Dodaj do ulubionych

1+1 szukam do 2+1

IP: *.in.net.pl 11.04.13, 20:28
Witam
Planuje ktoś urlop w lipcu 13-30 w Turcji w opcji 1+1 (dziecko). Ponieważ moje dziecko już dorosłe i nie ma zniżek ,chciałbym znaleźć rodzinę 1+1 i zrobić na 2+1. My będziemy mieć taniej ,nie musimy wykupywać opcji dla singla ,także pozostałe osoby będą miały taniej .jak wiadomo 1+1 jest drogą opcją ,prawie jak dwójka dorosłych.Najlepiej z małopolski
Obserwuj wątek
    • Gość: Sylwia Re: 1+1 szukam do 2+1 IP: *.dynamic.chello.pl 11.04.13, 20:48
      Ja sama wyjeżdżam z dzieckiem (sama je wychowuję) i od kilku lat wyjeżdżamy z TUI, bo oni mają duży wybór ofert właśnie 1+1, gdzie dziecko płaci stałą cenę (tak jak przy 2 osobach dorosłych), więc nie zawsze za dziecko trzeba płacić jak za osobę dorosłą. W tym roku np. jedziemy do bardzo dobrego hotelu Gypsophila Holiday Village z all inclusive i moja prawie 7 letnia córka płaci za pobyt 1219 zł.
      Ale nie bardzo rozumiem o co chodzi z tym wykupywaniem opcji dla sigla, bo jak jedziesz z synem to co najmniej 2 osoby, a jak jeszcze z mężem to razem 3 osoby, więc możecie wykupić pokój 2 osobowy z dostawką dla 3 osób (wtedy ta 3 osoba najczęściej płaci trochę taniej).
      • Gość: blady Re: 1+1 szukam do 2+1 IP: *.in.net.pl 11.04.13, 20:54
        Wyjeżdżamy z synem 10lat (2+1) i pozostaje córka 16 lat. Opcja 3+1 nie wszystkie hotele mają taką opcję a i cena niewiele odbiega od 4 osób dorosłych. Proszę sprawdzić jak cena byłaby u Pani przy opcji 2+1 - odejmując cenę dorosłego powinno zostać taniej . Podała Pani cenę dziecka ,a jaka cena dorosłego w tej opcji?
        • Gość: Sylwia Re: 1+1 szukam do 2+1 IP: *.dynamic.chello.pl 11.04.13, 21:47
          Cena za osobę dorosłą w pokoju 2+1 jest trochę niższa w tym hotelu, ale akurat ja nie jestem zainteresowana tą propozycją, bo już dawno mam zrobioną rezerwację.
          Myślę, że w pokoju rodzinnym 2+2 pani syn zawsze będzie miał zniżkę dla dziecka, więc na pewno będzie to taniej niż za 4 dorosłe osoby, ale może uda się pani kogoś znaleźć w tym układzie 1+1.
      • Gość: max Re: 1+1 szukam do 2+1 IP: 88.220.49.* 25.04.13, 11:16
        To bardzo dobry hotel wybrałaś! Byliśmy w tamtym roku i było super! Udanego wypoczynku!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka