Gość: NIkitka IP: *.k.omnitec.pl 03.03.15, 15:34 Jak ktos byl to prosze o rade:) Jaki pokój na parterze czy na pietrze? Moze jestescie w stanie doradazic rowniez w ktorym miejscu hotelu lepiej? Jedziemy z dziecmi. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ap_3 Re: Paradise Side Beach 12.03.15, 13:20 Witam, Byłam rok temu, w sierpniu. Hotel ok. Spokojnie mogę polecić. Jedzenie smaczne choć po pobycie dłuższym niż tydzień, może okazać się monotonne. Pokoje są bardzo duże. wg mnie lepiej na piętrze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nikitka Re: Paradise Side Beach IP: *.k.omnitec.pl 12.03.15, 16:51 Wielkie dzieki za odpowiedz:) Juz myslalam ze nikt tam nie byl. A czemu wg. Ciebie lepiej na pietrze? A z palzy skorzystaja dzieci czy ten spadek w morzu jest zbyt stromy? Korzystaliscie moze z mini klubu z animatorkami z Itaki Odpowiedz Link Zgłoś
ap_3 Re: Paradise Side Beach 12.03.15, 16:58 Na piętrze nikt w okna nie zagląda:) ja wole piętro:) My z morza i plaży korzystaliśmy. Ile się dało syn na nogach pózniej u męża na rękach bo fakt pózniej dość głęboko. Z klubu Itaki nie korzystaliśmy - syn nie był zainteresowany a i animatorki jakoś specjalnie nie zachęcały dzieci do zabawy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nikitka Re: Paradise Side Beach IP: *.k.omnitec.pl 13.03.15, 13:45 Dziekuje za informacje:) Moze cos przychodzi ci do głowy, ze powinnam cos wziasc albo cos wiecej wiedziec?:) Odpowiedz Link Zgłoś
ewolska Re: Paradise Side Beach 14.04.15, 18:13 Witam szukam rodzinkę z dzieciakami na wyjazd do Paradise Side Beach w terminie 27.05-10.06:)) Ktoś jedzie pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kamciara Re: Paradise Side Beach IP: 178.239.14.* 25.04.15, 09:18 My byliśmy w zeszłym roku było super mieliśmy pokój na dole jak dla mnie bez różnicy.A zabrać trzeba tylko dobry humor reszta jest na miejscu. W tym roku też lecimy na początku lipca może jest ktoś kto leci w tym terminie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewelina Re: Paradise Side Beach IP: *.limes.com.pl 14.05.15, 14:58 Ja z rodziną w wybieram się 22 lipca do Turcji jadę poraź drugi mam nadzieje ze dobry hotel wybralam Odpowiedz Link Zgłoś
domi-no1 Re: Paradise Side Beach 26.05.15, 23:10 W takim razie do zobaczenia :) My też z rodzinką wylatujemy 22 lipca Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: honia Re: Paradise Side Beach IP: 62.153.98.* 20.07.15, 07:40 Z Rodzinka też lecę do tego hotelu właśnie 22 lipca. Pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
darekswier Re: Paradise Side Beach 09.05.15, 22:59 Witam, Jedziemy w dwie rodzinki z dzieciakami z Radomia 30.05, pewnie się spotkamy Odpowiedz Link Zgłoś
berlina Re: Paradise Side Beach 11.05.15, 11:35 Witam, rozważam ten hotel na wakacje w sierpniu - bardzo proszę o informację co do głębokości wody - w informacji na stronie Itaki wynika, że jest łagodne zejście do morza, a ktoś wyżej pisać, że dziecko na rękach - jak daleko jest w miarę płytko? Odpowiedz Link Zgłoś
darekswier Re: Paradise Side Beach 11.05.15, 23:10 wpisz na you tube "paradise side beach", a piąty fimik pokazuje wejście do morza Odpowiedz Link Zgłoś