Dodaj do ulubionych

Przelicznik waluty

IP: *.96.230.120.tvksmp.pl 14.06.14, 19:34
Mam prośbę o inf. do osób które wróciły z wakacji w Turcji:)
jaki jest przelicznik w kantorze _ile dostanę lirów za 1usd i za 1euro
Obserwuj wątek
    • Gość: maxik Re: Przelicznik waluty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.14, 09:11
      1 euro=2,8 tl
    • Gość: Alanya Re: Przelicznik waluty IP: 31.223.50.* 15.06.14, 12:44
      Hej. witam serdecznie. oferuje swoja pomoc turystom przebywajacym w Mahmuthlar, Alanyi, Konakli, Avsallar, Incekum, Okurcallar, Side oraz Manavgat. Mieszkam na stale w Turcji i BEZPLATNIE angazuje sie w pobyt turystow w tych okolicach. Osoby szukajace wsparcia w sprawie zakupow, tanich wycieczek i in prosze o kontakt. pozdrawiam
      1 dolar= 2,07 liry
      1 euro= 2,80 liry
      • Gość: Żaneta Re: Przelicznik waluty IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 10.07.15, 21:57
        Witam
        Wybieram się po raz pierwszy do Turcji.
        Zależało by mi na kupnie tamtejszej karty do telefonu z której mogłabym dzwonić tanio do Polski,gdyż nasi operatorzy maja straszne ceny,
        Jak mogę tego dokonać najłatwiej dla mnie
        Interesuje mnie również jakie są opłaty gdy bedę płacić kartą
        pozdrawiam
        Żaneta
        • Gość: Joanna Re: Przelicznik waluty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.15, 05:59
          Ceny tureckie są jeszcze wyższe. Tanio to jest z budki tureckiej na numer domowy, nie komórkowy w Polsce, ale że tak nie mam do kogo dzwonić, to korzystam z innego wynalazku. Puszczam sygnał i z Polski oddzwaniają do mnie, na kartę PLAY- płacę wówczas 1 Pln za odebraną minutę, a nie 4, jak w innych sieciach. A na dłuższe pogadanie to SKYPE w hotelu ( bo internet jeszcze droższy) lub Viber.
    • Gość: jbobow1984 Re: Przelicznik waluty IP: *.play-internet.pl 15.06.14, 16:27
      Czyli co bardziej opłaca się USD niż EUR? Do tej pory wszyscy znajomi co byli w Turcji mówili źe EUR zdecydowanie lepiej wygląda w przeliczejiu na LT?
      • Gość: ja Re: Przelicznik waluty IP: 94.141.158.* 15.06.14, 17:13
        Przelicz sobie <TO SAMO>
    • kolberger Re: Przelicznik waluty 11.07.15, 00:31
      Antalya 1 Euro-2,98 TRY
      • Gość: ann Re: Przelicznik waluty IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.07.15, 09:47
        a dolary jaki mają kurs?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka