Dodaj do ulubionych

Hotel Eftalia Splash

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.04.13, 09:44
Witam, wybieram się do tego hotelu i mam pytanie czy ktoś może ma informacje odnośnie stanu prac budowlanych, zdjęcia, linki, cokolwiek ;)

Jestem spokojna o otwarcie (jadę w połowie lipca), ale ciekawość jest silniejsza - jak hotel wygląda w realu a nie na komputerowych aranżacjach.

Jeśli ktoś ma jakieś informacje niech się podzieli :)
Obserwuj wątek
    • Gość: mad1976 Re: Hotel Eftalia Splash IP: *.run.pl 05.04.13, 11:47
      My też jedziemy do tego hotelu 31 lipca więc jesteśmy raczej pewni, że będzie wszystko działało ale musimy wybrać się do biura TUI może mają już jakieś fotki, przecież pierwsze osoby jadą już pod koniec kwietnia więc hotel musi być już skończony.
      • kalka26 Re: Hotel Eftalia Splash 05.04.13, 22:23
        Witajcie
        Razem z rodziną lecimy 26 czerwca z Wezyra :) Na fb jest założona grupa dotycząca tego hotelu. Można się do niej dopisać. Są fotki z budowy tego hotelu, najświeższe :) Mam nadzieje, że wszystko zdążą wybudować.
        Pozdrawiam
        • Gość: ANN Re: Hotel Eftalia Splash IP: *.net.pulawy.pl 10.04.13, 16:11
          Serdeczne dzięki za informację
          O to że hotel gotowy będzie na czas jestem pewna - 2 lata temu jechaliśmy na "otwarcie" Eftalii Aqua - otwierali ją też pod koniec kwietnia a my mieliśmy pobyt na koniec czerwca - wszystko było super, wykończone, zorganiozowane - dziś widać jak wielkim zainteresowaniem cieszy się ten hotel - wogóle cała sieć eftalia.

Jestem pewna że tym razem się nie zawiodę - jak coś znajdziecie ciekawego odnośnie hotelu - wrzucajcie
          Pozdrawiam
          • Gość: Antala Re: Hotel Eftalia Splash IP: *.cable-modem.tkk.net.pl 10.04.13, 16:43
            Jak jesteś pewna, to właściwie o co pytasz? Po co Ci dziennik budowy...:)
            • Gość: ANN Re: Hotel Eftalia Splash IP: *.net.pulawy.pl 10.04.13, 16:47
              Nie rozumiem uszczypliwości....
              Jeśli nie masz nic w tym temacie do powiedzenia to ..... po co piszesz?
              • Gość: antala Re: Hotel Eftalia Splash IP: *.cable-modem.tkk.net.pl 10.04.13, 17:45
                a co można powiedzieć, jak wczasy masz wykupione, spokojna jesteś o hotel? Przeciez wszystko jasne. :) tak czy tak - jedziesz. :)
              • Gość: antala Re: Hotel Eftalia Splash IP: *.cable-modem.tkk.net.pl 10.04.13, 17:48
                Ja tez lecę w lipcu, hotel wybrałam, więc już teraz opinie mnie nie interesują. Klamka zapadła.
          • Gość: PF Re: Hotel Eftalia Splash IP: 146.81.200.* 30.04.13, 14:47
            No niestety tym razem wtopa... hotel nie otwarty a ja w sobotę mam wylot...
            pewnie skończy się na innym hotelu Eftalia
    • Gość: Hanna Re: Hotel Eftalia Splash IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.13, 19:03
      Witam,zdjęcia z hotelu są na facebooku,jest tam otwarta grupa Eftalia Splash,odbiegają od aranżacji,ale hotel wygląda elegancko i zostanie otwarty 4 maja,ja lecę tam 11,pozdrawiam.
    • Gość: Marek Re: Hotel Eftalia Splash IP: *.ip.netia.com.pl 08.05.13, 07:50
      Ja tez lece w lipcu .
      Zapraszam do obejrzenia hotelu na facebooku:
      www.facebook.com/groups/413920375352860/
      • Gość: NUSZKA.2 Re: Hotel Eftalia Splash IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.05.13, 13:56
        a CZY KTOŚ JUŻ WRÓCIŁ Z TEGO HOTELU??? CZEKAMY NA WIEŚCI
        • Gość: ANN Re: Hotel Eftalia Splash IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.05.13, 10:13
          Według tego co piszą na FB to otwarcie dzisiaj
          TUI wysyła swoich gości 11 maja więc jest szansa na nowe informacje
          • Gość: natalka Re: Hotel Eftalia Splash IP: *.play-internet.pl 10.05.13, 21:48
            Wróciłam wczoraj z Eftalia Aqu, przechodziłam koło Eftalii Splash jakieś 4 dni temu, i powiem szczerze iż jestem w szoku widząc opinie iż mają tam przyjechać turyści już 11 maja, koło hotelu jest jescze plac budowy, tylko budynek stoi ale widać,że jeszcze nie dokończony. Chyba, że w Turcji prace budowlane postępują błyskawicznie.
            pozdrawiam
            • Gość: ANN Re: Hotel Eftalia Splash IP: *.net.pulawy.pl 11.05.13, 13:12
              Na Facebooku wstawili zdjęcie że są gotowi na powitanie gości
              Może porządkami wokół hotelu zajmą się po otwarciu
              Inne zdjęcia zamieszczone na tym profilu też sugerują że wszystko jest ok
              tu link do zdjęcia obsługi recepcji
              www.facebook.com/photo.php?fbid=125096824355625&set=o.413920375352860&type=1&relevant_count=1&ref=nf
              • Gość: natalka Re: Hotel Eftalia Splash IP: *.play-internet.pl 11.05.13, 17:22
                Może i wśrodku są otwarci, ale z zewnątrz nieciekawie hotel wygląda jak i okolica. Jest to oczywiście moja opinia, może niektórzy będą zadowoleni, ja nie chciałabym tam jak narazie wypoczywać.
                • Gość: ANN Re: Hotel Eftalia Splash IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.05.13, 07:57
                  Witam,
                  napisałaś że wróciłaś z eftalii Aqua - proszę powiedz jak wygląda plaża - ja byłam w tym hotelu 2 lata temu jak się otwierał - i niestety plaża była tragiczna tzn leżaki, bar i infrastruktura oki ale wodorostów niesamowita ilość w wodzie i na plaży.

Pozdrawiam
                  • Gość: natalka Re: Hotel Eftalia Splash IP: *.play-internet.pl 13.05.13, 21:20
                    plaża bardzo średnia, leżaki bar przy plaży jak najbardziej może być,ale czystość w pobliżu i wygląd bardzo przeciętny.Hotel w miarę ok, jedzenie na duży plus, choć hotel powiem szczerze nie powolił mnie na kolana:) Chodzi raczej o otoczenie, to samo jesli chodzi o się Eftalie Splasch, nie ma tam atmosfery odpowiedniej, Eftalia spash budynek główny jeszcze wiekszy niż Aqua, wygląd betonowy. W zeszłym roku byłam w Kipriotis Village na Kosie i jak dla mnie pobyt o 100% lepszy, jedynie kuchnia w Eftalii na plus:)
                    • Gość: ANN Re: Hotel Eftalia Splash IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.05.13, 11:14
                      Witaj,
                      zależy kto na co się nastawia, a co gorsze i tak mimo że wydaje man się że wybór nasz tym razem jest trafiony w 10-ke to i tak każdy hotel będzie miał wady i zalety. Jedziemy 5-ty raz do Turcji. Poprzednie hotele, w których byliśmy również miały coś za coś. Jak była cudowna plaża, rewelacyjna inrastruktura basenowo - aquaparkowa to okazywało się że jest kiepska obsługa. Jak miesiliśmy przepiękny olbrzymi ogród i fantastyczne położenie hotelu to plaża kamienista i żwirowa. Innym razem świetne jedzenie ale gwar, ciasno, kolejki, plaża kiepska ale za to jakie zjeżdżalnie. Trzeba liczyć się z tym, że jeżeli hotel ma w ofercie aquapark to dlatego aby zrekompensować turystom np brak bezpośredniego dostępu do morza, czy kiepskie widoki za oknem :) Jeśli jest dużo zjeżdżalni to wiadomo że większość gości to rodziny z dziećmi i spodziewać się można gwaru i ciasnoty i odpowiednia atmosfera gdzieś w tym wszystkim ginie :)
                      Nie wiem czy Natalio byłaś w Egipcie - po pobycie w tym kraju naprawdę Turcja staje w lepszym świetle :)
                      W Grecji nie byłam, ale domyślam się że jako kraj bardziej europejski od Turcji może oferować gościom atrakcje na innym poziomie. (niestety ceny hoteli ze zjeżdżalniami w Gracji były duuużo wyższe niż w Turcji - szczególnie w okresie wakacyjnym).
                      Wybrałam Eftalię Splash ze względu na dzieci bo baseny i atrakcje to dla nich podstawa, a drugorzędną rzeczą była okolica. Wiem że jedzenie będzie pyszne bo byliśmy w Eftalii Aqua i było na wysokim poziomie. Fakt że hotel jest nowy a nie "przechodzony" też miał duże znaczenie. I to jest właśnie to coś za coś.

• Gość: natalka Re: Hotel Eftalia Splash IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.13, 13:33
                        Dokładnie zawsze coś za coś:) Zawsze jak już się jest na miejscu widzi się zalety innych miejsc:) Byłam pierwszy raz w Turcji, może jeszcze wrócę, nie było najgorzej,ale każdy ma swoje ulubiobione miejsca, a ja osobiście chyba preferuję wyspy:)))) ze względu na widoki, jeśli Turcja to następnym razem część Egejska. Życzę udanego pobytu i mam nadzieję, że wszystko będzie ok z hotelem i będzie funkcjonował należycie
                        pozdrawiam
        • Gość: sit Re: Hotel Eftalia Splash IP: *.kalisz.mm.pl 26.05.13, 08:42
          Wczoraj wróciłem z Eftalia Splash pobyt od 18 do 25 maj wszystko super hotel działa w 100%.
          • kalka26 Re: Hotel Eftalia Splash 30.05.13, 18:13
            Możesz napisać coś więcej, jak jedzenie i z jakiego biura leciałeś ?
            Ja lecę 26.06. - 10.07. z Wezyra
    • Gość: Antoni Re: Hotel Eftalia Splash IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.06.13, 14:01
      Wróciliśmy 8.06.13 z tego hotelu.Gorąco polecam ,jak na 4 gwiazdki jest lepszy
      jak wiele 5 gwiazdkowych hoteli w Turcji.Hotel działa na 100% ,obsługa ,jedzenie,
      animacje bardzo dobre.W hotelu było wiele narodowości , w tym też Rosjanie
      ale tylko około 10-15%, przez co nie odczuwa się tego za bardzo.
      Zauważyłem dużą dbałość o czystość w restauracji i na terenie obiektu.
      W hotelu dużo rodzin z dziećmi , nie polecam więc dla osób szukających
      rozrywki nocnej.
      • kalka26 Re: Hotel Eftalia Splash 12.06.13, 21:14
        A możesz napisać więcej szczegółów?
        Ile jest restauracji, barów, można porozumieć się po angielsku? Jak jest z sejfem? Na jakie wycieczki warto się wybrać?
        • Gość: antoni Re: Hotel Eftalia Splash IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.06.13, 15:35
          Restauracja jedna duża ,drink bary w sumie cztery, bary 2 jeden przy
          plaży drugi przy basenach.Jeżeli chodzi o wycieczki to przez rezydenta
          lub 200 m od hotelu jest małe centrum handlowe i tam jest tureckie
          biuro gdzie trochę mówią po polsku.
          • Gość: Dora Re: Hotel Eftalia Splash IP: *.bb.online.no 30.06.13, 23:16
            Dzis wrucilismy z tego hotelu jest rewelacyjny strasznie mila obsluga zjezdzalnie pyszne jedzenie w ogromnych ilosciach , naprawde polecam !!
            • Gość: nuszka.2 Re: Hotel Eftalia Splash IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.08.13, 10:28
              Witam
              Mam pytanie do osób które wylatywały do tego hotelu w nocy. My mamy wylot o 02.15 w nocy,więc na miejscu będziemy koło 9,00 rano. Czy leciały już jakieś osoby o takiej godzinie??? Jak to jest z pokojem, dostaniemy od razu??? Jeśli nie to czy jest problem,żeby korzystać już basenów, restauracji??? Coś obiło mi się o uszy,że są tam opaski na rękę,więc zastanawiam się czy od razu je dostaniemy??? Lecimy z małymi dziećmi i chciałabym wiedzieć na co się nastawić.
              Bardzo proszę o jakieś info
              • zmarekz2 Re: Hotel Eftalia Splash 28.01.14, 12:37
                Witam
                A jak wygląda sytuacja w tym hotelu z dobą hotelową ? Co jeśli przylatuje wcześnie rano lub wylatuję późno wieczorem ? Dadzą mi wcześnie a później zostawią mi opaski bym mógł jeszcze np. zjeść ?
          • Gość: gość Re: Hotel Eftalia Splash IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.08.13, 10:31
            Panie Antoni piszę pan,że jest małe centrum handlowe. Co można tam kupić??? Czy trudno jest się dostać do centrum Alanyi??
            • marzena02 Re: Hotel Eftalia Splash 26.01.14, 14:43
              Jedziemy od 25.06 do 05.07 czy jest duży upał ?
              • anna.b Do marzena02 26.01.14, 18:08
                Z jakim biurem lecicie? My tez szukamy fajnego hotelu w Turcji. Planujemy w drugiej polowie lipca, z 2 dzieci.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka