alew1983 28.04.16, 17:47 Jakie polecacie hotele w Stambule - niedrogie, blisko centrum, czyste i bezpieczne? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Joanna Re: Hotele w Stambule IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.16, 07:42 Byłam kilkanaście razy w Stambule, zawsze korzystałam z bookingcom, kierowałam się położeniem, ceną i opiniami klientów. Wybieram zawsze powyżej 8 ( ocena) i nigdy się nie zawiodłam. Ze względu na duże zróżnicowanie cen nigdy też nie trafiłąm drugi raz do tego samego hotelu, bo jak raz był tani, to kolejnym razem czterokrotnie droższy. Jest bardzo dużo promocji, ale szybko się rozchodzą. Trochę trzeba popolować. Czasem zmieniałam rezerwację kilka razy, gdyż pojawiało się coś ciekawszego lub tańszego. W wyszukiwarce zaznacz sobie City Centre albo Sultanahmet( tylko Stare Miasto) i patrz, żeby było blisko do metra lub tramwaju. W centrum są hotele tylko turystyczne, małe pokoje, dość skromne sniadania, ale wszędzie jest bardzo czysto. Dobrze wspominam hotel Fides, bardzo klimatyczny, przesympatyczna obsługa. Odpowiedz Link Zgłoś