Dodaj do ulubionych

eftalia village

IP: *.slupsk.vectranet.pl 06.06.16, 22:16
Witam mam pytanie czy w Eftalia Village sa reczniki plazowe.Pozdrawiami czekam na info.
Obserwuj wątek
    • Gość: tecza1210 Re: eftalia village IP: *.play-internet.pl 07.06.16, 06:45
      Tutaj na forum jest niejeden wątek i eftali village i wszelkie informacje są tam podane. Jeśli nie to na stronie tour operatora organizatora imprezy. Wystarczy poczytać.
    • michalinaruta Re: eftalia village 07.06.16, 11:05
      tak są ręczniki plazowe www.traveliada.pl/hotele/turcja/alanya/eftalia-village/
    • Gość: bibi Re: eftalia village IP: *.dynamic.chello.pl 08.06.16, 21:14
      Witam ręczniki ponoć są, my wybieramy się do eftalii vilage 25.06.2016 z tego co się dowiadywałam i z opinii turystów hotel super no i baseny zajefajne
      • Gość: LadyM Re: eftalia village IP: 194.242.62.* 09.06.16, 15:03
        hej bibi, to się spotkamy - ja lecę 2 lipca :)
        teraz w eftalii jest córki koleżanka i ciągle przysyła jakieś zdjęcia, z tego co opowiada to jest nawet zajebiście a nie tylko fajnie :)
        ja już się nie mogę doczekać.
    • etrusek Re: eftalia village 31.10.16, 16:02
      Tak są. Ręczniki pobiera sie rano ze SPA Center (trzeba zejść na dół). Oddaje sie po południu do kosza przy zejściu do SPA.
    • doraaa34 Re: eftalia village 11.04.17, 16:41
      Witam, czy w tym hotelu jest muzyka przy basenach lub na plaży w ciagu dnia? :)
      • Gość: tecza1210 Re: eftalia village IP: *.static.oc3.zagan.visnet.pl 12.04.17, 05:09
        Jest muzyka przy basenie a także na wyspie przy głównym basenie obok zjeżdżalni. Są też tam animacje dzienne tzn. Jakaś półka wodna aerobic i takie tam. Muzyka gra cały czas .Od około chyba 9.
    • metintour Re: eftalia village 18.04.17, 10:18
      W Eftalia Village jest muzyka przy basenach. Ręczniki pobiera się w centrum Spa i tam też się oddaje. Aquapark wprost na plaży! rzut beretem od hotelu, naprawdę świetnie wyposażony i z działającym all inclusive. Więcej o Eftalia Village możecie dowiedzieć się bezpośrednio od tych, którzy tam już byli z grupy na facebooku wakacje w turcji 2017
    • krecik111 Re: eftalia village 23.04.17, 12:14
      Czytalam, ze w maju 2017 rusza kolejny hotel eftalia i prawdopodobnie zrobi sie duzy tlok przy aquaparku
      • metintour Re: eftalia village 23.04.17, 12:35
        Tak, otwiera się hotel Eftalia Ocean. Trudno powiedzieć czy będzie ogromny tłok, bo hotel Eftalia Ocean ma tez na swoim terytorium kilka zjeżdżalni, zresztą podobnie jak E.aqua czy splash. Często rodziny z małymi dziećmi zostają na tych przyhotelowym aquaparku

www.metintour.pl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka