krejzimama 18.09.14, 11:36 Był ktoś? Czy hotel jest warty polecenia i daje faktycznie jakość adekwatną do wysokiej ceny? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
seatac Re: Maxx Belek 18.09.14, 13:53 Wystarczy, że spojrzysz na ranking tych, którzy jeżdżą do hoteli z tej półki cenowej i poczytasz opinie: www.tripadvisor.com/Hotels-g312725-Belek_Turkish_Mediterranean_Coast-Hotels.html Konsekwencją wysokiej ceny jest odpoczynek od słuchania przekleństw w naszym rodzimym języku. Wart swej ceny, szczególnie po sezonie, gdy jest taniej, a pogoda nie jest priorytetem. Wydrukuj sobie kupony do restauracji a'la carte ze strony tripadvisor. Obsługa potrafi docenić gości, którzy zadają sobie trud poczytania o miejscu, do którego się udają. Bon Voyage. T. Odpowiedz Link Zgłoś
seatac Re: Maxx Belek 20.09.14, 09:56 Nie do końca rozumiem pytanie, ale spróbuję odpowiedzieć: Nie pytałem obsługi o statystykę gości, ale około 80% stanowią goście rosyjskojęzyczni o raczej nieeuropejskich rysach twarzy. W ciągu dwóch tygodni nie widzieliśmy nikogo nietrzeźwego, natomiast dzieci sąsiadów ze wschodu mają zdecydowanie dużo swobody. W tym hotelu wszystko musi być naj - możesz się spodziewać wielu niespodzianek. Pozdrawiam. T. Odpowiedz Link Zgłoś
krejzimama Re: Maxx Belek 20.09.14, 19:36 Dziekuje za odpowiedz. Przepraszam za pytanie ktore faktycznie brzmialo jak belkot. Odpowiedz Link Zgłoś
istambul.przewodnik Re: Maxx Belek 20.09.14, 16:58 Witam, Jeśli ktoś nie zna języka angielskiego lub boi się wyruszyć do kilkunastomilionowego miasta po raz pierwszy to służę pomocą na miejscu. Pomagam w zakupie biletów lotniczych, rezerwacji i sprawdzeniu hotelu/hostelu, wynajmie samochodu, przygotowaniu przed wylotem z kraju itp. Zadbam aby każda osoba korzystająca z moich usług mogła na miejscu spróbować wszystkiego co oferuje prawdziwa Turcja, a nie jej turystyczny zamiennik. Napisz czego oczekujesz od swojego wyjazdu, a ja postaram się zaplanować go w taki sposób aby sprostał twoim oczekiwaniom. Na życzenie mogę zorganizować również luksusową wersję zwiedzania. Kończę studia w Istambule a pomoc turystyczna pozwala mi na częściowe pokrycie kosztów. W związku z tym mogę poświęcić całe Soboty, Niedziele,Poniedziałki oraz resztę dni tygodnia od godziny 13:00. Zapraszam do kontaktu: Istambul.przewodnik@gmail.com P.S. Pomagam również w nieturystycznych zakupach oraz imporcie do polski. P.S. 2 Chętnie pomogę i odpowiem na krótkie pytania ? oczywiście bezpłatnie. Odpowiedz Link Zgłoś