Dodaj do ulubionych

Caprice beach

21.03.14, 20:59
Proszę o opinie, bo są wszędzie bardzo stare.
Obserwuj wątek
    • tosia-7 Re: Caprice beach 01.04.14, 17:53
      Może jednak ktoś był?
      • Gość: gosc Re: Caprice beach IP: *.dynamic.chello.pl 01.04.14, 19:42
        pl.tripadvisor.com/Hotel_Review-g298033-d507804-Reviews-Caprice_Beach-Marmaris_Mugla_Province_Turkish_Aegean_Coast.html
        masz opinie z 2012 roku

Nam w Itace go odradzono
        • tosia-7 Re: Caprice beach 02.04.14, 19:47
          Dziękuję za informacje, ale jakoś intuicja mi podpowiadała,że będzie kiepski i dałam sobie z nim spokój.
    • Gość: kejtnika Re: Caprice beach IP: *.31.187.12.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 16.06.14, 21:08
      Proszę o opinie o hotelu. Caprise beach Marmaris
    • robertgoryczka Re: Caprice beach 19.09.15, 18:54
      Hotel zaspakaja tylko podstawowe potrzeby w zakresie wyżywienia i zakwaterowania, żadnych fajerwerków.Brak animacji, ładny Kinder room ,na stołówce wszystko dosmażone(nie spalone)ryby i kebab bez limitu ,nie brakuję sztućców,dużo sprawnych sprzątaczy stołów.Itaka reklamuje go ,,piaszczysta plaża ,,?kłamstwo ?żwirowa. ,,Stylowy hotel-bez stylowy!.,,Ukośny widok na morze ,,ma tylko budynek główny.Z resztą obie wewnętrzne strony mają widok na duży basen 1,6m, najgorszy widok ma budynek caprice family, bo na asfaltową zadrzewioną ciemną drogę.Wymieniłem ten pokój bezkosztowo na także podwójny z widokiem na morze ,lecz między morzem a zjeżdżalniami widziałem jak kwitnie wiejsko ?cygańskie,koczownicze gospodarstwo właścicieli baru/knajpy funkcjonującej przy promenadzie. Druga strona budynku głównego ma widok na pustynną, nie zagospodarowaną parcele, a na drugim planie hotel Casa de Maris i jego baseny,bądź na tureckie gospodarstwo ze słynnym pianiem koguta.Szczęściarze posiadają widok na plaże około 3km w stronę centrum.Ciekawostką są pokoje na dachu budynku głównego mają kształt dużego namiotu/poddasza adaptowanego z lat 80 z łazienką i ubikacją ,lokują tam dwie osoby.Pokoje rodzinne w budynku caprice family posiadają dwie izby ,lecz drugi pokój nie posiada klimatyzacji ,dlatego temperatura w nocy wynosi ponad 30 stopni ,a w dzień ponad 40.Jeżeli wiek dzieci pozwala na to to proponuję wziąć dwie dwójki nawet jeżeli miał być to namiot/ poddasze.Obrzydliwa woda do picia dostępna tylko w dzień,w pool barze ,18,9 l na noc zabierają.Przy przyjeżdzie przysługuje butelka 1,5 l.O dwukrotnym braku wody w kranach recepcje informować muszą wczasowicze.Hotel podpisał pakt z Itaką więc jest tam 30-40% Polaków i 30% Rosjan, reszta to Turkowie i inne narody.Grają polskie disco-polo, i rosyjskie .Do oryginalnej butelki whiskey dolewają wodę w stosunku 1:4 i do tego kostki lodu,piwo bez gazu w literatce o,25l/na basen w kubku do mycia zębów lub jednorazówce.Hotel posiada bardzo dobrą lokalizację, w lewą stronę 4 kilometry do centrum promenadą i w drugą strone 4 km do Icmeler lub parę metrów do ulicy skąd odjeżdżają busy co chwile,w obie strony . Cisza i spokój żadnych samochodów.Ochrona od plaży i wejścia 24/h.Sprzątają bardzo dobrze.Mój film jest na you yube ,Facebooku ,i zdjęcia na Google Earth.Robert Goryczka mówi jak jest Lubin

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka