Gość: gość IP: *.compower.pl 01.09.04, 20:09 Wybieramy się do Alani na urlop.Czy opłaca się kupić skórzaną kurteczkę, i za ile, jakiej są jakości. Pomóżcie, bo nie chce wtopić Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: SYSIA Re: skóry z Turcji IP: *.lodz.mm.pl 01.09.04, 23:03 Ja przywiozłam sobie krótką kurtkę z tzw jedwabnej skóry(bardzo mieciuteńka- POPROSTU SUPER!!!) za 580zł w przeliczeniu na złotówki. Cena wywoławcza wynosiła 780$ a zeszła na 160$.W galerii centrum w Ochniku identyczna jakościowo skóra i podobny model kosztuje...1800zł, więc chyba sieopłaca.Jeśli nie jest dla Ciebie istotna miękkość skóry to możesz kupić dużo taniej, a jeśli masz rozmiar do 40 to jest dużo przecen posezonowych i za naprawdę niewielką kasę można się ubrać w skórzane fatałaszki;)Pozdrawiam i miłego wypoczynku - Turcja jest przecudowna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuzka Re: skóry z Turcji IP: 10.40.68.* 02.09.04, 11:53 Ja z Maramris przywiozłam białą krótkakurteczke na wiosne i jesień z mięciutkiej skórki (super) wytargowąłam ja za 115 dolarów z 320 euro wiec mnie sie opłacało. Odpowiedz Link Zgłoś
kraxa mozna tez zrobic sobie cos na miare 28.02.05, 15:46 skórzane spodnie za 130 euro, szyte z wybranej skóry i w wybranym fasonie Odpowiedz Link Zgłoś
ayca Re: skóry z Turcji 03.03.05, 19:16 Jeżeli sie dobrze potargujesz to mozna kupić naprawde super skórkę za grosze!!! Ja w Efezie kupiłam płaszczyk z jedwabnej skóry za 90$ cena wywoławcza wynosiła az 588euro!!!!! Moze to brzmi dziwnie ale naprawde po długim targowaniu (przydają się podstawy tureckiego-to robi na sprzedawcach wrażenie!!!) udało mi się stargować poniżej kosztów produkcji:) wszystko jest możliwe:)życze powodzenia!!! Odpowiedz Link Zgłoś