort IP: *.finemedia.pl 05.06.13, 22:19
                                      my chyba zmienimy
                                    • Gość: D2 Re: Dionis resort IP: *.dynamic.chello.pl 05.06.13, 22:23
                                      R - kiedy jedziesz? My tez jedziemy z dziećmi od lat 3 do 8
                                      • Gość: r Re: Dionis resort IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.06.13, 13:34
                                        D2- wylatujemy 20lipca z Krakowa, na 15 dni. Pan z centrali zapewniał mnie, że wczoraj 5,06 rozmawiał z rezydentką znajdującą się na miejscu, zamontowano zjeżdżalnie.
                                        • Gość: an Re: Dionis resort IP: *.ip.netia.com.pl 06.06.13, 13:59
                                          Nas też Itaka zapewnia że hotel
                                          Otrzymaliśmy informacje, że hotel Dionis funkcjonuje bez zakłóceń:)
                                        • Gość: dan Re: Dionis resort IP: *.dynamic.chello.pl 06.06.13, 15:30
                                          Nie zamontowali zjeżdżalni.
                                          Wróciliśmy wczoraj było super.
                                          Ale ... 2 dorosłe osoby w ciągu 6 dni pobytowych (ha, ha, podobno 8) na terenie ośrodka przebywaliśmy 4 dni reszta Kapadocja - polecam
                                          Obsługa przesympatyczna, jedzenie super, pokoje bardzo gustowne nie mają 30 metrów nawet doliczając prysznic i ubikację.
                                          Plaża fajna, piaszczysto-żwirkowa, ale tak było napisane w ofercie, nie było walki o leżaki na plaży ani przy basenie
                                          Wg mnie warto było pojechać pomimo pewnych niedociągnięć, których dorośli raczej nie odczuwają
                                    • Gość: an Re: Dionis resort IP: *.trynek.osi.pl 05.06.13, 22:41
                                      Lecimy z Katowic 29.06 z czwórką dzieci lubiących zjeżdżalnie:(, których ciągle brak?
                                      Mam nadzieję że do tego czasu zostaną zainstalowane, a plac budowy uprzątnięty:) Czekam na dobre wieści - zwłaszcza o zjeżdżalniach....
                                    • Gość: basik20 Re: Dionis resort IP: 91.222.126.* 05.06.13, 22:49
                                      Z tego co wiem to Itaka nie ma wykupionych konktretnych numerów pokoi - o czym potwierdziła w poście na facebooku - w ofercie są pokoje standardowe czyli boczny lub frontowy widok na morze (pokoje mogą byc na tzw. gruzowisko). Tak czy siak będzie fajnie. My dla odmiany grupa "basenowa" 4 + 4 (przekrój wiekowy 5-8 lat).
                                      • Gość: Djc Re: Dionis resort IP: *.dynamic.chello.pl 06.06.13, 08:30
                                        Jest i jedzonko :)
                                        link do filmu
                                      • Gość: izik Re: Dionis resort IP: *.mmj.pl 06.06.13, 08:53
                                        My z mężem długo dyskutowaliśmy, ale jednak nie zmieniamy. Mamy wpłacić zaliczkę do 10.06, lecimy 20.07 z Wrocławia (2 + 1 wiek 4 latka). Z tego co widzę będzie nas dużo w tym terminie, więc gdybyśmy mieli duże zastrzeżenia, to większą grupą mam nadzieję również większe oddziaływanie na obsługę hotelu i rezydentkę.
                                        Poza tym to, co widzimy w chwili obecnej, na zdjęciach i filmach, to stan, który w mojej ocenie nie ulegnie pogorszeniu, a raczej z każdym dniem będzie lepiej.
                                        Co do pokoi - w ofercie na stronie mowa jest o pokojach standardowych. Przy czym w rozmowie telefonicznej z Itaką potwierdzono mi, że nie mają zadeklarowanych żadnych konkretnych numerów pokoi, w związku z tym Pani nie była mi w stanie powiedzieć czy może trafić się również pokój ekonomiczny czy nie.
                                        Na stronie hotelu nie mają rozgraniczenia na tzw. pokoje standardowe i eco.
                                        • Gość: Marjus Re: Dionis resort IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.13, 10:57
                                          Good afternoon Mr. Mariusz,
                                          Thank you for your questions,
                                          The water slides is here and it will be open today. You can find real pictures of the hotel on the website dionishotels.com

Have a nice day!

To jest odpowiedź na moje pytania odnośnie aquaparku dla dzieci i realnych zdjęć. Oczywiście zdjęcia na "dionshotels" to "photoshop" poza niektórymi. Itaka daje nam wybór, ale z dopłatą i to po ok. 1000 na dorosłego - dzieci free :) To jest moja pierwsza i ostatnia podróż z tym biurem. Do tej pory moja wizyta w Turcji była z wezyr-em (2 razy) i było znakomicie. Teraz mam po kilku latach w innych krajach znów chciałem wrócić do Turcji, ale już teraz mam dziwne nastawienie.
                                          • Gość: Marjus Re: Dionis resort IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.13, 11:00
                                            Aha najważniejsze to otwarcie "aquaparku" ma być dziś tj. 06.06.2013, bo pisałem do nich wczoraj o 16. Dziś będę próbował z tematem realnych foto, bo zakwestionuje te zdjęcia z "dionishotels".
                                        • Gość: AW Re: Dionis resort IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.13, 11:07
                                          Absolutnie nie powinniśmy się godzić na pokoje eco. Nie jest ważne, jakie kryteria ma hotel. My zawarliśmy umowę z biurem Itaka, gdzie w opisie hotelu jest podana wielkość pokoju - ok. trzydzieści trzy metry. I oczywiście wielkość pokoju może różnić się o metr czy dwa ale już nie o 10. Przecież ten opis hotelu i pokoju musi być wiążący.
                                          Tym bardziej, że biuro Itaka bardzo skrupulatnie i wielokrotnie korzysta z niekorzystnych warunków umowy zawieranej z turystami np. przez wyloty nocne przed godziną 24 a tym samym skracanie pobytu turystów w hotelach.
                                          • Gość: d2 Re: Dionis resort IP: 213.25.206.* 06.06.13, 14:39
                                            jeszcze chwila i zadzwonię do biura ochrony konsumenta... najbardziej frustujące jest podejście Itaki. Zaakceptowałabym fakt, że może nie wszystko skończone ale powinni zaproponować rozwiązanie dla swoich Klientów, macie opcję zminić hotel, albo dajmey wam zniżkę a przede wszystkim rzetelną informację.

Inne rzeczy (prawie) jestem w stanie zaakceptować.

• Gość: isa Re: Dionis resort IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.13, 20:39
                                              mam pytanie do tych co już byli lub aktualnie jeszcze ciesza się słoncem. Mamy wylot powrotny do Katowic o 1.35 w nocy. czy orientujecie sie moze jak wyglada sprawa z wykwaterowaniem i ewentualnym przedluzeniem pobytu w pokoju. ile sobie zycza doplaty
                                              • Gość: Ka Re: Dionis resort IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.13, 21:09
                                                Mam nieoficjalną informację, że nowe zdjęcia z hotelu będą na facebooku najpóźniej w następnym tygodniu. Ja od osoby właściciela/managera hotelu otrzymałam zdjęcia na emaila ale z dopiskiem, że nie mogę ich rozpowszechniać, ale z tego co widzę, to jeden basen z boku hotelu jest na wykończeniu i generalnie wszystko wygląda pięknie :). Piszę, bo chciałam też trochę uspokoić.
                                                • Gość: basik20 Re: Dionis resort IP: 91.222.126.* 06.06.13, 22:09
                                                  A ja się zastanawiam nad jednym - na zdjęciu katalogowym nr 6 widnieją dwa baseny ze zjeżdżalniami - jeden brodzik z małą zjeżdżalnia i drugi basen z dwoma dla starszych dzieci. Z tego co widać ze zdjęć i z opisów Itaki na facebooku ciągle porusza się temat otwarcia tylko jednego basenu - a co z drugim? Jest wykopany? Działa?
                                                  • Gość: isa do Ka Re: Dionis resort IP: 193.43.77.* 07.06.13, 07:25
                                                    bardzo cie prosze podeslij mi te zdjecia poniewaz za trzy dni bede to widziala na zywo chcialabym sie troche uspokoic izabela.gulis@gmail.com
                                                  • Gość: Ka Re: Dionis resort IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.13, 11:56
                                                    www.facebook.com/photo.php?fbid=661429837204917&set=a.659956780685556.1073741830.162050760476163&type=1&theater macie i zjeżdżalnię :)!
                                                  • Gość: Ka Re: Dionis resort IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.13, 13:41
                                                    Na stronie fb hotelu dodano nowe zdjęcia :) www.facebook.com/photo.php?fbid=621202217904731&set=np.82407123.1434224766&type=1&theater¬if_t=notify_me
                                                  • Gość: beata Re: Dionis resort IP: *.warszawa.vectranet.pl 07.06.13, 22:45
                                                    Każdy z nas zdaje sobie sprawę ze stanu infrastruktury hotelu, na tej podstawie podejmuje własne decyzje, moja uległa zmianie i już nie będę się zastanawiać czy warto wydać kupę kasy na hotel, który nie spełnia podstawowych standardów. Zmieniłam go na inny i mam nadzieje że podjęłam słuszną decyzję, nie chcę spędzać urlopu z dzieckiem na placu budowy. Dla osób, które wylatują w lipcu lub w sierpniu jest szansa na lepsze warunki, ale tak jak ja mam wylot za 2 tygodnie to przestałam oczekiwać cudów. Życzę nam wszystkim spokojnego urlopu. I jeszcze jedno dla mnie wiarygodne są opinie osób, które tam były na miejscu, a nie biura ITAKA, które zapewnia że wszystko jest OK. A przecież wiemy że nie jest.
                                                  • Gość: basik20 Re: Dionis resort IP: 91.222.126.* 07.06.13, 22:55
                                                    Niestety muszę się z Tobą zgodzić. Widziałam dzisiaj zdjęcia pary która wróciła właśnie z Dionisa. Tradycyjnie - do pokoju i jedzenia nie można się przyczepić ale infrastruktura - no cóż. Niestety cały prawy bok hotelu (stojąc przodem do morza) wg zdjęć makietowych był zagospodarowany basenami ze zjeżdżalniami (nadmienię dwoma!!!), budynkami i kortami. W rzeczywistości to pusty teren, częściowo zawalony gruzem. Teren ogólnie baaardzo malutki więc dla dzieciaków lipa. Strasznie żałuję bo bardzo chciałam pojechać do tego hotelu ale w obecnej sytuacji najprawdopodobniej zmienię - no chyba że nie będzie na co.
                                                    Najgorsza jest postawa Itaki. Na miejscu rezydentka robiła zdjęcia i były one przekazywane do Polski a u nas centrala przyjęła stanowisko żeby ludzi mimo wszystko wypychać. Ciągle mowią że wszystko będzie zrobione mimo że nie jest. I tym sposobem psują ludziom na miejscu urlop bo każdy chce dostać to czego oczekiwał a nie szarpać się z fotkami żeby po powrocie wyrwać odszkodowanie od biura.
                                                  • Gość: wowo Re: Dionis resort IP: *.finemedia.pl 08.06.13, 06:45
                                                    Trzeba z nimi twardo ja podzwoniłem kilka razy,zrąbałem kogo trzeba i zmieniliśmy hotel bezpłatnie na Q PREMIUM.Piszcie na jaki Wy zmieniacie.
                                                  • sorbud Re: Dionis resort 08.06.13, 08:59
                                                    Witam wszystkich. Powiem krótko ,ja lecę 17.07 i badzo się cieszę z moich wakacji:)Mi odpowiada hotel mały ,plaża z barem , basen z barem .Piekne pokoje ,cudowne jedzonko:)) co nam więcej potrzeba?Czyściutko na terenie hotelu.a jakie leżanki przy barze-cudo.... już siebie widze jak sobie tam siedze i kawkę turecką popijam :))Stołówka na wysokim poziomie ,obrusiki bialutkie.Plaża - och jakie morze ,fale to co uwielbiam -skakać na falach. A cóż to mówić nasawiam się ,że będzie super i tak będzie. Wszystko nowiuteńkie,nie ma bitwy o leżaki:)Zawsze trzeba się nastawiać pozytywnie i wtedy jest dobrze. Po prostu jadę. Rónoczesnie współczuje Wam wszystkim niepewności co będzie co robić czy zostać w tym hotelu czy wybrać inny? życzę Wam udanych wakacji i mądrych ,przemyslanych i nie pochopnych decyzji.decyzji.Pzodrawiam R.
                                                  • Gość: Beata Re: Dionis resort IP: *.warszawa.vectranet.pl 08.06.13, 10:17
                                                    Ja również zmieniłam hotel na Q Premium data wylotu pozostała ta sama, z czterech opcji, które mi zaproponowali ta wydawała mi się najlepsza. Hotel został niedawno wybudowany i prezentuje się nieźle, przynajmniej ma wszystko, co potrzeba do wypoczynku. A Dionis może znowu w przyszłym roku? Kto wie.
                                                  • Gość: andy Re: Dionis resort IP: *.wtvk.pl 08.06.13, 21:47
                                                    witam wszystkich. moim skromnym zdaniem najwazniesze jest towarzystwo na wakajach,jesli jest ok to reszta zchodzi na plan dalszy. Takze mysle ze wsyscy beda sie bawic i wypoczywac na full.czego sobie i wszystkim zycze. Martwi mnie za to i to bardzo OKRADANIE z wakacji ludzi przez biuro ITAKA. lot 19.06 z Poznania jest o 19 i w hotelu jestesmy o 2 w nocy 20.06 a powrot jest 29.06 o 2 w nocy czyli dwa dni w plecy. ZLODZIEJE!!!!!!!!!!!!
                                                  • Gość: Ka Re: Dionis resort IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.13, 16:08
                                                    Andy ja też tak miałam jak leciałam z biurem Oasis T. dwa lata temu i trochę żałuję że po powrocie nie zgłosiłam reklamacji bo nasza sąsiadka w podobnej sytuacji dostała rekompensatę od biura pieniężną, także to również radzę Ci zgłosić. W tamtym roku leciałam z TUI i o ile w polskich biurach właśnie okradają ludzi z urlopu, to w TUI miałam tak idealnie wyliczone że wyszło mi równo 8 dni- potrafią dobrze to zorganizować.

Mam pytanko czy ktoś z Was był już w Belek? Chciałabym się dowiedzieć co polecacie zobaczyć w okolicy, gdzie na zakupy itp :)...
                                                  • Gość: wowo Re: Dionis resort IP: *.finemedia.pl 11.06.13, 14:50
                                                    CO WY WSZYSCY ZMIENILIŚCIE HOTELE ŻE NIC NIE PISZECIE
                                                  • Gość: basik20 Re: Dionis resort IP: 91.222.126.* 11.06.13, 15:03
                                                    Wowo czy zmieniłes bezkosztowo ? Ja czekam juz 3 dzień na decyzję z centrali. Powiedzieli mi w biurze że każdy przez centralę musi to zalatwiać. Chcę zmienić też na Q Premium.
                                                  • Gość: wowo Re: Dionis resort IP: *.finemedia.pl 11.06.13, 15:45
                                                    Zadzwoniłem 2 razy zrąbałem kilka osób i zmieniłem bezkosztowo.Jeszcze mi oddali 160 zł.Mogłem zmienić hotel na inny po takich cenach jakie obowiązywały w dniu w którym kupowałem Dionisa.
                                                  • Gość: Beata Re: Dionis resort IP: *.warszawa.vectranet.pl 11.06.13, 20:00
                                                    Basik wowo ma rację ja też musiałam od prośby która niczym nie skutkowała przejść do konkretnej żądaniowej rozmowy, która zaowocowała dopiero dla mnie zmianą hotelu, niestety to jest żałosne że trzeba być chamem aby potraktowali ciebie poważnie i wyegzekwować swoje pieniądze nie miej żadnych skrupułów bo oni nie mają i żądaj a nie proś zmiany hotelu powodzenia
                                                  • Gość: basik20 Re: Dionis resort IP: 91.222.126.* 11.06.13, 20:15
                                                    Jestem po rozmowie z bardzo miłym panem z centrali i bez problemu zmienił mi hotel. Nie wiem czemu tak długa procedura jest pomiędzy regionalnym biurem a centralą - jak widac lepiej sprawy załatwiać samemu.
                                                    I tak szczęśliwie jedziemy do hotelu Q Premium 10 sierpnia.
                                                  • Gość: Beata Re: Dionis resort IP: *.warszawa.vectranet.pl 11.06.13, 20:30
                                                    Cieszę się że Pani się udało, u mnie miło nie było ponieważ Itaka próbowała rozpatrzyć moją prośbę na niekorzyść wysyłając mi oficjalne zdjęcia hotelu mówiąc że o co mi chodzi przecież tam wszystko działa i jest pięknie, dopiero jak się zezłościłam taką bezczelnością i poprosiłam o zdjęcia tych wszystkich rzeczy które nie zostały jeszcze wybudowane to dopiero odpuścili, myślę że za dużo już jest tych próśb o zmianę hotelu i dlatego już tak nie walczą z ludźmi bo przecież i tak nie mają racji.
                                                  • Gość: wowo Re: Dionis resort IP: *.finemedia.pl 11.06.13, 20:43
                                                    Gratuluję Wam zmiany trzeba twardo
                                                  • Gość: aga Re: Dionis resort IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.13, 22:20
                                                    Bardzo proszę napiszcie jak zmieniliście hotel gdzie to załatwiać i jak.
                                                  • Gość: Gość Re: Dionis resort IP: *.189.40.182.azart.pl 16.06.13, 11:13
                                                    Już można zmienić Dionisa bez ponoszenia kosztów anulacji, na dowolny hotel z katalogu. Jest zielone światło ze strony centrali Itaki. Cena nowego hotelu jest po cenie z grudnia (rezerwacji Dionisa).
                                                  • Gość: Lecę tam 29.06 Re: Dionis resort IP: *.trynek.osi.pl 12.06.13, 00:13
                                                    czy wszyscy którzy dotychczas mieli coś do powiedzenia lub nowe informacje i zdjęcia zmienili hotel na Q? W ubiegłym tygodniu codziennie był postęp, a w tym cisza.
                                                  • Gość: Ka Re: Dionis resort IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.13, 10:29
                                                    Ja też lecę. Nie będę się nakręcać atmosferą. Od wakacji wymagam czegoś więcej niż zadbanych palm. Śledzę opinie wczasowiczów zagranicznych (bo oczywiście nasi milczą albo skarżą się na zimne mleko) i wszyscy jak najbardziej chwalą. O hotelu Q Premium myślałam w grudniu gdy wybierałam hotel i odpadł w przedbiegach za masę komentarzy o kiepskim sprzątaniu, jedzeniu i obsłudze...a tego spacer po pięknym ogrodzie mi nie zrekompensuje. Może i nie warto czytać opinii i się nimi sugerować, ale gdy co kolejna o tym samym to jednak coś w tym jest. Może komuś nie zrekompensuje brak ogrodów , pyszne jedzenie, obsługa , pokoje, ale to kwestia indywidualna.
                                                  • Gość: r Re: Dionis resort IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.13, 08:53
                                                    Zminiało tylko kilka osób. Ja lece w lipcu i jesem heppi.W Belek jest cudowny klimat , a poza tym hotel jest super.Co mi więcej do szczęścia potrzeba?? pozdrowionka.R
                                                  • Gość: fa Re: Dionis resort IP: 213.25.206.* 12.06.13, 12:02
                                                    lece do Belek - ale przed chwilą zmienili godziny wylotu miałam lecieć o 7 rano, a lecę po północy z dziećmi - więc słabo...
                                                  • Gość: izik Re: Dionis resort IP: *.mmj.pl 12.06.13, 12:25
                                                    nam też zmienili:
                                                    wylot z 14.45 na 7.45
                                                    powrót z 12.45 na 14.45
                                                  • Gość: Asia Re: Dionis resort IP: *.ibd.gtsenergis.pl 12.06.13, 15:12
                                                    Ja lecę 22.06, wciąż się zastanawiam czy zmienić hotel czy nie, ale raczej na 90% go nie zmienię, z dnia na dzień jest lepiej. Nie chce się nastawiać negatywnie, opinie zagranicznych turystów są faktycznie na plus. W sumie najbardziej potrzebne mi słońce i ciepła woda w morzu i basenie :)
                                                  • Gość: r Re: Dionis resort IP: *.igloonet.pl 12.06.13, 19:49
                                                    gdzie sprawdzacie godziny odltów?
                                                  • Gość: izik Re: Dionis resort IP: *.dynamic.chello.pl 12.06.13, 20:41
                                                    do r: wejdź na stronę www.moja.itaka.pl, zaloguj się podając wymagane dane i na zakładce przelot sprawdź godziny
                                                    lub
                                                    wejdź na www.wakacje.pl wyszukaj hotel dionis i sprawdź ofertę wg twojego terminu wylotu i lotniska - mają zaktualizowane dane.
                                                  • Gość: Brzoza Re: Dionis resort IP: *.play-internet.pl 12.06.13, 21:47
                                                    Wylatuje razem z moją rodzinką w najbliższą sobotę tj. 15.06 jak dojadę na miejsce i sie ulokuję w pokoju zrobię rozeznanie co i jak wygląda z hotelem i okolicą i napewno dam znać. Pozdrawiam wszystkich może do zobaczenia.
                                                  • Gość: Asia Re: Dionis resort IP: *.ip.netia.com.pl 13.06.13, 10:19
                                                    Super, ja już czekam z niecierpliwością na informacje z pierwszej ręki, my wylatujemy 22.06.
                                                  • Gość: KIA Re: Dionis resort IP: 213.25.206.* 13.06.13, 12:47
                                                    Z NIECIERPLIWOŚCIĄ BĘDZIEMY CZEKAĆ na wieści, jak wyglda infrastuktura oraz co warto i można zobaczyć w BELEK. Każda wskazówka mile widziana :)
                                                  • Gość: rychos Re: Dionis resort IP: *.dynamic.chello.pl 13.06.13, 14:11
                                                    Czy ktoś z przebywających w Dionis lub okolicy mógłby powiedzieć jaka jest czystość morza, mętne, kryształowo czyste, brudne itd. Kilka lat temu byłem w okolicy Kumkoy/Side - morze było mętne z pływającym glonami, koszmar!
                                                  • Gość: gość Re: Dionis resort IP: 195.182.9.* 13.06.13, 14:57
                                                    Czekamy na wieści z "pierwszej ręki" .
                                                  • Gość: an Re: Dionis resort IP: *.trynek.osi.pl 14.06.13, 19:39
                                                    Już mam taki kołowrotek w głowie, że chyba przestanę zaglądać na Forum:(. czekam tylko na wpis od "Brzoza" (mam nadzieję że pozytywny). Życzę udanego urlopu tym którzy wylatują jutro tj 15.06 i samych pozytywnych wrażeń
                                                  • Gość: r Re: Dionis resort IP: *.igloonet.pl 12.06.13, 23:22
                                                    dziękuję
                                                  • Gość: Wiki Re: Dionis resort IP: *.icpnet.pl 15.06.13, 22:18
                                                    Witam,a kiedy ktoś leci do Q Premium?My lecimy 29.06
                                                  • Gość: AW Re: Dionis resort IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.13, 20:03
                                                    Ostatnia opinia na forum rosyjskim nie napawa otuchą. Tytuł: "Hotel nie jest gotowy do przyjmowania gości". Turystka pisze o bezustannych kłopotach z kanalizacją, przeciekającą wodą z sufitu i pyłem budowlanym w pokoju. Dodatkowym problemem okazała się infekcja, która dotknęła wielu turystów (rosyjsko i niemieckojęzycznych). Na forum niemieckim też bywają niepochlebne opinie. Więc może jednak próbować zmienić hotel?
                                                  • Gość: hana Re: Dionis resort IP: *.dynamic.chello.pl 13.06.13, 21:08
                                                    Proszę o informacje czy jest internet w pokojach
                                                  • Gość: Asia Re: Dionis resort IP: *.204.18.233.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 13.06.13, 22:05
                                                    O kurcze, a jak infekcja? Ja jadę z dzieckiem i ta informacja jest mocno niepokojąca
                                                  • Gość: AW Re: Dionis resort IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.13, 22:20
                                                    To link do tej informacji: tophotels.ru/main/viewrate/?rates=8&id=724224
                                                    A to o internecie:
                                                    И еще зaбылa нaпиcaть: из aля кaрд рaбoтaет тoлькo итaльянcкий и рыбный. Интернет рaбoтaет тoлькo в лoбби,y бaccейнa и реcепшенa.

Czyli chyba w pokoju nie ma internetu.
                                                  • Gość: aga Re: Dionis resort IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.13, 09:25
                                                    Bardzo proszę napiszcie jak zmieniliście hotel gdzie to załatwiać i jak.
                                                  • Gość: izik Re: Dionis resort IP: *.mmj.pl 14.06.13, 09:57
                                                    aga: procedura zmiany hotelu była tu już opisywana kilkakrotnie - przejrzyj posty z czerwca, na pewno znajdziesz.
                                                  • Gość: basik20 Re: Dionis resort IP: 91.222.126.* 14.06.13, 10:32
                                                    Zadzwoń do swojego biura bądź na centralę i poproś o zmiane. Nie wiem kiedy lecisz - od tego zalezy czy bezkosztowo czy pobiorą 200 zł od osoby. Ceny hoteli kalkulują na dzień zakupu Dionisa.
                                                  • Gość: aga Re: Dionis resort IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.13, 11:01
                                                    dziękuję
                                                  • Gość: Krz Re: Dionis resort IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.13, 15:33
                                                    Czy komuś kto miał lecieć w sierpniu po interwencji biuro zmieniło hotel?
                                                  • Gość: basik20 Re: Dionis resort IP: 91.222.126.* 14.06.13, 18:03
                                                    Nam. Lecimy 10 sierpnia.
                                                  • Gość: aga Re: Dionis resort IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.13, 18:55
                                                    My też lecimy 10 sierpnia z Katowic z 10-letnią córką. Mam nadzieję , że do tej pory będzie wszystko ok.
                                                  • Gość: Gość Re: Dionis resort IP: *.189.40.182.azart.pl 16.06.13, 11:31
                                                    Mnie Itaka już zmieniła hotel Dionis na inny bez problemu. Kupowałam przez Internet. Dzwoniłam na infolinię i tam zmieniłam poprzez dział obsługi klienta . Jest już zgoda na bezkosztową zamianę na dowolny hotel z katalogu, ale cena nowego hotelu jest po cenie z dnia zakupu Dionisa. Ja miałam termin na początek sierpnia. Cieszą się że się zdecydowałam i nie będę się denerwować, czy będzie trwała budowa obok. Czy ludzie pomieszczą się na 2 razy mniejszym obszarze niż zakładałam. Tam nie ma obok parków i terenów do spacerowania i większość czasu spędza się na terenie hotelu. Dlatego tak ważna jest infrastruktura i animacje, chyba że ktoś celowo wybiera hotel w centrum miasta lub miasteczka z małym basenem i terenem ale może wychodzić i zwiedzać miasto. Np. większość hoteli w Alanii. Obok Dionisa nie ma nic do oglądania, tylko inne hotele na których teren nie można wejść. Może ten mój wywód pozwoli spojrzeć na problem niedokończenia infrastruktury hotelowej inaczej.
                                                  • Gość: aga Re: Dionis resort IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.13, 14:25
                                                    Na jaki hotel zamieniłaś?

• Gość: Ka Re: Dionis resort IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.13, 17:44
                                                    Właśnie dowiedziałam się wszystkiego praktycznie o tej sytuacji która miała miejsce odnośnie zatruć pokarmowych. Obecnie są już po szeregach kontroli między innymi TUI coś takiego nadzorowało. Dzień w dzień testowali napoje i żywność. Po tym incydencie są bardzo ostrożni. I dodam że jest to informacja nie od biura- żeby rozwiać wątpliwości na temat "obiecanek cacanek". Pytałam też o internet w pokoju- każdy pokój ma dostęp za darmo 8 GB.
                                                  • Gość: djc Re: Dionis resort IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.13, 20:23
                                                    Dionis dodał nowe zdjęcia spa na swoim profilu na FB LINK
                                                  • Gość: D2 Re: Dionis resort IP: *.dynamic.chello.pl 14.06.13, 22:06
                                                    Ka - od kogo uzyskalas informacje o tych zatruciach pokarmowych? Czy to jest kwestia wody, brudnego pożywienia?
                                                  • Gość: Ka Re: Dionis resort IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.13, 23:42
                                                    Koresponduję z osobą która jest w hotelu na wysokim stanowisku z tym, że niestety nie mogę ujawniać żadnych danych. W każdym razie poprosiłam dzisiaj o więcej zdjęć np z basenu wewnętrznego i jak widzę na fb się pojawiły :). Osoba ta napisała mi, ze nie wiedzą co się stało tym Rosjanom. W każdym razie prawie cała wycieczka z Rosji się źle czuła. Od razu podjęli działania: "İn our hotel we check all food and drink every day labore test. And we are cleare". I napisał że po tym incydencie (którego obecnie nie potrafią wyjaśnić ) "We are very carefully for food". Dodam tylko, że oni sami mają dzieci, które jedzą w hotelu i się wystraszyli. Dziwne ze to dotknęło tylko Rosjan....no i też z tego samego źrodła wiem o tym internecie w pokojach.
                                                  • Gość: isa Re: Dionis resort IP: *.175.30.106.static.turktelekom.com.tr 15.06.13, 07:03
                                                    Jestem obecnie w Dionis i zapewniam ze jak na razie nie mam żadnego zatrucia, internet jak widać działa, baseny sa zarówno wewnętrzny jak i zewnetrzny, siłownia równiez. całyczas robia cos kolo zjezdalini w sensie ze sa juz zamontowane. morze cudne pogoda tez co chciec wiecej?!
                                                  • Gość: Lecę 29 czerwca Re: Dionis resort IP: *.dip0.t-ipconnect.de 15.06.13, 09:59
                                                    no to dziewczyno jako naoczny świadek musisz skrobnąć elaboracik który odniesie się do pogłosek krążących po tym forum:
                                                    1. jedzenie jest pyszne?
                                                    2. ile wind działa?
                                                    3. jest pył budowlany w pokojach?
                                                    4. są problemy z kanalizacją?
                                                    5. cieknie woda z sufitu?
                                                    6. wokół hotelu trwa budowa?
                                                    7. kortów tenisowych nie ma?
                                                    8. nasi rodacy po przyjeździe masowo żądają zamiany hotelu?
                                                    9. morze jest czyste?
                                                    10. morze jest ciepłe?
                                                    11. Itaka ma do dyspozycji tylko małe (ok. 20 m2) pokoje a rodzinom 4 os dostawiane są łóżka?
                                                    12. ile jest zjeżdżalni na basenach?
                                                    13. ile z nich jest czynnych?
                                                    14. patrząc na codzienne postępy w pracach, kiedy Twoim zdaniem wszystkie atrakcje zawarte w opisie hotelu będą działać?
                                                    15. jakie importowane alkohole są w barach all (tego pytania nie było, ale najwyższa pora żeby je zadać ;-)
                                                    16. więcej nie pamiętam, więc dodaj coś optymistycznego od siebie :-)
                                                  • Gość: Ka Re: Dionis resort IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.13, 12:46
                                                    ;P haha
                                                  • Gość: Brzoza Re: Dionis resort IP: *.175.30.106.static.turktelekom.com.tr 15.06.13, 13:47
                                                    Witam wszystkich, jestem od 40 min w Dionisie zwiedzilem recepcję, zjadłem obiad i zakwaterowalem sie w pokoju. Ogólne wstępne wrażenia OK toczą sie prace wykończeniowe ale nie uprzykszają prawie wcale, jedzenie OK. Jak ktoś chce moze zmieniać Hotel ja nie zamierzam. Wieczorem dalsze info.
                                                    Pozdrowienia ze słonecznej Turcji
                                                  • Gość: Brzoza Re: Dionis resort IP: *.175.30.106.static.turktelekom.com.tr 15.06.13, 16:45
                                                    Witam ponownie. Zjezdzalnie prawie skończone malują górne barierki tak ze mozna odliczać czas do otwarcia. Infrastruktura cała działa b. dobrze jedzenie przy basenie super. Obsługa miła i uprzejma, sprząta na bieżąco, ogólne wrażenia pozytywne. Dziś wieczorem zwiedze resztę hotelu. Pokoje mogły by być większe ale to moze wina biura i moja ale to przecież tylko ma służyć do przespania sie. Jestem zadowolony moja rodzinka rownież.
                                                    Ps: faktycznie kończą z boku hotelu korty i boisko ale sprytnie to ogrodzili i z dołu tego nie widać.
                                                    Jeżeli komuś pomogą moje obiektywne uwagi to proszę bardzo wracam wypoczywac.

Pozdrawiam i moze do zobaczenia
                                                  • Gość: ewaw12 Re: Dionis resort IP: *.cubx.pl 15.06.13, 16:57
                                                    Cześć Brzoza czy w tych mniejszych pokojach jest też czajnik do gotowania wody?
                                                  • Gość: isa Re: Dionis resort IP: *.175.30.106.static.turktelekom.com.tr 15.06.13, 17:07
                                                    czesc wszystkim ciekawym!
                                                    strasznie dużo tych pytań ale spróbuję:
                                                    1. kanalizacja działa i zarówno kupka jak i siusiu spada tam gdzie trzeba
                                                    2. zaciek faktycznie jakis maly był w hplo nad recepcja ale to chyba jakas stara historia i juz wyschlo wszystko pozostal jedynie slad ktory naprawde nie przeszkadza w wypoczynku.
                                                    3. zjezdalnie tak jak poprzednik informowal sa na ukonczeniu wiec pewnie niebawem bedzie inauguracja.
                                                    4. morze jest suuper ja kocham tureckie fale i wode wiec nie pytajcie mnie bo nie bede chyba obiektywna - i jest ciepłe
                                                    5. baseny dzialaja oprocz tego co ma slużyc do zjezdzalni rzecz jasna.
                                                    6. jedzenie dobre choc bywalam w hotelech gdzie było bardziej urozmaicone ale to oczywiscie rzecz gustu wiec każdy musi sam ocenic
                                                    7. nie zmieniajcie hotelu..... tu naprawde jest ok i z kazdym dniem bedzie lepiej no i nie ma pyłu budowlanego a widny działaja wszystkie poza tym to tylko 4 pietra w góre i dwa w dól wiec chyba kazdy da rade w razie czego.
                                                    8. obsługa miła a co do alkoholu to ja sie za bardzo nie znam bo pijam tylko drinki ktore tu oferuja ale jest tego troche wiec nie zawiedziecie sie.
                                                    9. z osob ktore z nami przyjechaly nic mi nie wiadomo w temacie by ktos chcial zmieniac hotel wiec naprawde jest ok, jest nowo, jest czysto wiec co jeszcze chciec
                                                    10 jak macie jakies watpliwosci to pytajcie postaram sie odpowiedziec z przywiazania zagladam na to forum a na sloncu nie da sie caly dzien siedziec .....
                                                    11. musicie zmienic nastawienia i odstawic obawy bo jest ok
                                                  • Gość: Ka Re: Dionis resort IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.13, 17:47
                                                    isa jesteś wielka;)!
                                                  • Gość: D2:) Re: Dionis resort IP: *.dynamic.chello.pl 15.06.13, 18:39
                                                    Pytania super :) usmialam sie:) a odpowiedzi z wiarygodnego źródła - to jest to:) bardzo dziękuje! Juz za dwa tygodnie i ja będę sie wylegiwac na słońcu. A właśnie ja temperatura? Pozdrowienia dla tych co na wakacjach:)
                                                  • Gość: Kika Re: Dionis resort IP: *.centertel.pl 16.06.13, 12:36
                                                    Cześć! Isa błagam napisz jeszcze coś wiecej p tych pokojach. Czy rodzina 2+2 dostanie w nich klaustrofobii?:) czy rzeczywiście pokoje maja widok na budowę? Dziękuje bardzo za odpowiedz.
                                                  • Gość: Brzoza Re: Dionis resort IP: *.175.30.106.static.turktelekom.com.tr 15.06.13, 20:55
                                                    Tak w każdym pokoju jest czajnik, lodówka, suszarka, sterowanie klimatyzacją, sejf w cenie napoje w lodówce za free - naprawdę miła obsługa animacje dla dzieci OK
                                                  • Gość: r Re: Dionis resort IP: *.igloonet.pl 16.06.13, 07:55
                                                    Czy korzystaliście lub zamierzacie skorzystać z usług polskich pośredników lokalnych biur podróży (znalazłam 2 działające na tym terenie - U Leny i Metintur). Nie wiem na ile opinie na forum są wiarygodne. Metintur chwalą, U Leny "tak sobie". Ceny ich ofert są zdecydowanie korzystniejsze niż Itaki.
                                                  • Gość: hana Re: Dionis resort IP: *.dynamic.chello.pl 16.06.13, 13:03
                                                    Dziękuję za informację o internecie.
                                                  • Gość: al Re: Dionis resort IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.13, 17:26
                                                    Na jaki hotel zmieniliście?
                                                  • Gość: isa Re: Dionis resort IP: *.175.30.106.static.turktelekom.com.tr 17.06.13, 17:18
                                                    wiecie nie mam pojecia jaki pokoj dostanie rodzina 2+2 generalnie powinna wiekszy poniewaz w takim to bardzo ciasno by sie zrobilo. widoku z zadnej strony nie powinno byc na budowe poniewaz takowej juz tu nie ma a z obu stron stoja juz hotele. temperatury wysokie, meczace jak dla dzieci ale chlodna bryza morska ukoi.
                                                    pozdrawiam wszystkich ktorzy niebawem dotra do tego miejsca i cieszyc sie beda wakacjami..... ja juz pewnie wtedy bede pracowac-(
                                                  • Gość: wowo Re: Dionis resort IP: *.finemedia.pl 17.06.13, 17:27
                                                    muszą mieć fest tempo skoro w tamtym tygodniu była wokół budowa a przez tydzień wybudowali hotel chyba z kartonu.W takim razie jak możesz zrób zdjęcia i umieść na forum
                                                  • Gość: Ka Re: Dionis resort IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.13, 19:48
                                                    wowo oj tam, oj tam;P
                                                  • Gość: G Re: Dionis resort IP: *.trynek.osi.pl 17.06.13, 21:56
                                                    kolego, dziękujemy Ci za instrukcję zmiany hotelu, ale skoro już zmieniłeś hotel na inny, więc udzielaj się na innym forum; Twój pesymizm nie wnosi już nic nowego
                                                  • Gość: kika Re: Dionis resort IP: *.tarniny.pl 17.06.13, 23:16
                                                    Dziekuje za info o pokoju. Milego urlopu. Ja na swoj czekam z utesknieniem. Juz za 2 tygodnie....
                                                  • Gość: d2 Re: Dionis resort IP: 213.25.206.* 21.06.13, 10:17
                                                    halo, halo, ale cisza.....
                                                    chciałm się podytać tych którzy wypoczywają w Belek - czy potrzebne są spraye na komary?lub inne insekty? Jaką macie pogodę?
                                                  • Gość: Brzoza Re: Dionis resort IP: *.175.30.106.static.turktelekom.com.tr 22.06.13, 16:19
                                                    Właśnie mija tydzień w Dionisie uważam, że wyjazd super są pewne niedociągnięcia ale starają sie jak mogą. Co do insektów to poza paroma komarami i biedronkami to brak. Co do pogody cóż da sie wytrzymać zimne piwko lub inny napój i wspaniała woda - moze lub basen jak kto woli. Przyjedziecie zobaczycie, i sami ocenicie my dwie osoby dorosłe i dwójka dzieci jesteśmy zadowoleni. Jak już wcześniej pisałem pewne niedociągnięcia sprzed kilku tygodni to historia. Zapraszamy serdecznie do upalnej Turcji. /podobno w Polsce też jest upalne?/
                                                    Pozdrawiam
                                                  • Gość: Ka Re: Dionis resort IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.13, 17:16
                                                    Dziękujemy za informacje :) . Najważniejsze że jesteście zadowoleni i przede wszystkim zdrowi! Ja już się nie mogę doczekać wyjazdu :) . W Polsce upalnie że aż ciężko wytrzymać..nie to co w Turcji przy basenie/ morzu i piwie :)
                                                  • Gość: D2 Re: Dionis resort IP: *.dynamic.chello.pl 22.06.13, 23:44
                                                    Dzięki Brzoza :) ja juz za tydzień będę uprawiać plazing i sie nie moge doczekać. A jeszcze właściwie ostatnie pytanie - czy polecane cos zwiedzić w Belek ?
                                                  • Gość: Djc Re: Dionis resort IP: *.dynamic.chello.pl 23.06.13, 09:28
                                                    Brzoza a jak z pokojem 2+2? Tez jade w takim skladzie i ciekawy jestem jak wyglada
                                                  • Gość: aga Re: Dionis resort IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.13, 15:03
                                                    Brzoza napisz jak z wycieczkami? Czy masz wiadomości o tamtejszych biurach , które oferują tańsze wycieczki? Jeżeli tak to proszę o namiary. Miłego dalszego pobytu.
                                                  • Gość: Brzoza Re: Dionis resort IP: *.play-internet.pl 06.07.13, 11:37
                                                    Przepraszam, ze nie odpisuje ale wróciłem do firmy i wiadomo full pracy. Co do pokoi 2+2 no to szału nie ma pokój nie za duży ale do spania OK. Pokój sprzątaniu codziennie, barek uzupełniany, ręczniki wymieniane. Co do wycieczek to tylko przez rezydenta ja nie korzystalem pozwoliłem innym sprawdzić jak jest i .... Dzięki temu trochę kasy zaoszczedzilem bo opinia była, albo daleko i jedzenie ... Nasz paprykarz szczeciński lepszy, albo blisko i nic specjalnego. Ale każdy ma inne oczekiwania. Co do Belek to polecam wyjazd na zakupy, tylko zabierzcie dużo kasy bo ciuchy dość dobrj jakości. Transport polecam Taxi bo bus zalatwiany w recepcji och wiele do życzenia - napisze tak umówioną godzina przyjazdu - a czas turecki + 1,5h masakra, koszt taki sam jak Taxi 30euro. Pozdrawiam i po powrocie napiszcie wsze opinie. UDANYCH WAKACJI - i nie czepiajcie sie szczegółów dosyć stresu na codzień Pozdrawiam BRZOZA
                                                  • Gość: jadę w sobotę :-) Re: Dionis resort IP: *.trynek.osi.pl 26.06.13, 19:40
                                                    a czy morze, a właściwie jego dno zachęca do nurkowania, czy nuda jak w Bałtyku? Bo nie wiem czy płetwy taszczyć.
                                                  • Gość: djc Re: Dionis resort IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.13, 09:09
                                                    z zeszłym roku byłem w Side - był tylko piasek na dnie i tyle - myślę więc że tu jest podobnie
                                                  • Gość: j.w.s. Re: Dionis resort IP: *.trynek.osi.pl 27.06.13, 18:51
                                                    dzieki, płetwy zostają
                                                  • Gość: djc Re: Dionis resort IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.13, 17:25
                                                    czytałem dziś pierwsze dodane opinie na stronie itaki.... masakra
                                                  • Gość: jestem od soboty Re: Dionis resort IP: 212.175.158.* 02.07.13, 16:16
                                                    i powiem Wam: nie lękajcie się.
                                                    To prawda że nie wszystko gotowe, w windzie (działają wszystkie) można spotkać malarza, są miejsca zasłonięte, czekające na wstawienie szyby (?), a w lobby na suficie jest plama po zalaniu o pow. ok 1 m2. Ale ta kuchnia...
                                                    DOSKONAŁE JEDZENIE I NADZWYCZAJ UPRZEJMY PERSONEL to moje 2 dniowe obserwacje. Wino tylko z butelek, moim zdaniem więcej niż przyzwoite. Kto głodny lub spragniony, znajdzie coś 24h/dobę.
                                                    Hotel duży nie jest więc po 2 dniach znamy się wszyscy z widzenia, a często i mamy wspólne tematy do rozmów ;-)
                                                    Puste leżaki można znaleźć o każdej porze dnia zarówno przy basenie jak i na plaży, gdzie ogromne zacienione powierzchnie pozwalają bezkarnie spędzać czas nawet tym którzy przesadzili ze słońcem dzień wcześniej.
                                                    Plaża jest piaszczysta, dno w związku z tym nieciekawe, nurkowanie odpada. Ale popływać, poskakać na falach jak najbardziej.
                                                    Basen całkiem spory, mało zatłoczony, bez problemu można porobić baseny tam i z powrotem, a na drugiej połowie 2 razy dziennie mecze piłki wodnej. Jakie międzynarodowe emocje!
                                                    Pokoje mają powierzchnię jak w katalogu, dla 4 osób trzeba dostawić dodatkową kanapę.
                                                    KOMARÓW BRAK.
                                                    Wieczorem w podcieniach do wyboru ekskluzywne kanapy i rewelacyjne skórzane siedziska (białe i czerwone worki wypełnione granulatem) idealnie dopasowujące się do zmęczonego ciała.
                                                    Wieczorne animacje w wykonaniu zawodowców.
                                                    Tyle, bo szkoda mi trochę atrakcji które właśnie mnie teraz omijają.
                                                    My nie żałujemy.
                                                    Aha, w czasie kąpieli woda lubi wypłyną z kabiny pod drzwiami, więc trzeba podłożyć jeden z wielu dostępnych ręczników. Pokoje z nr xx0x wychodzą na tę samą stronę po której jest centrala klimatyzacyjna, więc przy otwartym balkonie może być głośno. Ale póki co zamiana pokoju trwa 5 min.
                                                    Więcej nie pamiętam :-)

• Gość: ttt Re: Dionis resort IP: *.204.140.157.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 04.07.13, 17:10
                                                    Czy możesz napisać jak z animacjami w tym hotelu, czy są animacje dla dzieci - ponieważ lecę w sierpniu z dzieciakami wolałabym wiedzieć.
                                                  • Gość: jestem od soboty Re: Dionis resort IP: 212.175.158.* 04.07.13, 20:34
                                                    codziennie wieczorem kinder disco i te same piosenki co w każdym hotelu na tej półkuli: guli guli ramzamzam, hiszpańska cufcia, etc. Więcej nie pamiętam, bo od 5 lat staram się w tym czasie być poza zasięgiem :-) Później występy objazdowych artystów na wysokim poziomie. Serio.
                                                    W ciągu dnia dzieci większe szaleją na zjeżdżalniach (3 szt.; 10-12, 14-16, ale zazwyczaj zamknięcie sporo się przeciąga) i basenie, mniejsze mają tuż obok mini plac ze sztuczną trawą, huśtawkami, itp). Basen ma 1,4m głębokości na całej powierzchni + 10m2 brodzika. Nasze dzieci są szkolne, więc pozwalamy im bawić się na całym terenie z nowymi znajomymi, w razie potrzeby ich odnalezienie zajmuje do 2 min (wstać z zacienionego leżaka, włożyć okulary i lacie bo w stopy grzeje, po drodze zamówić drinka, przejść trasę plaża-kanapy-zjeżdżalnie-basen lub w odwrotnym kierunku). Dzieci jest mnóstwo, więc jak nie animatorzy, to one same świetnie się organizują w podgrupach. A najlepsza wiadomość jest taka, że nawet największe niejadki nigdy nie mogą się wykręcić, bo ZAWSZE jest coś dobrego do zjedzenia.
                                                    No worries, dacie radę jak my wszyscy :-)
                                                  • Gość: A... Re: Dionis resort IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.13, 13:41
                                                    WITAM.JA Z RODZINĄ WŁASNIE WRÓCIŁAM I MOGE POTWIERDZIC WSZYSTKO TO CO PISZE "JESTEM OD SOBOTY" +TO ŻE JEDZENIE JEST NAPRAWDĘ NA 5+,A MOJ MĄZ JEST SMAKOSZEM BARANINY I BYŁA PODOBNO WYSMIENTA JAK CAŁA RESZTA!
                                                    POZDRAWIAM I POLECAM HOTEL!!!!!!!!!
                                                  • Gość: izik Re: Dionis resort IP: *.dynamic.chello.pl 07.07.13, 20:09
                                                    Ponieważ "za chwilę" wyjeżdżamy do Dionisa, bardzo proszę o informację od osób, które tam są lub wróciły: czy hotel udostępnia ręczniki do wykorzystania na leżakach przy basenie lub na plaży oraz o informację czy w obrębie hotelu są jakieś fajne miejsca do obejrzenia/zwiedzenia na piechotę, bez konieczności jazdy taksówką (w zasięgu spaceru z 4 letnim dzieckiem). Chodzi nam głównie o jakieś kafejki, bazar/targ lub sklepy z pamiątkami. Jeśli niedaleko są takie miejsca, to gdzie się kierować żeby łatwo trafić. Z góry dziękuję :)
                                                  • Gość: A...... Re: Dionis resort IP: *.tktelekom.pl 07.07.13, 22:17
                                                    WITAM,
                                                    RĘCZNIKI NA PLAZE SĄ W POKOJACH I PRZY BARZE BEZ OGRANICZEN CODZIENNIE NOWE A WIECZOREM {W CIAGU DNIA JEST TO NIE MOZLIWE ZE WZGLEDU TEMPERATURY} MOZNA PRZEJSC SIE NA MALY RYNECZEK OK 300M Z MNOSTWEM SKLEPÓW, APTEKA itp.
                                                    bawcie sie dobrze.............

• Gość: djc Re: Dionis resort IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.13, 15:51
                                                    sporo nowych zdjęć dodali - wygląda na to że już wszytko jest ok :) www.facebook.com/pages/Dionis-Hotels-Belek/313764341981855?hc_location=stream
                                                  • Gość: jestem od soboty Re: Dionis resort IP: 212.175.158.* 09.07.13, 22:47
                                                    zaj.....a zabawa była :-)
                                                    następne foam party w sobotę (wracamy tego dnia niestety :-(
                                                    są korty, boisko do kosza, wszystko działa
                                                    cieszę się że nie zmieniliśmy rezerwacji kiedy był na to run
                                                    super wakacje!!!
                                                  • Gość: Ka Re: Dionis resort IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.13, 00:37
                                                    A ja dzisiaj lecę o 15.10 Hurra ;)! Dam znać co tam na miejscu.
                                                  • Gość: Ka Re: Dionis resort IP: 212.175.158.* 18.07.13, 15:11
                                                    Witam. Spędziłam w hotelu póki co wieczór i teraz spędzam dzień. Mi się bardzo podoba. Jedzenie jest boskie . Wszystko czego spróbowałam było bardzo smaczne. Obsługa fantastyczna. W restauracji podają kawę, herbatę. Tak samo w barze przy plaży. Wszyscy mili i uśmiechnięci. Animacje też ok. Macie jakieś pytania? Chętnie odpowiem. Dzisiaj tylko cyrk był bo spadł deszcz i grzmiało. :P
                                                  • Gość: izik Re: Dionis resort IP: *.dynamic.chello.pl 10.07.13, 07:05
                                                    Dzięki A...... za konkretną i pomocną odpowiedź! Ostateczne odliczanie do wyjazdu trwa :)
                                                  • Gość: wycieczki Polturk Re: Dionis resort IP: *.164.229.31.dynamic.ttnet.com.tr 12.07.13, 01:07
                                                    Jestem od poprzedniej soboty, więc wiem już sporo.
                                                    Warto spróbować wycieczek z Polturk, choć trzeba mieć zrozumienie dla wschodu - kto zna Kapuścińskiego wie o czym mówię.
                                                    Mehmet - współwłaściciel - spoko gość; mówi po polsku, oddzwania do hotelu, jeżeli transport się spóźnia dzwoni na bramkę hotelową i daje info. Duże uznanie za masę informacji nt historii, kultury i religii Turcji jakie starał się nam przekazać.
                                                    Pammukale sprawa jednorazowa w skali globu, więc pomimo 14 h podróży warto. 3h na miejscu to niezbędne minimum jeśli chce się zobaczyć amfiteatr w Hierapolis. A bez niego wyjazd nieważny.
                                                    Rafting + canyoing dla 2 dorosłych + dzieci = 100 € i warto dopłacić (do raftingu solo) dla 2 km meandrowania wąwozem po pas w wodzie, a reakcja przejścia z potoku na rzekę warta kamery. Przeżyjecie, zrozumiecie o czym piszę :-)
                                                    Spływy organizuje "fortune rafting", na stronie zdjęcia i filmy, bezwzględnie warto! Dzieci od 6 lat dają radę.
                                                    Hammam itaka ma lepsze niż hotelowe (finansowo).
                                                    Dobrej zabawy!!!
                                                    Jutro ostatni pełny dzień więc nie obiecuję że wejdę na forum, bo czas tu jest niezwykle cenny.
                                                    Ale pewnie w niedzielę, będąc już w domu, nostalgia weźmie górę :-)
                                                  • Gość: aga Re: Dionis resort IP: 5.172.252.* 12.07.13, 18:31
                                                    Jeżeli to możliwe to proszę o namiary tego biura.
                                                  • Gość: Polturk klient Re: Dionis resort IP: *.trynek.osi.pl 14.07.13, 18:56
                                                    www.polturk.pl
                                                    :-)
                                                  • Gość: aga Re: Dionis resort IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.13, 21:33
                                                    Dziękuję za informację.
                                                  • Gość: Djc Re: Dionis resort IP: 212.175.158.* 16.07.13, 09:15
                                                    Jestem z rodzina od soboty i bardzo cieszymy sie z tego ze nie zmienilismy hotelu na inny. Wszystko nowe i przyjemne dla uzytkownika. Jedzonko bardzo dobre. Nie ma tloku i nawet o 10 jak sie przyjdzie na basen to mozna bez problemu znalezc lezaki i parasol. Jedyne co to widac ze bardzo spieszyli sie z wykonczeniem bo jest duzo niedorobek ale w niczym nie przeszkadzaja. W wekend wieczorami byly super animacje, obsluga bardzo sie stara. Jednym slowem POLECAM
                                                  • Gość: natasza 89 Re: Dionis resort IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.13, 21:25
                                                    witam poprosze o info jakie sa alkohole czy tylko lokalne??? czy lepiej zaopatrzyc sie na bezcłówce w whiskacze??? poprosze o odpowiedż tych co byli lub sa ))))) pozdrawiam
                                                  • Gość: iwa Re: Dionis resort IP: *.205.76.7.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 18.07.13, 21:18
                                                    witam bardzo proszę o napisanie jak jest w tym hotelu bardzo mi zależy tylko niech się wypowie ten kto był teraz. wylatuje już za kilka dni i mam obawy już straciłam pieniądze za jedne wczasy mi upadło mi gti badzo dziękuje za info i czekam pozdrawiam
                                                  • Gość: Ka Re: Dionis resort IP: 212.175.158.* 20.07.13, 01:22
                                                    Iwa myślę, że spędzisz tutaj wspaniałe wakacje. Dobrze że wybrałaś ten hotel. Jedzenie jest pyszne. Byłam we włoskiej restauracji i mniam- na szóstkę. Wybór alkoholi duży i każdy znajdzie coś dla siebie. Pyszne drinki i bardzo kolorowe;););). Przy plaży obsługa, miła, serdeczna i zawsze uśmiechnięta (panowie ładnie pachną;D ). Nic tylko rzucać wszystko i przylecieć;P
                                                  • Gość: iwa Re: Dionis resort IP: *.180.237.180.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 20.07.13, 16:50
                                                    dziękuje ci pięknie uspokoiłaś mnie. pozdrawiam serdecznie
                                                  • Gość: A.... Re: Dionis resort IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.13, 15:14
                                                    IWA ,ALKOHOLI JEST ILE I JAKICH TYLKO CHCESZ ,{DROBNE EURO I DOLARY}.PIENIĘDZY NIE STRACISZ,NA PEWNO NIE BĘDZIESZ ŻAŁOWAĆ, W PRZYSZŁYM SEZONIE TA OFERTA BĘDZIE PEWNIE DUŻO DROŻSZA.UDANYCH WAKACJI.................
                                                  • Gość: kruszynka Re: Dionis resort IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.13, 18:13
                                                    Gdzie najlepiej udac sie na zakupy???interesują mnie ciuchy??? czy w okolicy jest możliwosc wypożyczzenia samochodu??
                                                  • Gość: iwa Re: Dionis resort IP: *.204.47.49.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 25.07.13, 21:45
                                                    witam a proszę powiedz mi czy w hotelu są jakies sklepy fryzjer. dziękuje ci za odpowiedz pozdrawiam i czekam na dalsze info
                                                  • Gość: Ka Re: Dionis resort IP: 212.175.158.* 26.07.13, 13:14
                                                    W hotelu jest fryzjer. Z każdym dniem kolejne sklepy się otwierają. Jeśli chodzi o ciuchy to rozmawiałam tutaj z managerami i wysłali nas do centrum handlowego w Antalyi. Można powiedzieć że taka galeria handlowa że wszystkim. Bez targowania, masa promocji. Z tego co mi mówili to na bazarach jest drogo i niezbyt dobra jakość a w tym centrum było naprawdę tanio o ciuchy świetne gatunkowo. Przykładowo za 30 zł po przeliczeniu można kupić męska koszule i nie byle jaką także całym sercem polecam tam zakupy. W ogóle hotel jest fantastyczny i wrócę tu za rok-przynajmniej mam taką nadzieję :)

• Gość: Ka Re: Dionis resort IP: 212.175.158.* 26.07.13, 13:19
                                                    Dodam jeszcze ze zaraz jak się wyjdzie z hotelu i przejdzie drogą z 3 minuty to jest takie małe centrum z kawiarenkami i sklepami :) . Nie jest to odludzie. Bardzo fajnie się przespacerować
                                                  • Gość: Iwa Re: Dionis resort IP: *.204.71.120.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 26.07.13, 20:11
                                                    Witam bardzo ci dziękuje za odp. A powiedz mi czy w-fi jest w hotelu darmowe. Pozdrawiam goraco
                                                  • Gość: djc Re: Dionis resort IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.13, 18:15
                                                    Jest darmowe wi-fi - mało tego jest dostępne nawet w pokojach :). Jestem z rodziną bardzo zadowolony z wakacji w tym hotelu. Mimo wcześniejszych wątpliwości teraz po powrocie szczerze polecam :)
                                                  • Gość: kruszynka Re: Dionis resort IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.13, 07:32
                                                    czy sa whiskacze takie jak u nas czy tylko tureckie???
                                                  • Gość: Ka Re: Dionis resort IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.13, 21:49
                                                    Wifi jest dostępne wszędzie. Ja siedziałam na plaży i miałam internet ;)
                                                  • Gość: Lija Re: Dionis resort IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 01.08.13, 18:44
                                                    Witam serdecznie.My jedziemy do tego hotelu z rodziną w sierpiu i mam pytanie co do plaży.Czy potrzebne są buty ochronne dla dzieci?
                                                    Pozdrawiam
                                                  • Gość: Ka Re: Dionis resort IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.13, 00:48
                                                    Wejście do wody jest w drobnych kamyczkach, tak jak nad Bałtykiem a nad Bałtykiem przecież nikt dzieciom bucików nie zakłada, aczkolwiek wychodzenie z wody przyjemne nie jest...myślę jednak że jeśli macie buciki dla dziecka to bym zabrała dla samej wygody ;) ...bo bez bucików też sobie poradzi ;)
                                                  • Gość: cetemka Re: Dionis resort IP: *.jjs.pl 16.09.13, 23:08
                                                    Masakra to była, jak hotel został zamknięty, a goście wyrzuceni...
    • Gość: gunia Re: Dionis resort IP: *.mofnet.gov.pl 02.08.13, 10:46
      Ja jutro wylatuje z rodzinka do Dionisa z Łodzi:-D ktoś może tez? śledze Wasze wypowiedzi i bardzo się ciesze, że nie zminiłam hotelu bo coś czuje ze to będzie jeden z fajniejszych urlopów.
      • Gość: słoń Re: Dionis resort IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.13, 23:20
        jestem po pobycie w Dionis . Jedno jest pewne nie jest to hotel 5 gwiazdkowy . Można powiedzieć tak projekt hotelu otoczenia i pokoi jest super jednak wykonanie tureckie , widać wiele niedociągnięć. Co do jedzenia to jest urozmaicone ale bez przesady , nie ma nic szczególnego po prostu tureckie jedzenie - jeżeli ktoś bywał w Turcji wcześniej i w dobrym hotelu to będzie zawiedziony.
        Rodziny z dziećmi mają problem bo menu dla milusińskich jest skromne i ubogie nasza córeczka 4 lata skazana była na gotowanego kurczaka i frytki . Brodzik dla dzieci bardzo mały , plac zabaw to fikcja . Podsumowując z dzieckiem nie warto tam jechać
        • Gość: Ka Re: Dionis resort IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.13, 13:13
          Nie zgodzę się z wypowiedzią powyżej. Co roku jeździmy do hoteli 5 gwiazdkowych od lat i pisanie ze nie spełnia on wymogów 5 gwiazdek jest nadto przesadzone. Już na wizualizacji było widać, że będzie to mały, cichy hotel bez urozmaiceń dla dzieci. Jest bardzo fajna zjeżdżalnia i nie widać było aby dzieciaki się nudziły- jeśli ktoś ma już trochę większe dzieci to nie rozumiem dlaczego wybrał ten hotel. Co do jedzenia to było fantastyczne- pierwszy raz na wakacjach w ostatnich dniach nie tęskniłam za polskim jedzeniem. Ala carte wyśmienite. W żadnych hotelach nie ma tak, że tego jedzenia jest nie wiadomo ile- może za wyższą cenę? Codziennie część potraw się zmieniała. Dla dzieci soczki z rurką, ciasteczka, urządzenia do miksowania dla maluchów, warzywa czy mięso na parze. My szukaliśmy przytulnego hotelu bez wariacji i pisków i to tam dostaliśmy. Relaks, relaks, relaks i pyszne jedzonko. Personel przesympatyczny. Co do wykonania całego hotelu to osoba która pisała komentarz wyżej chyba nigdy nie przyglądała się wykonaniu hoteli. My mamy firmę budowlaną i to takie zboczenie zawodowe ze zawsze zwracamy uwagę na wykonanie i zawsze, zawsze, zawsze wygląda to tak samo. Niedociągnięcia, ale to trzeba stać i przyglądać się i wytykać. Dla mnie było luksusowo, błyszcząco i świeżo. Sprzątanie w pokojach takie sobie- ot jedyny minus. Zachęcam do wyjazdu a przede wszystkim do rozsądnych wyborów hoteli- każdy ma inne wymagania- jedni lubią ciszę, inni wariacje i zabawy, jedni mają dzieci, inni nie. Nie ma co jechać do hotelu który z góry będzie na przegranej pozycji.
          • Gość: sorbud Re: Dionis resort IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.13, 13:32
            W zupełności zgadzam się z wypowiedzią KA.Hotel rewelacyjny.To to prostu Raj:))))))))))))))))
          • Gość: administrator Re: Dionis resort IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 07.08.13, 14:50
            osoby piszące z biura Itaka prosimy o nie komentowanie
            • Gość: Gunia Re: Dionis resort IP: 212.175.158.* 11.08.13, 19:33
              W Dionisie spedzam wlasnie drugi tydzien z rodzina i bedac w Turcji po raz czwarty powiem tak...jedzenie baaaardzo dobre i bardzo duzy wybor-na szostke.Barmani i napoje alko oraz bez alko tez bez zarzutow, hotel fajny-duzy plus za to ze jest blisko morza.Co do reszty-na naszym pietrze obsluga sprzatajaca to jakas masakra-placac tyle kasy za hotel pieciogwiazdkowy nie wyobrazam sobie zeby trzeci dzien z rzedu pokoj nie byl sprzatany-brak czystych recznikow, papieru toaletowego i kosze z ktoych sie wysypuje itd itp, dopiero po reklamacji pani raczyla sie pojawic.Pokoj faktycznie z malymi niedociagnieciami po remoncie ale nam to nie przeszkadza.Animacje bardzo srednie z tym mialam okazje widziec w innych hotelach w Turcji rowniez pieciogwiazdkowych...miniklab-bez fajerwerkow.Generalnie mam wrazenie ze grupa animatorow zarowno dla doroslych jak i dzieci nie ogarnia tematu jak nalezy.To sa tylko moje spostrzezenia i nie sugeruje sie spostrzezeniami innych.Reasumujac hotel fajny...ale nie za tyle kasy.
    • Gość: jadzia Re: Dionis resort IP: 212.175.158.* 22.08.13, 23:21
      Moje wrażenia z pobytu w hotelu:
      - jedzonko - bardzo dobre zróżnicowane jesteśmy pierwszy raz w 5* hotelu a trzeci raz w Turcji,
      - alkohole - cóż mąż po kolacyjce zabijał tureckiego robaczka wódką wiadomo bez lodu, wiec fuj, inne drinki, likiery bardzo dobre.
      - pokój - nasz mieścił się na 4 piętrze, codziennie bez problemu sprzątany, wymiana ręczników co drugi dzień pościel,
      - basen - brodzik- zbyt kanciasty a w jego środku palma z ziemia nieprzemyślana sprawa bo cały syf lądował w brodziku.
      -basen dla dorosłych i zjeżdżalnie - bardzo tajne.
      - leżaki - w pierwszym tygodniu nie było problemu z zajęciem ich przy basenie potem już było gorzej bo skoro świt trzeba pędzić zając leżak, czyli standard w każde wakacje tak robię;)
      - plaża - to rozczarowało nas najbardziej:( żeby wejść do morza trzeba minąć szeroki na 1.5 pas kamieni potem niestety wcale lekko nie ma.Nie wiem jak można porównać to z plażą nad naszym Bałtykiem.Buty dla dzieci jak najbardziej my dla naszej czwórki kupiliśmy na miejscu. Dobrze , że są odpływy bo pokazała się piaskowo- żwirkowa plaża i można było zbudować zamek z piasku.
      - animacje- jak poprzednicy pisali faktycznie bida:) , ale nam specjalnie na nich nie zależało
      -okolica - jest ryneczek można spokojnie się przejść , zrobić zakupy jak ktoś chce więcej wydać to polecam Belek 15 euro w jedna stronę bądź dolmuszem z przesiadką w Sigacik
      Reasumując: Hotel bardzo fajny , napijesz się, zjesz ,okolica spokojna można wypocząć ale uważam, cena powinna być niższa. Co do niedociągnięć remontowych to winda, która non stop się zacinała.

• Gość: jadzia Re: Dionis resort IP: 212.175.158.* 22.08.13, 23:39
        Oczywiście przesiadka dolmuszem jest w Serik a nie w Sigacik:)
        • Gość: AM Re: Dionis resort IP: *.jmpolska.com 23.08.13, 15:45
          Czy ktoś korzystał z centrum fittnes i spa ?
          • Gość: kruszynka Re: Dionis resort IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.13, 15:06
            witam tak chodziłam na siłownie jak najbardziej polecam sprzet nowy siłownia nie za duża ale to co potrzeba jest 4 bierznie ,2 orbitreki itd...trener cały czas jest .siłownia czynna od 8 do 19
            • Gość: AM Re: Dionis resort IP: *.icpnet.pl 25.08.13, 22:42
              Dzięki :)
          • Gość: Ka Re: Dionis resort IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.13, 14:58
            My korzystaliśmy ze Spa. Nie pamiętam już jak się te zabiegi nazywały, ale wyszliśmy bardzo zadowoleni :) także polecam.
            • Gość: Ramzes Re: Dionis resort IP: 212.175.158.* 01.09.13, 15:50
              Pokoje w hotelu różne. Jak na nowy hotel to niektóre to dramat - nie działa klima, niedoróbki, smród, hałas. Ciągle popsute windy. Obsługa Turecka w większości nadąsana, nie lubią Polaków. Szanują właściwie tylko Rosjan i Niemców. Animacje bardzo słabe, główna animatorka wiecznie obrażona, zero fajnych atrakcji, inny animator ciągle na fochu i szukający panienek do podrywu. Jedzenie niezłe, Ultra All In w Itace a nie chcieli dawać niektórych alkoholi. Ogólnie za te pieniądze bardzo słabo.
              • Gość: Ka Re: Dionis resort IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.13, 22:42
                Hotel został sprzedany......więc nie wiadomo czy będzie w Itace:)
                • Gość: AM Re: Dionis resort IP: *.jmpolska.com 11.09.13, 00:16
                  No właśnie miałam wątpliwą okazję przeżyć "ewakuację" z hotelu. Pani Rezydentka Krzysia wezwała wszystkich na spotkanie i oznajmiła, że hotel zostanie w tym dniu (5.09) zamknięty !!!! Ja byłam tylko tydzień i na 2 noce musiałam się przenieść do co prawda mojego ulubionego hotelu (w czerwcu spędziłam tam po raz drugi 2 tygodniowe wakacje - rewelacja) Starlight Convention and SPA w Kizilagac. Pomimo tego, że akcja była sprawnie przeprowadzona niestety ten dzień należy zaliczyć do straconych.
                  Co do samgo Dionisa, poza jedzeniem było nieżle. Oczywiście niedoróbki na każdym kroku, pierwszy proponowany pokój beznadziejny (były nas 3 osoby, więc konieczna była dostawka - zaproponowano ją w formie rozkładanego fotela !!!, balkon na drugi budynek z rampą rozładowczą i centrum klimatyzacji). Po interwencji i oczywiście dopłacie otrzymaliśmy bardzo fajny pokój - rodzaj suity z 4 łóżkami i fajnym widokiem. Nie można narzekać na obsługę - byli bardzo mili i naprawdę sie starali.
                  W trakcie akcji przewożenia nas do innego hotelu przykro było patrzeć na całą ekipę pracowników opuszczających hotel zdołowanych prawdopodobną utratą pracy...
                  • Gość: Wesoła ekipa Re: Dionis resort IP: *.hosts.lcs.net.pl 11.09.13, 13:12
                    No to ładnie, my do Polski wróciliśmy 4.09...
                    • Gość: mamka Re: Dionis resort IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.13, 17:10
                      To co jest z tym hotelem? bo mamy lecieć 15.10.i to na 2 tgd. I nie ukrywam wiadomości są niepokojące!!!
                      może ktoś ma najświeższe informacje.Bo jutro idziemy wpłacić reszte pieniędzy.Wole stracic 1000,a nie ponad 3 tys.
                      • ah81 Re: Dionis resort 15.09.13, 01:55
                        My właśnie wróciliśmy, byliśmy 5 dni w Dionis a później w Side w Paradise Side Beach Hotel. Z tego co nam wiadomo na chwilę bieżącą wszystkie osoby z Dionisa przekierowywane są do innych hoteli, więc chyba lepiej od razu rozmawiać z biurem. Jutro napiszę więcej informacji.
                        • Gość: mamka Re: Dionis resort IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.13, 09:32
                          Będe wdzięczna za każdą informacje. bo w biurze,albo nic nie wiedza,albo zwyczajnie chcą wyciagnąć jak najwiecej kasy. A miał to być cudowny urlop-takie przedłuzenie lata.POZDRAWIAM:)
                          • Gość: basik20 Re: Dionis resort IP: 91.222.126.* 16.09.13, 12:00
                            Nie wiem z jakiego biura lecisz ale w Itace wiedzą juz od jakiegoś czasu - wycofali hotel ze sprzedaży. Strona internetowa hotelu nie działa i z facebooka również się wycofali. Proponuję zamieniać hotel.
                            • Gość: mamka Re: Dionis resort IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.13, 15:23
                              No właśnie,że naszym biurem jest ITAKA oddział w Inowrocławiu! Widziałam w necie co dzieje się z hotelem,ale na nasze pytania odpowiedz była jedna-że spędzimy cudowny i niezapomniany urlop .NIEZAPOMNIANY to on już jest!!! Jesteśmy umówieni w czwórkę na 18 do biura.TYM RAZEM PO WASZYCH INFORMACJACH NIE DAMY SIĘ TAK ŁATWO ZBYĆ.Jestem ciekawa co teraz powiedzą jak ich przyciśniemy. Moja wścieklośc sięga zenitu! POZDRAWIAM:)
                              • Gość: viola Re: Dionis resort IP: *.play-internet.pl 16.09.13, 20:15
                                moi przyjaciele wylecieli w środę 11.09 do tego hotelu, dzisiaj dzwonili, że hotel zbankrutował i zostali przeniesieni do hotelu papillon i są bardzo zadowoleni

• Gość: cetemka Re: Dionis resort IP: 194.25.252.* 17.09.13, 12:18
                                  Potwierdzam!! W hotelu byłam 4 września, 5tego wylądowaliśmy na ulicy...Itaka przeniosła nas do beznadziejnego miejsca, które sprzedają jako 5 gwizadek (w rzeczywistości ma 4). Jestem przekonana, że Itaka wiedziała co się święci, bo w jednym dniu wszystkie oferty do tego hotelu zniknęły z ich strony....
                                  • ah81 Re: Dionis resort 17.09.13, 14:27
                                    Przepraszam,że z małym opóźnieniem...My wylecieliśmy do tego hotelu 31.08, kwaterowanie poszło nawet sprawnie pomimo, iż była 6 rano dostaliśmy pokój, byliśmy z małym dzieckiem, więc absolutnie nie można było narzekać (łóżeczka dla dziecka nie dostaliśmy!, miało spać na rozkładanym fotelu). Sam hotel taki jak chcieliśmy, mały, z daleka od miejsc imprezowych, z brodzikiem dla dzieci, z dostępem do plaży...niby ładny, nowy, ale raczej nie podobny do zdjęć pokazywanych na wizualizacji, a to dopiero wstęp. Na początku zaznaczam, iż podobno przed naszym pobytem było "inaczej", niby lepiej, natomiast my zastaliśmy taki stan: łazienka zgodnie z opiniami innych- podczas brania prysznica woda wylewała się na zewnątrz. Sporo niedoróbek, ale teoretycznie jak człowiek jedzie wypocząć nie zwraca na to uwagi. Nie dało się natomiast nie zwrócić uwagi na to, że pokoje nie były sprzątane. My mieliśmy szczęście bo u nas było często tj. przez 5 dni 2 razy. Ewentualne sprzątanie polegało na wymianie ręczników, raz trafiliśmy na Panią sprzątającą która dała nam dodatkowo mydło, jak się później okazało o papierze toaletowym zapomniała bo musiałaby otworzyć drzwi. Wyżywienie: niby dużo i różnorodne, ale czy ja wiem? Dwa razy dziennie grillowana wątróbka to dla mnie nie menu hotelu 5* nawet tureckiego. Spaghetti bolognese- bez mięsa, marchwi, czyli zwykły sos napoli doprawiony ciut inaczej. Mięsa w sosie twarde jak kamień. Ryby grillowane nie smaczne. Nasze dziecko nie chciało nic jeść bo albo jedzenie było nie doprawione ale za bardzo doprawione. Śniadania codziennie takie same i absolutnie monotonne. Godziny otwarcia restauracji absolutnie "po czasie". Alkohole...ultra all inc to to nie było bo z "markowych alkoholi" bezpłatnych widziałam tylko Cin Cin. Drinki ogólnie nawet nie złe- zależy kto robił. Obsługa praktycznie nie znała angielskiego, ja znam niemiecki, maż rosyjski więc dawaliśmy radę. Generalnie obsługa była bardzo słaba (teraz wydaje mi się,ze dlatego że wiedziała co się dzieje, a jeszcze liczyła na pieniądze). Ogólnie nastawialiśmy się na wypoczynek, cały czas sobie powtarzaliśmy,że jutro będzie lepiej, więc wyluzujmy. Ostatniego dnia zaczęło brakować piwa, później coli, innych alkoholi itd. Sam proces przenoszenia był absolutnie dziwny. Tzn. my byliśmy w pokoju gdyż nasze dziecko spało i otrzymaliśmy telefon od rezydentki Itaki z pytaniem "gdzie jesteśmy", na to mąż odpowiedział "no jak to gdzie w pokoju", Pani zapytała czy cały czas byliśmy w pokoju czy słyszeliśmy informację przy basenie,ze mamy się natychmiast spakować i opuścić hotel. Mąż nie wiedział o co chodzi więc zszedł porozmawiać. Okazało się,ze hotel zmienia właściciela (nowym jest podobno rosjanin) i mamy 15 minut na wyjście. Osoby które były przy basenie i na plaży wiedziały 2h wcześniej, że mają się spakować, ale Pani rezydentka nie wpadła wcześniej na pomysł obdzwonienia pokoi. Udało nam się szybko spakować, usiedliśmy w autokarze i przesiedzieliśmy tak pewnie ok 1h, usłyszeliśmy od rezydentki, że nie możemy jechać dopóki nie dostanie takiego sygnału. W międzyczasie w hotelu brakowało już nawet wody butelkowanej. Po kolejnych minutach rezydentka przyszła i powiedziała, że właśnie zmienił się właściciel i możemy zostać w hotelu. Ludzie zaczęli dopytywać: co będziemy pić, jeść-skoro wszystkiego brakowało a byliśmy tam z małymi dziećmi. Pani rezydentka poszła po raz kolejny rozmawiać i wróciła z informacją iż przewożą nas do hotelu Paradise Side Beach (niby też 5*). Dodam, iż nie byłam świadkiem ale podobno wcześniej przy barze doszło do jakiejś awantury , "popychania" i przybyły władze z bronią (nie wiem czy to była ichniejsza policja- wiem to tylko z opowieści innych podróżnych). Po przyjeździe do nowego hotelu okazało się,że to piętrowe bungalowy i 5* tureckich stracili w tym roku. Nie będę opisywała tego hotelu gdyż nie o tym powinien być ten wątek. Stan jest taki, że Itaka wiedziała jakie są problemy z hotelem dlatego wycofała oferty, natomiast nie dala nam wyboru czy chcemy w ogóle lecieć. My prawdopodobnie wybralibyśmy inny hotel późniejszym terminie. Prawda jest taka, że Dionis do którego przyjechaliśmy już nie spełniał warunków z zakupionej oferty (nie wspominając o cenie nie współmiernej do tego co zastaliśmy) a co dopiero hotel do którego nas przeniesiono. Osobiście nie zaryzykowałabym wyjazdu do Dionisa w przyszłym roku. A Itaką jestem rozczarowana, jeździmy tylko z tym biurem i nigdy nie mieliśmy do tej pory problemów. Mam nadzieję, że uda się Państwu zmienić hotel i nie będą Państwo narażeni na odbywanie urlopu w miejscu którego państwo nie wybrali.
                                    • Gość: cetemka Re: Dionis resort IP: 194.25.252.* 17.09.13, 14:41
                                      ah81 - pisaliście już jakąś reklamację do itaki???
                                      • Gość: wowo Re: Dionis resort IP: *.finemedia.pl 17.09.13, 17:29
                                        Itaka od początku kombinowała z tym hotelem.My mieliśmy lecieć 22.06.Na szczęście uparłem się nękałem ich telefonami po kilka razy dziennie i pozwolili mi zmienić hotel. Zmieniliśmy na Q premium było zarąbiście .Trzeba się kłócić o swoje postraszyć telewizją to się ugną i pozwolą BEZPŁATNIE zmienić przed wylotem
                                        • Gość: cetemka Re: Dionis resort IP: 194.25.252.* 17.09.13, 17:50
                                          Ja nie miałam żadnych niepokojących wieści przed wylotem....ludzie pisali, że hotel nowy, że niedoróbki ale nic co miałoby wskazywać na taką akcję...
                                        • Gość: basik20 Re: Dionis resort IP: 91.222.126.* 17.09.13, 18:12
                                          My też po wowo zmieniliśmy na Q Premium i to był najwspanialszy pobyt w Turcji. Polecamy hotel w 100%.
                                          • Gość: Asia Re: Dionis resort IP: *.ip.netia.com.pl 18.09.13, 09:15
                                            My tez mieliśmy lecieć do Dionisa 22.06 i zmieniliśmy na Mukarnas (3 hotele za Q Premium). Tez polecam. Hotel czysty, dużo zieleni, miła obsługa.
                                            • sorbud Re: Dionis resort 18.09.13, 10:12
                                              Ja była z rodziną 17.07 dwa tygodnie.Urlop jaki tam przeżyliśmy to była po prostu bajka.Jeżdziliśmy do różnych hoteli 5 gw. ,ale tam był luksus.Bardzo miło wspominam wakacje.Planowałam tam wrócic za rok.Przykre jest,że hotel został sprzedny innemu właścicielowi, ale i tak w zyciu bywa. Znam wiele hoteli gdzie właściciele się zmieniaja np.Pegasos Planet i wiele innych.Hotel Dionis pewnie będzie otwarty na normalnych warunkach ,ale teraz nowy właściciel musi wprwadzic swój harmonogram i swój prządek. .Szkoda tylko,że teraz tak się namieeszało i jest wiele niepewności i złych opinii .Przede wszystkim w kwestii przniesienia ludzi do innych hoteli.Ale to juz organizator za to odpowiada nie hotel.
                                              Moje wakacje w tym hotelu Dionis to RAJ. pozdraiwam.
                                            • sorbud Re: Dionis resort 18.09.13, 10:30
                                              dionis jest całkowicie zamknięty i będzie otwarty z nowym właścicielem i pod nowa nazwa w kwietniu 2014r. Ta informacje dostałam z hotelu w tej chwili.
                                              • Gość: mamka Re: Dionis resort IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.13, 18:58

Po wielkich perturbacjach,udalo nam się wywalczyc inny hotel. Lecimy do Q Premium. Ale jeżeli chodzi o Itake straciliśmy totalnie zaufanie.Najlepsze że wpłacając reszte pieniędzy,a bylo to ok.14 nikt nawet nie pisną ,ze coś jest nie tak. Dlatego jestem bardzo rozczarowana. Już nawet niewiem czy ciesze się z tego urlopu.kobieta z biura kompletnie niekompetentna,próbowala nam wcisnąc bajeczke,że dopiero 13 dostali info,że coś dzieje się zDionizosem. Ale kase brali. Jesteśmy pełni obaw co z tego tak naprawde wyjdzie!POZDRAWIAM-DZIĘKI ZA WSZYSTKIE INFO-NAPRAWDE DZIĘKI WAM,OTWORZYLISMY OCZY;)
                                                • sorbud Re: Dionis resort 18.09.13, 19:40
                                                  To prawda,że dopiero 13.09 dostali info,że zamykają hotel. taka informacje miałam z Dionisa prywatną.
                                                  Walczyli o hiotel do końca,ale niestety nie udało się.Musieli sprzdeać.Samo życie.:(( Również jeżdżę z Itaką i nie zawiodłam się ,a były różne sytuacje w których Itaka stawała na wysoości zadania.Jestem z nich zadowolona. nie ma co martwić się.Q Premium to świetny hotel .cieszyć sie urlopem bo warto.Będzie super..Ludzie troche więcej wiary.Wszystko dobrze się zakończyło to najważniejsze. Pozrawiam .
                                                  • Gość: cetemka Re: Dionis resort IP: 194.25.252.* 19.09.13, 10:53
                                                    To, że itaka dostała info o zamknięciu hotelu dopiero 13 września Dionis jest kompletną bzdurą! Itaka wiedziała o wszystkim 4 września od godz. 14stej !!! No chyba, że rezydentka przeniosła nas do innego hotelu bez wiedzy swojego pracodawcy...no błagam...Rozumiem, że pracownikom zależy na dobrym wizerunku tego biura, ale w tej sytuacji itaka dała ciała! Wiedzieli co się święcia, bo zdjęli wszystkie oferty do hotelu Dionis w ciągu godziny, a teraz rżną głupa przed ludźmi, którzy do Dionisa mają lecieć...
                                                • Gość: basik20 Re: Dionis resort IP: 91.222.126.* 18.09.13, 20:10
                                                  Będziecie bardzo zadowoleni z Q Premium. Nie nastawiaj się że jedynie Dionis miał wysoki standard. Moi znajomi którzy byli w Dionisie zanim my zmieniliśmy powiedzieli po obejrzeniu naszego filmu i zdjęć że bardzo dobrze zrobiliśmy. Najważniejsze teraz to nie nastawiać się negatywnie tylko cieszyc się z urlopu. Ja ci bardzo zazdroszczę że będziesz teraz w miejscu do którego na bank wróce!!!
                                                  • Gość: mamka Re: Dionis resort IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.13, 09:21
                                                    Mam pewność ,że Itaka rzeczywiście wiedziała na początku września,co dzieje się z hotelem.Niedawno wrócili z Turcji znajomi-znajomych,i to co przeżyli jest to właśnie pakowanie w pośpiechu ,bo muszą opuścic hotel. Jedyne z czego się cieszę to fakt,że udalo nam się przed wyjazdem zweryfikować umowę-podpisać nową-z wszystkimi możliwymi i zabezpieczającymi nas punktami. POZDRAWIAM I ŻYCZCIE NAM UDANEGO I SPOKOJNEGO URLOPU:)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka