Dodaj do ulubionych

La Blanche Resor&Spa

IP: 176.105.133.* 26.10.14, 12:45
Jak na razie ten hotel wygrywa w corocznej akcji "Gdzie pojedziem"
Dlaczego akurat ten hotel, bo nie jest na zadupiu, bo ma wielki basen, bo jest dobre jedzenie.
Z tego co widzę to plaża nie jest najszersza, ale my bardziej wolimy z młodym człowiekiem pluskać się w basenie, a plaża to tylko dodatek. Wakacje lubimy spędzać w atmosferze słodkiego leniwstwa w prażącym słońcu, z książką i drinkiem.

Czy ktoś z Was podzieli się opinią na temat tego hotelu?
Obserwuj wątek
    • max3131 Re: La Blanche Resor&Spa 26.10.14, 14:14
      My z zona tez zastanawiamy sie nad tym hotelem.Ma bardzo dobre opinie i na zdjeciach wyglada ok.Zastanawiamy sie tez nad Utopia World Hotel i Hotel Club Magic Life Sarigerme Imperial.Wszystkie trzy maja bardzo dobre opinie.
    • sheeri Re: La Blanche Resor&Spa 26.10.14, 15:30
      Ja już zarezerwowałam ten hotel na I połowę lipca, już kilka razy się do niego przymierzałam, i w końcu tam jedziemy
      • Gość: wagowy Re: La Blanche Resor&Spa IP: 176.105.133.* 26.10.14, 15:40
        Z jakiego biura?
        • sheeri Re: La Blanche Resor&Spa 26.10.14, 19:35
          z TUI, my zawsze z nimi jeździmy
          • Gość: wagowy Re: La Blanche Resor&Spa IP: 176.105.133.* 26.10.14, 19:37
            Podjęlismy decyzje. Jedziemy tam.
            W czwartek zrobimy rezerwacje.
            • Gość: piotr Re: La Blanche Resor&Spa IP: *.play-internet.pl 27.10.14, 14:05
              jedziemy do niego 2 lipca 2+1 2tyg
              • zozolica Re: La Blanche Resor&Spa 01.11.14, 10:28
                Moja rodzinka też spędzi tam przyszłoroczne wakacje. Mam nadzieję, że to dobry wybór. Opinie są super. Już trzy razy wypoczywaliśmy w Turcji, jednak zawsze na Riwierze, tym razem pierwszy raz Turcja Egejska. Wierzę, że standard hoteli na Riwiere i Wybrzeżu Egejskim jest porównywalny i tym razem rówńież się nie zawiedziemy. Wylot z Gdańska 2 lipca, 3 + 1. Pozdrawiam ewentualnych współtowarzyszy :-)
                • Gość: Wagowy Re: La Blanche Resor&Spa IP: 176.105.133.* 01.11.14, 18:21
                  Heh,
                  Czy tam są jeszcze miejsca?
                  Lecimy 2.07 z Warszawy:)
                  • Gość: piotr Re: La Blanche Resor&Spa IP: *.play-internet.pl 04.11.14, 10:20
                    Lecimy 2 lipca z Katowic, super i pozdrawiamy
                    • garbus15 Re: La Blanche Resor&Spa 04.11.14, 15:52
                      2 lipca Kraków 2+1
                      • Gość: Zozolica Re: La Blanche Resor&Spa IP: *.gdynia.mm.pl 04.11.14, 19:15
                        Cała Polska leci do La Blanche 2 lipca :-) Może jakoś się rozpoznany :-)
                        • Gość: moni_la Re: La Blanche Resor&Spa IP: 185.48.168.* 04.11.14, 23:18
                          Jesli tylko macie możliwiośc tam pojechać to jest to miejsce gdzie każdy chciałby wypocząc.Cudowna plaza z białym piaskiem,czyściutko.Piękny ogromny hotel,przyjazna obsługa i super jedzenie. Trochę daleko do centrum ale spokojnie promenadą 20min.Polecam,wypoczynek był cudowny.
                        • garbus15 Re: La Blanche Resor&Spa 05.11.14, 14:37
                          Brzdące zrobią to za nas :-)
                          • g.grzegorz1 Re: La Blanche Resor&Spa 22.11.14, 13:50
                            ja planuję pobyt od 25.06.15 rodzinka 2+1, zarezerwuję Wam leżaki od 02.07 ;-)
                            • Gość: wagowy Re: La Blanche Resor&Spa IP: 176.105.133.* 22.11.14, 17:36
                              Trzymaj! Jak patrzę za okno to tym bardziej chcę by szybciej upływały dni do wyjazdu.
                              • Gość: piotr Re: La Blanche Resor&Spa IP: *.play-internet.pl 24.11.14, 10:56
                                zleci, jak wszystko
                                • g.grzegorz1 Re: La Blanche Resor&Spa 24.11.14, 18:20
                                  wycieczka kupiona, zatem teraz już nie planuję tylko będąc tam od 25.06 do 9.07 będę trzymał leżaki od rana 2.07 dla wagowego ;-)
                                  • Gość: piotr Re: La Blanche Resor&Spa IP: *.play-internet.pl 24.11.14, 20:41
                                    Ja tez od 2ego, pozdrawiamy
                                  • garbus15 Re: La Blanche Resor&Spa 25.11.14, 11:18
                                    Proszę zorganizować 2.07 wieczór Polski z bigosem i czyściochą ;)
                                    • g.grzegorz1 Re: La Blanche Resor&Spa 25.11.14, 17:58
                                      jak Krakus z Krakusem na pewno znajdziemy się w barze przy czystej, ale o bigos będzie trudno jak nic ;-)
                                      • garbus15 Re: La Blanche Resor&Spa 25.11.14, 18:24
                                        Ja tam panie spod Krakowa- z Okocimia
                                        • g.grzegorz1 Re: La Blanche Resor&Spa 25.11.14, 18:50
                                          Okocim też lubię ;-), najbardziej mocne
                                          • garbus15 Re: La Blanche Resor&Spa 25.11.14, 20:19
                                            Mocne za leżaczek ?
                                            • g.grzegorz1 Re: La Blanche Resor&Spa 25.11.14, 21:22
                                              załatwione, wezmę więcej ręczników z kraka
                                              • garbus15 Re: La Blanche Resor&Spa 26.11.14, 11:20
                                                Grzegorz z Grzegorzem drinkują nad morzem ;)
                                                • g.grzegorz1 Re: La Blanche Resor&Spa 26.11.14, 18:20
                                                  to możemy wprowadzić w czyn już od 2.07 Grzegorzu

...............................................................................................................
                                                  wszystkie Grześki to fajne chłopaki
                                                  ( po małej zmianie też brzmi ok, a Ryśki się nie obrażą bo przecież są fajni)
                                                  • garbus15 Re: La Blanche Resor&Spa 26.11.14, 18:35
                                                    Co prawda na drugie ale zawsze ;)
                                                  • g.grzegorz1 Re: La Blanche Resor&Spa 27.11.14, 18:16
                                                    I czy II, co tam ale jednak Grzegorz ;-)
                                              • Gość: Kasia Re: La Blanche Resor&Spa IP: *.dynamic.chello.pl 26.11.14, 20:15
                                                g.grzegorz1 napisał:

> załatwione, wezmę więcej ręczników z kraka

Nie trzeba brać własnych ręczników na plażę, plażowe ręczniki hotelowe są w bardzo dobrym stanie, nowe , nie sprane i można je wymieniać kiedy się chce :)
                                                • garbus15 Re: La Blanche Resor&Spa 26.11.14, 20:26
                                                  Ale nie są z Kraka ;)
                                                • g.grzegorz1 Re: La Blanche Resor&Spa 27.11.14, 18:14
                                                  buhaha, z tymi ręcznikami to taki żarcik małopolski. Moje kobiety zadbają co by zająć mój limit bagażu swoimi fatałaszkami.
                                                  • garbus15 Re: La Blanche Resor&Spa 28.11.14, 11:46
                                                    Ile lat ma mniejsza?Bo moja 8 w przyszłym.
                                                  • g.grzegorz1 Re: La Blanche Resor&Spa 28.11.14, 19:06
                                                    córa będzie miała 11 lat w przyszłym roku
                                                  • garbus15 Re: La Blanche Resor&Spa 28.11.14, 19:30
                                                    Z chłopa zucha jest dziewucha ;)
                                                  • maciejqa0 Re: La Blanche Resor&Spa 16.01.15, 20:19
                                                    hejka,

my tez jedziemy 2+2 25.06.15 z Krakowa
                                                    fajnie- widac, ze zbiera sie mocna ekipa :)
                                                    Wiecie moze czy sa polskie animacje dla dzieciakow?

• g.grzegorz1 Re: La Blanche Resor&Spa 19.01.15, 19:27
                                                    no hejka,

z Krakowa 25.06.15 to jakoś dziwnie zgodny termin z nami ;-).
                                                    O animacjach nic nie wiem, ale damy radę bez problemów jak będzie więcej dzieciaków. W jakim wieku macie pociechy?
                                                  • maciejqa0 Re: La Blanche Resor&Spa 24.01.15, 16:02

nasze to jeszcze maluchy- jeden bedzie mial 4 lata a drugi prawie roczek :)

to spotkamy sie juz na lotnisku :)
                                                  • garbus15 Re: La Blanche Resor&Spa 26.02.15, 09:50
                                                    To nam zamieszali w godzinach wylotów :(
                                                  • muchospatatos Re: La Blanche Resor&Spa 26.02.15, 12:40
                                                    Godziny podawane to zawsze godziny orientacyjne...i niestety najcześciej zmiana jest na niekorzyść...
                                                    W zeszlym roku mialem leciec z TUI do Bulgarii w momencie zakupu wycieczki w piatek ok 8.00 a wracac w nastepny okolo 20.00...wiec mialem cale 8 dni na miejscu
                                                    Ostatecznie lecielismy w piatek okolo 12.00 a wracalismy w piatek okolo 10.00...oczywiscie mowie o planowym czasie bo w obie strony byly opoznienia
                                                  • Gość: Kasia Re: La Blanche Resor&Spa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.02.15, 13:23
                                                    Z Warszawy może być, godziny się nie zmieniają. Pewnie, że lepiej wylatywać rano, a wracać po południu albo wieczorem, ale rzadko tak się uda.
                                                    Ja w tamtym roku miałam super godziny wylotu do Izmiru z TUI (wylot wcześnie rano, powrót po kolacji), w sumie w hotelu byliśmy prawie całe 9 dni (wyjazd na tydzień)
                                                  • garbus15 Re: La Blanche Resor&Spa 26.02.15, 14:55
                                                    Aleć zawsze przykro kiedy wylot ustalają na 23:45 (pierwszy dzień podróży ) a ostatni dzień 8 godzin do wylotu, po zdaniu pokoju wałęsanie się z dzieckiem nie należy do przesadnych rarytasów :(
                                                  • Gość: Monika Re: La Blanche Resor&Spa IP: *.dynamic.chello.pl 26.02.15, 18:13
                                                    Dlaczego wałęsanie? Przecież możesz po opuszczeniu hotelu aż do wyjazdu korzystać z całej infrastruktury hotelu, idziesz na basen czy na plażę, jesz obiad, potem kolację, masz napoje, drinki, przekąski. Bagaż zostawiasz w pomieszczeniu do tego przeznaczonym, przed kolacją przebieracie się w już w ciuchy na wyjazd, a do walizki pakujecie stroje kąpielowe i szorty. Ja już to kilka razy przerabiałam jak miałam wieczorny wylot (pierwszy raz z dwulatkiem), naprawdę można sobie sensownie zagospodarować te kilka godzin. Jak masz wylot o 23.45, to na lotnisku musisz być ok 21.45, a przywiozą was pewnie trochę wcześniej, więc wyjazd z hotelu będzie pewnie ok. 20-20.30, w zależności ile trwa transfer na lotnisko, akurat spokojnie zjecie kolację.
                                                    A jak dziecko w ciągu dnia będzie zmęczone, to kładzie się malucha na leżaku w cieniu, żeby sobie odpoczęło czy nawet pospało.
                                                    Ja osobiście dużo bardziej wolę wyjazd wieczorny ostatniego dnia niż rano (czy bardzo wcześnie rano), bo tak też mi się zdarzało, przynajmniej nie traci się tego ostatniego dnia.
                                                  • Gość: Monika Re: La Blanche Resor&Spa IP: *.dynamic.chello.pl 26.02.15, 18:16
                                                    Monika napisał(a):

> ... Przecież możesz po opuszczeniu hotelu...

Miało być po opuszczeniu pokoju, a nie hotelu :)
                                                  • g.grzegorz1 Re: La Blanche Resor&Spa 03.03.15, 11:13
                                                    Spokojnie z tym wylotem to nie jest tak źle. Owszem zmienili nam godzinę wylotu z Krakowa na 23.45 , ale co za różnica czy będziemy w hotelu o 1.00 czy 5.00. Zwiedzanie hotelu, szybkie śniadanko , sen na leżaczku do obiadku i co tygrysom więcej trzeba . Mamy za to więcej czasu w dniu wylotu. Zapewne transfer z hotelu w dniu wylotu będzie ok 17.30 czyli mamy spora część dnia do przodu. A z doświadczenia wiem, że jak będzie trzeba to zawsze ktoś nas przygarnie do pokoju jak będziemy w potrzebie. Damy radę to jest tylko kilka godzin i nie jest to koczowanie na walizkach.
                                                  • nula_nulska Re: La Blanche Resor&Spa 21.05.15, 22:03
                                                    nas bedzie zapewne slychac :D

jak mi sie dziecieki rozbudza na lotnisko podczas odprawy a potem ladowania itransferu - ehh
                                                    ale nie ma co narzekac- trzeba sie cieszyc na wczasy i szukac plusow dodatnich ;)
                                                    W kazdym razie para z wrzeszczacym 10 msieczniakiem to my :D a glos ma syn iscie goralski po tatusiu
                                                  • garbus15 Re: La Blanche Resor&Spa 22.06.15, 14:35
                                                    Spokojnego lotu ,odezwij się Grzechu jak na miejscu i co jeszcze zabrać z kraju oraz do zobaczenia 2 lipca na Mocnym Okocimiu ;)
                                                  • g.grzegorz1 Re: La Blanche Resor&Spa 22.06.15, 19:05
                                                    zatem przy Mocnym Okocimiu się poznamy ;-). Postaram się odezwać, a z kraju zabierzcie dobry humor ( tyle wystarczy)
                                                  • Gość: piotr Re: La Blanche Resor&Spa IP: *.play-internet.pl 23.06.15, 12:52
                                                    my też lecimy 2lipca do tego hotelu , spokojnego lotu, pozdrawiamy
                                                  • garbus15 Re: La Blanche Resor&Spa 23.06.15, 13:53
                                                    To dwa Piotry w wielkiej radości uśpią Grzegorza aż do Dnia Niepodległości
                                                  • Gość: piotr Re: La Blanche Resor&Spa IP: *.play-internet.pl 23.06.15, 14:15
                                                    ha ha dobre ....
                                                  • g.grzegorz1 Re: La Blanche Resor&Spa 23.06.15, 20:05
                                                    no się zobaczy jak będzie z tym usypianiem ;-) szukajcie niedźwiedzia z siwymi włosami ( to ja i zasypiam na zimę a nie w lecie)
                                                  • garbus15 Re: La Blanche Resor&Spa 23.06.15, 20:48
                                                    Strzeż się Gandalfie Biały bo Mordor nadlatuje już niedługo ( folguj w pierwszym tygodniu aby na drugi moc była )
                                                  • g.grzegorz1 Re: La Blanche Resor&Spa 24.06.15, 07:04
                                                    obyśmy się tylko odnaleźli ;-) a w pierwszym tygodniu zaplanuję wycieczki, co by mnie nie kusiło, buahahaha
                                                  • garbus15 Re: La Blanche Resor&Spa 24.06.15, 08:19
                                                    Zwiedzaj,zwiedzaj
                                                  • g.grzegorz1 Re: La Blanche Resor&Spa 26.06.15, 13:33
                                                    Część, po przybyciu same +. Nie wiem czego by chciec wiecej, przybywajcie z mordoru
                                                  • g.grzegorz1 Re: La Blanche Resor&Spa 29.06.15, 07:17
                                                    A jeszcze o jednym zapomniałem, co trzeba zabrać ? Zdecydowanie coś z długim rękawem i to nie jest żart. Wieczory są chłodne ( tak 22*C), wieje wiatr. Obecnie w ciągu dnia jest 26-28*C .
                                                  • garbus15 Re: La Blanche Resor&Spa 29.06.15, 08:43
                                                    Szacun za tak poranną porę odpowiedzi.Kilka krótkich piłek:
                                                    - jak oferta gastronomiczna (paśnik i wodopój)?
                                                    -czy można (przy całej miłości) odpocząć od potomstwa (kluby,animacje,i.t.p)?
                                                    -jaki cennik fakultetów u rezydentów (ogarnęli ceny czy dalej tak jak na mieście x2)?
                                                    U nas od czwartku straszą,że 35*C --nastawiłem się na szok temperaturowy ale raczej nie w tą stronę ;)

• g.grzegorz1 Re: La Blanche Resor&Spa 29.06.15, 09:36
                                                    Jedzenie do strawienia, bez szału ale będzie +2 kg. Bar zaopatrzony super. Animacje wg gustu , klub dla dzieciaków po rosyjsku. Fakultety u rezydenta z2 ( bez zmian). A pogoda jest super ale naprawdę wieczorami jest chłodno bo wieje . Ogólnie jest tutaj 2x lepiej niż w robocie :-)
                                                  • garbus15 Re: La Blanche Resor&Spa 29.06.15, 09:49
                                                    Czyli reasumując słoik bigosu,słoik fasolki i farelka ( prawie jak w Chorwacji niektórzy ;) )?
                                                  • g.grzegorz1 Re: La Blanche Resor&Spa 29.06.15, 10:06
                                                    Buahaha, weź beczkę bigosu i fasolki. Sprzedadsz na targu w Turgutreis w sobote ( trochę kasy wpadnie). A zamiast farelki weź 1 ( słownie jedną) rzecz z długim rekawem ( przyda się w samolocie i jeśli się taka pogoda utrzyma to być może nad morzem wieczorem)
                                                  • parb Re: La Blanche Resor&Spa 29.06.15, 10:35
                                                    ja też lecę 2.07 z W-wy i już odliczam dni :):)
                                                    Jak z dostępem do sieci? WIFI działa w całym hotelu?
                                                  • Gość: mąż parb Re: La Blanche Resor&Spa IP: *.messagelabs.net 29.06.15, 10:44
                                                    Weź się do roboty ku chwale korporacji, a nie po forach sie szlajasz :P
                                                  • g.grzegorz1 Re: La Blanche Resor&Spa 29.06.15, 12:03
                                                    Wi-Fi jest ale działa trochę jak chce. W pokoju i lobby spoko, nad basenem i morzem czasami ;-)
                                                  • Gość: Asia Re: La Blanche Resor&Spa IP: *.175.107.18.static.turktelekom.com.tr 29.06.15, 08:58
                                                    Bez żartów. Tez jestesmy w Turcji z dzieckiem 8-letnim i nawet przez moment nie potrzebowaliśmy nic z długim rękawem, a do pokoju po przedstawieniach w amfiteatrze wracamy ok. 23, marzniesz jak są 22 stopnie w nocy???
                                                  • garbus15 Re: La Blanche Resor&Spa 29.06.15, 09:06
                                                    Może to być gdy oferta baru mizerna i powierzchnia ciała duża do ogrzania
                                                  • g.grzegorz1 Re: La Blanche Resor&Spa 29.06.15, 09:38
                                                    To prawda powierzchnia duża nawet bardzo ;-)
                                                  • g.grzegorz1 Re: La Blanche Resor&Spa 29.06.15, 09:14
                                                    Tak ja marzne jak jest 22*C i jest wiatr. A Ty Asiu jesteś teraz na półwyspie Bodrum czy na Riwierze tureckiej?
                                                  • Gość: Natasza Re: La Blanche Resor&Spa IP: *.adsl.inetia.pl 30.06.15, 19:31
                                                    Mam nadzieję, że urlop nadal udany ;-)
                                                    Czy mógłbyś napisać kilka słów o plaży, jakie morze? Ciepłe i czyste?
                                                    Dzięki!
                                                  • g.grzegorz1 Re: La Blanche Resor&Spa 01.07.15, 04:28
                                                    Urlop super ;-). A co do plaży to w sztucznej zatoce plaża jest czysta i zadbana. Nie jest zbyt duża ale raczej nie ma na co narzekać. Leżaki wolne są nawet o 10. Woda w zatoce jest czysta i prawie bez fal. Co do temperatury to trudno się wypowiedzieć. Pewnie ma ok 23-24*C co dla jednych jest że ciepła a dla innych trochę chłodna.
                                                  • garbus15 Re: La Blanche Resor&Spa 01.07.15, 06:55
                                                    Widzę,że kolega miłośnik wschodów słońca nad Egeeą.Ok.i z takim zaprzyjaźnić się warto ;).Pod jaki numer pokoju zaanonsować mogę swe przybycie jutro wieczorową porą w celach jednoznacznych ;)?

• g.grzegorz1 Re: La Blanche Resor&Spa 02.07.15, 06:32
                                                    Miłośnik nie miłośnik ale dnia szkoda ;-). W pokoju to raczej będzie trudno mnie złapać ale jeśli już to 3czteryzero4. Do zobaczenia
                                                  • Gość: Natasza Re: La Blanche Resor&Spa IP: *.adsl.inetia.pl 01.07.15, 12:32
                                                    Dzięki, fajnie, zadowolenie bije z każdej Twojej wiadomości :-)
                                                    Czyli plaza ok, to dla mnie super ważne.
                                                    Czy orientujesz sie ile kosztuje wynajęcie pawilonu na plazy?
                                                    Dodatkowo czy można korzystać z restauracji Ala carte w cenie pobytu, czy trzeba dopłacać?
                                                    Udanego, miłego pobytu!
                                                  • g.grzegorz1 Re: La Blanche Resor&Spa 02.07.15, 06:39
                                                    Część, o pawilony nie pytalem to też nie mam pojęcia. Z restauracji Ala carte tylko włoska jest płatna w porze kolacji ( 10 euro). Natomiast w porze obiadowej nie jest wymagana rezerwacja i jest bezpłatna.
                                                  • Gość: Natasza Re: La Blanche Resor&Spa IP: *.adsl.inetia.pl 02.07.15, 07:32
                                                    Hej, dzięki wielkie za pomoc!
                                                    Bawcie się dobrze, a widzę, że szkoda spać na tym urlopie...
                                                  • Gość: piotr Re: La Blanche Resor&Spa IP: *.175.74.138.static.turktelekom.com.tr 02.07.15, 11:20
                                                    Wlasnie dotarlismy, czekamy na recepcji na przydzielenie pokoju
                                                  • g.grzegorz1 Re: La Blanche Resor&Spa 02.07.15, 11:59
                                                    Wpadnij na leżaki na wprost recepcji nad basenem od strony baru ( przez mostek po schodkach )
                                                  • garbus15 Re: La Blanche Resor&Spa 02.07.15, 14:22
                                                    A ja po odprawie, lot do Bodrum opóźniony1,5 godziny i chyba ani kolacji ani libacji.Chłopaki przytulcie coś wieczorem cobyśmy z głodu i pragnienia nie pomarli.Wychodzi,że Okocim będzie do śniadania ale przecież wcześnie wstajesz ;)
                                                  • Gość: piotr Re: La Blanche Resor&Spa IP: *.175.74.138.static.turktelekom.com.tr 02.07.15, 16:59
                                                    Dawaj jest zajeb.....e
                                                  • garbus15 Re: La Blanche Resor&Spa 02.07.15, 17:20
                                                    No,na czczo :(
                                                  • g.grzegorz1 Re: La Blanche Resor&Spa 02.07.15, 17:23
                                                    Spokojnie późna kolacja jest od 24.00, a bar 24h. Byle siły starczyło ;)
                                                  • Gość: Natasza Re: La Blanche Resor&Spa IP: *.ssp.dialog.net.pl 02.07.15, 19:57
                                                    Hej, mam jeszcze tylko jedno pytanie.
                                                    Jak wygląda kwestia przydzielenia pokoju, czy dawaliście jakieś napiwki aby uzyskać lepszy pokój? Jeżeli tak, to kiedy, czy w paszporcie?
                                                    Jak wyglądają pokoje, które miejsce w hotelu ma dobrą lokalizację? Oczywiście w kontekście położenia pokoju.
                                                    Tymczasem życzę udanego wieczorku zapoznawczego ;-)
                                                  • g.grzegorz1 Re: La Blanche Resor&Spa 02.07.15, 21:34
                                                    Dla mnie nie ma znaczenia położenie pokoju. W pokoju śpię i wychodzę. Ja nigdy nic nie daję w paszporcie . Bierz co dają jak będzie źle to wymienisz.
                                                  • Gość: Natasza Re: La Blanche Resor&Spa IP: *.ssp.dialog.net.pl 02.07.15, 22:15
                                                    W sumie masz racje, ja rownież w zasadzie tylko śpię w pokoju, a poza tym tylko plaza lub zwiedzanie. Zrobię tak jak radzisz:-)
                                                  • garbus15 Re: La Blanche Resor&Spa 03.07.15, 05:28
                                                    Obsuwa 3 godziny ale dotarłem przed północą. Nocny paśnik w porządku , zacność baru takoż,impreza przy plaży małej się podobała mimo 1-szej w nocy. Natasza -my kupiliśmy boczny widok i taki jest. ( z przewagą bocznego ;) ) .
                                                    Dziś postaram się Waszmości znaleźć, bo wczoraj nie chciałem z ciepłym Mocnym się anonsować;)
                                                    Piotr -pozdrowienia ;) . Zachęcałeś wczoraj ale pilot nijak nie chciał przyspieszyć -mówił,że z radarem stoją
                                                  • g.grzegorz1 Re: La Blanche Resor&Spa 03.07.15, 07:05
                                                    O widzę, że rośnie w siłę ilość rannych ptaszków . Do zobacznia
                                                  • garbus15 Re: La Blanche Resor&Spa 03.07.15, 07:11
                                                    Wypraszam sobie,jeszcze nic nie przyciąłem;)
                                                  • Gość: gtw Re: La Blanche Resor&Spa IP: *.calcit.fastwebserver.de 03.07.15, 07:31
                                                    atrakcyjność wyjazdu i hotelu można ocenić na podstawie czasu spędzanego w sieci

jak się nie ma nic innego do roboty, siedzi się zalogowanym
    • klsvoyages Re: La Blanche Resor&Spa 22.05.15, 21:07
      Nazywam sie Dorota.Od 20 lat wraz z mezem prowadze biuro podrozy w Bodrum-Gumbet.Nasze biuro KLS VOYAGES ,posiada szeroka oferte wycieczek fakultatywnych ( dokladnie taka sama jak u rezydenta).Oferujemy bardzo konkurencyjne ceny. Obslugujemy hotele na calym polwyspie Bodrum.
      Wycieczki do Efezu,Pamukkale i Dalyan sa z polskim przewodnikiem.
      Bardzo chetnie pomoge w organizacji wycieczek w czasie pobytu w Bodrum.
      Zapraszam do zapoznania sie z nasza oferta wycieczek fakultatywnych na naszej stronie internetowej www.klsvoyages.com
      Zapraszam serdecznie Dorota
      • krejzimama Re: La Blanche Resor&Spa 22.05.15, 21:44
        Super, wszystko super.
        Tylko 3 moje maile oraz jedna rezerwacja online zostały bez odpowiedzi.
        • Gość: Natasza Re: La Blanche Resor&Spa IP: *.adsl.inetia.pl 26.05.15, 14:11
          No właśnie, ja rownież nie dostalm odpowiedzi na 3 wysłane maile...
        • Gość: Dorota Re: La Blanche Resor&Spa IP: *.240.89.254.dynamic.ttnet.com.tr 26.05.15, 15:16
          Wıtam!
          Nie wiem o jakich rezerwacjach i mailach Panstwo mowia.Wszystkie maile sa przeze mnie
          sprawdzane.Odpisujemy na wszystkie.
          Raczej z kontaktem z osobamı naprawde zaınteresowanymı problemu nie ma.
          • Gość: Natasza Re: La Blanche Resor&Spa IP: *.adsl.inetia.pl 26.05.15, 17:17
            Proszę Pani,
            Nawet dzisiaj napisałam na adres klstravel@msn.com, napisałam juz kolejnego maila, nadpisujac sie nad starymi i bez odzewu.
            Proszę sprawdzić pocztę, jestem zaintersowana Efezem express, Rodosem i didim milet pirene.
            • Gość: Dorota Re: La Blanche Resor&Spa IP: *.104.61.250.dynamic.ttnet.com.tr 26.05.15, 17:48
              Odpisalam na Pani maila wlasnie teraz.Wczesniej niestety od Pani maila nie dostalam.Nie wiem dlaczego nie doszedl.Pozdrawiam
              • Gość: stavros ostrzeżanie IP: *.calcit.fastwebserver.de 26.05.15, 19:40
                Ponoć standard obsługi w tym roku znacznie się pogorszył, znajomi z Bochum polecieli na początku maja z Alltours zachęceni pozytywnymi rekomendacjami z ubiegłego sezonu i byli bardzo rozczarowani, choć wielkich wymagań nie mają. Kiepskie jedzenie i z czystością też nie za bardzo. Wspominali też o zrzutach z kanalizacji do morza, podobno ktoś się w okolicy na lewo wkopał w brzeg z rurą.
                • Gość: piotr Re: ostrzeżanie IP: *.play-internet.pl 27.05.15, 09:44
                  miejmy nadzieję że to wtopa przed sezonowa , bo wybieramy się do niego w lipcu ,
                  • kalmar67 Re: ostrzeżanie 27.05.15, 21:35
                    Ktoś może jeszcze był w tym roku ( 2015) w La Blanche. Jestem ciekawa bo lecimy tam 18/06/2015r. Po wpisie STAVROSA jestem zaniepokojona, że jedzenie złe i czystość nie bardzo i wogóle nie tak. Czyżby aż tak się pogorszyli??? Pozdrawiam
                    • Gość: wagowy Re: ostrzeżanie IP: 176.105.133.* 27.05.15, 22:34
                      Naprawde przejmujesz się jednym wpisem?
                      • Gość: kalina Re: ostrzeżanie IP: *.3proxy.us 28.05.15, 07:59
                        Rodzina jest właśnie w tym hotelu. Mówią, że raczej ok, tylko jedzenie takie sobie i monotonne i plaża też rzadko sprzątana, mnóstwo petów zagrzebanych w piasku.
                        • Gość: Ewa Re: ostrzeżanie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.05.15, 08:38
                          Ja zgadzam się z tymi opiniami, że La Blanche coraz bardziej obniża standard swoich usług. Byliśmy w tym hotelu 5 lat temu z małymi wtedy dziećmi w wieku przedszkolnym i drugi raz w ubiegłym roku.
                          Różnica na niekorzyść mocno zauważalna. Znacznie gorsze jedzenie i gorsza obsługa, która nawet nie stara się utrzymać hotelu w sterylnej czystości jaka była podczas naszego poprzedniego pobytu. Moim zdaniem hotel jedzie jeszcze na swojej opinii z poprzednich lat, a faktyczny standard jest niższy o jedną gwiazdkę, to już nie ten komfortowy 5* hotel, w którym pobyt był prawdziwą przyjemnością. Po naszym poprzednim pobycie cały czas planowaliśmy następny wyjazd do La Blanche, a tu takie rozczarowanie.
                          My już z pewnością nie wrócimy do tego hotelu
    • kalmar67 Re: La Blanche Resor&Spa 27.05.15, 12:04
      Ciekawe, na tripadvisorze sa nowe opinie z tego roku z maja równiez i sa całkiem pozytywne...
      • kalmar67 Re: La Blanche Resor&Spa 28.05.15, 09:09
        Jestem zalamana:( a miało być tak pieknie, wydawał się wyborem trafionym...
        • Gość: Ewa Re: La Blanche Resor&Spa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.05.15, 09:37
          Nie załamuj się, hotel w sumie jest dobry, tylko w porównaniu do tego co było kiedyś jest niestety gorzej.
          Hotel cały czas ma mnóstwo zalet (bardzo dobre położenie, przestronne pokoje, ładna plaża, dużo atrakcji dla dzieci) tylko ja dzisiejszy standard oceniam na max 4*, a nie 5*.
          Jeżeli ktoś nie ma porównania do poprzedniej sytuacji to powinien być zadowolony, ale po prostu nie należy spodziewać się rewelacji (szczególnie jeżeli chodzi o wyżywienie)
          Nie wiem czy ma to jakiś związek ze standardem hotelu, ale 5 lat temu w hotelu spotkaliśmy tylko jedną polską rodzinę, rok temu Polaków było naprawdę dużo (może nawet większość), hotel zrobił się bardzo popularny wśród rodaków. Kiedyś hotel był chyba tylko w ofercie TUI, teraz mają go też inne biura np. Wezyr.
          • kalmar67 Re: La Blanche Resor&Spa 28.05.15, 10:05
            A mozesz mi powiedziec czego sie mozemy spodziewac po wyzywieniu albo czego sie nie spodziewac,na co nie liczyc.w tamtym roku bylismy w hotelu gdzie jedzenie było bardzo urozmaicone, dzieki i pozdrawiam:)
            • Gość: Ewa Re: La Blanche Resor&Spa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.05.15, 10:50
              Jedzenie było mało urozmaicone jak na hotel 5*, poprzednio przez dwa tygodnie potrawy na kolacji prawie się nie powtarzały, teraz miałam wrażenie, że ciągle podają to samo (odgrzewane, ewentualnie z jakiś dodatkiem dla zmyłki). ryby, którymi poprzednio się zajadaliśmy teraz niesmaczne, w ogóle potrawy jakby mniej wykwintne i niedorobione, zdarzało się, że niektóre były letnie, a nie gorące, ogólnie jedzenie dość słabe, nie było też oddzielnego bufetu dla dzieci, z którego korzystaliśmy poprzednio gdy byliśmy z młodszymi dziećmi. Tylko wybór ciast i deserów ogromny (ale tak jest chyba wszędzie w Turcji, nawet w hotelach niższej kategorii). W restauracji panował tłok i rozgardiasz, obsługa poprzednio na każde skinienie gości teraz opieszała i bez dbałości o gości.
              Miałam wrażenie, że hotel osiadł na laurach i zamiast utrzymywać wysoki poziom mocno odpuścił, niestety.
              • Gość: aniawojtek Re: La Blanche Resor&Spa IP: *.server-dns.co.uk 28.05.15, 11:23
                O to to wlaśnie. Byliśmy w tym hotelu we wrześniu 2014, ogólnie nieźle, ale ja dla mnie nie było to 5*. Bajzel w jadalni był spory, często brakowało talerzy i sztuców. Trzeba też było długo czekać aż obsługa uprzątnie stolik po poprzednich gościach.

Ale najgorszy był tłum dzieciaków, to już chyba bardziej wina rodziców, w wieku przedszkolnym chodzących samopas od bufetu i dystrybutorów do stolików. Rezultaty do przewidzenia, rozmazane i rozgniecione jedzenie na podłodze, rozlane napoje i i co chwilę wpadający pod nogi maluch. Byliśmy wcześniej w hotelu Lykia w Oludeniz i mimo że ludzi tam było też dużo, takiego bałaganu nie widzieliśmy, może dlatego, że tam było kilka restauracji, w La Blanche było ciasno.

Ta samo przy basenie, rozmazane lody, rozgniecione ciastka i kanapki. obsługa niby sprzątała, ale ze spory opóźnieniem.

To chyba częste, że nowe hotele, albo po przejęciu przez nowego wlaściciela, się starają, a po nagonieniu sobie gości, pewne sprawy sobie odpuszczają i idą na łatwiznę i masówkę. La Blanche to dobry tego przykład.
                • kalmar67 Re: La Blanche Resor&Spa 28.05.15, 11:56
                  Oj oj nie podoba mi sie to wszystko, miejmy nadzieję ze jakims trafem urlop sie uda i zjesc cos tez .a jak wygląda sprawa baru na plaży i serwowanego tam jedzenia oraz wyboru dan ciepłych w głownej restauracji?
                  • Gość: anawojtek Re: La Blanche Resor&Spa IP: *.server-dns.co.uk 28.05.15, 12:48
                    W barze na plaży w porze lunchu "uproszczona" wersja menu z głównej restauracji, czyli znacznie mniejszy wybór. Po południu ciastka, kanapki, czasmi bywały hamburgery.

W głównej restauracji wybór niby spory, ale w zasadzie monotonia, np. kilka salatek, ale wszystkie to wariacja jednego motywu przewodniego - np. ogorek i pomidor plus dodatki. I tak w zasadzie codziennie. Podobnie z daniami ciepłymi, - powtarza się schemat tygodniowy.

i tu kolejny minus - największy wybór na początku pory posiłku, ale wtedy też dziki tłum, po godzinie znacznie luźniej, ale menu już przebrane, nie wszystko uzupełniają.

Do dużych plusów hotelu zaliczyłabym dobre położenie, trochę na uboczu, ale w w zasięgu spaceru do Turgutreis.

Miinusem jest brak ogrodu i mało zieleni. Plaża też wąziutka. Hotel to budynki z trzech stron otoczające wąski długi basen, z tyłu jest jeszcze jeden basen i korty, jak się ma pokój od basenu, to z balkonu można niemal skakać do wody, no i jest dośc głośno gdy dziatwa szaleje ;). Mielismy wrażenie ciasnoty, bo lubimy raczej hotele w formie wiosek wakacyjnych z bungalowami w zieleni i i mnóstwe miejsca do spacerów, tym razem jechalismy namówieni przez znajomych, więc przynajmniej nie narzekaliśmy na wieczorne życie towarzyskie ;)

Ogólnie nie najgorzej, ale są znacznie fajniejsze hotele w podobnej cenie, tu raczej nie wrócimy.
                    • Gość: Natasza Re: La Blanche Resor&Spa IP: *.adsl.inetia.pl 28.05.15, 19:07
                      A jak wyglada płaza? Ktoś pisał o rurze ze ściekami obok hotelu oraz, ze jest brudno. Czy ktoś mógłby sie do tego odnieść?
                      Wybieram sie z rodzina do tego hotelu i nie ukrywam, ze informacja o brudnej plazy i tej rurze sa przerażajace....
                      • kalmar67 Re: La Blanche Resor&Spa 28.05.15, 19:41
                        Mnie przeraza tutaj wiecej faktow o ktorych w opiniach wczesniej nie znalazlam informacji a bylo za to duzo ohów i ahów , hotel juz zaplcony, nie ma wyjścia...
                        • Gość: Natasza Re: La Blanche Resor&Spa IP: *.adsl.inetia.pl 28.05.15, 20:22
                          Jedzenie mnie nie przeraza, bardziej martwi mnie ta plaza i rura...
                          A takie mial dobre opinie ten hotel... i skusilam sie...
                          • kalmar67 Re: La Blanche Resor&Spa 28.05.15, 20:48
                            Ja też sie skusiłam, opinie mial cud miód a najładniejsza plażę na fotkach:(
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka