Gość: moni_la IP: *.96.230.120.tvksmp.pl 14.06.14, 19:34 Mam prośbę o inf. do osób które wróciły z wakacji w Turcji:) jaki jest przelicznik w kantorze _ile dostanę lirów za 1usd i za 1euro Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: maxik Re: Przelicznik waluty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.14, 09:11 1 euro=2,8 tl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alanya Re: Przelicznik waluty IP: 31.223.50.* 15.06.14, 12:44 Hej. witam serdecznie. oferuje swoja pomoc turystom przebywajacym w Mahmuthlar, Alanyi, Konakli, Avsallar, Incekum, Okurcallar, Side oraz Manavgat. Mieszkam na stale w Turcji i BEZPLATNIE angazuje sie w pobyt turystow w tych okolicach. Osoby szukajace wsparcia w sprawie zakupow, tanich wycieczek i in prosze o kontakt. pozdrawiam 1 dolar= 2,07 liry 1 euro= 2,80 liry Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Żaneta Re: Przelicznik waluty IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 10.07.15, 21:57 Witam Wybieram się po raz pierwszy do Turcji. Zależało by mi na kupnie tamtejszej karty do telefonu z której mogłabym dzwonić tanio do Polski,gdyż nasi operatorzy maja straszne ceny, Jak mogę tego dokonać najłatwiej dla mnie Interesuje mnie również jakie są opłaty gdy bedę płacić kartą pozdrawiam Żaneta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Joanna Re: Przelicznik waluty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.15, 05:59 Ceny tureckie są jeszcze wyższe. Tanio to jest z budki tureckiej na numer domowy, nie komórkowy w Polsce, ale że tak nie mam do kogo dzwonić, to korzystam z innego wynalazku. Puszczam sygnał i z Polski oddzwaniają do mnie, na kartę PLAY- płacę wówczas 1 Pln za odebraną minutę, a nie 4, jak w innych sieciach. A na dłuższe pogadanie to SKYPE w hotelu ( bo internet jeszcze droższy) lub Viber. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jbobow1984 Re: Przelicznik waluty IP: *.play-internet.pl 15.06.14, 16:27 Czyli co bardziej opłaca się USD niż EUR? Do tej pory wszyscy znajomi co byli w Turcji mówili źe EUR zdecydowanie lepiej wygląda w przeliczejiu na LT? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Przelicznik waluty IP: 94.141.158.* 15.06.14, 17:13 Przelicz sobie <TO SAMO> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ann Re: Przelicznik waluty IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.07.15, 09:47 a dolary jaki mają kurs? Odpowiedz Link Zgłoś